Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Scuderia »

gringo73 je napisao/la:Massi svaka čast za današnju vožnju, a ono s gorivom...mislim da čovjek mora imat živce od čelika da ne eksplodira na toliko pogrešaka zbog kojih ispašta.
Majstore, sve ovo stoji. Nakon prosle sezone, sta mu se desilo ( isto neke smijesne situacije), i ovo danas... Ne znam samo kako to da ne "pukne".

Neka sada fino trazi novi ugovor. :|
130R je napisao/la: A zamisli tek kakve živce mora imat Berrichello nakon 17 godina, a uvijek kad ima dobar bolid je drugi vozač.
Nitko drugi nije kriv nego on sam. Da je pobjedio 4/5 vjerovatno bi bio 1.vozac. On je sam kriv za to. Dok recimo za neke stvari ove godine... Felipe nije kriv. U tome je velika razlika. Drugo da je Felipe 4. utrke izletio itd... ( vozacka greska u utrci), vec suprotno. Auto, i odluke-procjene.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Scuderia je napisao/la: Neka sada fino trazi novi ugovor. :|
Teško da će ga dobiti...
Mislim da se sprema promjena vozačke postave za sezonu-dvije.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Teško da će ga dobiti...
Mislim da se sprema promjena vozačke postave za sezonu-dvije.
Ferrari bi bio jako nepravedan, ako bi promijenili postavu. Imaju 2. odlicna vozaca, koja u 85 % situacija nisu krivi za takve lose rezultate.

Posto je ovo tema o Massi.

1.Australija-kvar
2.Malezija-procjena
3.Bahrein- problem s KERS-om
4.Kina-odustajanje kada je imao 3.mjesto
5. Spanjolska-procjene su ga kostale veceg plasmana.

Skoro isto je i s Kimijem. Vozaci neka ostanu, neka se promijene dese u boksu. Sto prije, to bolje. :|
Koliko god Kimi bio ne zainteresiran za to, brz je, Felipe uvijek motiviran i spreman dati sve od sebe.
..::Girl::.. je napisao/la:[

Ne valja bit pesimističan! :D

Možda ima nade da se srede...ili ne.. :doubt:
Nade vise nema, barem kod mene. :| :(
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Ferrari bi bio jako nepravedan, ako bi promijenili postavu. Imaju 2. odlicna vozaca, koja u 85 % situacija nisu krivi za takve lose rezultate.
Mislim da bi oni voljeli tandem Alonso-Vettel. A iskreno, sve više i ja.
A ako Massi produže ugovor, onda jedan otpada.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Schumy.d je napisao/la:
Scuderia je napisao/la: Ferrari bi bio jako nepravedan, ako bi promijenili postavu. Imaju 2. odlicna vozaca, koja u 85 % situacija nisu krivi za takve lose rezultate.
Mislim da bi oni voljeli tandem Alonso-Vettel. A iskreno, sve više i ja.
A ako Massi produže ugovor, onda jedan otpada.
Za taj tandem realne sanse nema,sto se tice Ferrari-ja.Ili jedan ili drugi.Jer Vettel je dovoljno dobar vozac da zatrazi ravnopravnost sa Alonsom sto Alonso sigurno ne bi mogao podnijeti.I onda bi bio raskol u timu.Mislim da bi realnije bilo ocekivati Alonso-Massa tandem.Inace su jako dobri prijatelji,isti temperament,radisni,a Alonso je brzi od Masse pa bi se lagano mogao nametnuti kao prvi vozac.Mada i ovo pricam cisto gledajuci iz mog aspekta.
Raikkonen je takodje u opcijama,jer je stvarno brz.E sada,njegov temperament nikako ne odgovara Ferrari-ju.Ta hladnoca i nezainteresovanost.Mozda se sve i promijeni,a ako bi ostao i on onda bi i Massa...

