Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: FERRARI

Re: Felipe Massa

Post Postao/la nikolaa »

Felipeeee!!!Odlicna voznja!!!4 mjesto odlicno.Sa Kimijem na trecem upotpunjen je dobar vikend za Ferrari!!!

Samo naprijed!!!
FORZA FERRARI!!!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

nikolaa je napisao/la:Felipeeee!!!Odlicna voznja!!!4 mjesto odlicno.Sa Kimijem na trecem upotpunjen je dobar vikend za Ferrari!!!

Samo naprijed!!!
Ali bilo je gusto ( dobro kako za koga) :D , kada sam cuo onaj team radio i ono upozorenje. :biggrin:
slika
Zmago_Ferrari
Početnik
Početnik
Navijam za: puno postova

Post Postao/la Zmago_Ferrari »

Najbolji dio utrke hvatanje Vettela, te nakon manje greške priključak Rosberga te Kovalainena. Sve od tad pa do Vettelovog odustajanja je daleko najbolji i najuzbudljiviji dio utrke! =D>

Prvo stalno puhanje za vratom, pa presjecanje šikane, te propuštanje Vettela pa i Rosberga ( :x ) koji se izuzetno snašao u toj situaciji. Zatim prelazak Vettela redom Rosberga, Felipea i Kovalainena. Kasniji prolaz Rosberga kroz boxeve je zacementirao Felipeov dobar rezultat.
slika

slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

da Felipe je odvezao najbrzi krug.

Bravo Felipe majstore ,ima da u Turskoj uzme podijum
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Felipe Massa je napisao/la:da Felipe je odvezao najbrzi krug.

Bravo Felipe majstore ,ima da u Turskoj uzme podijum
Moglo bi mu se to ostvariti (ako Ferrari bude konkurentan), Massa je pobijedio zadnje tri utrke u Turskoj, ako se ne varam.
slika
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Zabavljao nas je na početku utrke borbom protiv Vettela i upotpunio utrku 4. mjestom. Sad dolazi Turska koja je njegova staza i vjerujem da će tamo briljirati.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
Scuderia
Moderator
Moderator

Citam, Felipe je rekao da je napravio jednu malu gresku kod propustanja Vettela. Kada je sjekao, otisao je na desnu stranu, umjesto na lijevu, i tako ga je Rosberg mogao onda i obici, jer je bio na boljoj strani.

Kaze da Ferrariju treba jos gripa, te da ocekuje da zavrsi na postolju (misli na svaku utrku)
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Ovakve vožnje kroz ostatak sezone i opet će skeptici ostat bez rječi ... Do zadnjeg kruga je čovjek odvozio samo tako =D> ne samo najbrži krug nego nekako nije se ugnjezdio i reda radi odvezao utrku nego je do kraja gazio ... svaka čast ... Brawni su očito korak ispred , ali ako poprati bolid i ne bude problema ostatak prvenstva mogao bi nama ferrarijevcima donijeti osmjehe na lica :D Dolazi Turska , a koliko se sjećam to je Massina pista , tako da se nadam samo dobrom ;) samo da bolid izdrži ! [-o<
... Forza Massa ...
Scuderia
Moderator
Moderator

Massa: Teško je reći jesmo li ispred Red Bulla ili ne
KLIK
slika
Pavka
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonso

Post Postao/la Pavka »

Dobra, dobra vožnja Massina, posebno impresivno ono hvatanje zaostatka za Brawnovima i Kimijem sa 16 sec na malo manje od 7 u samo nekoliko krugova, a tad je letio stazom!
TEA
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la TEA »

Massa, Turska je tvoja !!! Kimi-visoka pozicija (naravno ako se ne napije prije :) )
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Samo me zanima dal je najbrzi krug odvozio kad su ga upozoravali da ne sijece sikanu... :!:
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Scuderia
Moderator
Moderator

zagor je napisao/la:Samo me zanima dal je najbrzi krug odvozio kad su ga upozoravali da ne sijece sikanu... :!:
A mene zanima da li si ti uopce gledao utrku? Jer da si je gledao, znao bi kada je odvozio najbrzi krug. :roll:
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

zagor je napisao/la:Samo me zanima dal je najbrzi krug odvozio kad su ga upozoravali da ne sijece sikanu... :!:
jel te zanima e pa nije odvezao najbrzi krug kad je sjekao sikanu.Da je to isto uradio Vettel ili Kimi ne bi ni pitao a ovako posto je to Felipe odma moras pitati
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ajde oko čega se vi prepirete... :roll:
Kao da je taj jedan krug toliko bitan. Pa Kimi je lani imao u svakoj utrci skoro najbolji krug pa mu to i nije baš puno pomoglo. Okanite se tog najbržeg kruga, bitna je cijela utrka, a ne 1 krug.
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Taman tako Schumy.d. I Kimi i Massa su odlično vozili i treba svi da budemo ponosni na obojicu.
Generalno mi idu na neku stvar ova mala prepucavanja navijača Kimija i Masse. Ni jedan ni drugi neće ove godine biti prvaci tako da sada treba gledati samo ukupan momčadski rezultat.

