Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Monte Cristo
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren Mercedes

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Monte Cristo »

Maestro je napisao/la:
Monte Cristo je napisao/la:Maestro! =D>
Reci kolega, kako ti mogu pomoći? :)
Svaka cast! :lol:
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Dobro je odvozio kvale, i zaslužio pohvalu... Ali... Smatram da bi bilo bolje startati treći s više goriva.
Kimi ima više goriva i može ostati 2-3 kruga duže na stazi. Ista stvar je bila u Valenciji kad je Rubens bio teži...
Neznam, vidjet ćemo sutra.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Arai je napisao/la:Dobro je odvozio kvale, i zaslužio pohvalu... Ali... Smatram da bi bilo bolje startati treći s više goriva.
Kimi ima više goriva i može ostati 2-3 kruga duže na stazi. Ista stvar je bila u Valenciji kad je Rubens bio teži...
Neznam, vidjet ćemo sutra.
Samo da je Rubens u Valenciji na kvalama bio za manje od desetinke sporiji,a Kimi je danas bio 0.5sec sporiji i u Monzi krug ne traje tako dugo kao u Valenciji. Ako neće biti kiše mislim da bi Lewis morao u prvom stintu napravit dovoljnu prednost da završi pred Kimijem. Čak mislim da je Heikki najveća opasnost za Lewisa. Meni je svejedno koji važno da McLaren pobjedi.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Heiki nikad ne moze biti opasnost za Lewisa.Jer i da je brzi ,mora iza njega voziti ...
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Felipe Massa je napisao/la:Heiki nikad ne moze biti opasnost za Lewisa.Jer i da je brzi ,mora iza njega voziti ...
Radis u McLarenu, pa znas iz prve ruke? Tipican provokatorski post jednog Ferrarijevca upucen McLarenovcima :roll:
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Ricxpa je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la:Heiki nikad ne moze biti opasnost za Lewisa.Jer i da je brzi ,mora iza njega voziti ...
Radis u McLarenu, pa znas iz prve ruke? Tipican provokatorski post jednog Ferrarijevca upucen McLarenovcima :roll:
Zar ovo gore nije ocigledno?
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
A.Senna
Početnik
Početnik

Post Postao/la A.Senna »

Uuu dobro je udario sad i kad se zaustavio bolid nije se micao na trenutak sam pomislio na najgore.
Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima....A.Senna
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

prvi sektor za Hamiltona najbrzi (27.4) i onda crash, prevelika brzina. šteta.
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Ajde da jos jednom cujem kako je Heikki sporiji samo zato sto mora biti iza Hamiltona...danas se lijepo moglo vidjeti koliko je samo Heikki losiji od Hamiltona. I da, Heikki je imao BOLJU strategiju nego Hamilton.
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

SRV je napisao/la:Ajde da jos jednom cujem kako je Heikki sporiji samo zato sto mora biti iza Hamiltona...danas se lijepo moglo vidjeti koliko je samo Heikki losiji od Hamiltona. I da, Heikki je imao BOLJU strategiju nego Hamilton.
eh da su zamjenili aute Hamilton bi vjerojno pobjedio
dobra voznja Hamiltona ali ne shvacam button je imao oko 1 sec prednosti u zadnjem krugu nije ga mogao stici pa nije morao toliko juriti mogao je odvesti zadni krug sporije i sigurije
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Cista glupost, sve da mu je bio i na repu u zadnjem krugu, tesko da bi ga prosao. Radije bih da se ovo izlijetanje desilo u 3 ili 8 krugu, samo ne na samom kraju. :(

Fakat podsjeca na Hakkinena i Kimija u McLarenu.
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

slika
Zmago_Ferrari
Početnik
Početnik
Navijam za: puno postova

Post Postao/la Zmago_Ferrari »

