Budem ti ja otkrio - FerrariIcy je napisao/la:Alosno kaže da je već donio odluku za sljedeću sezonu...baš lijepo od njega, nek sad to podijeli s nama ostalima.
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ricxpa
- Test vozač

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Re: Fernando Alonso
- nikolaa
- Profesionalni vozač

- Navijam za: FERRARI
Svaka cast Nando!!!
Fantasticna voznja danas!!! Iz R29 je izvukao mozda i 150%.Samo nzm otkud mu tolika motivacija.Da li je u pitanju Flavito???
Fantasticna voznja danas!!! Iz R29 je izvukao mozda i 150%.Samo nzm otkud mu tolika motivacija.Da li je u pitanju Flavito???
FORZA FERRARI!!!
- Ricxpa
- Test vozač

Cijelu sezonu je on motiviran, samo sto su danas imali malo srece i Alonso nije imao nikakvih kvarova, drago mi je da osvaja bodove za momcad.nikolaa je napisao/la:Svaka cast Nando!!!
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes
realno gledajući bio bi 5. da mu vettel i rosberg nisu poklonili dvije pozicije zbog svojih gluposti al alonso je dobro vozio i sviđa mi se kako dobro kontrolira bolid u proklizavanju ono kad je nakon prvih bokseva hamilton izašao ispred njega pa se vozio full blizu u zavjetrini i gubio stabilnost kroz zavoje i u kvalama jučer 2 zavoja je prošao u drift stilu
Zadnja izmjena: Ćale od Lewisa, dana/u 27 ruj 2009, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.

- tomidix
- Test vozač

- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Mislim da netko ovdje 3 posta iznad jedva ceka da fernando zasvira u crvenom bolidu... 
Cestitke Alonsu na voznji i kasnije na posveti Flaviu... Lijepa gesta prema BOSSu... Grazie Fernando!!!
Cestitke Alonsu na voznji i kasnije na posveti Flaviu... Lijepa gesta prema BOSSu... Grazie Fernando!!!
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- nikolaa
- Profesionalni vozač

- Navijam za: FERRARI
Mislim da na mene pokazujes...tomidix je napisao/la:Mislim da netko ovdje 3 posta iznad jedva ceka da fernando zasvira u crvenom bolidu...
Ma meni je vazno da je mom Ferdzi dobro
Samo sam pohvalio Fernanda jer je zaista dobro odvozio ovu utrku.Mislim i cijelu sezonu kompletno,ali ovdje je dosao dosao do konkretnog rezultata..
FORZA FERRARI!!!
- tomidix
- Test vozač

Dobro, rezultat je sretan, ali objektivno bolid nije ni za prvih 5 cijelu sezonu... Kao sto govore rezultati druga 2 vozaca... Jedino sto ja mislim da fernandu odlicno lezi Renault... Sva podesavanja tog bolida u voznji, nacin na koji ga vozi to pokazuje... Jedino sto nije konkurentan... Bilo bi dobro kada bi u Ferrarija moga ponijet i renaultov volan
pa da mu je sve na istom mjestu 
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor

- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Mislim da je bio jos motivirani zbog Flavia ipak mu je on previse znacio u njegovoj F1 karijeri
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Njemu posvecuje trece mjesto.bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Mislim da je bio jos motivirani zbog Flavia ipak mu je on previse znacio u njegovoj F1 karijeri
KLIK

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

- Navijam za: McLaren
A nova "čunka" momčadi Jean-Francois Caubet kaže za Alonsa; "We will miss him but he will miss us." (Link)Icy je napisao/la:Alosno kaže da je već donio odluku za sljedeću sezonu...baš lijepo od njega, nek sad to podijeli s nama ostalima.
Mislim da je dobra stvar za F1 da Alonso odlazi iz momčadi za koju je upitno hoće li ostati u F1, i ako ostane kakva će uopće biti. Vozač kojeg bi svaka momčad trebala željeti. (još uvijek ne mogu prežalit što ga nismo zadržali)

-
Chuck Norris
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Ne možeš tako gledati šta bi realno bilo,realno i da se Barichello nije zabio jučer u zid ko zna koji bi Hamilton danas bio.Hoću samo reći sve je to sastavni dio utrke Alonso je zaslužio to svoje 3.mjesto(kao što je i Lewis zaslužio 1.mjesto) svojom dobrom vožnjomĆale od Lewisa je napisao/la:realno gledajući bio bi 5. da mu vettel i rosberg nisu poklonili dvije pozicije zbog svojih gluposti al alonso je dobro vozio i sviđa mi se kako dobro kontrolira bolid u proklizavanju ono kad je nakon prvih bokseva hamilton izašao ispred njega pa se vozio full blizu u zavjetrini i gubio stabilnost kroz zavoje i u kvalama jučer 2 zavoja je prošao u drift stilu
...put u raj nije posut ružama...
- The Greatest
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Sad i autosport piše da je dogovor spreman za objavu:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/78995" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autosport.com/news/report.php/id/78995" onclick="window.open(this.href);return false;
Avanti FER, Avanti!!!
- tomidix
- Test vozač

Ajde nije lose... Kubica bi trebao nazad u Renault... Ne ostavlja Alonso ovu momcad bilo kome... Prepusta je prijatelju.. haha..
- pinkdpanter
- Rezervni vozač

