Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Felipe Massa
dajte se vise pomirite da je massa vozac br 2 i da to nitko ne moze promjenit..
da je ferrari vodio ovu utrku prema mogucnosti vozaca ovog vikenda, alonso bi vrlo vjerojatno dosao do pobijede, ovako je ferrari uzeo minimalno bodova koliko je mogao..
da je ferrari vodio ovu utrku prema mogucnosti vozaca ovog vikenda, alonso bi vrlo vjerojatno dosao do pobijede, ovako je ferrari uzeo minimalno bodova koliko je mogao..
- Bernardinac
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Možda "sporiji" nije pravi izraz, već lošiji. Lošiji je bio od Schumachera, Kimija a vjerojatno će biti i od Alonsa. On jednostavno nema "ono nešto". Malo mu nedostaje, što je istina. Možda ove godine napokon odraste u karakter vrhunskog vozača.
Ja ipak sumnjam da on to može. Nekako mi mekano i prenervozno izgleda.
Ja ipak sumnjam da on to može. Nekako mi mekano i prenervozno izgleda.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Cim neko pljune na stazu, Massa ima problema...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
ja mislim da je massa posljednje 3 sezone strahovito napredovao, od nepouzdanog nepredvidljivog dečka iz prašume postao je respektabilan, čak vrhunski vozač
massin (a onda i ferrarijev) najveći problem je što kada mu bolid ili staza nisu 100% po guštu pada u velike probleme i vozi daleko ispod mogućnosti bolida (kao što je bilo danas) kada su mu uvjeti dobri i kada mu auto paše massa može iz bolida izvući isto što i alonso ili hamilton
ova danas utrka je bila pravi primjer toga, massa nikad nije volio australiju i jednostavno nije bio pravi, on to nikad neće moći nadići i kad kod dođe u uvjete koju su mu slični on će podbaciti....
ali strahoviti se trudi i to je njegova najveća vrlina!
massin (a onda i ferrarijev) najveći problem je što kada mu bolid ili staza nisu 100% po guštu pada u velike probleme i vozi daleko ispod mogućnosti bolida (kao što je bilo danas) kada su mu uvjeti dobri i kada mu auto paše massa može iz bolida izvući isto što i alonso ili hamilton
ova danas utrka je bila pravi primjer toga, massa nikad nije volio australiju i jednostavno nije bio pravi, on to nikad neće moći nadići i kad kod dođe u uvjete koju su mu slični on će podbaciti....
- Ferrari-BiH
- Veteran
Slazem se sa ovim postom. Ali bih jos dodao i to da Massa ne zna braniti poziciju. Ako uspije pobjeci i dobit ce itrku, ali ako ga neko pokusa preteci sigurno ce proci.sunseeker je napisao/la:ja mislim da je massa posljednje 3 sezone strahovito napredovao, od nepouzdanog nepredvidljivog dečka iz prašume postao je respektabilan, čak vrhunski vozač
Nesto kao Pedrosa u MotoGP

