U tiom slučaju nebi dobio priliku voziti Ferrari.SRV je napisao/la:Da je bio pametniji, mogao je jos uvijek voziti McLaren i imati 4 titule u dzepu, i to za 4 godine uzastopce.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
U tiom slučaju nebi dobio priliku voziti Ferrari.SRV je napisao/la:Da je bio pametniji, mogao je jos uvijek voziti McLaren i imati 4 titule u dzepu, i to za 4 godine uzastopce.
Sta mislis da ima bolji bolid sigurno ne bi bio medju zadnjima.A i kad dodje Kubica nece se nista znacajno promjenitiRaikonenica je napisao/la:Ajme sta se Alonso nagleda stražnjica ove sezone a izjavljuje da je najbolje vozija ???? razočara me potpuno i stvano sam očekivala više od dvostrukog svjetskog prvaka a ne da se cilu sezonu vuće na začelju . jedva čekam da Kubica dođe ..
Ne znam gdje si ti to cula, evo prosla je sezona, i nekako se bas i ne sjecam da je on to tako rekao.Raikonenica je napisao/la:pa da je i Kimi ima bolji bolid bija bi na postolju , da Hamiltonu nisu otkazale kočnice bija bi na postolju ... itd .svi imaju opravdanje za lošu vožnju ali me nerviraju Alonsove izjave da je u ovoj sezoni najbolje vozija da sada ?????
Ajde daj nam taj link gdje si to pročitala,a da nije f1.racing.com jer nam je poznato kako urednik "voli" AlonsaRaikonenica je napisao/la:A izjavija je to prije ove utrke i još da je uvjek bija bolji od svih svojih momčadskih kolega ... malo prepotentno ali za očekivat od njega , to je danas reklo u prijenosu utrke i jučer u prijenosu kvala ,pa ako komentatori lažu onda lažem i ja .
Ako te nerviraju Alonsove izjave to nije razlog da kažeš da se cijelo vrijeme "vuće" na začelju ... kad nije bilo takoRaikonenica je napisao/la:pa da je i Kimi ima bolji bolid bija bi na postolju , da Hamiltonu nisu otkazale kočnice bija bi na postolju ... itd .svi imaju opravdanje za lošu vožnju ali me nerviraju Alonsove izjave da je u ovoj sezoni najbolje vozija da sada ?????
.Dani je napisao/la:Čuo sam i ja. Ali mislim da je to rekao Blažičko, vjerojatno u afektu fasciniran Star wars stazom.
Raikonenica je napisao/la:Ajme sta se Alonso nagleda stražnjica ove sezone a izjavljuje da je najbolje vozija ???? razočara me potpuno i stvano sam očekivala više od dvostrukog svjetskog prvaka a ne da se cilu sezonu vuće na začelju . jedva čekam da Kubica dođe ..
Kao prvo nije rekao da je najbolje vozio od svih nego da su to bile njegove najbolje voznje.Po meni je on izvukao maksimum od ovoga bolida i mozemo mu se divit na tim voznjama slicno kao i Kimi u FerrarijuAjme sta se Alonso nagleda stražnjica ove sezone a izjavljuje da je najbolje vozija ???? razočara me potpuno i stvano sam očekivala više od dvostrukog svjetskog prvaka a ne da se cilu sezonu vuće na začelju . jedva čekam da Kubica dođe ..
koji rookie ga je pobijedio?fankiđoe je napisao/la:P@rtibrejker je dobro sročio ovu izjavu Alonsa.
Evo je sa stranice na engleskom:
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 3325.shtml
Uglavnom, neki ljudi ga sad napadaju zbog te izjave jer je njega pobjedio rookie 2007.
2007. je Hamilton, koji je tad bio rookie, bio ispred njega u poretku.sunseeker je napisao/la:
koji rookie ga je pobijedio?
koliko se ja sjecam,a sjecam se dobro 2007 godine obojica su imala po 109 bodova.Tako da ga nikako nije mogao pobijditi ,bio je isti kao i on.fankiđoe je napisao/la:2007. je Hamilton, koji je tad bio rookie, bio ispred njega u poretku.sunseeker je napisao/la:
Čega? Koliko znam, "samo" je princ od Asturije.Alonso-champ je napisao/la:fernando je kralj
Ma dobro, to su sad finese. Uglavnom, Hamilton je bio drugi u poretku vozača, a Alonso treći.Felipe Massa je napisao/la:koliko se ja sjecam,a sjecam se dobro 2007 godine obojica su imala po 109 bodova.Tako da ga nikako nije mogao pobijditi ,bio je isti kao i on.fankiđoe je napisao/la:2007. je Hamilton, koji je tad bio rookie, bio ispred njega u poretku.sunseeker je napisao/la:
nije isti kad je bio ispredFelipe Massa je napisao/la:koliko se ja sjecam,a sjecam se dobro 2007 godine obojica su imala po 109 bodova.Tako da ga nikako nije mogao pobijditi ,bio je isti kao i on.fankiđoe je napisao/la:2007. je Hamilton, koji je tad bio rookie, bio ispred njega u poretku.sunseeker je napisao/la:
Aj molim te nemoj mi vrtiti tim ocima.Imali su isto bodova,a to sto vi nemozete priznati to je vas problemschuey je napisao/la:nije isti kad je bio ispredFelipe Massa je napisao/la:koliko se ja sjecam,a sjecam se dobro 2007 godine obojica su imala po 109 bodova.Tako da ga nikako nije mogao pobijditi ,bio je isti kao i on.fankiđoe je napisao/la:
2007. je Hamilton, koji je tad bio rookie, bio ispred njega u poretku.