- Navijam za: kimi raikkonen
a kimi u mclaren, opa, kakva postava za sljedeću sezonu, 2 svjetska prvaka u istoj ekipi.
go kimi, go benz
go kimi, go benz
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
-
bmw_sauber_f1
- Profesionalni vozač

- Navijam za: BMW - Heidfeld
Šta nije Jergović rekao da će ovaj tjedan biti jedna potvrda o postavi za 2010, izgleda da je to to.
- Ricxpa
- Test vozač

Zapravo se ceka samo Ferrari i Alonsa
-> Ferrari potvrdjuje Alonsa
-> Renault potvrdjuje Kubicu
-> McLaren potvrdjuje Kimija
-> Brawn (vjerojatno) potvrdjuje Rosberga
-
Felipe Massa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
svi nesto potvrdjujuRicxpa je napisao/la:Zapravo se ceka samo Ferrari i Alonsa

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- darky
- Profesionalni vozač

i onda na kraju alonso zavši u toyoti, a truli u ferariju?? 
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor

- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
Cini se da je istina da prelazi.Iako mi je zao sto odlazi iz Renaulta vjerujem da ce se sljedece sezone boriti za naslov prvaka
Cini se da je istina da prelazi.Iako mi je zao sto odlazi iz Renaulta vjerujem da ce se sljedece sezone boriti za naslov prvaka
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
-
Felipe Massa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
To je sigurno,ako se uzme u obzir da je Ferrari obustavio razvoj ovogodisnjeg bolida,radi razvoja bolida za sledecu sezonu...bibi_Alonso 4ever je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Arai
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
Kako to da si sad tako siguran da će se Alonso boriti za naslov, (tj. da će Ferrari imati konkurentan bolid) a sam siFelipe Massa je napisao/la:To je sigurno,ako se uzme u obzir da je Ferrari obustavio razvoj ovogodisnjeg bolida,radi razvoja bolida za sledecu sezonu...bibi_Alonso 4ever je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86
rekao: "Nikad se nezna!", odnosivši se na prognoziranje gotvo sigurne Hamiltonove pobijede u Singapuru?

- Ferrari-BiH
- Veteran

- Navijam za: Ferrari
Cuj, naravno da ne moze biti siguran u to. Ali moze biti siguran u nesto drugo, a to je da Ferrari nije uzalud bacio ovu sezonu kako bi radio na bolidu za sljedecu, pogotovo kada se zna da od sljedece godine nema DDD, a Ferrari je uz Red Bull bio najbrza ekipa bez DDD-a koliko se sjecam. Ima tu nesto, i jos uz Alonsov trud i pomoc pri razvoju moze se ocekivati neki dobar rezultat, a dobar rezultat za Ferrari nije nista drugo do borba za naslov....Arai je napisao/la:Kako to da si sad tako siguran da će se Alonso boriti za naslov, (tj. da će Ferrari imati konkurentan bolid) a sam siFelipe Massa je napisao/la:To je sigurno,ako se uzme u obzir da je Ferrari obustavio razvoj ovogodisnjeg bolida,radi razvoja bolida za sledecu sezonu...bibi_Alonso 4ever je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86
rekao: "Nikad se nezna!", odnosivši se na prognoziranje gotvo sigurne Hamiltonove pobijede u Singapuru?
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Arai
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
@ Ferrari_BiH
Slažem se sa ovim tvojim postom, i imam slično mišljenje kao i ti. Ferrari će gotovo sigurno biti jedan od najboljih bolida u 2010.g...
Kao McLarenov navijač isto želim i svojoj ekipi. A, i drago mi je da su zabranili double decker za slijedeću sezonu.
Samo sam htio ukazati da user Felipe Massa s drugačije gleda na pojedine stvari. Očito je pravi navijač Ferrarija i vjeruje da će
tim za koji navija biti dobar.
Sve u svemu, ovo je debeli OT, a to nije dobro... 
Slažem se sa ovim tvojim postom, i imam slično mišljenje kao i ti. Ferrari će gotovo sigurno biti jedan od najboljih bolida u 2010.g...
Kao McLarenov navijač isto želim i svojoj ekipi. A, i drago mi je da su zabranili double decker za slijedeću sezonu.
Samo sam htio ukazati da user Felipe Massa s drugačije gleda na pojedine stvari. Očito je pravi navijač Ferrarija i vjeruje da će
tim za koji navija biti dobar.

- Bernardinac
- Rezervni vozač

- Navijam za: Fernando Alonso
Mislim da Ferrari i ne mora imati najbolji bolid!!
Nek bolid bude "solidan"..... i Alonso će se boriti za naslov.
Čovjek jednostavno marljivo skuplja bodove, uporan ko mazga, koncentriran 100%. I sa slabijim bolidom on će iskoristiti tuđe pogreške, osvojiti brdo bodova i postolja. Zato ga je Ferrari i doveo
Nek bolid bude "solidan"..... i Alonso će se boriti za naslov.
Čovjek jednostavno marljivo skuplja bodove, uporan ko mazga, koncentriran 100%. I sa slabijim bolidom on će iskoristiti tuđe pogreške, osvojiti brdo bodova i postolja. Zato ga je Ferrari i doveo
- tomidix
- Test vozač

Neka ipak Ferrari ima najbolji bolid... Nece skodit... I jos jednom cu napomenut... Neka Renault proda Ferrariju svoj volan za Alonsov bolid... Pasat ce mu...