Jenson Button

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Jenson Button

Post Postao/la gringo73 »

pinkdpanter je napisao/la:eto o dečku se tu malo piše a čovjek se želi borit sa hamiltonom, ha ha, pa pojest će ga hami, zamrljat će ti naslov koji si osvojio, al bumo vidli rekli su slepi

http://www.guardian.co.uk/sport/2009/no ... n-contract" onclick="window.open(this.href);return false;
Da, 3 godine po 6mil funti... Nakon višegodišnje pauze, imat ćemo (McLaren) solidnog drugog vozača. :p
Ako je tako kao što piše, onda dolazi u McLaren suprotno očekivanjima i preporukama starih aseva. Čitao sam negdje da između njega i Brawn, sad već Mercedesa nije jedino financijske prirode. Ne znam, vjerujem da bi kod Mercedesa ipak imao status "glavne face", dok to u McLarenu sigurno neće imati.
slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

pinkdpanter je napisao/la:eto o dečku se tu malo piše a čovjek se želi borit sa hamiltonom, ha ha, pa pojest će ga hami, zamrljat će ti naslov koji si osvojio, al bumo vidli rekli su slepi

http://www.guardian.co.uk/sport/2009/no ... n-contract" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni se čini da ga u Mercedesu Grand Prix-iju ne žele. Hoće Nijemece. Ili to, ili je toliko zagrijan za lovu. Ne znam... budući da je lova u pitanju... izgleda gramzivo od njega ( već je tako radio na relaciji BAR - Williams ), ali bez pare i ljubavi danas se ne može. Hm..... kvaka je u tome, da je McLaren izgrađen oko Lewisa i koliko god da je dobar Jenson.... Lewis ipak ima prednost. A to je činjenica. Lewis ima taj neki fighterski duh ( ne mogu vjerovati da ovo pišem, pa ja uopće ne simpatiziram tog vozača ), dok Jenson baš i ne.

A što ćemo.... život ide dalje. Sezonoooooo 2010.-a ...... jedva te čekam 14. ožujka 2010.-teeeeeee ( i cijeli taj vikend ).... gdje li ću ja tada raditi ( s obzirom na recesiju i svinjsku gripu :D )..... :biggrin: ??!!!
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

gringo73 je napisao/la:

Da, 3 godine po 6mil funti... Nakon višegodišnje pauze, imat ćemo (McLaren) solidnog drugog vozača. :p
Ako je tako kao što piše, onda dolazi u McLaren suprotno očekivanjima i preporukama starih aseva. Čitao sam negdje da između njega i Brawn, sad već Mercedesa nije jedino financijske prirode. Ne znam, vjerujem da bi kod Mercedesa ipak imao status "glavne face", dok to u McLarenu sigurno neće imati.
Neće Jenson da sluša i Bog!! :biggrin: Ne znam..... želim ipak lijep momčadski fight u McLarenu. Nije Jenson od jučer, zar ne?
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Butt-kicker
Navijam za: JB

Post Postao/la Butt-kicker »

Idi pitaj svog Alonsa zašto nije došao Buttonu u tim 2009. kad ga je Brawn zvao ?
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Kaj se tice Buttona, on po meni nema sanse protiv Lewisa
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Butt-kicker je napisao/la:Idi pitaj svog Alonsa zašto nije došao Buttonu u tim 2009. kad ga je Brawn zvao ?
Dobra, dobra... Alonso se valjda preplašio Buttona pa nije htio s nijm voziti u istom timu. =D> :lol: :lol:
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Butt-kicker je napisao/la:Ili to ili nema pojmao ničemu, pa je sjeo u sekundu sporiji bolid...to ne bi ni ja napravio :badgrin:
Ovo prvo nije sigurno... Prije sezone se nije znalo hoće li Brawn biti na gridu u Australiji ili ne, isto tako, puno je ljudi
sumnjalo u brzinu BGP001. A i najbitnije, pretpostavljam, Alonso je vjerovao Renaultu i mislio da će imati pobjednički bolid pošto su
uložili brdo love u razvoj...
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

gringo73 je napisao/la: Da, 3 godine po 6mil funti... Nakon višegodišnje pauze, imat ćemo (McLaren) solidnog drugog vozača. :p
A čuj, tako se govorilo i uoči dolaska Kovalainena u MCM. :D
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Schumy.d je napisao/la:
gringo73 je napisao/la: Da, 3 godine po 6mil funti... Nakon višegodišnje pauze, imat ćemo (McLaren) solidnog drugog vozača. :p
A čuj, tako se govorilo i uoči dolaska Kovalainena u MCM. :D
A slušaj, Button je dokazan da može nešto napravit, a za Heikkija je uvijek bilo "možda hoće". Heikki me nije fascinirao u GP2, i ovdje se sve svodilo na "čekaj možda proradi" i - prd. Buttona nisam do F1 gledao, ali ni u F1 me nije pretjerano fascinirao, čak ni nakon ovog osvajanja. On će mi uvijek bit četvorka, solidna. U napadačkoj situaciji dobar (ne odličan), u obrambenoj mlitav. Vjerujem da bi i DC ove godine bio prvak u Brawn GP.
ADMINISTARTORE U SNU! (tek sad vidio potpis :D )
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

