Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
mmilo42
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi Raikkonen

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Schumy.d je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la: Daj ne bljuzgaj da je mjerilo kvalitet Kimi nebi išao, šta se trudiš objasniti da su razlozi sportski
kad u to ni sam na viruješ, ovdje se samo radi o lovi i o nicem drugom. [-X
:lol: :lol: :lol:
Ma daj...
Pogledaj samo ovu temu malo i par postova u njoj:
http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?f= ... 6&start=25" onclick="window.open(this.href);return false;

Toliko o kvaliteti vozača o kojoj ti pričaš... :roll:
Pametnome dosta! ;)
Tocno Alonso stoji bolje od Kimija ali stoji još bolje naspram Masse
pa Massa ostaje .Pametnome i previše. :biggrin:
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

mmilo42 je napisao/la: Tocno Alonso stoji bolje od Kimija ali stoji još bolje naspram Masse
A da pogledaš malo plaće vozača u Ferrariju, onda bi i shvatio zašto je takva situacija. ;)
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Schumy.d je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la: Tocno Alonso stoji bolje od Kimija ali stoji još bolje naspram Masse
A da pogledaš malo plaće vozača u Ferrariju, onda bi i shvatio zašto je takva situacija. ;)
Rekao sam razlozi nisu kvaliteta nego lova , sad govoriš isto što i ja. =D>
Schumy.d
Legenda
Legenda

mmilo42 je napisao/la: Rekao sam razlozi nisu kvaliteta nego lova , sad govoriš isto što i ja. =D>
A čuj, da je Kimi plaćen kao i Massa, onda bi se radilo o kvaliteti. ;)
A uostalom, tko je rekao da Kimi uopće odlazi iz Ferrarija??
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Schumy.d je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la: Rekao sam razlozi nisu kvaliteta nego lova , sad govoriš isto što i ja. =D>

Ja sam i rekao da se neradi o kvaliteti nego o lovi ,
inace u profi sportu tko je bolji ima vecu lovu. :biggrin:
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

mmilo42 je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:

Ja sam i rekao da se neradi o kvaliteti nego o lovi ,
inace u profi sportu tko je bolji ima vecu lovu. :biggrin:
Koi ima boljeg i sposobnijeg menadzera ima vecu lovu ;)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Znaci Alonso ima vecu lovu od Piqeta jer ima sposobnijeg menađera. :biggrin:
Zadnja izmjena: mmilo42, dana/u 24 ruj 2009, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

mmilo42 je napisao/la:Zaci Alonso ima vecu lovu od Piqeta jer ima sposobnijeg menađera. :biggrin:
Pa covjece zar si stvarno tako kratak????
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Ferrari-BiH je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:Zaci Alonso ima vecu lovu od Piqeta jer ima sposobnijeg menađera. :biggrin:
Šta je ovo kad nestane argumenata onda cemo se vriđati - dugi. #-o
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

mmilo42 je napisao/la:
Šta je ovo kad nestane argumenata onda cemo se vriđati - dugi. #-o
Pa ides u krajnost. Ako cemo po tvom onda znaci da je Kimi 2 PUTA BOLJI VOZAC OD SVIH OSTALIH ZAJEDNO.
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Pa ides u krajnost. Ako cemo po tvom onda znaci da je Kimi 2 PUTA BOLJI VOZAC OD SVIH OSTALIH ZAJEDNO.

Ja to nisam rekao samo da te cjene koliko te placaju , to je profesionalizam tko ima lovu kupuje najbolje
zalud ti menađer ako ništa nevaljaš. :biggrin:
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

mmilo42 je napisao/la:
Ja to nisam rekao samo da te cjene koliko te placaju , to je profesionalizam tko ima lovu kupuje najbolje
pročitaj ovo svoju mudrost još jednom, onda se zamisli malo oko cijele ove situacije...
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

mmilo42 je napisao/la:

Pa menadzer i sluzi zato da ti obezbijedi sto vise love u sto boljem timu. Mislis li ti da je Piquet bolji od Sutila ??? A vidi gdje vozi Sutil (doduse sada je malo drugacije, a prosle sezone FI je bila najgori bolid) a gdje je vozio Piquet.
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

sunseeker je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:
pročitaj ovo svoju mudrost još jednom, onda se zamisli malo oko cijele ove situacije...

