Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Ricxpa »

Icy je napisao/la:Alosno kaže da je već donio odluku za sljedeću sezonu...baš lijepo od njega, nek sad to podijeli s nama ostalima. :biggrin:
Budem ti ja otkrio - Ferrari :biggrin:
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Svaka cast Nando!!!

Fantasticna voznja danas!!! Iz R29 je izvukao mozda i 150%.Samo nzm otkud mu tolika motivacija.Da li je u pitanju Flavito???
FORZA FERRARI!!!
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

nikolaa je napisao/la:Svaka cast Nando!!!

Fantasticna voznja danas!!! Iz R29 je izvukao mozda i 150%.Samo nzm otkud mu tolika motivacija.Da li je u pitanju Flavito???
Cijelu sezonu je on motiviran, samo sto su danas imali malo srece i Alonso nije imao nikakvih kvarova, drago mi je da osvaja bodove za momcad.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

realno gledajući bio bi 5. da mu vettel i rosberg nisu poklonili dvije pozicije zbog svojih gluposti al alonso je dobro vozio i sviđa mi se kako dobro kontrolira bolid u proklizavanju ono kad je nakon prvih bokseva hamilton izašao ispred njega pa se vozio full blizu u zavjetrini i gubio stabilnost kroz zavoje i u kvalama jučer 2 zavoja je prošao u drift stilu
Zadnja izmjena: Ćale od Lewisa, dana/u 27 ruj 2009, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Mislim da netko ovdje 3 posta iznad jedva ceka da fernando zasvira u crvenom bolidu... :D
Cestitke Alonsu na voznji i kasnije na posveti Flaviu... Lijepa gesta prema BOSSu... Grazie Fernando!!!
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

tomidix je napisao/la:Mislim da netko ovdje 3 posta iznad jedva ceka da fernando zasvira u crvenom bolidu... :D
Cestitke Alonsu na voznji i kasnije na posveti Flaviu... Lijepa gesta prema BOSSu... Grazie Fernando!!!
Mislim da na mene pokazujes... :D ..
Ma meni je vazno da je mom Ferdzi dobro :D

Samo sam pohvalio Fernanda jer je zaista dobro odvozio ovu utrku.Mislim i cijelu sezonu kompletno,ali ovdje je dosao dosao do konkretnog rezultata..
FORZA FERRARI!!!
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

Dobro, rezultat je sretan, ali objektivno bolid nije ni za prvih 5 cijelu sezonu... Kao sto govore rezultati druga 2 vozaca... Jedino sto ja mislim da fernandu odlicno lezi Renault... Sva podesavanja tog bolida u voznji, nacin na koji ga vozi to pokazuje... Jedino sto nije konkurentan... Bilo bi dobro kada bi u Ferrarija moga ponijet i renaultov volan :D pa da mu je sve na istom mjestu :D
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Mislim da je bio jos motivirani zbog Flavia ipak mu je on previse znacio u njegovoj F1 karijeri
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Mislim da je bio jos motivirani zbog Flavia ipak mu je on previse znacio u njegovoj F1 karijeri
Njemu posvecuje trece mjesto.
KLIK
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Icy je napisao/la:Alosno kaže da je već donio odluku za sljedeću sezonu...baš lijepo od njega, nek sad to podijeli s nama ostalima. :biggrin:
A nova "čunka" momčadi Jean-Francois Caubet kaže za Alonsa; "We will miss him but he will miss us." (Link)
Mislim da je dobra stvar za F1 da Alonso odlazi iz momčadi za koju je upitno hoće li ostati u F1, i ako ostane kakva će uopće biti. Vozač kojeg bi svaka momčad trebala željeti. (još uvijek ne mogu prežalit što ga nismo zadržali)
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Ćale od Lewisa je napisao/la:realno gledajući bio bi 5. da mu vettel i rosberg nisu poklonili dvije pozicije zbog svojih gluposti al alonso je dobro vozio i sviđa mi se kako dobro kontrolira bolid u proklizavanju ono kad je nakon prvih bokseva hamilton izašao ispred njega pa se vozio full blizu u zavjetrini i gubio stabilnost kroz zavoje i u kvalama jučer 2 zavoja je prošao u drift stilu
Ne možeš tako gledati šta bi realno bilo,realno i da se Barichello nije zabio jučer u zid ko zna koji bi Hamilton danas bio.Hoću samo reći sve je to sastavni dio utrke Alonso je zaslužio to svoje 3.mjesto(kao što je i Lewis zaslužio 1.mjesto) svojom dobrom vožnjom
...put u raj nije posut ružama...
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Sad i autosport piše da je dogovor spreman za objavu:

http://www.autosport.com/news/report.php/id/78995" onclick="window.open(this.href);return false;
Avanti FER, Avanti!!!
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

