Svaka cast!Maestro je napisao/la:Reci kolega, kako ti mogu pomoći?Monte Cristo je napisao/la:Maestro!
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Monte Cristo
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren Mercedes
Re: Lewis Hamilton
- Arai
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Dobro je odvozio kvale, i zaslužio pohvalu... Ali... Smatram da bi bilo bolje startati treći s više goriva.
Kimi ima više goriva i može ostati 2-3 kruga duže na stazi. Ista stvar je bila u Valenciji kad je Rubens bio teži...
Neznam, vidjet ćemo sutra.
Kimi ima više goriva i može ostati 2-3 kruga duže na stazi. Ista stvar je bila u Valenciji kad je Rubens bio teži...

- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Samo da je Rubens u Valenciji na kvalama bio za manje od desetinke sporiji,a Kimi je danas bio 0.5sec sporiji i u Monzi krug ne traje tako dugo kao u Valenciji. Ako neće biti kiše mislim da bi Lewis morao u prvom stintu napravit dovoljnu prednost da završi pred Kimijem. Čak mislim da je Heikki najveća opasnost za Lewisa. Meni je svejedno koji važno da McLaren pobjedi.Arai je napisao/la:Dobro je odvozio kvale, i zaslužio pohvalu... Ali... Smatram da bi bilo bolje startati treći s više goriva.
-
Felipe Massa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Heiki nikad ne moze biti opasnost za Lewisa.Jer i da je brzi ,mora iza njega voziti ...

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Ricxpa
- Test vozač

- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Radis u McLarenu, pa znas iz prve ruke? Tipican provokatorski post jednog Ferrarijevca upucen McLarenovcimaFelipe Massa je napisao/la:Heiki nikad ne moze biti opasnost za Lewisa.Jer i da je brzi ,mora iza njega voziti ...
- Ferrari-BiH
- Veteran

- Navijam za: Ferrari
Zar ovo gore nije ocigledno?Ricxpa je napisao/la:Radis u McLarenu, pa znas iz prve ruke? Tipican provokatorski post jednog Ferrarijevca upucen McLarenovcimaFelipe Massa je napisao/la:Heiki nikad ne moze biti opasnost za Lewisa.Jer i da je brzi ,mora iza njega voziti ...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- A.Senna
- Početnik

Uuu dobro je udario sad i kad se zaustavio bolid nije se micao na trenutak sam pomislio na najgore.
Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima....A.Senna
-
bmw_sauber_f1
- Profesionalni vozač

- Navijam za: BMW - Heidfeld
prvi sektor za Hamiltona najbrzi (27.4) i onda crash, prevelika brzina. šteta.
-
SRV
- Profesionalni vozač

Ajde da jos jednom cujem kako je Heikki sporiji samo zato sto mora biti iza Hamiltona...danas se lijepo moglo vidjeti koliko je samo Heikki losiji od Hamiltona. I da, Heikki je imao BOLJU strategiju nego Hamilton.
- lux007
- Rezervni vozač

eh da su zamjenili aute Hamilton bi vjerojno pobjedioSRV je napisao/la:Ajde da jos jednom cujem kako je Heikki sporiji samo zato sto mora biti iza Hamiltona...danas se lijepo moglo vidjeti koliko je samo Heikki losiji od Hamiltona. I da, Heikki je imao BOLJU strategiju nego Hamilton.
dobra voznja Hamiltona ali ne shvacam button je imao oko 1 sec prednosti u zadnjem krugu nije ga mogao stici pa nije morao toliko juriti mogao je odvesti zadni krug sporije i sigurije
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
-
SRV
- Profesionalni vozač

Cista glupost, sve da mu je bio i na repu u zadnjem krugu, tesko da bi ga prosao. Radije bih da se ovo izlijetanje desilo u 3 ili 8 krugu, samo ne na samom kraju. 
Fakat podsjeca na Hakkinena i Kimija u McLarenu.
Fakat podsjeca na Hakkinena i Kimija u McLarenu.
- Walter
- Svjetski prvak

- Kontakt:
-
Zmago_Ferrari
- Početnik

- Navijam za: puno postova
Ako moze osvajati prvenstva u zadnjim krugovima (metrima) moze i gubiti par bodova...
- A.Senna
- Početnik

hehe feraristi se vec nasladjuju ali meni ga je iskreno zao jer da se ovo dogodi bas u zadnjem krugu,steta ali zanimljivo zbog utrke.
Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima....A.Senna
- Schumy.d
- Legenda

Po meni ga je njegova greška (opet) stajala gubitka dosta bodova... 
- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik

