Formula 1 team - BWT Alpine F1 Team [A522]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Re: Formula 1 team - Renault

Post Postao/la p@rtibrejker »

slika
slika
:biggrin:

Super mi je novi Renault, boje mislim.
Što se tiče samog bolida mislim da je ovo nešto tek toliko da pokažu raji.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Bernardinac »

Mene podsjeća na osu :)
Nadam se da će osa ugristi ostale koji put ;)
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

gringo73 je napisao/la:
pospani gad je napisao/la:ek' nešto krene kako ne treba u tijeku utrke i ako padne psovka na tečnom ruskom/poljskom.... neće ih francuzi razumiti niti rieči..... :biggrin:

Evo ih. Ne baš obećavajuće, ali..... neka im je sretno.... Trebat' će im sreće.
Očekivao sam da ću vidit nešto više osim novih boja... :roll: Ništa, nema druge nego čekat sutra, a dotad - idemo razbit Francuze! :biggrin:
OT!! Razbijmo Francuze..... :k.o:
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Bernardinac »

p@rtibrejker je napisao/la:[ http://i49.tinypic.com/126btqu.jpg ]
[ http://www.jasminko.co.rs/pcelari/fotosi/maja_002.jpg ]
:biggrin:

Super mi je novi Renault, boje mislim.
Što se tiče samog bolida mislim da je ovo nešto tek toliko da pokažu raji.
Auuu bio si brži od mene za dlaku :(
Međutim pčelica Maja je ipak pčelica :biggrin:
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Interesantna kombinacija crne i žute, kao Jordan prije deset godina.
Izgleda da i oni kubure sa sponzorima.
slika
T0MI5L4V

Post Postao/la T0MI5L4V »

predivan je :)
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Lijep bolid, napokon da su stavili Renaultov logo :)
Više nije žuto-plavi, sada je žuto-crni.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Poslije Ronalda McDonalda došla nam je Pčelica Maja. :)
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Livreje su jako dobre i kada su najavljene meni se odmah svidjela kombinacija jer je to povijesna kombinacija boja za Renault.

Bolid kao bolid meni ne djeluje izuzetno radikalno.Ovo vjerojatno nije konacna verzija bolida,jer je vrlo slican proslogodisnjem,najvise zbog aerodinamike koja je sa R29.
Sad za sada nije nesto impresivno.Nos,bocne stranice i pokrov motora su najuocljivije promjene.Ovo je sada vec,jedan treci pristup dizajnu bolida za ovu sezonu.Ferrari ima svoj pristup,Sauber i Mclaren prilicno slican koncept mada se i oni dosta razlikuju,te sada Renault sa trecom filozofijom.Bice ove godine jako razliciti bolidi na gridu.
FORZA FERRARI!!!
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Pogled na difuzor.

slika
slika
ZD1400RT
Početnik
Početnik
Navijam za: Spanjarda

Post Postao/la ZD1400RT »

Napokon boje koje čekam od odlaska Mild Sevena!!! :) Bilo bi ljepše da je Total dozvolio crnu, ali i ovo je daleko bolje od ING-a. Jedino me brine pojavljivanje nekog velikog logotipa na bokovima u nekim kontra bojama.
Na predstavljanju bolid nije izgledao uvjerljivo, ali tu su već nova krila, prednje i zadnje. Dosta bolida ima na nosu one RB žljebove, ali Renault nema, već ima dviej izbočine, roga ili kako to nazvati, a ne ispasti bedast kao Novak :) Zna li tko ili ako ima neka teorija kako to funkcionira?

Sve u svemu nadam se da će dohvatit nekoliko postolja!
11
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

Mislim da bi Renault mogao biti solidan ove sezone.Kubica je prilicno samouvjeren,zakljucujuci iz njegovih izjava.
Stavili su novo prednje i zadnje krilo i odmah je postao agresivniji dizajnom,sto sam rekao kad sam ga opisao na predstavljanju.

Meni zanimljive stvari na R29 su koncept nosa (kao da je samo onako sklepan kako bi uopste bio na bolidu,ali vjerojatno ucinkovit u onoj formi),difuzor i zanimljivi koncept straznjeg krila..Ono uocljivo je da se Renault zaista potrudio imati ciste linije bolida bez nepotrebnih otvore i ostrih linija te tako uciniti struje zraka sto ciscim.Cak i pokrov iznad ispusnih cijevi je oblikovan i u cjelini sa ostatkom cistih linija bolida..
FORZA FERRARI!!!
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Renault kopira McLarenove igrice. :biggrin:

slika
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Petrov mozda nece voziti za Renault?
KLIK

Ukratko, Petrov nije nasao sponzore koji bi platili 15 milijuna eura za sezonu, uskocio je njegov otac, koji je digao kredit, no sada Petrov senior govori, kako jos nije dobio novce za platiti Renaultu.

Javlja se problem, ako ne plati do 1.3 {prva rata} (7.5 miljuna eura), Renault moze potraziti drugog vozaca.
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Scuderia je napisao/la:Petrov mozda nece voziti za Renault?
KLIK

Ukratko, Petrov nije nasao sponzore koji bi platili 15 milijuna eura za sezonu, uskocio je njegov otac, koji je digao kredit, no sada Petrov senior govori, kako jos nije dobio novce za platiti Renaultu.

