Super mi je novi Renault, boje mislim.
Što se tiče samog bolida mislim da je ovo nešto tek toliko da pokažu raji.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
OT!! Razbijmo Francuze.....gringo73 je napisao/la:Očekivao sam da ću vidit nešto više osim novih boja...pospani gad je napisao/la:ek' nešto krene kako ne treba u tijeku utrke i ako padne psovka na tečnom ruskom/poljskom.... neće ih francuzi razumiti niti rieči.....
Evo ih. Ne baš obećavajuće, ali..... neka im je sretno.... Trebat' će im sreće.Ništa, nema druge nego čekat sutra, a dotad - idemo razbit Francuze!
Auuu bio si brži od mene za dlakup@rtibrejker je napisao/la:[ http://i49.tinypic.com/126btqu.jpg ]
[ http://www.jasminko.co.rs/pcelari/fotosi/maja_002.jpg ]
![]()
Super mi je novi Renault, boje mislim.
Što se tiče samog bolida mislim da je ovo nešto tek toliko da pokažu raji.
jaooo mali OT al da mi je znat u kojoj je on banci :biggrin.Scuderia je napisao/la:Petrov mozda nece voziti za Renault?
KLIK
Ukratko, Petrov nije nasao sponzore koji bi platili 15 milijuna eura za sezonu, uskocio je njegov otac, koji je digao kredit, no sada Petrov senior govori, kako jos nije dobio novce za platiti Renaultu.
Javlja se problem, ako ne plati do 1.3 {prva rata} (7.5 miljuna eura), Renault moze potraziti drugog vozaca.
Nije to još ništa (šta misliš koja je banka pozajmila kredit od 70 000 000 eura za CR??schuey je napisao/la: jaooo mali OT al da mi je znat u kojoj je on banci
Nesto slicno je kod Red Bull-a.Samo kod njih je to odradjeno u pravokutnim oblicima,te napravljeno kao dvostruko mini krilo (mislim na onaj flap sa udubljenjem).Dok je kod Renault-a ovakav oblik za sada prilicno inovativan,ali sluzi istoj namjeni kao i kod Red Bull-a.Zanimljivo rjesenje ovako na prvi pogled..Ovaj bocni dio krila je isto u fazonu kao kod Wiliamsa i Red Bulla.Sto se tice oblika krila,nema jos niko ovakav oblik,a sto se tice namjene tu je vec nekoliko timova implementiralo rjesenja..Oko tog dijela krila zaista ima mnogo verzija od momcadi do momcadi.Mercedes i Ferrari idu malo manje radikalno i otvorenije (vise prostora za slobodnu liniju zraka),dok recimo Red Bull i McLaren idu prilicno agresivno i prilicno zatvoreno..Sad Renault ide na kartu "neobicno"...ZD1400RT je napisao/la:Svi nešto mudruju, nego me znaima je li ovakvo prednje krilo novo ili netko od drugih momćadi ima ovakvo:
[ http://images.gpupdate.net/large/146950.jpg ]
Od sljedece sezone Renault ce se zvati "SPUTNIK F1"gringo73 je napisao/la:Putin je najavio da će Rusija sponzorirati Renault F1 i da će na bolidu imat natpis Lada. Putin je najavio da je ovo (sponzoriranje) samo prvi korak, i da nije isključeno i veće financijsko sudjelovanje u cijelom projektu. Link
Ovo će biti jako ružno za vidit' i gledat' na onim lijepim žuto-crnim/ i malo crvenim livrejama bolida. Ali će zato jako pasat' uz imena Kubice i Petrova. Lada/Petrov/Kubica/Renault .......gringo73 je napisao/la:Putin je najavio da će Rusija sponzorirati Renault F1 i da će na bolidu imat natpis Lada. Putin je najavio da je ovo (sponzoriranje) samo prvi korak, i da nije isključeno i veće financijsko sudjelovanje u cijelom projektu. Link
to je logično obzirom da bernie pregovara o moskovskom gp-u..........meni je ok da lada bude u f1, ko jebe bmw, toyotu ili hondu ako su nesposobni.........a jesu, jer su pokazali da jesu.....onda mi je draže da u f1 imam lotus, virgin ili ladu koji će biti jednako nesposobni (ili force indiju koja uopće nije nesposobna)gringo73 je napisao/la:Putin je najavio da će Rusija sponzorirati Renault F1 i da će na bolidu imat natpis Lada. Putin je najavio da je ovo (sponzoriranje) samo prvi korak, i da nije isključeno i veće financijsko sudjelovanje u cijelom projektu. Link
Ah. To će tek biti blamaža; sudjelovanje Lade u F1. Pa, pogle što su napravili u WTCC?! Prijavili se na tri godine sudjelovanja, jednu godinu odvozili i napustili sve.... Nisu oni za WTCC, a kamoli za F1. To su ruska posla.sunseeker je napisao/la:to je logično obzirom da bernie pregovara o moskovskom gp-u..........meni je ok da lada bude u f1, ko jebe bmw, toyotu ili hondu ako su nesposobni.........a jesu, jer su pokazali da jesu.....onda mi je draže da u f1 imam lotus, virgin ili ladu koji će biti jednako nesposobni (ili force indiju koja uopće nije nesposobna)gringo73 je napisao/la:Putin je najavio da će Rusija sponzorirati Renault F1 i da će na bolidu imat natpis Lada. Putin je najavio da je ovo (sponzoriranje) samo prvi korak, i da nije isključeno i veće financijsko sudjelovanje u cijelom projektu. Link
bar neće blamirat ugled