edo je napisao/la:Stoti put ponavljam,ferrari puno duguje felipeu nakon svega sto su mu uradili svjesno i nesvjesno,i
ako zelite hajmo se kladiti da felipe ostaje u ferrariju jos jako dugo,cak mozda i koliko schumi,jer
felipeu dajte super brz i pouzdan auto i on je prvak,tu dileme nema,nije on rubens ili mark webber,
druga stvar jako je dugo u scuderiji i poznaje dusu tima i sve u i oko njega,s toga sam uvjeren da je
on jako jako dugo jos u scuderiji!!!
isto je i s kimijem i sa svakim drugim iole talentiranim vozačem...i stvarno, navijam za kimija, ali i felipe mi je jako drag, i stoga ne znam zašto se vraćamo na rasprave kakav je massa vozač...da nije dobar ne bi bio u ferrariju...a što se tiče kimijevog odlaska i toga kako domenicali gubi živce, kimi je svjetski prvak ljudi moji...bivši ali prvak...a kimija hoće smijenit zbog prošle sezone kada su mu nakon španje složili bolid koji ne odgovara njegovom stilu vožnje, dok je massa imao bolid koji odgovara njegovom stilu vožnje, i tu je tajna kako je massa bio toliko bodovno bolji od kimija...ako netko treba otić, onda je to gospodin domenicali koji prvo mora napravit zajedno sa svojim mehaničarima bolid koji neće zaostajati 7 desetinki po krugu, zatim se potrudit da u kvalama izađu na vrijeme da naprave leteći krug, poboljšat pouzdanost bolida koji se svaku utrku kvari(samo su maleziju završili s oba bolida-da se nastavilo kimi bi odustao-pouzdanost užas) i zatim pazit da ispune samu svrhu boksa, a to je nadoljevanje goriva...trenutno bi najbolje bilo vratit Lucu, odstranit domenicalija i dovest nakog perfekcionistu koji neće dopustit čistačima boksa opuštanje...a ako ni onda ne bude valjalo, onda treba odstranit vozače...jer što god vi rekli(bez ljutnje)kimi izgleda bolje ove sezone...iz lošijeg bolida u prve četiri trke izvukao je više od masse...u španji bi bio fantastičan da mu nisu zeznuli i kvale i trku...i kad se sve zbroji i oduzme, ispada da se želi smijenit kimija zbog prošle sezone(razlog smijenjivanja je što kimi ne pobijeđuje) jer se ni od njega ni od felipea ne može očekivat da pobijeđuju s ovakvim bolidom...užas je što se u ferrariju događa, ali se ni za massu ni za kimija ne bojim jer sam siguran da će do kraja sezone dokazat zašto su u ferrariju...
OPROSTITE NA

,ali sam osjećao potrebu da kažem nešto o kimiju iako je tema felipe massa...
a ako dođe alonso umjesto kimija budite sigurni da felipe neće htjet bit drugi vozač što opet dovodi do sukoba...sukoba nema jedino ako kimi ostane, a njega boli k**** ko jer prvi a ko drugi vozač, ali to je prema massi nepravedno pa naglašavam
da su promjene potrebne samo u garaži
STOGA AJMO KIMI I MASSA!!!