Ako moze osvajati prvenstva u zadnjim krugovima (metrima) moze i gubiti par bodova...
slika

slika
A.Senna
Početnik
Početnik

Post Postao/la A.Senna »

hehe feraristi se vec nasladjuju ali meni ga je iskreno zao jer da se ovo dogodi bas u zadnjem krugu,steta ali zanimljivo zbog utrke.
Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima....A.Senna
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Po meni ga je njegova greška (opet) stajala gubitka dosta bodova... :?
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

ja nemogu da vjerujem kolko ova momčad može da ima pehova,več treči put da nam se ovo dešava u zadnjem krugu,strašnoooo
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:ja nemogu da vjerujem kolko ova momčad može da ima pehova,več treči put da nam se ovo dešava u zadnjem krugu,strašnoooo
Nije ovo peh (jedino ako se ne ispostavi da je nešto krepalo na bolidu...), čista vozačka greška i velika Lewisova glupost.... :(
slika
slika slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Jako mi je žao zbog Lewisa, stvarno je, iako sam Ferrarijevac, ali ne bi bilo OK da se naslađujem, što mi ni nije na pamet palo...Želio je previše, ha Bože moj, takvi su vozači f1, uvijek teže ka višem...Imao je KERS, možda je mislio da će uspjet nešto napravit...Uglavnom, glupost, ali glupost zbog koje mi je žao...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Nevjerojatno!! #-o :<> ](*,) :zid: Nemam riječi... Sad se stvarno vidi da on će on juriti koliko treba samo da stigne do bolje pozicije...
Danas mu je ovo bilo totalno nepotrebno.
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ma kaj sad svi kenjkaju, ja ga volim upravo zbog takvog stava, ako postoji i najmanja šansa da ugrabi više, neće odustat do kraja. Dobro pogrješio je, jbga, događa se, događat će se još, ni prvi ni zadnji put...To i je čar F-1 nekad dobiš nekad zgubiš to je tak.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Nives_esdm
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Nives_esdm »

nije bilo Nicole da ga nadgledava...ccc...ne može on više bez nje...a ona? pa mislim, mogla je sad biti s njim, sad bar više nema Pussycatica da bi joj raspored bio prenatrpan...
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Nives_esdm je napisao/la:nije bilo Nicole da ga nadgledava...ccc...ne može on više bez nje...a ona? pa mislim, mogla je sad biti s njim, sad bar više nema Pussycatica da bi joj raspored bio prenatrpan...
Čudi me kako ti ne znaš da su prekinuli... :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Danas je vozio fantastično, uživao sam u svakoj sekundi onboard kamere u vožnji. Vidjelo se da konstanto u 3 zavoja na stazi ima puno proklizavanja preko stražnjeg kraja (oversteering-a) i uz svo to proklizavanje nizao je najbrže krugove. Stvarno je vozač i po i danas je izvuko max iz bolida. Kad se izvrtio bio je unutar sekunde zaostatka za buttonom i baš u tom zavoju gdje proklizava je dao više gasa i pretekao ga je stražnji kraj. Ja mislim da je to čista njegova pogreška, ali neka je! Da nema Hamiltona F1 bi odavno bila dosadna, on je još 1 od rijetkih vozača koji ide na sve ili ništa kad je u stanju boriti se. Ionako ništa ne dobiva ni ne gubi, bitno je samo da nas zabavi svojom vožnjom do kraja sezone!
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Stet za Lewisa jedna mala nepaznja unistila je sve ono sto je dobro radio tijekom utrke
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Ćale od Lewisa je napisao/la:Danas je vozio fantastično, uživao sam u svakoj sekundi onboard kamere u vožnji. Vidjelo se da konstanto u 3 zavoja na stazi ima puno proklizavanja preko stražnjeg kraja (oversteering-a) i uz svo to proklizavanje nizao je najbrže krugove. Stvarno je vozač i po i danas je izvuko max iz bolida. Kad se izvrtio bio je unutar sekunde zaostatka za buttonom i baš u tom zavoju gdje proklizava je dao više gasa i pretekao ga je stražnji kraj. Ja mislim da je to čista njegova pogreška, ali neka je! Da nema Hamiltona F1 bi odavno bila dosadna, on je još 1 od rijetkih vozača koji ide na sve ili ništa kad je u stanju boriti se. Ionako ništa ne dobiva ni ne gubi, bitno je samo da nas zabavi svojom vožnjom do kraja sezone!
On ne,ali McLaren da.I njima je vazno to 3. mjesto koliko i Ferrari-ju jer je dosta novaca u igri.I nije bas pozeljno ovako prosipati bodove.
Ovdje je Hamilton htjeo malo vise od mogucnosti svog bolida i jednostavno je pogrijesio..
FORZA FERRARI!!!
Odgovori