Davno sam studirao, ali ne filozofiju pa mi pomogni molim te ovde je sve jasno.
Treba se odlucit dali je važnije biti dobar vozac ili imati sposobnog menađera. #-o

PS: Što ocete reci da Kimi ima veliku lovu samo radi menađera.
decori

Post Postao/la decori »

da ne bude zabune, ferrarijevac sam otkad znam za sebe

mmilo42, sori ali pričaš gluposti
mislim da netreba obrazlagati uopće zašto to mislim, objektivnim forumašima je sve jasno
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

decori je napisao/la:da ne bude zabune, ferrarijevac sam otkad znam za sebe

mmilo42, sori ali pričaš gluposti
mislim da netreba obrazlagati uopće zašto to mislim, objektivnim forumašima je sve jasno
Tvoj je argument da ja pricam gluposti, misliš pišem gluposti ,kao objektivnog forumaša(što bi tek bilo da
nisi objektivan). Možda bi nama KImijevim navijacima bilo najbolje ni ne raspravljati na forumu.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

@mmilo42

Druze..nemam nista protiv tebe,ali imam osjecaj da si sve vise i vise subjektivan u svojim postovima.
U redu..Ti navijas za Kimija i to je ok.Branis ga.Ja na Kimija nikad nisam nista rekao osim rijeci hvale.

Samo eto da ti kazem da malo objektivnije sagledas stvari i da ne upadas u konflikte zbog uskog gledanja na datu situaciju...

Kimi je zaista potpisao jedan fantastican ugovor,koji su mu odradili neka braca iz V.Britanije(zaboravih prezime,a znao sam) inace advokati,pravnici,prilicno cijenjeni..Fantastican je ugovor je su ogromni novci u pitanju,a takodjer i fleksibilnost ugovora jer je sam sebi ukljucio opciju produzetka ugovora jer je osvojio naslov svj. prvaka..Kad se sve sabere i oduzme mozda nije opravdao tih 45 mil. dolara po sezoni.To je 135 000 000 $ za 3 sezone koliko je proveo(do sada ukljucujuci kraj sezone 2009) u Ferrari-ju,a od toga je osvojio jedan naslov prvaka,a novci su toliki da je moralo biti 3 naslova prvaka.Ali et' ove godine Ferrari nije dobar i eto nek' se ta sezona i odbije(doduse stvarno dobro vozi ove sezone i radi fantastican posao)..

Alonso ako potpise sa Ferrari-jem i to ce biti ja mislim drakonski ugovor po pitanju novaca.I Alonso ce kao i Kimi odmah biti pod povecalom da li ce opravdati ulozene resurse...

Dakle mmilo42,ovo nije samo na racun Kimija nego svih vozaca Ferrari-ja (za mene od 2006 i povlacenja Schumachera jer je on sebe pretplatio Ferrari-ju sa onim sto je uradio u toj momcadi)..
FORZA FERRARI!!!
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

mmilo42 je napisao/la:Sad kad malo bolje promislim neznam kako pravi Ferrarijevi navijači mogu željeti da Kimi ode iz Ferraija. To je vozač bez mrlje u karijeri, fantastično brz, nikad se na ništa ne tuži te iz bolida izvlači maksimum. U svojoj prvoj sezoni za Ferrari je donio naslov svjetskog prvaka. I ove sezone kad mu se posvetilo malo više pažnje - 4 trke, 4 postolja sa nekonkurentnim bolidom. Bilo bi mi jasno da njegov odlazak priželjkuju Alonsovi navijači (pa donekle i Massini) ali pravi Ferrarijevi? To nemogu shvatiti. [-X

Mogu samo ponoviti ono što sam vec napisao i dodati da poštujem svakog pravog navijaca,ali vrime ce pokazati
što je istina . Za mene ne postoje sportski razlozi da se Kimija potira iz Ferrarija jer imam osjecaj da je
osvojija naslov i 2008 mora bi otici. Što se tice love koju primaju vozaci to su ogromni novci, i iz pozicije obicnog
smrtnika niko nije toliko zaslužio. [-X
Zadnja izmjena: mmilo42, dana/u 24 ruj 2009, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Ja sam vec u par postova izjavio da bi volio da postava bude Kimi-Felipe za sledec sezonu.Ti koji pricaju da bi volili da Kimi ode ne trebaju se nazivati navijaci Ferrarija.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