- Navijam za: Lewis Hamilton McLaren
ja nemogu da vjerujem kolko ova momčad može da ima pehova,več treči put da nam se ovo dešava u zadnjem krugu,strašnoooo
-
keexx
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren-Mercedes
Nije ovo peh (jedino ako se ne ispostavi da je nešto krepalo na bolidu...), čista vozačka greška i velika Lewisova glupost....LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:ja nemogu da vjerujem kolko ova momčad može da ima pehova,več treči put da nam se ovo dešava u zadnjem krugu,strašnoooo

- luka_kimi
- Moderator

- Navijam za: Kimi
Jako mi je žao zbog Lewisa, stvarno je, iako sam Ferrarijevac, ali ne bi bilo OK da se naslađujem, što mi ni nije na pamet palo...Želio je previše, ha Bože moj, takvi su vozači f1, uvijek teže ka višem...Imao je KERS, možda je mislio da će uspjet nešto napravit...Uglavnom, glupost, ali glupost zbog koje mi je žao...

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
- Arai
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
Nevjerojatno!!
Nemam riječi... Sad se stvarno vidi da on će on juriti koliko treba samo da stigne do bolje pozicije...
Danas mu je ovo bilo totalno nepotrebno.
Danas mu je ovo bilo totalno nepotrebno.

- Slash
- Veteran

- Navijam za: utrkivanje
Ma kaj sad svi kenjkaju, ja ga volim upravo zbog takvog stava, ako postoji i najmanja šansa da ugrabi više, neće odustat do kraja. Dobro pogrješio je, jbga, događa se, događat će se još, ni prvi ni zadnji put...To i je čar F-1 nekad dobiš nekad zgubiš to je tak.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Nives_esdm
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernando Alonso
nije bilo Nicole da ga nadgledava...ccc...ne može on više bez nje...a ona? pa mislim, mogla je sad biti s njim, sad bar više nema Pussycatica da bi joj raspored bio prenatrpan...
- luka_kimi
- Moderator

- Navijam za: Kimi
Čudi me kako ti ne znaš da su prekinuli...Nives_esdm je napisao/la:nije bilo Nicole da ga nadgledava...ccc...ne može on više bez nje...a ona? pa mislim, mogla je sad biti s njim, sad bar više nema Pussycatica da bi joj raspored bio prenatrpan...

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes
Danas je vozio fantastično, uživao sam u svakoj sekundi onboard kamere u vožnji. Vidjelo se da konstanto u 3 zavoja na stazi ima puno proklizavanja preko stražnjeg kraja (oversteering-a) i uz svo to proklizavanje nizao je najbrže krugove. Stvarno je vozač i po i danas je izvuko max iz bolida. Kad se izvrtio bio je unutar sekunde zaostatka za buttonom i baš u tom zavoju gdje proklizava je dao više gasa i pretekao ga je stražnji kraj. Ja mislim da je to čista njegova pogreška, ali neka je! Da nema Hamiltona F1 bi odavno bila dosadna, on je još 1 od rijetkih vozača koji ide na sve ili ništa kad je u stanju boriti se. Ionako ništa ne dobiva ni ne gubi, bitno je samo da nas zabavi svojom vožnjom do kraja sezone!

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor

- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Stet za Lewisa jedna mala nepaznja unistila je sve ono sto je dobro radio tijekom utrke
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- nikolaa
- Profesionalni vozač

- Navijam za: FERRARI
On ne,ali McLaren da.I njima je vazno to 3. mjesto koliko i Ferrari-ju jer je dosta novaca u igri.I nije bas pozeljno ovako prosipati bodove.Ćale od Lewisa je napisao/la:Danas je vozio fantastično, uživao sam u svakoj sekundi onboard kamere u vožnji. Vidjelo se da konstanto u 3 zavoja na stazi ima puno proklizavanja preko stražnjeg kraja (oversteering-a) i uz svo to proklizavanje nizao je najbrže krugove. Stvarno je vozač i po i danas je izvuko max iz bolida. Kad se izvrtio bio je unutar sekunde zaostatka za buttonom i baš u tom zavoju gdje proklizava je dao više gasa i pretekao ga je stražnji kraj. Ja mislim da je to čista njegova pogreška, ali neka je! Da nema Hamiltona F1 bi odavno bila dosadna, on je još 1 od rijetkih vozača koji ide na sve ili ništa kad je u stanju boriti se. Ionako ništa ne dobiva ni ne gubi, bitno je samo da nas zabavi svojom vožnjom do kraja sezone!
Ovdje je Hamilton htjeo malo vise od mogucnosti svog bolida i jednostavno je pogrijesio..
FORZA FERRARI!!!