Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ferraristica
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari-Massa

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Ferraristica »

=D> =D> =D> =D> =D> :mrgreen:

Kimi pobjednik utrke :thumbup: ne moze bit bolje
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Lijepo odvoženo, prvi krug pogotovo. Bilo je prekrasno gledati ga kako riješava Heidfelda i Fisica nakon Eau Rougea.
Bravo za njega... =D>
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Vozac pokazuje da je vozac....Svaka cast. Na Spa su samo dva covjeka bolja od njega...a ta dva su mozda i najveci u F1...
@ King iCool

Da, svaki Hamiltonov potez je majstorstvo, a svaki potez bilo koga drugog je onako...prosjek...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Schumy.d je napisao/la:
King iCool je napisao/la: Bilo je ovakvih starteva više u ovoj sezoni ali sve to uz pomoć kersa tako da nije tako fenomenalno kak vi to pokušavate prodati ali o.k,nije bio loš start. Meni je onaj Alonsov u Maleziji bil jako dobar i Lewisov u Njemačkoj.
Pokušavaš i ti to umanjiti. ;) Da je Lewis imao ovakav start, onda bi ti vjerojatno to bilo majstorstvo.
Po meni je ovo potez sezone, a sad kako kome... To je moj izbor.
Imao je i Lewis KERS pa je izgubio mjesta na startu. ;) Nije sve samo u KERS-u. On mu je pomogao, ali nije samo tako doći sa 6. mjesta na drugo.
Niti za jedan kers start nisam rekao da je majstorstvo jer i nije. Pritisneš gumbić i ideš brže od ostalih i to je sve...
Razlika je kad startaš 6. ili 12. i onda ti još pred nosom Rubens stoji jer se ne može pokrenuti pa sad ti iskoristi kers....i još imaš goriva ko u priči sa sobom.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

King iCool je napisao/la: Niti za jedan kers start nisam rekao da je majstorstvo jer i nije. Pritisneš gumbić i ideš brže od ostalih i to je sve...
Razlika je kad startaš 6. ili 12. i onda ti još pred nosom Rubens stoji jer se ne može pokrenuti pa sad ti iskoristi kers....i još imaš goriva ko u priči sa sobom.
:lol:
Sad sam se lijepo nasmijao! :biggrin:
Da, samo stisneš gumbić i već si na 1. mjestu! #-o
I da, mislim da je puno teže startati 6. nego 12. jer su obično najbrži vozači na vodećim pozicijama. ;) I mislim da je još teže startati kad ne znaš da ovaj ispred tebe neće ni krenuti. Tada treba biti brza reakcija vozača. Pa Rubens je stajao ispred Kimija, a ne Hamiltona.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

King iCool je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:
King iCool je napisao/la: Bilo je ovakvih starteva više u ovoj sezoni ali sve to uz pomoć kersa tako da nije tako fenomenalno kak vi to pokušavate prodati ali o.k,nije bio loš start. Meni je onaj Alonsov u Maleziji bil jako dobar i Lewisov u Njemačkoj.
Pokušavaš i ti to umanjiti. ;) Da je Lewis imao ovakav start, onda bi ti vjerojatno to bilo majstorstvo.
Po meni je ovo potez sezone, a sad kako kome... To je moj izbor.
Imao je i Lewis KERS pa je izgubio mjesta na startu. ;) Nije sve samo u KERS-u. On mu je pomogao, ali nije samo tako doći sa 6. mjesta na drugo.
Niti za jedan kers start nisam rekao da je majstorstvo jer i nije. Pritisneš gumbić i ideš brže od ostalih i to je sve...
Ne zelim da ulazim u rasprave jer ne zelim da pokvarim ovo veselje.

Samo da kazem da Kimi KERS do prvog zavoja nije mogao iskoristiti.Tek na spustu ga je malo iskoristio dok se vracao na stazu,a najveci dio je iskoristio odmah poslije Eau Rouge-a.Iako je imao pomoc KERS-a on je odradio fantastican posao danas jer je tek sa 6 mjesta startao i stvarno se trudio i bio agresivan,kao Kimi iz najboljih dana...

A imao je i super reakciju kada je obisao Rubensa.Rubinho se ukopao k'o da ga je neko u zemlju zakuc'o...

FORZA KIMI!!!
FORZA FERRARI!!!
Kimmi_no1
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Kimmi_no1 »

Kimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....Hvala ti Boze za ovaj dan.Konacno sam doceko da ga vidim na pobjednickome postolju.Danas je samo dokazao ko je broj1...
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Schumy.d je napisao/la:
King iCool je napisao/la: Niti za jedan kers start nisam rekao da je majstorstvo jer i nije. Pritisneš gumbić i ideš brže od ostalih i to je sve...
:lol:
Sad sam se lijepo nasmijao! :biggrin:
Da, samo stisneš gumbić i već si na 1. mjestu! #-o
I da, mislim da je puno teže startati 6. nego 12. jer su obično najbrži vozači na vodećim pozicijama. ;) I mislim da je još teže startati kad ne znaš da ovaj ispred tebe neće ni krenuti. Tada treba biti brza reakcija vozača. Pa Rubens je stajao ispred Kimija, a ne Hamiltona.
Ma daj ne piši nešto šta nisam rekao! Ti si ko novinar izvučeš sve iz konteksta kako tebi paše pa onda komentiraš. [-X
Aha znači ovi koji su naprijed startaju ko mrcine,a ovi iza su tak bolje kak "hebi ga".
Kimi je Rubensa odma vidio,a Lewis nije.... :bye:
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Zasto kimi nije mogo iskoristit kers do 1. zavoja?
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