mmilo42 je napisao/la:mmilo42 je napisao/la:Sad kad malo bolje promislim neznam kako pravi Ferrarijevi navijači mogu željeti da Kimi ode iz Ferraija. To je vozač bez mrlje u karijeri, fantastično brz, nikad se na ništa ne tuži te iz bolida izvlači maksimum. U svojoj prvoj sezoni za Ferrari je donio naslov svjetskog prvaka. I ove sezone kad mu se posvetilo malo više pažnje - 4 trke, 4 postolja sa nekonkurentnim bolidom. Bilo bi mi jasno da njegov odlazak priželjkuju Alonsovi navijači (pa donekle i Massini) ali pravi Ferrarijevi? To nemogu shvatiti. [-X
Ako mene prozivas,samo mi reci da li sam ja igdje i jednom rjecju rekao da bi volio da Kimi ode iz Ferrari-ja???? :x :x :x

kao i mnogi koji to nisu rekli uopce,ali ih ti nisi shvatio i odmah protumacio da svi volimo da Kimi ode..

ista situacija je bila i sa userom Felipe Massa nedavno...
FORZA FERRARI!!!
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Volio bih da se Kimi vrati u McLaren...Sad kad su ga iz Marranella otjerali jednostavno bih volio da ima konkurentan auto s kojim se može boriti za naslov...Ajmo Kimi!

Ja sam oduvijek Ferrarijevac, i navijam za ekipu, od dolaska Kimija za njega, međutim, od dana današnjeg tj.od dana kada Kimi ode iz Ferrarija ja za tu ekipu više ne navijam...Sa njima sam raskrstio...I kada Kimi ode, navijat ću za Lewisa...Jebemti ekipu kakva je Ferrari...Bez obzira na neke nezainteresirane predstave Kimija, sramotno je to što je Massa taj što ostaje(bez uvrede Massini navijači) jer čovjek em možda neće moći voziti na razini potrebnoj za naslov prvaka, em ima lošije plasmane na kraju prvenstva...Dokaz da se u Ferrariju ne gleda uspjeh nego lova...Sramota za mene...Čak niti ova 4 postolja nisu dovoljno za još jednu godinu...Jednostavno užas, zgadila mi se ta ekipa zajedno sa elegantnim pederom...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la:Jebemti ekipu kakva je Ferrari...Bez obzira na neke nezainteresirane predstave Kimija, sramotno je to što je Massa taj što ostaje(bez uvrede Massini navijači) jer čovjek em možda neće moći voziti na razini potrebnoj za naslov prvaka, em ima lošije plasmane na kraju prvenstva...Dokaz da se u Ferrariju ne gleda uspjeh nego lova...Sramota za mene...Čak niti ova 4 postolja nisu dovoljno za još jednu godinu...Jednostavno užas, zgadila mi se ta ekipa zajedno sa elegantnim pederom...
Mislim da nisi u pravu! Pogotovo šta podcjenjuješ Massu. Po čemu je on bio gori od Kimija? Po naslovu? Kimi ga je uzeo za bod, Massa ga je izgubio za bod. Massa je lani bio bolji od Kimija, ove sezone je (do ozlijede) isto vozio dosta bolje od Kimija i sad ti kažeš da je lošiji... :roll: Po čemu??
Ali vidim da nema svrhe prepirati se s vama Kimijevcima. Jbg, i meni je žao ako ode, ali jbg, ako ostane, onda neka se potrudi zaraditi te silne pare koliko ga plaćaju.
A uostalom, ako ode, neće ga zamijeniti lošiji vozač. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

luka_kimi je napisao/la:Volio bih da se Kimi vrati u McLaren...Sad kad su ga iz Marranella otjerali jednostavno bih volio da ima konkurentan auto s kojim se može boriti za naslov...Ajmo Kimi!

Ja sam oduvijek Ferrarijevac, i navijam za ekipu, od dolaska Kimija za njega, međutim, od dana današnjeg tj.od dana kada Kimi ode iz Ferrarija ja za tu ekipu više ne navijam...Sa njima sam raskrstio...I kada Kimi ode, navijat ću za Lewisa...Jebemti ekipu kakva je Ferrari...Bez obzira na neke nezainteresirane predstave Kimija, sramotno je to što je Massa taj što ostaje(bez uvrede Massini navijači) jer čovjek em možda neće moći voziti na razini potrebnoj za naslov prvaka, em ima lošije plasmane na kraju prvenstva...Dokaz da se u Ferrariju ne gleda uspjeh nego lova...Sramota za mene...Čak niti ova 4 postolja nisu dovoljno za još jednu godinu...Jednostavno užas, zgadila mi se ta ekipa zajedno sa elegantnim pederom...