Znaci mislim da je realnije Alonso-Massa.
Ili za 2-3 sezone Vettel-Bortolloti (mislim da se ovako pise)..
FORZA FERRARI!!!
Schumy.d
Legenda
Legenda

nikolaa je napisao/la: Znaci mislim da je realnije Alonso-Massa.
OK, ima i tu istine, međutim i sam si napisao za 2-3 sezone Vettel-Bortolotti, znači Alonsa nema. Ja mislim da bi mogli iduće sezone voziti Alonso i Massa, a Vettela bi mogli zakaparati. Alonso će biti u Ferrariju 2-3 sezone, a nakon sezone mu npr. dolazi Vettel koji se onda dokazuje.

Ali, uglavnom, ja Massu vidim u Ferrariju ovu i možda iduću sezonu... Možda se varam, ali vidjet ćemo. :?
A ja mislim da bi kombinacija Alonso-Vettel mogla uspijeti uz pravi bolid! ;)
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

Schumy.d je napisao/la:
nikolaa je napisao/la: Znaci mislim da je realnije Alonso-Massa.
OK, ima i tu istine, međutim i sam si napisao za 2-3 sezone Vettel-Bortolotti, znači Alonsa nema. Ja mislim da bi mogli iduće sezone voziti Alonso i Massa, a Vettela bi mogli zakaparati. Alonso će biti u Ferrariju 2-3 sezone, a nakon sezone mu npr. dolazi Vettel koji se onda dokazuje.

Ali, uglavnom, ja Massu vidim u Ferrariju ovu i možda iduću sezonu... Možda se varam, ali vidjet ćemo. :?
A ja mislim da bi kombinacija Alonso-Vettel mogla uspijeti uz pravi bolid! ;)
To sam vise ofrlje rekao.Preciznije mozda za 4 sezone,znaci 2013 ili 2014 godine ( ako uopste bude F1 ) mogla bi biti kombinacija Vettel-Bortolloti.
Mislio dam na sljedeci razvoj dogadjaja: od iduce sezone Alonso-Massa.2011 u Ferrari-ju Alonso-Vettel,a 2014 Vettel-Bortolloti.U ovom slucaju bi se Alonso povukao iz F1 i zavrsio karijeru u Ferrari-ju.
Malo mastovito,ali mozda se slicno i dogodi.Jer bi tim omogucili Vettel-u jos bolje sazrijevanje uz Alonsa(prije svega na tehnickom aspektu),a onda bi Vettel sa jedno 26 godina postao prvi vozac Ferrari-ja,a Bortolloti bi bio mladac koji bi u sustini bio vodonosa dok se Vettel ne makne.Znaci,po ovom bi se mogla ponoviti istorija..sa novim Shumi-jem.I svi sretni...
FORZA FERRARI!!!
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Koja katastrofa..
Gledam utrku i odjetnom team radio : Čuj stari, pa daj uspori malo koji ti je kaj se voziš ko luđak, znaš mislim da smo malo kratki sa bengom jebiga mislim da ce falit za zadnji krug, mogo bi malo i pripazit na bengu....
HAHAHAHAH
Šteta kaj su odrezali odgovor, mogu zamišljat kako je glasio
Dobro pa koji vam je k..ac kaj ste vi normalni? Tu se borim za poziciju a vi mi govorite da nema benge u autu , ak niste znali ja tu vozim utrku a neznam di ste vi i kaj radite!
LOL
Nemogu ni pomislit da se tako nešto moglo dogodit dok je MS bio u ferrariju, niti na testiranjima a kamoli u jednoj utrci
Michael is faster than you!!
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Stoti put ponavljam,ferrari puno duguje felipeu nakon svega sto su mu uradili svjesno i nesvjesno,i
ako zelite hajmo se kladiti da felipe ostaje u ferrariju jos jako dugo,cak mozda i koliko schumi,jer
felipeu dajte super brz i pouzdan auto i on je prvak,tu dileme nema,nije on rubens ili mark webber,
druga stvar jako je dugo u scuderiji i poznaje dusu tima i sve u i oko njega,s toga sam uvjeren da je
on jako jako dugo jos u scuderiji!!!
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Svi pričate o tome koliko će dugo Massa ostat u Ferrariju, a pogledajte samo, Toyota i Ferrari prijete odlaskom iz F1 ako se uvede ograničenje budžeta za iduću sezonu!
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