Ajde nije lose... Kubica bi trebao nazad u Renault... Ne ostavlja Alonso ovu momcad bilo kome... Prepusta je prijatelju.. haha..
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

a kimi u mclaren, opa, kakva postava za sljedeću sezonu, 2 svjetska prvaka u istoj ekipi.

go kimi, go benz
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

Šta nije Jergović rekao da će ovaj tjedan biti jedna potvrda o postavi za 2010, izgleda da je to to.
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

Zapravo se ceka samo Ferrari i Alonsa

-> Ferrari potvrdjuje Alonsa
-> Renault potvrdjuje Kubicu
-> McLaren potvrdjuje Kimija
-> Brawn (vjerojatno) potvrdjuje Rosberga
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Ricxpa je napisao/la:Zapravo se ceka samo Ferrari i Alonsa

-> Ferrari potvrdjuje Alonsa
-> Renault potvrdjuje Kubicu
-> McLaren potvrdjuje Kimija
-> Brawn (vjerojatno) potvrdjuje Rosberga
svi nesto potvrdjuju :biggrin: .
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

i onda na kraju alonso zavši u toyoti, a truli u ferariju?? :biggrin:
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;

Cini se da je istina da prelazi.Iako mi je zao sto odlazi iz Renaulta vjerujem da ce se sljedece sezone boriti za naslov prvaka
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86

Cini se da je istina da prelazi.Iako mi je zao sto odlazi iz Renaulta vjerujem da ce se sljedece sezone boriti za naslov prvaka
To je sigurno,ako se uzme u obzir da je Ferrari obustavio razvoj ovogodisnjeg bolida,radi razvoja bolida za sledecu sezonu...
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Felipe Massa je napisao/la:
bibi_Alonso 4ever je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86

To je sigurno,ako se uzme u obzir da je Ferrari obustavio razvoj ovogodisnjeg bolida,radi razvoja bolida za sledecu sezonu...
Kako to da si sad tako siguran da će se Alonso boriti za naslov, (tj. da će Ferrari imati konkurentan bolid) a sam si
rekao: "Nikad se nezna!", odnosivši se na prognoziranje gotvo sigurne Hamiltonove pobijede u Singapuru?
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Arai je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la:

Kako to da si sad tako siguran da će se Alonso boriti za naslov, (tj. da će Ferrari imati konkurentan bolid) a sam si
rekao: "Nikad se nezna!", odnosivši se na prognoziranje gotvo sigurne Hamiltonove pobijede u Singapuru?
Cuj, naravno da ne moze biti siguran u to. Ali moze biti siguran u nesto drugo, a to je da Ferrari nije uzalud bacio ovu sezonu kako bi radio na bolidu za sljedecu, pogotovo kada se zna da od sljedece godine nema DDD, a Ferrari je uz Red Bull bio najbrza ekipa bez DDD-a koliko se sjecam. Ima tu nesto, i jos uz Alonsov trud i pomoc pri razvoju moze se ocekivati neki dobar rezultat, a dobar rezultat za Ferrari nije nista drugo do borba za naslov....
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

@ Ferrari_BiH
Slažem se sa ovim tvojim postom, i imam slično mišljenje kao i ti. Ferrari će gotovo sigurno biti jedan od najboljih bolida u 2010.g...
Kao McLarenov navijač isto želim i svojoj ekipi. A, i drago mi je da su zabranili double decker za slijedeću sezonu.
Samo sam htio ukazati da user Felipe Massa s drugačije gleda na pojedine stvari. Očito je pravi navijač Ferrarija i vjeruje da će
tim za koji navija biti dobar. :D Sve u svemu, ovo je debeli OT, a to nije dobro... :biggrin:
slika
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Bernardinac »

Mislim da Ferrari i ne mora imati najbolji bolid!!
Nek bolid bude "solidan"..... i Alonso će se boriti za naslov.
Čovjek jednostavno marljivo skuplja bodove, uporan ko mazga, koncentriran 100%. I sa slabijim bolidom on će iskoristiti tuđe pogreške, osvojiti brdo bodova i postolja. Zato ga je Ferrari i doveo
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

Neka ipak Ferrari ima najbolji bolid... Nece skodit... I jos jednom cu napomenut... Neka Renault proda Ferrariju svoj volan za Alonsov bolid... Pasat ce mu...
Odgovori