Zbijmo svoje redove da porazimo neprijatelje :)
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Felipe Massa je napisao/la:
jel te zanima e pa nije odvezao najbrzi krug kad je sjekao sikanu.Da je to isto uradio Vettel ili Kimi ne bi ni pitao a ovako posto je to Felipe odma moras pitati
E tu se varaš,odvozio je 2-3 najbrža kruga za redom siječući šikanu,a kad su ga upozorili na to sljedeći krug je odma bio 0.7sec sporiji zato ne pričaj da nije onda odvozio najbrži krug jer je! :evil:
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

King iCool je napisao/la: E tu se varaš,odvozio je 2-3 najbrža kruga za redom siječući šikanu,a kad su ga upozorili na to sljedeći krug je odma bio 0.7sec sporiji zato ne pričaj da nije onda odvozio najbrži krug jer je! :evil:
Tako je najbrže krugove je odvezao dok je sjekao šikanu ;) i prvi krug nakon upozorenja je bio tolko sporiji,kasnije je malo ubrzao ali ne onako brzo.

Također mislim da nije fer prema ostalima,da ako su ga jednom upozorili kada je ponovio tu grešku je MORAO biti kažnjen,isto kako smatram da bi morao biti bilo tko drugi kažnjen da je to napravio. Dapače ne znam od kada to FIa opće daje upozorenja a kamoli da oprašta prvo pa daje drugo :roll:

Pokušao sam si opravdat taj postupak u glavi i jedino mi je zvučalo da su htjeli trku zanimljivijom učiniti ali svakkao nije fer od njih,makar se radi o mom timu ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

Vjerujem da ste svi skinuli utrku pa je možete ponovno pogledati.(Ako niste učinite to) Massa je upozoren da je sjekao šikanu u 33. krugu(nije sjekao nego kako je Massin trkači inženjer objasnio sudcima je skliznuo) i poslije upozorenja je zaredom 4-5 krugova nizao najbrže krugove, najbrži krug utrke je odvezao u 50. krugu. Ponovno se u 39 krugu odbio od desne pasice i prešao sa sva četiri kotača preko lijeve za što je ponovno upozoren.Krug koji je odvezao 0.7 sekudi sporije od nekakvog prosjeka prijašnjih krugova je odvezao 2 kruga poslije druge opomene, a odvezao ga je sporije jer je obilazio bolid za cijeli krug(force India). Inače taj zaključak o sporijem krugu za 0.7 sekundi je došao iz usta Nevena Novaka, a vi pričate o tome kao da je nešto bitno ili ne daj bože istinito.
I da slažem se s kolegom One and Only. Prestanite se prepucavati oko Masse i Kimija
Zadnja izmjena: jaki, dana/u 27 svi 2009, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Scuderia
Moderator
Moderator

jaki majstore uzeo si mi rijeci iz tipkovnice.

A tih 0.7 sec je bilo jer je obilazio Force Indiu za cijeli krug.

Tko ne vjeruje, imate fino za skinuti, pa pogledajte.
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 27 svi 2009, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

jaki je napisao/la:Vjerujem da ste svi skinuli utrku pa je možete ponovno pogledati.(Ako niste učinite to) Massa je upozoren da je sjekao šikanu u 33. krugu(nije sjekao nego kako je Massin trkači inženjer objasnio sudcima je skliznuo) i poslije upozorenja je zaredom 4-5 krugova nizao najbrže krugove, najbrži krug utrke je odvezao u 50. krugu. Krug koji je odvezao 0.7 sekudi sporije od nekakvog prosjeka prijašnjih krugova je odvezao je puno kasnije od opomene, jer je team radio koji ste čuli bio snimka, a odvezao ga je sporije jer je obilazio bolid za cijeli krug. Inače taj zaključak o sporijem krugu za 0.7 sekundi je došao iz usta Nevena Novaka, a vi pričate o tome kao da je nešto bitno ili ne daj bože istinito.
I da slažem se s kolegom One and Only. Prestanite se prepucavati oko Masse i Kimija

Ako sam ja kolega dobro shvatio Masa je opomenuo dobio kasnije,ne isti krug nakon što je presjekao šikanu ;) osim toga sve odluke idu na vijećanje,i istina da je nakon objkave odvezao slabiji krug..no nije ni bitno,ima sreće što nije kažnjen jer ovo je direktno kršenje opomene (koju je već dobio neovisno jeli fulo ili nije jel se skliznuo ili nije) i čisti penalty su mu oprostili...

