Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Pavka
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Alonso

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Pavka »

Dennis lover je napisao/la:Kakve veze ima ako su 4. ekipa kad kasne jos vuijek po 0.8 sek po krugu za najboljima....
pa bolje 0.8 koliko je sada, nego 1.9 koliko je bilo na početku sezone.
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

Znas kako bolje i predzanji (ako je Ferari zadnji) i to bi mogo prezivjeti, samo da smo ispred Ferarija, jer oni su nasi "smrtni neprijatelji", ma sala bice to dobro za sve, sad napokon moze i Hamilton voziti sa manje pritiska i graditi svoju buducnost u McLarenu onako kako on hoce, ponavljam laganje je bilo stoga glupost i u to se nisu smjeli upustiti nikako ali eto bilo i proslo.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

Ma ljudi kada ćete shvaiti da brzina u kvalifikacijama nije brzina u utrci?
I da te dvije stvari nisu nužno jednake, pogotovo jer u kvalifikacijama svi imaju pravo na brzi krug, u utrci toga nema, niko ti se ne želi maknuti, za sve se moraš izboriti i ovisiš o nekim stvarima na koje ne možeš utjecati u utrci, a tako dolazi do toga da hamilton sa sporijim bolidom pobijedi brže, jer bolje vozi, zna taktizirati i ima sreće poneki puta.
No u konačnici se sve spušta na zbbroj bodova, a ne tko je brži i ko ljepše vozi
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

http://www.autoportal.hr/200905035696/F ... id-75.html

Sramotno!!!Zaista velika sramota,jer Lewis Hamilton samo Dennisu moze zahvaliti za sve sto je do sada postigao.I McLaren takodjer,ima mnogo toga zahvaliti Ronu jer je McLaren postao vrhunska momcad tek dolaskom Dennisa na mjesto sefa...
Mislim,iako je svasta radio,da nije zasluzio ovakav tretman na rastanku sa F1 timom.
FORZA FERRARI!!!
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

nikolaa je napisao/la:http://www.autoportal.hr/200905035696/F ... id-75.html

Sramotno!!!Zaista velika sramota,jer Lewis Hamilton samo Dennisu moze zahvaliti za sve sto je do sada postigao.I McLaren takodjer,ima mnogo toga zahvaliti Ronu jer je McLaren postao vrhunska momcad tek dolaskom Dennisa na mjesto sefa...
Mislim,iako je svasta radio,da nije zasluzio ovakav tretman na rastanku sa F1 timom.

treba biti oprezan kod ovakvih stvari....mislim da je ipak sve dogovoreno obzirom na cijelu priču oko kazne mclarenu i dennisovo odstupanje......ne vjerujem da bi lewis samoinicijativno napravio takvo što čovjeku kojem duguje karijeru.......osim ako.....
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Čestitke Lewisu na spektakularnim vožnjama!!! :) Ipak se radi o prvaku!!!
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Dennis lover

Post Postao/la Dennis lover »

Sta nije odlicno to sto je zaostao za ovima u Bahreinu samo 10 sek. Sa tako inferiornijim bolidom....
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

sunseeker je napisao/la:
MP4don je napisao/la:Čestitke Lewisu na spektakularnim vožnjama!!! :) Ipak se radi o prvaku!!!
spektakularnim?
Naravno! Vozio je veličanstveno u odnosu na konkurente... Pogledaj samo koliko su RB i BGP superiorniji od nas. Dok Ferrari, BMW i Renault nije bilo nigdje... :arrow:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

australiju je vozio odlično, bahrain dobro, ostalo prosječno sa tendencijom na loše.

kimi je bio impresivniji u bahreinu, alonso pogotovo. razluči vožnju i rezultat. to dvoje često nije sukladno povezano.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

sunseeker je napisao/la:australiju je vozio odlično, bahrain dobro, ostalo prosječno sa tendencijom na loše.

kimi je bio impresivniji u bahreinu, alonso pogotovo. razluči vožnju i rezultat. to dvoje često nije sukladno povezano.
Lewis je sasvim solidno držao gap za RB-om, BGP-om i Toyotom... uvijek je bio tu negdje, čekao je najmanju pogrešku Trulog, dok je Kimi večinom vozio za sebe i odrađivao kroz bokseve... imao je odličan prolazak Alonsa, ali kad se vidi kakvu kantu Alonso vozi nije ni čudno... :idea:

LOL
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

MP4don je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:australiju je vozio odlično, bahrain dobro, ostalo prosječno sa tendencijom na loše.

