Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Armanini »

dajte se vise pomirite da je massa vozac br 2 i da to nitko ne moze promjenit..

da je ferrari vodio ovu utrku prema mogucnosti vozaca ovog vikenda, alonso bi vrlo vjerojatno dosao do pobijede, ovako je ferrari uzeo minimalno bodova koliko je mogao..
rFactor F1 HR server Info
slika
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Bernardinac »

Možda "sporiji" nije pravi izraz, već lošiji. Lošiji je bio od Schumachera, Kimija a vjerojatno će biti i od Alonsa. On jednostavno nema "ono nešto". Malo mu nedostaje, što je istina. Možda ove godine napokon odraste u karakter vrhunskog vozača.
Ja ipak sumnjam da on to može. Nekako mi mekano i prenervozno izgleda.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Cim neko pljune na stazu, Massa ima problema...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

ja mislim da je massa posljednje 3 sezone strahovito napredovao, od nepouzdanog nepredvidljivog dečka iz prašume postao je respektabilan, čak vrhunski vozač

massin (a onda i ferrarijev) najveći problem je što kada mu bolid ili staza nisu 100% po guštu pada u velike probleme i vozi daleko ispod mogućnosti bolida (kao što je bilo danas) kada su mu uvjeti dobri i kada mu auto paše massa može iz bolida izvući isto što i alonso ili hamilton

ova danas utrka je bila pravi primjer toga, massa nikad nije volio australiju i jednostavno nije bio pravi, on to nikad neće moći nadići i kad kod dođe u uvjete koju su mu slični on će podbaciti....

ali strahoviti se trudi i to je njegova najveća vrlina!
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

sunseeker je napisao/la:ja mislim da je massa posljednje 3 sezone strahovito napredovao, od nepouzdanog nepredvidljivog dečka iz prašume postao je respektabilan, čak vrhunski vozač

massin (a onda i ferrarijev) najveći problem je što kada mu bolid ili staza nisu 100% po guštu pada u velike probleme i vozi daleko ispod mogućnosti bolida (kao što je bilo danas) kada su mu uvjeti dobri i kada mu auto paše massa može iz bolida izvući isto što i alonso ili hamilton

ova danas utrka je bila pravi primjer toga, massa nikad nije volio australiju i jednostavno nije bio pravi, on to nikad neće moći nadići i kad kod dođe u uvjete koju su mu slični on će podbaciti....

ali strahoviti se trudi i to je njegova najveća vrlina!
Slazem se sa ovim postom. Ali bih jos dodao i to da Massa ne zna braniti poziciju. Ako uspije pobjeci i dobit ce itrku, ali ako ga neko pokusa preteci sigurno ce proci.
Nesto kao Pedrosa u MotoGP :biggrin:
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

lošiji ne lošiji,al je samo 3 boda iza Alonsa,da je stari sistem nebi ni toliko bio,i jedini sa 2 postolja u 2 trke,tako da kako god bilo,zasad konstantan i barem određen dio vikenda "napere" Alonsa
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Massa je kao nekakav svabo.Samo radi,radi i radi.Trudi se i to mi je nesto posebno kod njega.

Danas nije bio na razini mogucnosti bolida.Nikada nije voljeo Australiju,a i uvjeti su bili nepredvidljivi.Za Massu stoji da on,ako nesto ne stima,ne moze bas izvuci iz bolida sto moze kada sve stima.Mada osvajao je sa F60 bodove i dokazao da se trudi.Ima 2 postolja iz 2 utrke i jedan je od pretendenata za naslov.
Momcadski duh je na svim razinama u Ferrari-ju i to je ocigledno..

Ja i dalje ne mogu biti svjestan toga kako se Massa oporavio od tragedije prosle sezone,i sada je u vrhu ove sezone.Zaista ogroman trud i meni je to nesto impresivno.

Samo naprijed!!!
FORZA FERRARI!!!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ferrari-BiH je napisao/la:Cim neko pljune na stazu, Massa ima problema...
Ne znam, imam osjecaj, sto god Felipe (dobro) napravi, to nije to, a kada se desi neka losa situacija, ajmo pljuvati po njemu. :|
Mislim, da ne bi trebali odmah "pljuvati" po njemu, govoriti da je papak i sl. Covjek jedva zivu glavu izvukao prosle godine, nije dugo vozio, a ove dvije utrke... 2 postolja. Ok, ima nekih situacija u kojima se mora poboljsati, ali koji to vozac ne mora?

Massa je imao cijeli vikend problema s autom, tj. sa zagrijavanjem guma, tako da je ovo super rezultat.

I sam je priznao da je napravio nekoliko gresaka u utrci, ne bjezi od toga.
nikolaa je napisao/la:Massa je kao nekakav svabo.Samo radi,radi i radi.Trudi se i to mi je nesto posebno kod njega.

Danas nije bio na razini mogucnosti bolida.Nikada nije voljeo Australiju,a i uvjeti su bili nepredvidljivi.Za Massu stoji da on,ako nesto ne stima,ne moze bas izvuci iz bolida sto moze kada sve stima.Mada osvajao je sa F60 bodove i dokazao da se trudi.Ima 2 postolja iz 2 utrke i jedan je od pretendenata za naslov.
Momcadski duh je na svim razinama u Ferrari-ju i to je ocigledno..

Ja i dalje ne mogu biti svjestan toga kako se Massa oporavio od tragedije prosle sezone,i sada je u vrhu ove sezone.Zaista ogroman trud i meni je to nesto impresivno.

