Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Igor18
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Lewis Hamilton
Ako bude kise, nije ni podij nemoguc. 
Prosle godine je u totalnoj krntiji od bolida dosao sa samog zacelja do podija, tako da ne vidim zasto to ne bi i sada bilo moguce. Iako su promjenjena pravila.

Prosle godine je u totalnoj krntiji od bolida dosao sa samog zacelja do podija, tako da ne vidim zasto to ne bi i sada bilo moguce. Iako su promjenjena pravila.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Baš zbog tih pravila će bit teže.
Ne vjerujem da je podij moguć. Jer Mclaren je po brzini iza RB i Ferraria, a uz bok Mercedesa, a svi oni su ispred njega.
Po suhim uvjetima mislim da je to jako teška misija da ne kažem nemoguća. No u nekom ludom spletu okolnosti ( SC, sudari vozača ispred njega, uz kombinaciju fenomenalne vožnje) onda bi i mogo nekaj napravit. No puno, jako puno ce ovisit o startu, ako uspije nadoknadit 2-3 mjesta u 1. krugu onda mu se otvaraju šanse.
Ak bude kiša, onda mislim da Gazda ima šanse za vrh poretka
Ne vjerujem da je podij moguć. Jer Mclaren je po brzini iza RB i Ferraria, a uz bok Mercedesa, a svi oni su ispred njega.
Po suhim uvjetima mislim da je to jako teška misija da ne kažem nemoguća. No u nekom ludom spletu okolnosti ( SC, sudari vozača ispred njega, uz kombinaciju fenomenalne vožnje) onda bi i mogo nekaj napravit. No puno, jako puno ce ovisit o startu, ako uspije nadoknadit 2-3 mjesta u 1. krugu onda mu se otvaraju šanse.
Ak bude kiša, onda mislim da Gazda ima šanse za vrh poretka

Michael is faster than you!!
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
To je bilo u vrijeme dok su se mogle smišljati taktike i voziti punim gasom ne štedeći gume. U današnje vrijeme gume su možda i najbitniji faktor, ako ih malo više preopteretiš, oprosti se s dobrim vremenima po krugu.SRV je napisao/la: Prosle godine je u totalnoj krntiji od bolida dosao sa samog zacelja do podija, tako da ne vidim zasto to ne bi i sada bilo moguce. Iako su promjenjena pravila.
Bit će teško doći u prvih 5,6, a kamo li tek do podija. Ali, u slučaju kiše, možda da.

- darky
- Profesionalni vozač
super utrka, malo peha i ludi weber ...
ništa drugo za reč

ništa drugo za reč

Kaj je tu Weber kriv? Kriv je zato kaj je Hamilton išo silovat Alonsa?
- GT-R
- Početnik
- Navijam za: Schumacher i Massa
Hamilton jako brz danas, pokazao je da je u formi i da će se boriti za naslov SP.
Vjerojatno bi završio ispred Alonsa ili Masse da se nije dodirnuo sa Webberom i izvrtio.
Vjerojatno bi završio ispred Alonsa ili Masse da se nije dodirnuo sa Webberom i izvrtio.
- darky
- Profesionalni vozač
pa weber je silovao hamiltona...Vettel je napisao/la:Kaj je tu Weber kriv? Kriv je zato kaj je Hamilton išo silovat Alonsa?
očito se weberu previše crvenilo pred očima....

Zadnja izmjena: darky, dana/u 28 ožu 2010, 10:01, ukupno mijenjano 1 put.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Kriv je, zabil se u Hamiltona dok je on bil pokraj Alonsa. Tog webbera treba banirat ili 10 mjesta kazne na sljedećoj utrci!Vettel je napisao/la:Kaj je tu Weber kriv? Kriv je zato kaj je Hamilton išo silovat Alonsa?

ti očito gledaš navijačkim očima Ham je krivo procijenio da može preteči Alomsa i prekasno je kočio pa je morao pritisnuti kočnicu malo jače i naravno da se dogodilo to da ga Webe napuca.darky je napisao/la:pa weber je slovao hamiltona...Vettel je napisao/la:Kaj je tu Weber kriv? Kriv je zato kaj je Hamilton išo silovat Alonsa?
očito se weberu previše crvenilo pred očima....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Treba biti iskren i reci da je Webber kriv.Morao je ranije kociti jer je znao da ako Ham ne prodje Alonsa bice svacega.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Vettel je napisao/la:ti očito gledaš navijačkim očima Ham je krivo procijenio da može preteči Alomsa i prekasno je kočio pa je morao pritisnuti kočnicu malo jače i naravno da se dogodilo to da ga Webe napuca.darky je napisao/la:pa weber je slovao hamiltona...Vettel je napisao/la:Kaj je tu Weber kriv? Kriv je zato kaj je Hamilton išo silovat Alonsa?
![]()
![]()
![]()
![]()