Bez uvrede, ali ovo sto si napisao je glupost. A zasto mislim, pa evo... krenimo nekakvim redom.
luka_kimi je napisao/la:Ja sam oduvijek Ferrarijevac, i navijam za ekipu, od dolaska Kimija za njega
Dakle, velis da si Ferrarijevac oduvijek? Nisi, jer da jesi, ne bi pisao ovo:
luka_kimi je napisao/la: od dana današnjeg tj.od dana kada Kimi ode iz Ferrarija ja za tu ekipu više ne navijam...Sa njima sam raskrstio..
luka_kimi je napisao/la:Bez obzira na neke nezainteresirane predstave Kimija, sramotno je to što je Massa taj što ostaje(bez uvrede Massini navijači) jer čovjek em možda neće moći voziti na razini potrebnoj za naslov prvaka, em ima lošije plasmane na kraju prvenstva..
Za ovo boldano: To cemo tek vidjeti kada sjedne u bolid.
Za ovo crveno: Ne znam zbilja koliko treba puta covjek govoriti ( kao papagaj) da je do nesrece bio bolje plasiran od Kimija., a auto mu je isto bio "nikakav".

Ne kuzim vas nikako. Sada odjednom Ferrari ne valja, itd. itd. :roll:, sramota je sto se pruza Felipeu prilika da vozi....

EDIT. Mogu se kladiti, ako Kimi ostane da ce se promijeniti ploca.
slika
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Pravi navijaci bodre ekipu i kad ide i kad neide, a ne kukaju ko tetkice i odma traže zamjene.
Ferrari je 2008 ostao bez kljucnih ljudi (Todt, Brawn) i ekipa gubi ozbiljnost .
Taljanski mentalitet momcadi dolazi do izražaja i svedoci smo pocetnickim greskama
koje su i 2009 nastavili praviti (nesto manje). I u toj situaciji decki osvajaju konstruktorski naslov
a Massa se bori do zadnje trke i gubi za 1 bod. Zar pravom navijacu nije sve jedno koji vozac ?
Ove godine što zbog zbrkanih pravila što zbog lošeg bolida što zbog Massine ozljede
tu smo gdje smo. Kimi vozi dobro i po mom a po mišljenju struke iz bolida izvlaci maximum.
Onaj ko pravo navija bit ce za KImija i Massu i znat ce sto dobija.
Još nešto vidimo što se dogodilo Renaultu, bez ikakvog amoziteta prema Alonsu
koji je to nema sumnje odlican vozac ali iza njega potop.
Stoga ako se rješe Kimija necu vise biti navijac ferrarija( poslije dugog vremena) jer to nema veze sa
vozackom kvalitetom nego lovom.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

mmilo42 je napisao/la:Pravi navijaci bodre ekipu i kad ide i kad neide, a ne kukaju ko tetkice i odma traže zamjene.
Ferrari je 2008 ostao bez kljucnih ljudi (Todt, Brawn) i ekipa gubi ozbiljnost .
Taljanski mentalitet momcadi dolazi do izražaja i svedoci smo pocetnickim greskama
koje su i 2009 nastavili praviti (nesto manje). I u toj situaciji decki osvajaju konstruktorski naslov
a Massa se bori do zadnje trke i gubi za 1 bod. Zar pravom navijacu nije sve jedno koji vozac ?
Ove godine što zbog zbrkanih pravila što zbog lošeg bolida što zbog Massine ozljede
tu smo gdje smo. Kimi vozi dobro i po mom a po mišljenju struke iz bolida izvlaci maximum.
Onaj ko pravo navija bit ce za KImija i Massu i znat ce sto dobija.
Još nešto vidimo što se dogodilo Renaultu, bez ikakvog amoziteta prema Alonsu
koji je to nema sumnje odlican vozac ali iza njega potop.
Stoga ako se rješe Kimija necu vise biti navijac ferrarija( poslije dugog vremena) jer to nema veze sa
vozackom kvalitetom nego lovom.
link?
Odgovori