pa bolje 0.8 koliko je sada, nego 1.9 koliko je bilo na početku sezone.Dennis lover je napisao/la:Kakve veze ima ako su 4. ekipa kad kasne jos vuijek po 0.8 sek po krugu za najboljima....
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Alonso
Re: Lewis Hamilton
- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Znas kako bolje i predzanji (ako je Ferari zadnji) i to bi mogo prezivjeti, samo da smo ispred Ferarija, jer oni su nasi "smrtni neprijatelji", ma sala bice to dobro za sve, sad napokon moze i Hamilton voziti sa manje pritiska i graditi svoju buducnost u McLarenu onako kako on hoce, ponavljam laganje je bilo stoga glupost i u to se nisu smjeli upustiti nikako ali eto bilo i proslo.
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Ma ljudi kada ćete shvaiti da brzina u kvalifikacijama nije brzina u utrci?
I da te dvije stvari nisu nužno jednake, pogotovo jer u kvalifikacijama svi imaju pravo na brzi krug, u utrci toga nema, niko ti se ne želi maknuti, za sve se moraš izboriti i ovisiš o nekim stvarima na koje ne možeš utjecati u utrci, a tako dolazi do toga da hamilton sa sporijim bolidom pobijedi brže, jer bolje vozi, zna taktizirati i ima sreće poneki puta.
No u konačnici se sve spušta na zbbroj bodova, a ne tko je brži i ko ljepše vozi
I da te dvije stvari nisu nužno jednake, pogotovo jer u kvalifikacijama svi imaju pravo na brzi krug, u utrci toga nema, niko ti se ne želi maknuti, za sve se moraš izboriti i ovisiš o nekim stvarima na koje ne možeš utjecati u utrci, a tako dolazi do toga da hamilton sa sporijim bolidom pobijedi brže, jer bolje vozi, zna taktizirati i ima sreće poneki puta.
No u konačnici se sve spušta na zbbroj bodova, a ne tko je brži i ko ljepše vozi
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
http://www.autoportal.hr/200905035696/F ... id-75.html
Sramotno!!!Zaista velika sramota,jer Lewis Hamilton samo Dennisu moze zahvaliti za sve sto je do sada postigao.I McLaren takodjer,ima mnogo toga zahvaliti Ronu jer je McLaren postao vrhunska momcad tek dolaskom Dennisa na mjesto sefa...
Mislim,iako je svasta radio,da nije zasluzio ovakav tretman na rastanku sa F1 timom.
Sramotno!!!Zaista velika sramota,jer Lewis Hamilton samo Dennisu moze zahvaliti za sve sto je do sada postigao.I McLaren takodjer,ima mnogo toga zahvaliti Ronu jer je McLaren postao vrhunska momcad tek dolaskom Dennisa na mjesto sefa...
Mislim,iako je svasta radio,da nije zasluzio ovakav tretman na rastanku sa F1 timom.
FORZA FERRARI!!!
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
nikolaa je napisao/la:http://www.autoportal.hr/200905035696/F ... id-75.html
treba biti oprezan kod ovakvih stvari....mislim da je ipak sve dogovoreno obzirom na cijelu priču oko kazne mclarenu i dennisovo odstupanje......ne vjerujem da bi lewis samoinicijativno napravio takvo što čovjeku kojem duguje karijeru.......osim ako.....
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Čestitke Lewisu na spektakularnim vožnjama!!!
Ipak se radi o prvaku!!!

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
-
Sta nije odlicno to sto je zaostao za ovima u Bahreinu samo 10 sek. Sa tako inferiornijim bolidom....
- MP4don
- Profesionalni vozač
Naravno! Vozio je veličanstveno u odnosu na konkurente... Pogledaj samo koliko su RB i BGP superiorniji od nas. Dok Ferrari, BMW i Renault nije bilo nigdje...sunseeker je napisao/la:spektakularnim?MP4don je napisao/la:Čestitke Lewisu na spektakularnim vožnjama!!!Ipak se radi o prvaku!!!

LOL
LOL
- sunseeker
- Profesionalni vozač
australiju je vozio odlično, bahrain dobro, ostalo prosječno sa tendencijom na loše.
kimi je bio impresivniji u bahreinu, alonso pogotovo. razluči vožnju i rezultat. to dvoje često nije sukladno povezano.
kimi je bio impresivniji u bahreinu, alonso pogotovo. razluči vožnju i rezultat. to dvoje često nije sukladno povezano.
- MP4don
- Profesionalni vozač
Lewis je sasvim solidno držao gap za RB-om, BGP-om i Toyotom... uvijek je bio tu negdje, čekao je najmanju pogrešku Trulog, dok je Kimi večinom vozio za sebe i odrađivao kroz bokseve... imao je odličan prolazak Alonsa, ali kad se vidi kakvu kantu Alonso vozi nije ni čudno...sunseeker je napisao/la:australiju je vozio odlično, bahrain dobro, ostalo prosječno sa tendencijom na loše.