nikolaa je napisao/la: Mislio dam na sljedeci razvoj dogadjaja: od iduce sezone Alonso-Massa.2011 u Ferrari-ju Alonso-Vettel,a 2014 Vettel-Bortolloti.U ovom slucaju bi se Alonso povukao iz F1 i zavrsio karijeru u Ferrari-ju.
Malo mastovito,ali mozda se slicno i dogodi.Jer bi tim omogucili Vettel-u jos bolje sazrijevanje uz Alonsa(prije svega na tehnickom aspektu),a onda bi Vettel sa jedno 26 godina postao prvi vozac Ferrari-ja,a Bortolloti bi bio mladac koji bi u sustini bio vodonosa dok se Vettel ne makne.Znaci,po ovom bi se mogla ponoviti istorija..sa novim Shumi-jem.I svi sretni...
Na kraju se ispostavilo da imamo slično mišljenje! :biggrin: :lol:
Samo ja kažem da bi Ferrari mogao zakaparati Vettela za slučaj da ne ode u neki drugi tim čekajući Ferrari.
edo je napisao/la: felipeu dajte super brz i pouzdan auto i on je prvak,tu dileme nema,nije on rubens ili mark webber
Zašto onda nema niti jedan naslov prvaka kad je tako kako ti tvrdiš?? :?
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ne zelim opet raspravu u krug bez izlaza da vodim,schumy opet procitaj ponovo moj post!!!
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

edo je napisao/la: felipeu dajte super brz i pouzdan auto i on je prvak,tu dileme nema,nije on rubens ili mark webber
Schumy.d je napisao/la:Zašto onda nema niti jedan naslov prvaka kad je tako kako ti tvrdiš?? :?
djelomično zbog crijeva u singapuru i motora u mađarskoj......a dijelom zbog pirueta u maleziji i britaniji..........sve u svemu kad imaš takvu kombinaciju vozača i tima niti ne zaslužuješ naslov. iako, mora se priznati, massa je bio fantastičan u drugom dijelu sezone, ferrari baš i ne
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

rap_boy je napisao/la:Svi pričate o tome koliko će dugo Massa ostat u Ferrariju, a pogledajte samo, Toyota i Ferrari prijete odlaskom iz F1 ako se uvede ograničenje budžeta za iduću sezonu!

Prijetnja je bilo i uvijek će ih biti. Zasad su te prijetnje ostale samo na riječima, vidjet ćemo hoće li prijeći u djela!
slika
Sida79
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Sida79 »

Meni se čini da su Ferrarijevi vozači dovoljno brzi, ali da je momčadi potreban netko s karakterom... netko tko bi im sve šamarčine popalio :D
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Kod mene se kaže opali mu jednu plesku i doći će k sebi ... samo tko to da dijeli u ferrarija ... hm neznam !
... Forza Massa ...
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Zašto onda nema niti jedan naslov prvaka kad je tako kako ti tvrdiš?? :?
Ne znam zasto si ti toliko zapeo za to. Da ja tebe pitam, tko je kriv npr. za Singapur? Koliko znam bio je prvi, do ulaska u boks. Madjarska- s treceg na prvo mjesto-motor.
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Nemogu vjerovat da još uvijek treba nabrajati šta se sve dogodilo u 2008 , i sve radi vražje Velike Britanije ... a toliko puta je pokazao da zna po kiši ... Kina 2009 . Umjesto da ga pravdamo , ajmo sad iskreno nabrojite u 2008 kad je sam napravio greške !
... Forza Massa ...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Ne znam zasto si ti toliko zapeo za to. Da ja tebe pitam, tko je kriv npr. za Singapur? Koliko znam bio je prvi, do ulaska u boks. Madjarska- s treceg na prvo mjesto-motor.
Ma nisam ja rekao da ga Ferrari nije gomilu puta zeznuo i zahebao stvar, nego sam samo čisto informativno napisao svoj odgovor kao reakciju na ovaj dio edinog posta:
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

