U tiom slučaju nebi dobio priliku voziti Ferrari.SRV je napisao/la:Da je bio pametniji, mogao je jos uvijek voziti McLaren i imati 4 titule u dzepu, i to za 4 godine uzastopce.
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Schumy.d
- Legenda

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Fernando Alonso
- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
Kao da si ga ne može kupiti?

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- GT-R
- Početnik

- Navijam za: Schumacher i Massa
Loša utrka za Alonsa, izgleda nije mogao bolje, njegov Renault je jednostavno bio prespor.
Od iduće godine postaje crvendać.
Od iduće godine postaje crvendać.
-
Raikonenica
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: kimija
Ajme sta se Alonso nagleda stražnjica ove sezone a izjavljuje da je najbolje vozija ???? razočara me potpuno i stvano sam očekivala više od dvostrukog svjetskog prvaka a ne da se cilu sezonu vuće na začelju . jedva čekam da Kubica dođe ..
-
Felipe Massa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Sta mislis da ima bolji bolid sigurno ne bi bio medju zadnjima.A i kad dodje Kubica nece se nista znacajno promjenitiRaikonenica je napisao/la:Ajme sta se Alonso nagleda stražnjica ove sezone a izjavljuje da je najbolje vozija ???? razočara me potpuno i stvano sam očekivala više od dvostrukog svjetskog prvaka a ne da se cilu sezonu vuće na začelju . jedva čekam da Kubica dođe ..

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
Raikonenica
pa da je i Kimi ima bolji bolid bija bi na postolju , da Hamiltonu nisu otkazale kočnice bija bi na postolju ... itd .svi imaju opravdanje za lošu vožnju ali me nerviraju Alonsove izjave da je u ovoj sezoni najbolje vozija da sada ?????
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ne znam gdje si ti to cula, evo prosla je sezona, i nekako se bas i ne sjecam da je on to tako rekao.Raikonenica je napisao/la:pa da je i Kimi ima bolji bolid bija bi na postolju , da Hamiltonu nisu otkazale kočnice bija bi na postolju ... itd .svi imaju opravdanje za lošu vožnju ali me nerviraju Alonsove izjave da je u ovoj sezoni najbolje vozija da sada ?????

-
Raikonenica
A izjavija je to prije ove utrke i još da je uvjek bija bolji od svih svojih momčadskih kolega ... malo prepotentno ali za očekivat od njega , to je danas reklo u prijenosu utrke i jučer u prijenosu kvala ,pa ako komentatori lažu onda lažem i ja .
-
Chuck Norris
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Ajde daj nam taj link gdje si to pročitala,a da nije f1.racing.com jer nam je poznato kako urednik "voli" AlonsaRaikonenica je napisao/la:A izjavija je to prije ove utrke i još da je uvjek bija bolji od svih svojih momčadskih kolega ... malo prepotentno ali za očekivat od njega , to je danas reklo u prijenosu utrke i jučer u prijenosu kvala ,pa ako komentatori lažu onda lažem i ja .
...put u raj nije posut ružama...
-
Raikonenica
To je rečeno danas i jučer na televiziji . nevirujem da sam ja to jedina čula ?
- Dani
- Legenda

Čuo sam i ja. Ali mislim da je to rekao Blažičko, vjerojatno u afektu fasciniran Star wars stazom.

- p@rtibrejker
- Veteran

- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Ako te nerviraju Alonsove izjave to nije razlog da kažeš da se cijelo vrijeme "vuće" na začelju ... kad nije bilo takoRaikonenica je napisao/la:pa da je i Kimi ima bolji bolid bija bi na postolju , da Hamiltonu nisu otkazale kočnice bija bi na postolju ... itd .svi imaju opravdanje za lošu vožnju ali me nerviraju Alonsove izjave da je u ovoj sezoni najbolje vozija da sada ?????
.Dani je napisao/la:Čuo sam i ja. Ali mislim da je to rekao Blažičko, vjerojatno u afektu fasciniran Star wars stazom.
Mislim da je to rekao Novak. Ali isto tako mi se čini da je to bilo usmjereno ka zadnjim dvjema kolegama u timu, citiram napamet:
"Moje kolege su došle iz nižih serija gdje su imali dobre nastupe ili bili prvaci.... da imaju boid kao Toyotin recimo borili bi se za postolje ... bio sam bolji od njih i zato smatram da sam vozio dobro..." Tako nešto mi se čini da je išlo al nisam previše slušao jer sam kunjao na kauču.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
-
Raikonenica
Bez uvrede ali ja jedva čekam ovu cilu sezonu zaboravit ...
- raikkonenica
- Navijam za: Kimija Raikkonena
Raikonenica je napisao/la:Ajme sta se Alonso nagleda stražnjica ove sezone a izjavljuje da je najbolje vozija ???? razočara me potpuno i stvano sam očekivala više od dvostrukog svjetskog prvaka a ne da se cilu sezonu vuće na začelju . jedva čekam da Kubica dođe ..
Hello,imenjakinjo..... ti si Raikonenica, a ja Raikkonenica....Cool....
KImI RAIKKONEN _ THE KING OF SPA !!!
- Dani
- Legenda

Gle kimi im grouppie cure.

