luka_kimi je napisao/la:Volio bih da se Kimi vrati u McLaren...Sad kad su ga iz Marranella otjerali jednostavno bih volio da ima konkurentan auto s kojim se može boriti za naslov...Ajmo Kimi!
Ja sam oduvijek Ferrarijevac, i navijam za ekipu, od dolaska Kimija za njega, međutim, od dana današnjeg tj.od dana kada Kimi ode iz Ferrarija ja za tu ekipu više ne navijam...Sa njima sam raskrstio...I kada Kimi ode, navijat ću za Lewisa...Jebemti ekipu kakva je Ferrari...Bez obzira na neke nezainteresirane predstave Kimija, sramotno je to što je Massa taj što ostaje(bez uvrede Massini navijači) jer čovjek em možda neće moći voziti na razini potrebnoj za naslov prvaka, em ima lošije plasmane na kraju prvenstva...Dokaz da se u Ferrariju ne gleda uspjeh nego lova...Sramota za mene...Čak niti ova 4 postolja nisu dovoljno za još jednu godinu...Jednostavno užas, zgadila mi se ta ekipa zajedno sa elegantnim pederom...
Bez uvrede, ali ovo sto si napisao je glupost. A zasto mislim, pa evo... krenimo nekakvim redom.
luka_kimi je napisao/la:Ja sam oduvijek Ferrarijevac, i navijam za ekipu, od dolaska Kimija za njega
Dakle, velis da si Ferrarijevac oduvijek? Nisi, jer da jesi, ne bi pisao ovo:
luka_kimi je napisao/la:
od dana današnjeg tj.od dana kada Kimi ode iz Ferrarija ja za tu ekipu više ne navijam...Sa njima sam raskrstio..
luka_kimi je napisao/la:Bez obzira na neke nezainteresirane predstave Kimija, sramotno je to što je Massa taj što ostaje(bez uvrede Massini navijači) jer čovjek em možda neće moći voziti na razini potrebnoj za naslov prvaka, em ima lošije plasmane na kraju prvenstva..
Za ovo boldano: To cemo tek vidjeti kada sjedne u bolid.
Za ovo crveno: Ne znam zbilja koliko treba puta covjek govoriti ( kao papagaj) da je do nesrece bio bolje plasiran od Kimija., a auto mu je isto bio "nikakav".
Ne kuzim vas nikako. Sada odjednom Ferrari ne valja, itd. itd.

, sramota je sto se pruza Felipeu prilika da vozi....
EDIT. Mogu se kladiti, ako Kimi ostane da ce se promijeniti ploca.