Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: FERRARI
Re: Felipe Massa
Felipeeee!!!Odlicna voznja!!!4 mjesto odlicno.Sa Kimijem na trecem upotpunjen je dobar vikend za Ferrari!!!
Samo naprijed!!!
Samo naprijed!!!
FORZA FERRARI!!!
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ali bilo je gusto ( dobro kako za koga)nikolaa je napisao/la:Felipeeee!!!Odlicna voznja!!!4 mjesto odlicno.Sa Kimijem na trecem upotpunjen je dobar vikend za Ferrari!!!
Samo naprijed!!!

-
- Početnik
- Navijam za: puno postova
Najbolji dio utrke hvatanje Vettela, te nakon manje greške priključak Rosberga te Kovalainena. Sve od tad pa do Vettelovog odustajanja je daleko najbolji i najuzbudljiviji dio utrke!
Prvo stalno puhanje za vratom, pa presjecanje šikane, te propuštanje Vettela pa i Rosberga (
) koji se izuzetno snašao u toj situaciji. Zatim prelazak Vettela redom Rosberga, Felipea i Kovalainena. Kasniji prolaz Rosberga kroz boxeve je zacementirao Felipeov dobar rezultat.

Prvo stalno puhanje za vratom, pa presjecanje šikane, te propuštanje Vettela pa i Rosberga (

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
da Felipe je odvezao najbrzi krug.
Bravo Felipe majstore ,ima da u Turskoj uzme podijum

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Moglo bi mu se to ostvariti (ako Ferrari bude konkurentan), Massa je pobijedio zadnje tri utrke u Turskoj, ako se ne varam.Felipe Massa je napisao/la:da Felipe je odvezao najbrzi krug.

- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Zabavljao nas je na početku utrke borbom protiv Vettela i upotpunio utrku 4. mjestom. Sad dolazi Turska koja je njegova staza i vjerujem da će tamo briljirati.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- Scuderia
- Moderator
Citam, Felipe je rekao da je napravio jednu malu gresku kod propustanja Vettela. Kada je sjekao, otisao je na desnu stranu, umjesto na lijevu, i tako ga je Rosberg mogao onda i obici, jer je bio na boljoj strani.
Kaze da Ferrariju treba jos gripa, te da ocekuje da zavrsi na postolju (misli na svaku utrku)
Kaze da Ferrariju treba jos gripa, te da ocekuje da zavrsi na postolju (misli na svaku utrku)

- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Ovakve vožnje kroz ostatak sezone i opet će skeptici ostat bez rječi ... Do zadnjeg kruga je čovjek odvozio samo tako
ne samo najbrži krug nego nekako nije se ugnjezdio i reda radi odvezao utrku nego je do kraja gazio ... svaka čast ... Brawni su očito korak ispred , ali ako poprati bolid i ne bude problema ostatak prvenstva mogao bi nama ferrarijevcima donijeti osmjehe na lica
Dolazi Turska , a koliko se sjećam to je Massina pista , tako da se nadam samo dobrom
samo da bolid izdrži ! 

... Forza Massa ...
- Scuderia
- Moderator
-
- Početnik
- Navijam za: Alonso
Dobra, dobra vožnja Massina, posebno impresivno ono hvatanje zaostatka za Brawnovima i Kimijem sa 16 sec na malo manje od 7 u samo nekoliko krugova, a tad je letio stazom!
-
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari
Massa, Turska je tvoja !!! Kimi-visoka pozicija (naravno ako se ne napije prije
)

- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Samo me zanima dal je najbrzi krug odvozio kad su ga upozoravali da ne sijece sikanu... 

Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- Scuderia
- Moderator
A mene zanima da li si ti uopce gledao utrku? Jer da si je gledao, znao bi kada je odvozio najbrzi krug.zagor je napisao/la:Samo me zanima dal je najbrzi krug odvozio kad su ga upozoravali da ne sijece sikanu...

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
jel te zanima e pa nije odvezao najbrzi krug kad je sjekao sikanu.Da je to isto uradio Vettel ili Kimi ne bi ni pitao a ovako posto je to Felipe odma moras pitatizagor je napisao/la:Samo me zanima dal je najbrzi krug odvozio kad su ga upozoravali da ne sijece sikanu...

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Schumy.d
- Legenda
Ajde oko čega se vi prepirete... 
Kao da je taj jedan krug toliko bitan. Pa Kimi je lani imao u svakoj utrci skoro najbolji krug pa mu to i nije baš puno pomoglo. Okanite se tog najbržeg kruga, bitna je cijela utrka, a ne 1 krug.