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
lošiji ne lošiji,al je samo 3 boda iza Alonsa,da je stari sistem nebi ni toliko bio,i jedini sa 2 postolja u 2 trke,tako da kako god bilo,zasad konstantan i barem određen dio vikenda "napere" Alonsa
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Massa je kao nekakav svabo.Samo radi,radi i radi.Trudi se i to mi je nesto posebno kod njega.
Danas nije bio na razini mogucnosti bolida.Nikada nije voljeo Australiju,a i uvjeti su bili nepredvidljivi.Za Massu stoji da on,ako nesto ne stima,ne moze bas izvuci iz bolida sto moze kada sve stima.Mada osvajao je sa F60 bodove i dokazao da se trudi.Ima 2 postolja iz 2 utrke i jedan je od pretendenata za naslov.
Momcadski duh je na svim razinama u Ferrari-ju i to je ocigledno..
Ja i dalje ne mogu biti svjestan toga kako se Massa oporavio od tragedije prosle sezone,i sada je u vrhu ove sezone.Zaista ogroman trud i meni je to nesto impresivno.
Samo naprijed!!!
Danas nije bio na razini mogucnosti bolida.Nikada nije voljeo Australiju,a i uvjeti su bili nepredvidljivi.Za Massu stoji da on,ako nesto ne stima,ne moze bas izvuci iz bolida sto moze kada sve stima.Mada osvajao je sa F60 bodove i dokazao da se trudi.Ima 2 postolja iz 2 utrke i jedan je od pretendenata za naslov.
Ja i dalje ne mogu biti svjestan toga kako se Massa oporavio od tragedije prosle sezone,i sada je u vrhu ove sezone.Zaista ogroman trud i meni je to nesto impresivno.
Samo naprijed!!!
FORZA FERRARI!!!
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ne znam, imam osjecaj, sto god Felipe (dobro) napravi, to nije to, a kada se desi neka losa situacija, ajmo pljuvati po njemu.Ferrari-BiH je napisao/la:Cim neko pljune na stazu, Massa ima problema...

Mislim, da ne bi trebali odmah "pljuvati" po njemu, govoriti da je papak i sl. Covjek jedva zivu glavu izvukao prosle godine, nije dugo vozio, a ove dvije utrke... 2 postolja. Ok, ima nekih situacija u kojima se mora poboljsati, ali koji to vozac ne mora?
Massa je imao cijeli vikend problema s autom, tj. sa zagrijavanjem guma, tako da je ovo super rezultat.
I sam je priznao da je napravio nekoliko gresaka u utrci, ne bjezi od toga.
Za ovo boldano.... Potpis. Zato i navijam za njega.nikolaa je napisao/la:Massa je kao nekakav svabo.Samo radi,radi i radi.Trudi se i to mi je nesto posebno kod njega.
Samo naprijed!!!

Nadam se, da je Australiju barem malo zavolio nakon ove utrke.

- Ferrari-BiH
- Veteran
@ Scuderia
Ne omalovazavam ja njega niti njegova ostvarenja, cak sta vise skidam kapu. Ali samo kazem da se ne sjecam mokre/vlazne utrke a da Felipe nije izgubio bar jedno mjesto u direktnom okrsaju.
Splet okolnosti doveo ga je do dobrog rezultata danas i nekih prethodnih utrka. Danas da ostali nisu isli u boks drugi puta, uvjeren sam da bi Massa bio na 5 ili 6 mjestu
Ne omalovazavam ja njega niti njegova ostvarenja, cak sta vise skidam kapu. Ali samo kazem da se ne sjecam mokre/vlazne utrke a da Felipe nije izgubio bar jedno mjesto u direktnom okrsaju.
Splet okolnosti doveo ga je do dobrog rezultata danas i nekih prethodnih utrka. Danas da ostali nisu isli u boks drugi puta, uvjeren sam da bi Massa bio na 5 ili 6 mjestu
- Scuderia
- Moderator
Ma znam da ga ne omalovazavas, svidjao mi se tvoj post (Ferrari-BiH je napisao/la:@ Scuderia

A cuj, bilo je i vrijeme da i njega sreca "pomazi" nakon svega sta mu se desilo.

- Ferrari-BiH
- Veteran
Aha, tako znaciScuderia je napisao/la:Ma znam da ga ne omalovazavas, svidjao mi se tvoj post (Ferrari-BiH je napisao/la:@ Scuderia
Splet okolnosti doveo ga je do dobrog rezultata danas i nekih prethodnih utrka. Danas da ostali nisu isli u boks drugi puta, uvjeren sam da bi Massa bio na 5 ili 6 mjestu) pa sam zato citirao. Sto se tice mokrih utrka, tu se treba popraviti. To zna i on sam.
A cuj, bilo je i vrijeme da i njega sreca "pomazi" nakon svega sta mu se desilo.

