Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Igor18
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumachera

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Igor18 »

Najprije mora proć prvi zavoj, on je tam u gužvi.
Michael is faster than you!!
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Ako bude kise, nije ni podij nemoguc. ;)

Prosle godine je u totalnoj krntiji od bolida dosao sa samog zacelja do podija, tako da ne vidim zasto to ne bi i sada bilo moguce. Iako su promjenjena pravila.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Baš zbog tih pravila će bit teže.
Ne vjerujem da je podij moguć. Jer Mclaren je po brzini iza RB i Ferraria, a uz bok Mercedesa, a svi oni su ispred njega.
Po suhim uvjetima mislim da je to jako teška misija da ne kažem nemoguća. No u nekom ludom spletu okolnosti ( SC, sudari vozača ispred njega, uz kombinaciju fenomenalne vožnje) onda bi i mogo nekaj napravit. No puno, jako puno ce ovisit o startu, ako uspije nadoknadit 2-3 mjesta u 1. krugu onda mu se otvaraju šanse.

Ak bude kiša, onda mislim da Gazda ima šanse za vrh poretka :D
Michael is faster than you!!
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

SRV je napisao/la: Prosle godine je u totalnoj krntiji od bolida dosao sa samog zacelja do podija, tako da ne vidim zasto to ne bi i sada bilo moguce. Iako su promjenjena pravila.
To je bilo u vrijeme dok su se mogle smišljati taktike i voziti punim gasom ne štedeći gume. U današnje vrijeme gume su možda i najbitniji faktor, ako ih malo više preopteretiš, oprosti se s dobrim vremenima po krugu.
Bit će teško doći u prvih 5,6, a kamo li tek do podija. Ali, u slučaju kiše, možda da. :)
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

super utrka, malo peha i ludi weber ... =D> =D> =D> =D> =D>
ništa drugo za reč :)
Vettel

Post Postao/la Vettel »

Kaj je tu Weber kriv? Kriv je zato kaj je Hamilton išo silovat Alonsa?
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Hamilton jako brz danas, pokazao je da je u formi i da će se boriti za naslov SP.
Vjerojatno bi završio ispred Alonsa ili Masse da se nije dodirnuo sa Webberom i izvrtio.
slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

Vettel je napisao/la:Kaj je tu Weber kriv? Kriv je zato kaj je Hamilton išo silovat Alonsa?
pa weber je silovao hamiltona...
očito se weberu previše crvenilo pred očima.... :biggrin: :biggrin: :biggrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Zadnja izmjena: darky, dana/u 28 ožu 2010, 10:01, ukupno mijenjano 1 put.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Vettel je napisao/la:Kaj je tu Weber kriv? Kriv je zato kaj je Hamilton išo silovat Alonsa?
Kriv je, zabil se u Hamiltona dok je on bil pokraj Alonsa. Tog webbera treba banirat ili 10 mjesta kazne na sljedećoj utrci! :evil:
Vettel

Post Postao/la Vettel »

darky je napisao/la:
pa weber je slovao hamiltona...
očito se weberu previše crvenilo pred očima.... :biggrin: :biggrin: :biggrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:
ti očito gledaš navijačkim očima Ham je krivo procijenio da može preteči Alomsa i prekasno je kočio pa je morao pritisnuti kočnicu malo jače i naravno da se dogodilo to da ga Webe napuca.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Treba biti iskren i reci da je Webber kriv.Morao je ranije kociti jer je znao da ako Ham ne prodje Alonsa bice svacega.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Vettel je napisao/la:
darky je napisao/la:
ti očito gledaš navijačkim očima Ham je krivo procijenio da može preteči Alomsa i prekasno je kočio pa je morao pritisnuti kočnicu malo jače i naravno da se dogodilo to da ga Webe napuca.
#-o #-o #-o
Pa ti si očito gledao krivu utrku. Da je taj webber pretisnuo tu kočnicu malo bolje (kak ti to veliš) onda nebi nabil Hamija!
Evo stavi na RTL njem. sad ti lauda govori o tome ko je kriv-WEBBER
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Vettel je napisao/la:
darky je napisao/la:
Kako ti znaš da ga nije mogao preteči? Alonso je kasno kočio i išao široko nakon zavoja. Da nije bilo Webbera i za mene ne jasnog poteza za 2 kruga prije kraja Hamilton bi u iducih par zavoja sigurno dosao u dobru priliku za pretjecanje...
elf
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Navijam za: Lotus F1 team

Post Postao/la elf »