Kao da je taj jedan krug toliko bitan. Pa Kimi je lani imao u svakoj utrci skoro najbolji krug pa mu to i nije baš puno pomoglo. Okanite se tog najbržeg kruga, bitna je cijela utrka, a ne 1 krug.
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Taman tako Schumy.d. I Kimi i Massa su odlično vozili i treba svi da budemo ponosni na obojicu.
Generalno mi idu na neku stvar ova mala prepucavanja navijača Kimija i Masse. Ni jedan ni drugi neće ove godine biti prvaci tako da sada treba gledati samo ukupan momčadski rezultat.
Zbijmo svoje redove da porazimo neprijatelje
Generalno mi idu na neku stvar ova mala prepucavanja navijača Kimija i Masse. Ni jedan ni drugi neće ove godine biti prvaci tako da sada treba gledati samo ukupan momčadski rezultat.
Zbijmo svoje redove da porazimo neprijatelje

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
E tu se varaš,odvozio je 2-3 najbrža kruga za redom siječući šikanu,a kad su ga upozorili na to sljedeći krug je odma bio 0.7sec sporiji zato ne pričaj da nije onda odvozio najbrži krug jer je!Felipe Massa je napisao/la:jel te zanima e pa nije odvezao najbrzi krug kad je sjekao sikanu.Da je to isto uradio Vettel ili Kimi ne bi ni pitao a ovako posto je to Felipe odma moras pitatizagor je napisao/la:Samo me zanima dal je najbrzi krug odvozio kad su ga upozoravali da ne sijece sikanu...

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Tako je najbrže krugove je odvezao dok je sjekao šikanuKing iCool je napisao/la: E tu se varaš,odvozio je 2-3 najbrža kruga za redom siječući šikanu,a kad su ga upozorili na to sljedeći krug je odma bio 0.7sec sporiji zato ne pričaj da nije onda odvozio najbrži krug jer je!

Također mislim da nije fer prema ostalima,da ako su ga jednom upozorili kada je ponovio tu grešku je MORAO biti kažnjen,isto kako smatram da bi morao biti bilo tko drugi kažnjen da je to napravio. Dapače ne znam od kada to FIa opće daje upozorenja a kamoli da oprašta prvo pa daje drugo

Pokušao sam si opravdat taj postupak u glavi i jedino mi je zvučalo da su htjeli trku zanimljivijom učiniti ali svakkao nije fer od njih,makar se radi o mom timu

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- jaki
- Rezervni vozač
Vjerujem da ste svi skinuli utrku pa je možete ponovno pogledati.(Ako niste učinite to) Massa je upozoren da je sjekao šikanu u 33. krugu(nije sjekao nego kako je Massin trkači inženjer objasnio sudcima je skliznuo) i poslije upozorenja je zaredom 4-5 krugova nizao najbrže krugove, najbrži krug utrke je odvezao u 50. krugu. Ponovno se u 39 krugu odbio od desne pasice i prešao sa sva četiri kotača preko lijeve za što je ponovno upozoren.Krug koji je odvezao 0.7 sekudi sporije od nekakvog prosjeka prijašnjih krugova je odvezao 2 kruga poslije druge opomene, a odvezao ga je sporije jer je obilazio bolid za cijeli krug(force India). Inače taj zaključak o sporijem krugu za 0.7 sekundi je došao iz usta Nevena Novaka, a vi pričate o tome kao da je nešto bitno ili ne daj bože istinito.
I da slažem se s kolegom One and Only. Prestanite se prepucavati oko Masse i Kimija
I da slažem se s kolegom One and Only. Prestanite se prepucavati oko Masse i Kimija
Zadnja izmjena: jaki, dana/u 27 svi 2009, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Scuderia
- Moderator
jaki majstore uzeo si mi rijeci iz tipkovnice.
A tih 0.7 sec je bilo jer je obilazio Force Indiu za cijeli krug.
Tko ne vjeruje, imate fino za skinuti, pa pogledajte.
A tih 0.7 sec je bilo jer je obilazio Force Indiu za cijeli krug.
Tko ne vjeruje, imate fino za skinuti, pa pogledajte.
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 27 svi 2009, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
jaki je napisao/la:Vjerujem da ste svi skinuli utrku pa je možete ponovno pogledati.(Ako niste učinite to) Massa je upozoren da je sjekao šikanu u 33. krugu(nije sjekao nego kako je Massin trkači inženjer objasnio sudcima je skliznuo) i poslije upozorenja je zaredom 4-5 krugova nizao najbrže krugove, najbrži krug utrke je odvezao u 50. krugu. Krug koji je odvezao 0.7 sekudi sporije od nekakvog prosjeka prijašnjih krugova je odvezao je puno kasnije od opomene, jer je team radio koji ste čuli bio snimka, a odvezao ga je sporije jer je obilazio bolid za cijeli krug. Inače taj zaključak o sporijem krugu za 0.7 sekundi je došao iz usta Nevena Novaka, a vi pričate o tome kao da je nešto bitno ili ne daj bože istinito.
Ako sam ja kolega dobro shvatio Masa je opomenuo dobio kasnije,ne isti krug nakon što je presjekao šikanu

