prije svega užasno mi je žao Kimi-a. Ta 1 godišnja pauza može se pretvorit zauvjek, kao što je prije 7 godina rekao Mika kad je dobio bebu da će na godinu ili dve pa eto taj dragi finac nam se nikad ne vrati...

šta je bilo je bilo, drago mi je da će Button vozit za McL iako me ne fascirnira svojim vožnjama. Koliko sam ja pratio Button-a mogu zaključit da je on solidan (vrhunski) vozač. Ima kvalitete koje svaki vozač mora imat (steć s vremenom) i iskustvo (i naslov). On će u sljedećoj sezoni vjerojatno razumnije i bistrije vozit nego Hamilton (iskustvo radi svoje) ali upravo zbog toga mi i nije pretjerano drag. Recimo da se nađe u situaciji da je Hamilton u utrci 2. i lovi Alonsa koji je prvi dok je Button treći, nebi dao ruku u vatru da bi on vozio na nož i pokušao ulovit Hamiltona (timskog kolegu) nego bi se zadovoljio 3. mjestom i bio zaovoljan. Dok u obrnutoj situaciji da je Hamilton 3. Butt 2. a Alo 1. na stazi, svi znamo da bi Hamilton ne samo stavio sve na kocku da ulovi i prestigne Buttona nego bi dalje jurio i gorio od želje da ulovi i prvog! Pa čak i po cijenu greške i gubitka bodova kao ove sezone u Monzi na lovu za Buttonom. Jednostavno Hamilton i Alosno su predatori!
Možda se varam, možda tako nebude. Ali kako su ga preko noći ubacili u McL (a McL dugo peca dobre vozače a kimi im je bio prioritet) nekako mi to izgleda da su bottona uzeli kao sigurnu rezervu (puno bolju od Heikkia). Volio bi da se varam i da se ponovi sezona 2007. momčadskih borbi do ludila.
Neka se ne uvrijedi navijači buttona.