Naravno da je vrijeme, nakon svih nesreca koje su mu se izdesavale. Singapur, Madjarska i sl.
-
Čestitke Massi na najboljem startu sezone u njegovoj karijeri. Nadam se da će u nastavku sezone biti i dalje jednako dobar, ako ne i bolji... 

- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
- Schumy.d
- Legenda
I je... skoro prvi red, ali odostraga.Dr. DJ je napisao/la:Sretno danas Massi....Nadam se prvom startnom redu....

Ali, bit će zanimljivo...

- Scuderia
- Moderator
Felipe zna, kako doci do bodova u Maleziji (sa zacelja).Schumy.d je napisao/la:

- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Schumy.d je napisao/la:I je... skoro prvi red, ali odostraga.Dr. DJ je napisao/la:Sretno danas Massi....Nadam se prvom startnom redu....
Mislim da nisu krivi niti on niti Alonso...Već trula strategija...Ali štaje tuje...Ostaje nam da sutra neopterečeno uživamo u utrci

1982 UCV 1919
- Schumy.d
- Legenda
Bravo baby!! 
Odličan start.
Samo mi je bio malo pasivan danas.
Dugo, predugo se vozio iza Alguersuarija i time uštopao i Alonsa. Možda je mogao i proći Lewisa, ali dobro je. Šta je tu je.
Ali, ubuduće će morati malo više riskirati.

Odličan start.
Samo mi je bio malo pasivan danas.

Dugo, predugo se vozio iza Alguersuarija i time uštopao i Alonsa. Možda je mogao i proći Lewisa, ali dobro je. Šta je tu je.
Ali, ubuduće će morati malo više riskirati.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Bravo Felipe
.Danas dobra voznja.Jedno vrijeme kao sto rece kolega Schumy bio je pasivan,ali odlicno preticanje Buttona
.
Sad je Felipe vodeci u poretku ...
Cestitke ...

Sad je Felipe vodeci u poretku ...

Cestitke ...

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Scuderia
- Moderator
Bravo Felipe.
Sa zacelja do vaznih bodova za prvenstvo.
Danas nista od postolja,ali zato prvi u ukupnom poretku.
Nakon dugo vremena, i Rob se oglasio.

Nakon dugo vremena, i Rob se oglasio.

- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Dobro je danas prešao Buttona. Ja sam jedan od oni koji su mislili da mu to neće poći za rukom, ali je... Prvi je u prvenstvu koje je
jako izjednačeno.
jako izjednačeno.

-
- Navijam za: Nikoga
Kako se (najčešće) priča o njima dvojici da ne gledam mislio bih da ga Alonso sramoti čim se pojavi a na stazi nikako da dođe do toga? 

- Scuderia
- Moderator
- dady16
- Navijam za: Felipe Massa
Felipe svaka čast,startao sa 21 na kraju 7.
Malo su mu tvrde gume radile probleme,ali ništa zato jer je odlično startao i prošao Buttona i Alonsa.
Malo su mu tvrde gume radile probleme,ali ništa zato jer je odlično startao i prošao Buttona i Alonsa.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
To su ti "dignuti" navijaci Alonsa ,koji ne mogu prihvatiti da Fernando bude iza timskog kolege...Sida79 je napisao/la:Kako se (najčešće) priča o njima dvojici da ne gledam mislio bih da ga Alonso sramoti čim se pojavi a na stazi nikako da dođe do toga?
To Felipe samo tako vozi

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Nema se tu šta prihvatiti ili ne. U "normalnim" utrkama, Alonso će uvijek biti ispred Masse.Felipe Massa je napisao/la:To su ti "dignuti" navijaci Alonsa ,koji ne mogu prihvatiti da Fernando bude iza timskog kolege...Sida79 je napisao/la:Kako se (najčešće) priča o njima dvojici da ne gledam mislio bih da ga Alonso sramoti čim se pojavi a na stazi nikako da dođe do toga?
To Felipe samo tako vozi
Avanti FER, Avanti!!!