Osim toga,nit vidim tu prepucavanje,nit svađu oko Masse i Kimija,poanta priče da je najmanje 2 puta sjekao i tolko puta bio upozoren...
i da,nitko nije rekao najbrži krug trke,nego u tom trenutku je skidao najbrže krugove al kako sami kažete imate trku pa gledajte

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Ferrari-BiH
- Veteran
A ko je to kaznjen sto je sjekao sikanu???
Ne bune se ovi fanovi McM ili neki drugi, a mi se ovdje "bacili" u raspravu... utrka je bila najbolja ove sezone za Ferrari, stoga recite
i molimo boga da u Turskoj bude jos bolje.
To ko ce biti na postolju, Kimi ili Massa, uopste nije bitno, bitno je samo da je u crvenom odijelu i sa crvenim bolidom
Ne bune se ovi fanovi McM ili neki drugi, a mi se ovdje "bacili" u raspravu... utrka je bila najbolja ove sezone za Ferrari, stoga recite

To ko ce biti na postolju, Kimi ili Massa, uopste nije bitno, bitno je samo da je u crvenom odijelu i sa crvenim bolidom
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
kaj rasprava mora biti samo kad se netko buni i taj netko mora biti iz nekog drugog tima ?Ferrari-BiH je napisao/la:A ko je to kaznjen sto je sjekao sikanu???
Ne bune se ovi fanovi McM ili neki drugi, a mi se ovdje "bacili" u raspravu... utrka je bila najbolja ove sezone za Ferrari, stoga recitei molimo boga da u Turskoj bude jos bolje.

- Scuderia
- Moderator
Caka je u tome, sto su neki pitali da li je napravio najbrzi krug dok je sjekao ili ne.schuey je napisao/la:
Ako sam ja kolega dobro shvatio Masa je opomenuo dobio kasnije,ne isti krug nakon što je presjekao šikanuosim toga sve odluke idu na vijećanje,i istina da je nakon objkave odvezao slabiji krug..no nije ni bitno,ima sreće što nije kažnjen jer ovo je direktno kršenje opomene (koju je već dobio neovisno jeli fulo ili nije jel se skliznuo ili nije) i čisti penalty su mu oprostili...
Osim toga,nit vidim tu prepucavanje,nit svađu oko Masse i Kimija,poanta priče da je najmanje 2 puta sjekao i tolko puta bio upozoren...
i da,nitko nije rekao najbrži krug trke,nego u tom trenutku je skidao najbrže krugove al kako sami kažete imate trku pa gledajte
Odgovor je vrlo jasan. Dok je sjekao sikanu, radio je, kasnije Button spusta na 1:15:190, da bi kasnije Massa u cistom krugu napravio 1:15 140.
A one neke izjave tipa kasnio je 0.7 sec su smjesne, jer je imao ispred sebe Force Indiu koju je trebao obici za cijeli krug.
EDIT. Suci su mozda imali na piku Ferrari, tako su mogli kazniti i Kimija jer je i on sjekao.
Nema smisla vise raspravljati, sta bi bilo, kad bi bilo.

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
da,ja sam isto shvatio tak da je u tom trenutku radio najbrži što i jeScuderia je napisao/la: Caka je u tome, sto su neki pitali da li je napravio najbrzi krug dok je sjekao ili ne.
Odgovor je vrlo jasan. Dok je sjekao sikanu, radio je, kasnije Button spusta na 1:15:190, da bi kasnije Massa u cistom krugu napravio 1:15 140.
A one neke izjave tipa kasnio je 0.7 sec su smjesne, jer je imao ispred sebe Force Indiu koju je trebao obici za cijeli krug.
EDIT. Suci su mozda imali na piku Ferrari, tako su mogli kazniti i Kimija jer je i on sjekao.
Nema smisla vise raspravljati, sta bi bilo, kad bi bilo.

imaš pravo za Kimija al kimi je imao nepravilnu putanju i vidi se da nije namjerno sjekao,no kada bi baš bili po nekim pravilima se držali kako su znali na nekim drugim utrkama i to su mogli jer je tim zaprimio već upozorenja koje je sigurno i on dobio...