LOL
LOL
- sunseeker
- Profesionalni vozač
lewis je držao priključak dok je trulli bio na prime-u, nakon toga........splet okolnosti bio je takav da su barichello i glock izvisili, a činjenična realnost je takva da je svaki plasman u top 6. premija i to na stazi koja im je odgovarala......MP4don je napisao/la:Lewis je sasvim solidno držao gap za RB-om, BGP-om i Toyotom... uvijek je bio tu negdje, čekao je najmanju pogrešku Trulog, dok je Kimi večinom vozio za sebe i odrađivao kroz bokseve... imao je odličan prolazak Alonsa, ali kad se vidi kakvu kantu Alonso vozi nije ni čudno...sunseeker je napisao/la:australiju je vozio odlično, bahrain dobro, ostalo prosječno sa tendencijom na loše.
lewis je ovu sezonu ušao sa maksimumom što je mogao uzeti i na tome mu svaka čast, no jedino je vožnja u australiji bila odlična, ostalo ne baš
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Moje mišljenje je sasvim jednostavno. Da je Lewis imal bolid kakav imaju Button ili Barrichello pobjedil bi na sve 4 utrke s 20sec prednosti pred ostalima.
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Kao što vidite postovi su obrisani iz razloga što su se svodili na OT i prepucavanja ko bi šta napravio da može nešto što ne može. Svi idući takvi postovi će također biti obrisani i nagrađeni upozorenjem bez obzira jeste li sami izazivali ili bili izazvani.

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- Ham-F1-McM
- Navijam za: Mclaren-Hamilton
- McLarem
- Test vozač
Treba odvesti ovu utrku mirno pa dje zavrsi na kraju, i zaboraviti je cim prije, jer nece nist dobo se desiti sto se tice McLarena i Hamiltona.
-
- Početnik
- Navijam za: Alonso
Istina, ova staza im baš i ne leži, tak da ne može niti Hami tu nešto puno napraviti, dovoljno je vidjeti di je Heikki i sve ti je jasno.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Ham-F1-McM je napisao/la:zna li iko sto predstavlja ova slika na zadnjem djelu hamiltonove kacige, to je nesto novo od ove godine ali nikako da prepoznam sto bi to moglo bit
[ [url=http://img14.imageshack.us/img14/2601/kaciga.png] ][/url]
Evo, tu ti se bolje vidi:

Mislim da to predstavlja, Lewisa ko DJ-a.

- McLarem
- Test vozač
Cestitke bilo je ok, bice bolje u monaku.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- McLarem
- Test vozač
ma hajd ba necemo valjda biti losiji od Ferarija, mi nemamo bolid oni nemaju
ljude u boksu i to je to, opet smo na istom, ni oni ni mi ne mozemo rijesiti probleme do sljedece sezone
tako da po mom misljenju ove godine je prvak Vetel, mada bi ja vise volio da to bude Barikelo, covjek koliko je u F1 bio bi red da postane bar jednom, a i zbog naravno mercedosovih motora.
ljude u boksu i to je to, opet smo na istom, ni oni ni mi ne mozemo rijesiti probleme do sljedece sezone
tako da po mom misljenju ove godine je prvak Vetel, mada bi ja vise volio da to bude Barikelo, covjek koliko je u F1 bio bi red da postane bar jednom, a i zbog naravno mercedosovih motora.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Hamiltonu je puno toga pokvareno već na samom startu, bježanjem od Piqueta. Umjesto da je kao i Kimi skinio par bolida, on je izgubio podosta. S onakvim bolidom na ovakvoj stazi... Nit me razočarao nit oduševio. Doduše, nisam se ničemu ni nadao.

- McLarem
- Test vozač
gringo73 je napisao/la:Hamiltonu je puno toga pokvareno već na samom startu, bježanjem od Piqueta. Umjesto da je kao i Kimi skinio par bolida, on je izgubio podosta. S onakvim bolidom na ovakvoj stazi... Nit me razočarao nit oduševio. Doduše, nisam se ničemu ni nadao.
Po tom pitanju smo istog misljenja, to jest da ga je Pike unistio ali i to se desava. Bice bolje nadam se
-
- Navijam za: Kubica i Kimi
sad mu i staza ne odgovara a ne samo los bolid,mislim da" britanskom cudu"(ne pretjeruj mladene jergovicuPavka je napisao/la:Istina, ova staza im baš i ne leži, tak da ne može niti Hami tu nešto puno napraviti, dovoljno je vidjeti di je Heikki i sve ti je jasno.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Gdje ti vidiš da piše da Hamiltonu staza ne leži? Piše da im staza ne leži! Znači Mclarenu nije ležala staza zato jer je izuzetno aerodinamička,a na tom području MP4/24 nije baš najbolji.kubica#5 je napisao/la:sad mu i staza ne odgovara a ne samo los bolid,mislim da" britanskom cudu"(ne pretjeruj mladene jergovicuPavka je napisao/la:Istina, ova staza im baš i ne leži, tak da ne može niti Hami tu nešto puno napraviti, dovoljno je vidjeti di je Heikki i sve ti je jasno.) ne bi trebalo nista smetati, nego bi on to trebao nadoknaditi svojom voznjom kao sto su to radili veliki,jenson ce ga stici ove godine po pobjedama,hoce li i on biti cudo,svi su oni dobri vozaci kad imaju dobar bolid i zato ne dizite nikoga u nebesa ,nema vise senne i schumachera,nista vise nije isto
P.S:Buttonu je ovo 10. F1 sezona,a Hamiltonu 3. I ako ga Jenson sad dostigne u pobjedama Lewis će ih u svojoj karijeri vrlo vjerojatno imati više...kao i titula!