gringo73 je napisao/la: A slušaj, Button je dokazan da može nešto napravit, a za Heikkija je uvijek bilo "možda hoće". Heikki me nije fascinirao u GP2, i ovdje se sve svodilo na "čekaj možda proradi" i - prd. Buttona nisam do F1 gledao, ali ni u F1 me nije pretjerano fascinirao, čak ni nakon ovog osvajanja. On će mi uvijek bit četvorka, solidna. U napadačkoj situaciji dobar (ne odličan), u obrambenoj mlitav. Vjerujem da bi i DC ove godine bio prvak u Brawn GP.
ADMINISTARTORE U SNU! (tek sad vidio potpis :D )
A vidjet ćemo šta može s jednim (valjda??) dobrim bolidom u jakoj momčadi. I ja imam slično mišljenje kao i ti o njemu, ali isto tako mislim da će biti bolji od Heikkija. No, s druge strane se javlja taj eventualni presing zbog 2 Britanca u momčadi, ali i njegov mentalni da ne za*ebe ovu dobru priliku za njega.
Vidjet ćemo šta nam vrijeme nosi.
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

Eto ti ga na:

http://www.autosport.com/news/report.php/id/80197" onclick="window.open(this.href);return false;

Konačno i to riješeno. Kimi out, Jenson u McM, još da stave Michaela u Mercedes i tulum do 14.03.2010. :biggrin:

A onda.... spektakl....... :biggrin: mislim da će ipak Nick uz Nicu u Mercedes ( kako to gordo zvuči )........
Senna
Veteran
Veteran
Navijam za: Minardi _ Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

he he! bit će malo čudno :) gledati kako čovjek broj 1 pada u naletima broja 2, :) ali dobro uvijek su postojali bolji i lošiji prvaci.
Ja sam na onoj strani koja smatra da će ga ovo iskustvo skupo koštati. ;)
ice_man
Početnik
Početnik

Post Postao/la ice_man »

Po mom mišljenju ovo nije dobar potez za Jensona, trebao je ostat uz Browna. I kako već netko reče mislim da će se pokajat.
Dolazak u Mclaren koji je okrenut Hamilton, mogu samo zamislit situaciju sa dva Britanca u britanskoj ekipi još ako Mclaren bude konkurentan. Mislim da je jedno sigurno, ako Lewis bude za klasu bolji (što i očekujem) onda će Buttonova titula biti u mnogo čemu ukaljana a da ne govorim kako će se ponašat britanski mediji.

Ostaje samo čekat ožujak.
Butt-kicker

http://www.planetf1.com/story/0,18954,3 ... 82,00.html
eto ...potez dostojan prvaka ,za manje novca u nove izazove ,dokazati sebii drugima ko je Butt-kicker :badgrin:
sretno šampione =D>
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Butt-kicker je napisao/la:http://www.planetf1.com/story/0,18954,3 ... 82,00.html
eto ...potez dostojan prvaka ,za manje novca u nove izazove ,dokazati sebii drugima ko je Butt-kicker :badgrin:
sretno šampione =D>
Da, da htio je on izazov. E, pa sad ga je i dobio. Da mu*a ima, ima... Svojevoljno i svjesno se suprotstavlja Hamiltonu u McLarenu. Mora da je zbilja uvjeren u svoje vozačke sposobnosti i da može konkurirati Lewisu. Još da takva muda pokaže na stazi, ne bih ni riječi rekao...
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

ovo će biti prvi pravi test za lewisa.....

u rookie sezoni nije mogao ništa izgubiti (dobro, na kraju se ipak ispostavilo da je) protiv alonsa, jer nitko ništa nije niti očekivao
heiki ipak nije bio kapacitet.....

