Kimi pobjednik utrke

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Niti za jedan kers start nisam rekao da je majstorstvo jer i nije. Pritisneš gumbić i ideš brže od ostalih i to je sve...Schumy.d je napisao/la:Pokušavaš i ti to umanjiti.King iCool je napisao/la: Bilo je ovakvih starteva više u ovoj sezoni ali sve to uz pomoć kersa tako da nije tako fenomenalno kak vi to pokušavate prodati ali o.k,nije bio loš start. Meni je onaj Alonsov u Maleziji bil jako dobar i Lewisov u Njemačkoj.Da je Lewis imao ovakav start, onda bi ti vjerojatno to bilo majstorstvo.
Po meni je ovo potez sezone, a sad kako kome... To je moj izbor.
Imao je i Lewis KERS pa je izgubio mjesta na startu.Nije sve samo u KERS-u. On mu je pomogao, ali nije samo tako doći sa 6. mjesta na drugo.
King iCool je napisao/la: Niti za jedan kers start nisam rekao da je majstorstvo jer i nije. Pritisneš gumbić i ideš brže od ostalih i to je sve...
Razlika je kad startaš 6. ili 12. i onda ti još pred nosom Rubens stoji jer se ne može pokrenuti pa sad ti iskoristi kers....i još imaš goriva ko u priči sa sobom.
Ne zelim da ulazim u rasprave jer ne zelim da pokvarim ovo veselje.King iCool je napisao/la:Niti za jedan kers start nisam rekao da je majstorstvo jer i nije. Pritisneš gumbić i ideš brže od ostalih i to je sve...Schumy.d je napisao/la:Pokušavaš i ti to umanjiti.King iCool je napisao/la: Bilo je ovakvih starteva više u ovoj sezoni ali sve to uz pomoć kersa tako da nije tako fenomenalno kak vi to pokušavate prodati ali o.k,nije bio loš start. Meni je onaj Alonsov u Maleziji bil jako dobar i Lewisov u Njemačkoj.Da je Lewis imao ovakav start, onda bi ti vjerojatno to bilo majstorstvo.
Po meni je ovo potez sezone, a sad kako kome... To je moj izbor.
Imao je i Lewis KERS pa je izgubio mjesta na startu.Nije sve samo u KERS-u. On mu je pomogao, ali nije samo tako doći sa 6. mjesta na drugo.
Razlika je kad startaš 6. ili 12. i onda ti još pred nosom Rubens stoji jer se ne može pokrenuti pa sad ti iskoristi kers....i još imaš goriva ko u priči sa sobom.
Ma daj ne piši nešto šta nisam rekao! Ti si ko novinar izvučeš sve iz konteksta kako tebi paše pa onda komentiraš.Schumy.d je napisao/la:King iCool je napisao/la: Niti za jedan kers start nisam rekao da je majstorstvo jer i nije. Pritisneš gumbić i ideš brže od ostalih i to je sve...
Razlika je kad startaš 6. ili 12. i onda ti još pred nosom Rubens stoji jer se ne može pokrenuti pa sad ti iskoristi kers....i još imaš goriva ko u priči sa sobom.![]()
Sad sam se lijepo nasmijao!
Da, samo stisneš gumbić i već si na 1. mjestu!![]()
I da, mislim da je puno teže startati 6. nego 12. jer su obično najbrži vozači na vodećim pozicijama.I mislim da je još teže startati kad ne znaš da ovaj ispred tebe neće ni krenuti. Tada treba biti brza reakcija vozača. Pa Rubens je stajao ispred Kimija, a ne Hamiltona.
OK, živi u zabludi!King iCool je napisao/la: Ma daj ne piši nešto šta nisam rekao! Ti si ko novinar izvučeš sve iz konteksta kako tebi paše pa onda komentiraš.![]()
Aha znači ovi koji su naprijed startaju ko mrcine,a ovi iza su tak bolje kak "hebi ga".
Kimi je Rubensa odma vidio,a Lewis nije....
Jednostavno se nije isplatilo.Inace se zato sto je od startne linije do prvog zavoja jako malo pravca,plus sto ga je Rubens ustopao..Dakle tek na onom spustu se prema Eau Rouge-u isplati iskoristiti KERS.tomidix je napisao/la:Zasto kimi nije mogo iskoristit kers do 1. zavoja?
padobranac je napisao/la:ma kako nekužite da kimi ima neki "sweet spot" neku caku kroz te zavoje kaj drugi nisu skužili jer je i lani bez kersa u 1. krugu na istim mjestima namazao prvo massu pa hamiltona. ove godine malo kers pomogao, al čovjeg nije bio najbrži danas. al to su zbilja fenomenalni prizori. hebeš to kad se zna preticat samo na kočenju, ovo je preticanje zbog bolje putanje i puno hebenije izgleda
Kimi nije mogao nigdje nego onudaFerrari4ever je napisao/la:KIMI hvala na talijanskoj himni predugo je nisam čula , nervirala sam moje po kući jer sam je pjevušila još dugo nakon podija , a bilo je krajnje vrijeme !
čitala na f1 racingu
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;