King iCool je napisao/la: Ma daj ne piši nešto šta nisam rekao! Ti si ko novinar izvučeš sve iz konteksta kako tebi paše pa onda komentiraš. [-X
Aha znači ovi koji su naprijed startaju ko mrcine,a ovi iza su tak bolje kak "hebi ga".
Kimi je Rubensa odma vidio,a Lewis nije.... :bye:
OK, živi u zabludi! :lol:
Kako Nikolaa kaže, neću se prepirati, danas slavimo!! :biggrin:

Ali evo ti link pa ćeš vidjeti da je Rubens već krenuo dok je Lewis došao do njega, a uz to bio je daleko od Rubensa, tako da ti pada u vodu ovo da ga nije vidio. ;) Njemu Rubens nije smetao NIŠTA!
Eto toliko da završim.
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Napokon, ako je mogao negdje pobijediti mogao je tu, i to je učinio. Bio s KERS-om ili bez, start je bio odlićan. =D> A sad dolazi Monza, također brza staza, i svašta bi još moglo biti. :biggrin:
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

tomidix je napisao/la:Zasto kimi nije mogo iskoristit kers do 1. zavoja?
Jednostavno se nije isplatilo.Inace se zato sto je od startne linije do prvog zavoja jako malo pravca,plus sto ga je Rubens ustopao..Dakle tek na onom spustu se prema Eau Rouge-u isplati iskoristiti KERS.
FORZA FERRARI!!!
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

ma kako nekužite da kimi ima neki "sweet spot" neku caku kroz te zavoje kaj drugi nisu skužili jer je i lani bez kersa u 1. krugu na istim mjestima namazao prvo massu pa hamiltona. ove godine malo kers pomogao, al čovjeg nije bio najbrži danas. al to su zbilja fenomenalni prizori. hebeš to kad se zna preticat samo na kočenju, ovo je preticanje zbog bolje putanje i puno hebenije izgleda
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

padobranac je napisao/la:ma kako nekužite da kimi ima neki "sweet spot" neku caku kroz te zavoje kaj drugi nisu skužili jer je i lani bez kersa u 1. krugu na istim mjestima namazao prvo massu pa hamiltona. ove godine malo kers pomogao, al čovjeg nije bio najbrži danas. al to su zbilja fenomenalni prizori. hebeš to kad se zna preticat samo na kočenju, ovo je preticanje zbog bolje putanje i puno hebenije izgleda

Raikkonen je "namazao" Hamiltona samo zato što se ovaj okrenuo u La Sourceu... ;) A što se tiče Masse, njega je pretekao zbog
boljeg prolaska kroz Eau Rouge. ;)
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Bravo Kimi, svaka čast... =D> Bash mi je drago bilo vidjet ga na najvišoj stepenici pobjedničkog postolja nakon vishe od godine i 4 mjeseca ( :shock: )
slika slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Sve cestitke Kimiju na pobjedi i izvrsnom startu =D>
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Kimi na Spa ima neku posebnu moć, prije 5 godina kad je Mclaren bio u banani Kimi je na Spa uzeo jedinu pobjedu za Mclaren u 2004.
slika
ice_man
Početnik
Početnik

Post Postao/la ice_man »

Bravo Kimi, samo da tako bude i u monzi
tvojnov2
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari i Gazdu

Post Postao/la tvojnov2 »

Bravo Kimi odličan start, majstorski je prosao Fisica, odlicno. =D> =D> =D>
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Svaka čast kimiu na dobroj vožnji konačno dugo očekivanoj pobjedi za ferrari a i njega. Svi su znali da će preteć Fisika u prvih par krugova dok se Fisiko ne uspije odvojit, čak mislim da nije izlazio safety car da ga kimi nebi ni ulovio jer je brzina Mercedesovih motora impresivna, vidjelo se da je Fisiko kasnije na pravcu par puta došao skroz blizu u retrovizore kimiu dok je kimi još i držao kers da se odvoji, ali očito Fisiko nije agresivan i hrabar vozač da pokuša nešto na kočenju a i imao je brži bolid kroz drugi sektor, vidno brži. Al nisu htjeli puno riskirat jer ovo je ipak najbolje od Force Indie i mnogo para za njih, al da je bio u tom bolidu Rubens, Ham ili Alonso mislim da bi Kimi platio.
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Bravo za Kimija.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

KIMI hvala na talijanskoj himni predugo je nisam čula , nervirala sam moje po kući jer sam je pjevušila još dugo nakon podija , a bilo je krajnje vrijeme !
čitala na f1 racingu
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
... Forza Massa ...
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

Ferrari4ever je napisao/la:KIMI hvala na talijanskoj himni predugo je nisam čula , nervirala sam moje po kući jer sam je pjevušila još dugo nakon podija , a bilo je krajnje vrijeme !
čitala na f1 racingu
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
Kimi nije mogao nigdje nego onuda :roll:
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la fenomeno »

Toooooo!napokon pobjeda Raikkonena i to na najboljoj stazi na svitu.
4.pobjeda u Spau,trebala i 5.(sjetite se prošle godine).
nije zadrhtao iako mu je Fisico cilu utrku bio skroz blizu.
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Nikad opušteniji Kimi! Intervju napravljen ovog vikenda u Spau...

KLIK

Ukratko kaže da je najbolji auto koji je vozio bio MP4-20 i tako...Priča kako je svojoj džukeli dao ime Ajax...Jako jako zanimljivo...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Odgovori