ali jenson ipak ima svoje adute: dokazani je vozač, osim toga ON je sada svjetski prvak i pravi pravcati englez u engleskoj ekipi i još k tome bijelac (nemojmo ovo uopće zanemariti, button je izrazito prijateljski lik i sigurno će se jako dobro zbližiti sa sunarodnjacima u momčadi, bez obzira što je lewis starosjedioc, a činjenica da je bijelac mu samo može koristiti - živio sam u engleskoj neko vrijeme i bez obzira što se svi kunu da rasnih razlika nema - ima ih)

osim toga lewis ima putra na glavi što se odnosa sa ekipom tiče........tako da jenson uopće ne mora biti u podređenoj poziciji, ima sve osnovne preduvjete da ga dobro prihvate, još ako se snađe u bolidu neće lewisu biti lako.....
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Osobno mislim, da ako Jenson bude imao manje od 20 bodova zaostatka za Lewisom na kraju sezone, to će za mene biti apsolutna senzacija. Button nema vozačku kvalitetu koja bi mogla parirati Lewisovoj i po meni ne postoje niti najmanji izgledi, da Button skupi više bodova od Lewisa.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Butt-kicker

luka_kimi je napisao/la:Osobno mislim, da ako Jenson bude imao manje od 20 bodova zaostatka za Lewisom na kraju sezone, .
Pa Kovalainen koji je redovito kasnio sa upgradeima bolida je zaostao samo 27 bodova za Lewisom ! =D>
Greatest shits !
Zagor je napisala :
luka_kimi
Moderator
Moderator

Butt-kicker je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Osobno mislim, da ako Jenson bude imao manje od 20 bodova zaostatka za Lewisom na kraju sezone, .
Pa Kovalainen koji je redovito kasnio sa upgradeima bolida je zaostao samo 27 bodova za Lewisom ! =D>
Po meni Button nije ništa kvalitetniji od Kovalainena.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Butt-kicker

luka_kimi je napisao/la:
Butt-kicker je napisao/la:
Po meni Button nije ništa kvalitetniji od Kovalainena.
E zato ti tu piskaraš ,što će ti i ostati krajnji doseg u F1 :badgrin:
Greatest shits !
Zagor je napisala :
luka_kimi
Moderator
Moderator

Ja sam barem realan, za razliku od tebe, koji misliš da je Button najbolji vozač od svih, što je meni smješno i pomislit, a kamoli pisat po forumu o tome, prenosit njegove izjave, kao riječi pravog svjestkog prvaka...Button nije niti u 10 najboljih vozača F1 u ovom trenutku, a ti ga dižeš u nebesa...Malo realnosti kolega ti ne bi škodilo...
slika
Butt-kicker

Ne možeš ti tvrditi da si realan ,jer si automatski nerealan ,to ti moram ja potvrditi ili barem Button Lewisu :badgrin:
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

prije svega užasno mi je žao Kimi-a. Ta 1 godišnja pauza može se pretvorit zauvjek, kao što je prije 7 godina rekao Mika kad je dobio bebu da će na godinu ili dve pa eto taj dragi finac nam se nikad ne vrati...:(
šta je bilo je bilo, drago mi je da će Button vozit za McL iako me ne fascirnira svojim vožnjama. Koliko sam ja pratio Button-a mogu zaključit da je on solidan (vrhunski) vozač. Ima kvalitete koje svaki vozač mora imat (steć s vremenom) i iskustvo (i naslov). On će u sljedećoj sezoni vjerojatno razumnije i bistrije vozit nego Hamilton (iskustvo radi svoje) ali upravo zbog toga mi i nije pretjerano drag. Recimo da se nađe u situaciji da je Hamilton u utrci 2. i lovi Alonsa koji je prvi dok je Button treći, nebi dao ruku u vatru da bi on vozio na nož i pokušao ulovit Hamiltona (timskog kolegu) nego bi se zadovoljio 3. mjestom i bio zaovoljan. Dok u obrnutoj situaciji da je Hamilton 3. Butt 2. a Alo 1. na stazi, svi znamo da bi Hamilton ne samo stavio sve na kocku da ulovi i prestigne Buttona nego bi dalje jurio i gorio od želje da ulovi i prvog! Pa čak i po cijenu greške i gubitka bodova kao ove sezone u Monzi na lovu za Buttonom. Jednostavno Hamilton i Alosno su predatori!
Možda se varam, možda tako nebude. Ali kako su ga preko noći ubacili u McL (a McL dugo peca dobre vozače a kimi im je bio prioritet) nekako mi to izgleda da su bottona uzeli kao sigurnu rezervu (puno bolju od Heikkia). Volio bi da se varam i da se ponovi sezona 2007. momčadskih borbi do ludila.
Neka se ne uvrijedi navijači buttona.
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Butt-kicker je napisao/la:Ma ti si ipak Ćale od Lewisa a mišljenja su ko i šupci ,svi ih imaju pa tako i Ćale od Lewisa :badgrin:
a ti ipak imaš izražavanje kakvo svako na ovom forumu nema! =D>
slika
Butt-kicker

Greatest shits !
Zagor je napisala :
luka_kimi
Moderator
Moderator

Butt-kicker je napisao/la:Evo i Massa baby ima mišljenje :badgrin:
http://ferrarif1forum.com/2009/11/19/ma ... -champion/
I čovjek ima pravo =D>
slika
Odgovori