Haha stvarno najjača izjavaSucker je napisao/la:Upravo tako,Massa je ostavio svijesno prostor Alonsu na startu,da ovaj može proći jer su nažalost u istom timu. Siguran sam da mu Massa nebi ostavio trunčice prostora da jedan od njih ne vozi za Ferrari,samo se sjetite Barcelone i prvog zavja mislim da je bilo 2008 god.dmarijon je napisao/la:ja stvarno više ne znam šta massa još treba napraviti da bi ljudima dokazao da je vrhunski, top vozač. ?? još kada slušam ml. jergovića (uz dužno poštovanje) i njegove opaske kako massa nije u samom vrhu, ovo ono...
A Jergović,dali tog čovijeka treba uopće slušati![]()
Poznata je stvar da više cijeni Alexa Yoonga nego Massu. Njegovo uzdizanje Alonsovog preticanja danas na startu je kao vršenje velike nužde. Alonso tako glatko prošao,tako je lijepo zaokrenuo volan u desnu stranu,tako je dobro postavio bolid s unutarnje strane,Massa će si zapamtit za ubuduće ovaj potez
![]()
![]()
Eh moj Mladene

Očito imaš neki problem u vezi Alonsa,pa konstantno tražiš dlaku u jajetu da umanjiš njegove vrijednosti
A Massi čestitke sjajna vožnja i biti drugi u prvoj utrci nakon prošlogodišnje nesreće je za svaku pohvalu