- fankiđoe
- Početnik

- Navijam za: KR SV
P@rtibrejker je dobro sročio ovu izjavu Alonsa.
Evo je sa stranice na engleskom:
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 3325.shtml
Uglavnom, neki ljudi ga sad napadaju zbog te izjave jer je njega pobjedio rookie 2007.
Uglavnom, neki ljudi ga sad napadaju zbog te izjave jer je njega pobjedio rookie 2007.
Zadnja izmjena: fankiđoe, dana/u 02 stu 2009, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor

- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Kao prvo nije rekao da je najbolje vozio od svih nego da su to bile njegove najbolje voznje.Po meni je on izvukao maksimum od ovoga bolida i mozemo mu se divit na tim voznjama slicno kao i Kimi u FerrarijuAjme sta se Alonso nagleda stražnjica ove sezone a izjavljuje da je najbolje vozija ???? razočara me potpuno i stvano sam očekivala više od dvostrukog svjetskog prvaka a ne da se cilu sezonu vuće na začelju . jedva čekam da Kubica dođe ..
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- sunseeker
- Profesionalni vozač

- Navijam za: F1
koji rookie ga je pobijedio?fankiđoe je napisao/la:P@rtibrejker je dobro sročio ovu izjavu Alonsa.
- fankiđoe
- Početnik

2007. je Hamilton, koji je tad bio rookie, bio ispred njega u poretku.sunseeker je napisao/la:
koji rookie ga je pobijedio?
-
Felipe Massa
- Svjetski prvak

koliko se ja sjecam,a sjecam se dobro 2007 godine obojica su imala po 109 bodova.Tako da ga nikako nije mogao pobijditi ,bio je isti kao i on.fankiđoe je napisao/la:2007. je Hamilton, koji je tad bio rookie, bio ispred njega u poretku.sunseeker je napisao/la:

-
Alonso-champ
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
- Dani
- Legenda

Čega? Koliko znam, "samo" je princ od Asturije.Alonso-champ je napisao/la:fernando je kralj

- fankiđoe
- Početnik

Ma dobro, to su sad finese. Uglavnom, Hamilton je bio drugi u poretku vozača, a Alonso treći.Felipe Massa je napisao/la:koliko se ja sjecam,a sjecam se dobro 2007 godine obojica su imala po 109 bodova.Tako da ga nikako nije mogao pobijditi ,bio je isti kao i on.fankiđoe je napisao/la:2007. je Hamilton, koji je tad bio rookie, bio ispred njega u poretku.sunseeker je napisao/la:
U svakom slučaju ja ne napadam Alonsa samo prenosim informacije jer je netko, čini mi se chuck norris, izrazio sumnju u točnost informacije da je Alonso izjavio gore navedeno (da sad ne ponavljam opet) tvrdeći da je ta izjava preuveličana od strane urednika f1.racing.com. Ja sam samo stavio link na stranicu koja nije f1.racing.com.
U ovom trenutku je ipak najvažnije da Alonsu pristaje crvena boja
- schuey
- Počasni član

- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
nije isti kad je bio ispredFelipe Massa je napisao/la:koliko se ja sjecam,a sjecam se dobro 2007 godine obojica su imala po 109 bodova.Tako da ga nikako nije mogao pobijditi ,bio je isti kao i on.fankiđoe je napisao/la:2007. je Hamilton, koji je tad bio rookie, bio ispred njega u poretku.sunseeker je napisao/la:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
Felipe Massa
- Svjetski prvak

Aj molim te nemoj mi vrtiti tim ocima.Imali su isto bodova,a to sto vi nemozete priznati to je vas problemschuey je napisao/la:nije isti kad je bio ispredFelipe Massa je napisao/la:koliko se ja sjecam,a sjecam se dobro 2007 godine obojica su imala po 109 bodova.Tako da ga nikako nije mogao pobijditi ,bio je isti kao i on.fankiđoe je napisao/la:
2007. je Hamilton, koji je tad bio rookie, bio ispred njega u poretku.