Osim toga,nit vidim tu prepucavanje,nit svađu oko Masse i Kimija,poanta priče da je najmanje 2 puta sjekao i tolko puta bio upozoren...

i da,nitko nije rekao najbrži krug trke,nego u tom trenutku je skidao najbrže krugove al kako sami kažete imate trku pa gledajte :roll:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

A ko je to kaznjen sto je sjekao sikanu???

Ne bune se ovi fanovi McM ili neki drugi, a mi se ovdje "bacili" u raspravu... utrka je bila najbolja ove sezone za Ferrari, stoga recite :amen: i molimo boga da u Turskoj bude jos bolje.

To ko ce biti na postolju, Kimi ili Massa, uopste nije bitno, bitno je samo da je u crvenom odijelu i sa crvenim bolidom
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Ferrari-BiH je napisao/la:A ko je to kaznjen sto je sjekao sikanu???

Ne bune se ovi fanovi McM ili neki drugi, a mi se ovdje "bacili" u raspravu... utrka je bila najbolja ove sezone za Ferrari, stoga recite :amen: i molimo boga da u Turskoj bude jos bolje.

To ko ce biti na postolju, Kimi ili Massa, uopste nije bitno, bitno je samo da je u crvenom odijelu i sa crvenim bolidom
kaj rasprava mora biti samo kad se netko buni i taj netko mora biti iz nekog drugog tima ? :roll: normalna rasprava kako je Massa mogao (po meni čak i trebao) biti kažnen,jel ko plaće zato što nije,naravno da ne,no jedno je fair play a drugo je poklon ovakav
Scuderia
Moderator
Moderator

schuey je napisao/la:

Ako sam ja kolega dobro shvatio Masa je opomenuo dobio kasnije,ne isti krug nakon što je presjekao šikanu ;) osim toga sve odluke idu na vijećanje,i istina da je nakon objkave odvezao slabiji krug..no nije ni bitno,ima sreće što nije kažnjen jer ovo je direktno kršenje opomene (koju je već dobio neovisno jeli fulo ili nije jel se skliznuo ili nije) i čisti penalty su mu oprostili...

Osim toga,nit vidim tu prepucavanje,nit svađu oko Masse i Kimija,poanta priče da je najmanje 2 puta sjekao i tolko puta bio upozoren...

i da,nitko nije rekao najbrži krug trke,nego u tom trenutku je skidao najbrže krugove al kako sami kažete imate trku pa gledajte :roll:
Caka je u tome, sto su neki pitali da li je napravio najbrzi krug dok je sjekao ili ne.
Odgovor je vrlo jasan. Dok je sjekao sikanu, radio je, kasnije Button spusta na 1:15:190, da bi kasnije Massa u cistom krugu napravio 1:15 140.

A one neke izjave tipa kasnio je 0.7 sec su smjesne, jer je imao ispred sebe Force Indiu koju je trebao obici za cijeli krug.
EDIT. Suci su mozda imali na piku Ferrari, tako su mogli kazniti i Kimija jer je i on sjekao.

Nema smisla vise raspravljati, sta bi bilo, kad bi bilo. :roll:
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Scuderia je napisao/la: Caka je u tome, sto su neki pitali da li je napravio najbrzi krug dok je sjekao ili ne.
Odgovor je vrlo jasan. Dok je sjekao sikanu, radio je, kasnije Button spusta na 1:15:190, da bi kasnije Massa u cistom krugu napravio 1:15 140.

A one neke izjave tipa kasnio je 0.7 sec su smjesne, jer je imao ispred sebe Force Indiu koju je trebao obici za cijeli krug.
EDIT. Suci su mozda imali na piku Ferrari, tako su mogli kazniti i Kimija jer je i on sjekao.

Nema smisla vise raspravljati, sta bi bilo, kad bi bilo. :roll:
da,ja sam isto shvatio tak da je u tom trenutku radio najbrži što i je ;)

imaš pravo za Kimija al kimi je imao nepravilnu putanju i vidi se da nije namjerno sjekao,no kada bi baš bili po nekim pravilima se držali kako su znali na nekim drugim utrkama i to su mogli jer je tim zaprimio već upozorenja koje je sigurno i on dobio...
Odgovori