Pa ti si očito gledao krivu utrku. Da je taj webber pretisnuo tu kočnicu malo bolje (kak ti to veliš) onda nebi nabil Hamija!
Evo stavi na RTL njem. sad ti lauda govori o tome ko je kriv-WEBBER
- Caldor
- Profesionalni vozač
Kako ti znaš da ga nije mogao preteči? Alonso je kasno kočio i išao široko nakon zavoja. Da nije bilo Webbera i za mene ne jasnog poteza za 2 kruga prije kraja Hamilton bi u iducih par zavoja sigurno dosao u dobru priliku za pretjecanje...Vettel je napisao/la:ti očito gledaš navijačkim očima Ham je krivo procijenio da može preteči Alomsa i prekasno je kočio pa je morao pritisnuti kočnicu malo jače i naravno da se dogodilo to da ga Webe napuca.darky je napisao/la:pa weber je slovao hamiltona...Vettel je napisao/la:Kaj je tu Weber kriv? Kriv je zato kaj je Hamilton išo silovat Alonsa?
![]()
![]()
![]()
![]()
- elf
- Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
- Navijam za: Lotus F1 team
"a cija je ideja da se gume mijenjaju"
tako se nesto culo na radio vezi... a vala i Blazicko ubi s Hamiltonom... izgovorio je njegovo ime da mi je pocelo kipiti iz usiju...

tako se nesto culo na radio vezi... a vala i Blazicko ubi s Hamiltonom... izgovorio je njegovo ime da mi je pocelo kipiti iz usiju...

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
hamilton pokazao da bi se s novim gumama dalo skidat 2 sekunde po krugu i da bi se bez webbera
takve taktike mogle isplatiti ubuduće...nadoknadio je čitav jedan ulazk u boks za 20 krugova...dobra trka za njega,al eto,divlji webber ga zajebo na kraju...

-
- Navijam za: GOSPODARA SCHUMACHERA
...puno sreće za Buttona....
Red Baron,Rain Master,Rain Man.....amerikanci ga jednostavno zovu.....KING!
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Webber jest kriv... To je činjenica. Ali recimo da je to bilo trkači i incident. Da Webber nije nabio Lewsa, Lewis bi sigurno prošao Alonsa
poslije tog zavoja. (Na isti ona način kako je Barrichello nekoga prošao na tom istom zavoju. Hamilton samo prikoči i skrene u desu stranu
Alonsa. Webber je kriv, ali kazna sad tu ništa ne pomaže pa sumnjam da će je i biti.
poslije tog zavoja. (Na isti ona način kako je Barrichello nekoga prošao na tom istom zavoju. Hamilton samo prikoči i skrene u desu stranu
Alonsa. Webber je kriv, ali kazna sad tu ništa ne pomaže pa sumnjam da će je i biti.

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Po meni Lewis jedan od heroja danas.Odlicna voznja od pocetka do onog nesretnog kruga danas.Cak je i skinuo 20 sek zaostatka za Alonsom i stvarno steta i za njega.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
nebi se kladio da bi ga prešao,ako nije do tada nisam siguran ni da bi kasnije,nije nemoguće ali teško je to tvrdit,Hami nije mogao puno lošiji Renault preći,nije Alonso mačju kašaljArai je napisao/la:Webber jest kriv... To je činjenica. Ali recimo da je to bilo trkači i incident. Da Webber nije nabio Lewsa, Lewis bi sigurno prošao Alonsa

a da je Webber kriv,je,ali te stvari spadaju pod incident,mislim da bude bez ikakve kazne
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- darky
- Profesionalni vozač
ma webera bi trebalo kazniti tako da sad organizira i plati buttonu pobjednički tulum, a hamiltonu utješni tulumArai je napisao/la:Webber jest kriv... To je činjenica. Ali recimo da je to bilo trkači i incident. Da Webber nije nabio Lewsa, Lewis bi sigurno prošao Alonsa

da se weber nije previše zaletio obojica bi možda prestilgli alonsa do kraja...
no kaj drugo da očekuješ ako si u crvenom autu a ludi bik iza tebe

ma naravno da je Wer kriv
nakon katastrofalne greške Hamiltona samo kaj vi to nećete priznati.

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Ja sam uvjeren da bi ga prešo. I to možda već taj zavoj. Alonso je otišao preširoko i Hamilton je to vidio, jače prikoči ischuey je napisao/la:nebi se kladio da bi ga prešao,ako nije do tada nisam siguran ni da bi kasnije,nije nemoguće ali teško je to tvrdit,Hami nije mogao puno lošiji Renault preći,nije Alonso mačju kašaljArai je napisao/la:Webber jest kriv... To je činjenica. Ali recimo da je to bilo trkači i incident. Da Webber nije nabio Lewsa, Lewis bi sigurno prošao Alonsa
a da je Webber kriv,je,ali te stvari spadaju pod incident,mislim da bude bez ikakve kazne
htio ga je "zarezati" s unutrašnje strane. Isto tu je Rubens prešao nekoga. NIje mogao puno lošiji Renault preći, da, ali malo je falilo.
Ali prešao je puno bolida, i velim, gotovo sigurno bi Hamilton završio 4.

- darky
- Profesionalni vozač
ma koje greške hamiltona?Vettel je napisao/la:ma naravno da je Wer krivnakon katastrofalne greške Hamiltona samo kaj vi to nećete priznati.
alonso je zaštopao hamiltona a weber je bio toliko lud da ih oba prestigne da nije ni mislio da treba i koćiti ....

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Bravo za Hamiltona. Definitivno čovjek utrke.
Šteta što mu je na kraju webber uništio utrku.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Lijepo su Blaž i Novak rekli: "Webber je najluđi od ova 3 vozača..."darky je napisao/la:ma koje greške hamiltona?Vettel je napisao/la:ma naravno da je Wer krivnakon katastrofalne greške Hamiltona samo kaj vi to nećete priznati.
alonso je zaštopao hamiltona a weber je bio toliko lud da ih oba prestigne da nije ni mislio da treba i koćiti ....