Lewis je sasvim solidno držao gap za RB-om, BGP-om i Toyotom... uvijek je bio tu negdje, čekao je najmanju pogrešku Trulog, dok je Kimi večinom vozio za sebe i odrađivao kroz bokseve... imao je odličan prolazak Alonsa, ali kad se vidi kakvu kantu Alonso vozi nije ni čudno... :idea:
lewis je držao priključak dok je trulli bio na prime-u, nakon toga........splet okolnosti bio je takav da su barichello i glock izvisili, a činjenična realnost je takva da je svaki plasman u top 6. premija i to na stazi koja im je odgovarala......

lewis je ovu sezonu ušao sa maksimumom što je mogao uzeti i na tome mu svaka čast, no jedino je vožnja u australiji bila odlična, ostalo ne baš
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Moje mišljenje je sasvim jednostavno. Da je Lewis imal bolid kakav imaju Button ili Barrichello pobjedil bi na sve 4 utrke s 20sec prednosti pred ostalima.
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Kao što vidite postovi su obrisani iz razloga što su se svodili na OT i prepucavanja ko bi šta napravio da može nešto što ne može. Svi idući takvi postovi će također biti obrisani i nagrađeni upozorenjem bez obzira jeste li sami izazivali ili bili izazvani.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Ham-F1-McM
Navijam za: Mclaren-Hamilton

Post Postao/la Ham-F1-McM »

zna li iko sto predstavlja ova slika na zadnjem djelu hamiltonove kacige, to je nesto novo od ove godine ali nikako da prepoznam sto bi to moglo bit

slika
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Treba odvesti ovu utrku mirno pa dje zavrsi na kraju, i zaboraviti je cim prije, jer nece nist dobo se desiti sto se tice McLarena i Hamiltona.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Pavka
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonso

Post Postao/la Pavka »

Istina, ova staza im baš i ne leži, tak da ne može niti Hami tu nešto puno napraviti, dovoljno je vidjeti di je Heikki i sve ti je jasno.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Ham-F1-McM je napisao/la:zna li iko sto predstavlja ova slika na zadnjem djelu hamiltonove kacige, to je nesto novo od ove godine ali nikako da prepoznam sto bi to moglo bit

[ [url=http://img14.imageshack.us/img14/2601/kaciga.png] ][/url]

Evo, tu ti se bolje vidi:

slika

Mislim da to predstavlja, Lewisa ko DJ-a.
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Cestitke bilo je ok, bice bolje u monaku.
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Evo komentara Hamiltona u vezi ove utrke, nema nade:
KLIK
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Ponovo rasističke uvrede na Hamiltonov račun...
LINK :nabijemte:
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

ma hajd ba necemo valjda biti losiji od Ferarija, mi nemamo bolid oni nemaju
ljude u boksu i to je to, opet smo na istom, ni oni ni mi ne mozemo rijesiti probleme do sljedece sezone
tako da po mom misljenju ove godine je prvak Vetel, mada bi ja vise volio da to bude Barikelo, covjek koliko je u F1 bio bi red da postane bar jednom, a i zbog naravno mercedosovih motora.
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Hamiltonu je puno toga pokvareno već na samom startu, bježanjem od Piqueta. Umjesto da je kao i Kimi skinio par bolida, on je izgubio podosta. S onakvim bolidom na ovakvoj stazi... Nit me razočarao nit oduševio. Doduše, nisam se ničemu ni nadao.
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

gringo73 je napisao/la:Hamiltonu je puno toga pokvareno već na samom startu, bježanjem od Piqueta. Umjesto da je kao i Kimi skinio par bolida, on je izgubio podosta. S onakvim bolidom na ovakvoj stazi... Nit me razočarao nit oduševio. Doduše, nisam se ničemu ni nadao.

Po tom pitanju smo istog misljenja, to jest da ga je Pike unistio ali i to se desava. Bice bolje nadam se
slika
kubica#5
Navijam za: Kubica i Kimi

Post Postao/la kubica#5 »

Pavka je napisao/la:Istina, ova staza im baš i ne leži, tak da ne može niti Hami tu nešto puno napraviti, dovoljno je vidjeti di je Heikki i sve ti je jasno.
sad mu i staza ne odgovara a ne samo los bolid,mislim da" britanskom cudu"(ne pretjeruj mladene jergovicu :zid: ) ne bi trebalo nista smetati, nego bi on to trebao nadoknaditi svojom voznjom kao sto su to radili veliki,jenson ce ga stici ove godine po pobjedama,hoce li i on biti cudo,svi su oni dobri vozaci kad imaju dobar bolid i zato ne dizite nikoga u nebesa ,nema vise senne i schumachera,nista vise nije isto
slikaslikaslika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

kubica#5 je napisao/la:
Pavka je napisao/la:Istina, ova staza im baš i ne leži, tak da ne može niti Hami tu nešto puno napraviti, dovoljno je vidjeti di je Heikki i sve ti je jasno.
sad mu i staza ne odgovara a ne samo los bolid,mislim da" britanskom cudu"(ne pretjeruj mladene jergovicu :zid: ) ne bi trebalo nista smetati, nego bi on to trebao nadoknaditi svojom voznjom kao sto su to radili veliki,jenson ce ga stici ove godine po pobjedama,hoce li i on biti cudo,svi su oni dobri vozaci kad imaju dobar bolid i zato ne dizite nikoga u nebesa ,nema vise senne i schumachera,nista vise nije isto
Gdje ti vidiš da piše da Hamiltonu staza ne leži? Piše da im staza ne leži! Znači Mclarenu nije ležala staza zato jer je izuzetno aerodinamička,a na tom području MP4/24 nije baš najbolji.
P.S:Buttonu je ovo 10. F1 sezona,a Hamiltonu 3. I ako ga Jenson sad dostigne u pobjedama Lewis će ih u svojoj karijeri vrlo vjerojatno imati više...kao i titula!
Odgovori