Javlja se problem, ako ne plati do 1.3 {prva rata} (7.5 miljuna eura), Renault moze potraziti drugog vozaca.
jaooo mali OT al da mi je znat u kojoj je on banci :biggrin.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

schuey je napisao/la: jaooo mali OT al da mi je znat u kojoj je on banci :biggrin:
Nije to još ništa (šta misliš koja je banka pozajmila kredit od 70 000 000 eura za CR?? #-o )...

A sad se opet priča da Petrov nema novaca za u Renault... :?
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la fenomeno »

http://en.espnf1.com/renault/motorsport/story/9751.html" onclick="window.open(this.href);return false;

šta se ovo događa,još jedan pesimistično govori o svojoj momčadi za početak sezone
ZD1400RT
Početnik
Početnik

Svi nešto mudruju, nego me znaima je li ovakvo prednje krilo novo ili netko od drugih momćadi ima ovakvo:
slika
11
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

ZD1400RT je napisao/la:Svi nešto mudruju, nego me znaima je li ovakvo prednje krilo novo ili netko od drugih momćadi ima ovakvo:
[ http://images.gpupdate.net/large/146950.jpg ]
Nesto slicno je kod Red Bull-a.Samo kod njih je to odradjeno u pravokutnim oblicima,te napravljeno kao dvostruko mini krilo (mislim na onaj flap sa udubljenjem).Dok je kod Renault-a ovakav oblik za sada prilicno inovativan,ali sluzi istoj namjeni kao i kod Red Bull-a.Zanimljivo rjesenje ovako na prvi pogled..Ovaj bocni dio krila je isto u fazonu kao kod Wiliamsa i Red Bulla.Sto se tice oblika krila,nema jos niko ovakav oblik,a sto se tice namjene tu je vec nekoliko timova implementiralo rjesenja..Oko tog dijela krila zaista ima mnogo verzija od momcadi do momcadi.Mercedes i Ferrari idu malo manje radikalno i otvorenije (vise prostora za slobodnu liniju zraka),dok recimo Red Bull i McLaren idu prilicno agresivno i prilicno zatvoreno..Sad Renault ide na kartu "neobicno"...
FORZA FERRARI!!!
ZD1400RT
Početnik
Početnik

Zanimljivo, hvala na dobrom komentaru.
11
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Putin je najavio da će Rusija sponzorirati Renault F1 i da će na bolidu imat natpis Lada. Putin je najavio da je ovo (sponzoriranje) samo prvi korak, i da nije isključeno i veće financijsko sudjelovanje u cijelom projektu. Link
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

gringo73 je napisao/la:Putin je najavio da će Rusija sponzorirati Renault F1 i da će na bolidu imat natpis Lada. Putin je najavio da je ovo (sponzoriranje) samo prvi korak, i da nije isključeno i veće financijsko sudjelovanje u cijelom projektu. Link
Od sljedece sezone Renault ce se zvati "SPUTNIK F1" :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

gringo73 je napisao/la:Putin je najavio da će Rusija sponzorirati Renault F1 i da će na bolidu imat natpis Lada. Putin je najavio da je ovo (sponzoriranje) samo prvi korak, i da nije isključeno i veće financijsko sudjelovanje u cijelom projektu. Link
Ovo će biti jako ružno za vidit' i gledat' na onim lijepim žuto-crnim/ i malo crvenim livrejama bolida. Ali će zato jako pasat' uz imena Kubice i Petrova. Lada/Petrov/Kubica/Renault ....... :|
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

to je logično obzirom da bernie pregovara o moskovskom gp-u..........meni je ok da lada bude u f1, ko jebe bmw, toyotu ili hondu ako su nesposobni.........a jesu, jer su pokazali da jesu.....onda mi je draže da u f1 imam lotus, virgin ili ladu koji će biti jednako nesposobni (ili force indiju koja uopće nije nesposobna)

bar neće blamirat ugled
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

sunseeker je napisao/la:
to je logično obzirom da bernie pregovara o moskovskom gp-u..........meni je ok da lada bude u f1, ko jebe bmw, toyotu ili hondu ako su nesposobni.........a jesu, jer su pokazali da jesu.....onda mi je draže da u f1 imam lotus, virgin ili ladu koji će biti jednako nesposobni (ili force indiju koja uopće nije nesposobna)

bar neće blamirat ugled
Ah. To će tek biti blamaža; sudjelovanje Lade u F1. Pa, pogle što su napravili u WTCC?! Prijavili se na tri godine sudjelovanja, jednu godinu odvozili i napustili sve.... Nisu oni za WTCC, a kamoli za F1. To su ruska posla.

Šteta za Renault. Imaju udio u tom ruskom proizvođaču automobila, naravno, sve je to tržište-lova-kapitalizam, ali kakav će to imati značaj, da Renault bude dobar kao 2004/2005/2006? Nikakav..... #-o
Odgovori