Ferrari4ever je napisao/la:Kod mene se kaže opali mu jednu plesku i doći će k sebi ... samo tko to da dijeli u ferrarija ... hm neznam !
...i to kakvu...ne zidarsku nego atomsku...najace mi je bilo kad su pustili team radio:"felipe you need to save fuel, we don't know if we're gonna make it till the end...!!!!!!...a felipe:what should I do? I'm fighting with Vettel!!...a mislim da im je htio odgovorit neke rijeci koje su pocinjale s F :biggrin:
e da ko ce lijepit samarcine...ne sigurno onaj gay grof di Montezemolo koji je djelom i odgovoran za sve ovo i novu eru u ferrariju...i zato sad massa (a i i kimi) ispasta! ali ja vijerujem u Felipea..a u Ferrari...vise neznam!
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Evo, video i team radio:

Zbilja nevjerojatno!
slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

žao mi je čovjeka :(
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

edo je napisao/la:Stoti put ponavljam,ferrari puno duguje felipeu nakon svega sto su mu uradili svjesno i nesvjesno,i
ako zelite hajmo se kladiti da felipe ostaje u ferrariju jos jako dugo,cak mozda i koliko schumi,jer
felipeu dajte super brz i pouzdan auto i on je prvak,tu dileme nema,nije on rubens ili mark webber,
druga stvar jako je dugo u scuderiji i poznaje dusu tima i sve u i oko njega,s toga sam uvjeren da je
isto je i s kimijem i sa svakim drugim iole talentiranim vozačem...i stvarno, navijam za kimija, ali i felipe mi je jako drag, i stoga ne znam zašto se vraćamo na rasprave kakav je massa vozač...da nije dobar ne bi bio u ferrariju...a što se tiče kimijevog odlaska i toga kako domenicali gubi živce, kimi je svjetski prvak ljudi moji...bivši ali prvak...a kimija hoće smijenit zbog prošle sezone kada su mu nakon španje složili bolid koji ne odgovara njegovom stilu vožnje, dok je massa imao bolid koji odgovara njegovom stilu vožnje, i tu je tajna kako je massa bio toliko bodovno bolji od kimija...ako netko treba otić, onda je to gospodin domenicali koji prvo mora napravit zajedno sa svojim mehaničarima bolid koji neće zaostajati 7 desetinki po krugu, zatim se potrudit da u kvalama izađu na vrijeme da naprave leteći krug, poboljšat pouzdanost bolida koji se svaku utrku kvari(samo su maleziju završili s oba bolida-da se nastavilo kimi bi odustao-pouzdanost užas) i zatim pazit da ispune samu svrhu boksa, a to je nadoljevanje goriva...trenutno bi najbolje bilo vratit Lucu, odstranit domenicalija i dovest nakog perfekcionistu koji neće dopustit čistačima boksa opuštanje...a ako ni onda ne bude valjalo, onda treba odstranit vozače...jer što god vi rekli(bez ljutnje)kimi izgleda bolje ove sezone...iz lošijeg bolida u prve četiri trke izvukao je više od masse...u španji bi bio fantastičan da mu nisu zeznuli i kvale i trku...i kad se sve zbroji i oduzme, ispada da se želi smijenit kimija zbog prošle sezone(razlog smijenjivanja je što kimi ne pobijeđuje) jer se ni od njega ni od felipea ne može očekivat da pobijeđuju s ovakvim bolidom...užas je što se u ferrariju događa, ali se ni za massu ni za kimija ne bojim jer sam siguran da će do kraja sezone dokazat zašto su u ferrariju...
OPROSTITE NA :off: ,ali sam osjećao potrebu da kažem nešto o kimiju iako je tema felipe massa...
a ako dođe alonso umjesto kimija budite sigurni da felipe neće htjet bit drugi vozač što opet dovodi do sukoba...sukoba nema jedino ako kimi ostane, a njega boli k**** ko jer prvi a ko drugi vozač, ali to je prema massi nepravedno pa naglašavam da su promjene potrebne samo u garaži
STOGA AJMO KIMI I MASSA!!!
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