"a cija je ideja da se gume mijenjaju" :gori:

tako se nesto culo na radio vezi... a vala i Blazicko ubi s Hamiltonom... izgovorio je njegovo ime da mi je pocelo kipiti iz usiju...
slika
slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

hamilton pokazao da bi se s novim gumama dalo skidat 2 sekunde po krugu i da bi se bez webbera :D takve taktike mogle isplatiti ubuduće...nadoknadio je čitav jedan ulazk u boks za 20 krugova...dobra trka za njega,al eto,divlji webber ga zajebo na kraju...
Švabo Mercedes
Navijam za: GOSPODARA SCHUMACHERA

Post Postao/la Švabo Mercedes »

...puno sreće za Buttona....
Red Baron,Rain Master,Rain Man.....amerikanci ga jednostavno zovu.....KING!
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Webber jest kriv... To je činjenica. Ali recimo da je to bilo trkači i incident. Da Webber nije nabio Lewsa, Lewis bi sigurno prošao Alonsa
poslije tog zavoja. (Na isti ona način kako je Barrichello nekoga prošao na tom istom zavoju. Hamilton samo prikoči i skrene u desu stranu
Alonsa. Webber je kriv, ali kazna sad tu ništa ne pomaže pa sumnjam da će je i biti.
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Po meni Lewis jedan od heroja danas.Odlicna voznja od pocetka do onog nesretnog kruga danas.Cak je i skinuo 20 sek zaostatka za Alonsom i stvarno steta i za njega.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Arai je napisao/la:Webber jest kriv... To je činjenica. Ali recimo da je to bilo trkači i incident. Da Webber nije nabio Lewsa, Lewis bi sigurno prošao Alonsa
poslije tog zavoja. (Na isti ona način kako je Barrichello nekoga prošao na tom istom zavoju. Hamilton samo prikoči i skrene u desu stranu
Alonsa. Webber je kriv, ali kazna sad tu ništa ne pomaže pa sumnjam da će je i biti.
nebi se kladio da bi ga prešao,ako nije do tada nisam siguran ni da bi kasnije,nije nemoguće ali teško je to tvrdit,Hami nije mogao puno lošiji Renault preći,nije Alonso mačju kašalj ;)

a da je Webber kriv,je,ali te stvari spadaju pod incident,mislim da bude bez ikakve kazne
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

Arai je napisao/la:Webber jest kriv... To je činjenica. Ali recimo da je to bilo trkači i incident. Da Webber nije nabio Lewsa, Lewis bi sigurno prošao Alonsa
ma webera bi trebalo kazniti tako da sad organizira i plati buttonu pobjednički tulum, a hamiltonu utješni tulum :biggrin: :biggrin:
da se weber nije previše zaletio obojica bi možda prestilgli alonsa do kraja...
no kaj drugo da očekuješ ako si u crvenom autu a ludi bik iza tebe :p
Vettel

Post Postao/la Vettel »

ma naravno da je Wer kriv ;) nakon katastrofalne greške Hamiltona samo kaj vi to nećete priznati.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

schuey je napisao/la:
nebi se kladio da bi ga prešao,ako nije do tada nisam siguran ni da bi kasnije,nije nemoguće ali teško je to tvrdit,Hami nije mogao puno lošiji Renault preći,nije Alonso mačju kašalj ;)

a da je Webber kriv,je,ali te stvari spadaju pod incident,mislim da bude bez ikakve kazne
Ja sam uvjeren da bi ga prešo. I to možda već taj zavoj. Alonso je otišao preširoko i Hamilton je to vidio, jače prikoči i
htio ga je "zarezati" s unutrašnje strane. Isto tu je Rubens prešao nekoga. NIje mogao puno lošiji Renault preći, da, ali malo je falilo.
Ali prešao je puno bolida, i velim, gotovo sigurno bi Hamilton završio 4.
slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

Vettel je napisao/la:ma naravno da je Wer kriv ;) nakon katastrofalne greške Hamiltona samo kaj vi to nećete priznati.
ma koje greške hamiltona?
alonso je zaštopao hamiltona a weber je bio toliko lud da ih oba prestigne da nije ni mislio da treba i koćiti .... :p
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Bravo za Hamiltona. Definitivno čovjek utrke. =D> Šteta što mu je na kraju webber uništio utrku.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

darky je napisao/la:
Vettel je napisao/la:ma naravno da je Wer kriv ;) nakon katastrofalne greške Hamiltona samo kaj vi to nećete priznati.
ma koje greške hamiltona?
alonso je zaštopao hamiltona a weber je bio toliko lud da ih oba prestigne da nije ni mislio da treba i koćiti .... :p
Lijepo su Blaž i Novak rekli: "Webber je najluđi od ova 3 vozača..."
Odgovori