Samo naprijed!!!
Za ovo boldano.... Potpis. Zato i navijam za njega. ;)

Nadam se, da je Australiju barem malo zavolio nakon ove utrke. :D
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

@ Scuderia

Ne omalovazavam ja njega niti njegova ostvarenja, cak sta vise skidam kapu. Ali samo kazem da se ne sjecam mokre/vlazne utrke a da Felipe nije izgubio bar jedno mjesto u direktnom okrsaju.

Splet okolnosti doveo ga je do dobrog rezultata danas i nekih prethodnih utrka. Danas da ostali nisu isli u boks drugi puta, uvjeren sam da bi Massa bio na 5 ili 6 mjestu
Scuderia
Moderator
Moderator

Ferrari-BiH je napisao/la:@ Scuderia

Ne omalovazavam ja njega niti njegova ostvarenja, cak sta vise skidam kapu. Ali samo kazem da se ne sjecam mokre/vlazne utrke a da Felipe nije izgubio bar jedno mjesto u direktnom okrsaju.

Splet okolnosti doveo ga je do dobrog rezultata danas i nekih prethodnih utrka. Danas da ostali nisu isli u boks drugi puta, uvjeren sam da bi Massa bio na 5 ili 6 mjestu
Ma znam da ga ne omalovazavas, svidjao mi se tvoj post ( :D ) pa sam zato citirao. Sto se tice mokrih utrka, tu se treba popraviti. To zna i on sam.

A cuj, bilo je i vrijeme da i njega sreca "pomazi" nakon svega sta mu se desilo. ;)
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Scuderia je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:@ Scuderia

Ma znam da ga ne omalovazavas, svidjao mi se tvoj post ( :D ) pa sam zato citirao. Sto se tice mokrih utrka, tu se treba popraviti. To zna i on sam.

A cuj, bilo je i vrijeme da i njega sreca "pomazi" nakon svega sta mu se desilo. ;)
Aha, tako znaci :biggrin:

Naravno da je vrijeme, nakon svih nesreca koje su mu se izdesavale. Singapur, Madjarska i sl.
The Chaser

Post Postao/la The Chaser »

Čestitke Massi na najboljem startu sezone u njegovoj karijeri. Nadam se da će u nastavku sezone biti i dalje jednako dobar, ako ne i bolji... 8)
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Sretno danas Massi....Nadam se prvom startnom redu....
1982 UCV 1919
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Dr. DJ je napisao/la:Sretno danas Massi....Nadam se prvom startnom redu....
I je... skoro prvi red, ali odostraga. :(

Ali, bit će zanimljivo... :D
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:
Felipe zna, kako doci do bodova u Maleziji (sa zacelja). :D.
slika
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Schumy.d je napisao/la:
Dr. DJ je napisao/la:Sretno danas Massi....Nadam se prvom startnom redu....
I je... skoro prvi red, ali odostraga. :(

Mislim da nisu krivi niti on niti Alonso...Već trula strategija...Ali štaje tuje...Ostaje nam da sutra neopterečeno uživamo u utrci #-o
1982 UCV 1919
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Bravo baby!! :thumbup:
Odličan start.
Samo mi je bio malo pasivan danas. :(
Dugo, predugo se vozio iza Alguersuarija i time uštopao i Alonsa. Možda je mogao i proći Lewisa, ali dobro je. Šta je tu je.
Ali, ubuduće će morati malo više riskirati.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Bravo Felipe =D> .Danas dobra voznja.Jedno vrijeme kao sto rece kolega Schumy bio je pasivan,ali odlicno preticanje Buttona =D> .
Sad je Felipe vodeci u poretku ... =D>
Cestitke ...
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Scuderia
Moderator
Moderator

Bravo Felipe. =D> Sa zacelja do vaznih bodova za prvenstvo. =D> Danas nista od postolja,ali zato prvi u ukupnom poretku. :) :thumbup:

Nakon dugo vremena, i Rob se oglasio. :D
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Dobro je danas prešao Buttona. Ja sam jedan od oni koji su mislili da mu to neće poći za rukom, ali je... Prvi je u prvenstvu koje je
jako izjednačeno.
slika
Sida79
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Sida79 »

Kako se (najčešće) priča o njima dvojici da ne gledam mislio bih da ga Alonso sramoti čim se pojavi a na stazi nikako da dođe do toga? :)
Scuderia
Moderator
Moderator

Da li netko nasao onaj team radio, kada je Felipe obisao Buttona ?
:D
slika
dady16
Navijam za: Felipe Massa

Post Postao/la dady16 »

Felipe svaka čast,startao sa 21 na kraju 7.
Malo su mu tvrde gume radile probleme,ali ništa zato jer je odlično startao i prošao Buttona i Alonsa.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Sida79 je napisao/la:Kako se (najčešće) priča o njima dvojici da ne gledam mislio bih da ga Alonso sramoti čim se pojavi a na stazi nikako da dođe do toga? :)
To su ti "dignuti" navijaci Alonsa ,koji ne mogu prihvatiti da Fernando bude iza timskog kolege...

To Felipe samo tako vozi =D>
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Felipe Massa je napisao/la:
Sida79 je napisao/la:Kako se (najčešće) priča o njima dvojici da ne gledam mislio bih da ga Alonso sramoti čim se pojavi a na stazi nikako da dođe do toga? :)
To su ti "dignuti" navijaci Alonsa ,koji ne mogu prihvatiti da Fernando bude iza timskog kolege...

To Felipe samo tako vozi =D>
Nema se tu šta prihvatiti ili ne. U "normalnim" utrkama, Alonso će uvijek biti ispred Masse.
Avanti FER, Avanti!!!
Odgovori