Lord of the Ring je napisao/la:
Ferrari4ever je napisao/la:Kod mene se kaže opali mu jednu plesku i doći će k sebi ... samo tko to da dijeli u ferrarija ... hm neznam !
...i to kakvu...ne zidarsku nego atomsku...najace mi je bilo kad su pustili team radio:"felipe you need to save fuel, we don't know if we're gonna make it till the end...!!!!!!...a felipe:what should I do? I'm fighting with Vettel!!...a mislim da im je htio odgovorit neke rijeci koje su pocinjale s F :biggrin:
e da ko ce lijepit samarcine...ne sigurno onaj gay grof di Montezemolo koji je djelom i odgovoran za sve ovo i novu eru u ferrariju...i zato sad massa (a i i kimi) ispasta! ali ja vijerujem u Felipea..a u Ferrari...vise neznam!
On je jedino kriv za eru Ferrari-ja koja je trajala od '99 do kraja '08.A to je da je za tih 10 godina osvojeno 8 konstruktorskih naslova i 6 vozackih naslova.Upravo je di Montezzemolo doveo Todt-a na celo Ferrari-ja '93,a Todt doveo ljude koji mu trebaju.Mada nije sve bilo ni njemu po volji jer je za tehnickog direktora Todt zelio Adrian Newey-a,ali ovom se zena nije htjela u Maranello seliti,pa je kao druga opcija dosao Brawn,a poslije svi znamo sta je bilo.Ovo sada je vec kriza koja vlada odlaskom Todt-a,koji je F1 team Ferrari drzao na sebi,te je na taj nacin tim naprasno otisao na dno.Domenicali nije kadar za ovog posla i to stoji.
Inace Montezzemolo je jako dobar menadzer.Ferrari prodaje po 6000 auta u godini,a tandem Marchione-Montezzemolo su napravili nevjerojatan okret FIAT grupacije.
Izvinjavam se na off topic-u,ali moram samo skrenuti paznju na neobavijestene...
FORZA FERRARI!!!
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

edo je napisao/la:Stoti put ponavljam,ferrari puno duguje felipeu nakon svega sto su mu uradili svjesno i nesvjesno,i
Pa da 90 % posto vozača u F1 ( današnjih, izuzevši jedino nelsinja i fiscela) ima super brz i pouzdan automobil bili bi svjetski prvak!!
Onaj ko iz prosječno brzog automobila izvuče maximim i postane svjetski prvak, to je pravi vozač!!
Massa je prosjećan vozać, od 1-5 dajem mu vrlo dobar ( 4 ) odlićan nije.
On je u rangu Buttona možda čak i mrvicu slabiji ( moje mišljenje) --> vrlo dobar vozač koji je dobio brz i pouzdan bolid i koji ga zna iskoristit. Jedina razlika je kaj Massa nezna iskoristit brzi bolid koji ima u rukama zadnjih par sezona.
Na stranu to kaj stvarno nema nekad sreće, ali nije ni Button neki miljenik sreće zadnjih par sezona uvijek se sjetim one eksplozije motora u Australiji di je stao 15 metara prije cilja - to trebas imat jebenu nesreću :D
ali on ce kako stvari stoje 1.sezonu u kojoj ima bolid za naslov, taj naslov i uzet a Massa, pa bio bi spreman i okladit se da do kraja svoje karijere neće osvojit naslov svjetskog prvaka.
Bez obzira kaj mi je jako drag!
Michael is faster than you!!
Odgovori