goran007 je napisao/la:prvo cu reci,kapa dolje majstore!na ovaj nacin s ovakvim bolidom odvozit utrku je fenomenalno.biti isto brz koliko i timsli kolega u istom bolidu,napadati Mclaren u zadnjim krugovima.Ali,naravno na ovom forumu ima onih koji su popili svu pamet svijeta.Prvo sole pamet i navode razloge kak je trebao voziit da sacuva motor(naravno,oni to znaju bolje od njega),a onda pitaju jel smije mijenjat mjenjac.Ni pravila ne znaju,a drze svima lekcije.Covjek je unatoc dva ogromna peha samo dva boda od Masse za kog je valjda svima jasno da je odlican vozac.Nakon zadnjeg mjesta u Australiji ga je ekspresno sitgo i odvozio puno bolju trku,a danas unatoc problemima bio maltene poravnat.Nek isu ga 2005.g pogrdno nazivali kakulatorom koji skuplja pobjede kad drugi odustanu,a sad mu se zamjera kaj nije htio vozit iza Buttona nego se muski pofajtao.Jos je skoro i uspio.Ja osobno sam od Masse ocekivao vise u ovoj sezoni.Ima dva boda vise od Alonsa,a ovaj je imao tolike pehove.No prvenstvo je dugo,svi su poravnati i bit ce zanimljivo.I dobro je kak Alonso kaze da mu se to dogodilo na 9.mjestu nego da mu je upropastilo trku ko npr.Vettelu u Australiji.
P.S Dani,ne slazem se da je Mclaren najdominantniji bolid u povjesti.Ima jedan fenomenalan post od Sepultora na tu temu(osim ak nije ostao na starom forumu)...MP 4/4 mnogo duguje Senni i Prostu koji su ipak bili klasa za sebe.Po meni (a citam i po mnogima) Williams iz 1993.g(FW15C) najbolji bolid moderne F1...Prost na kraju karijere i ne s odvec "pritiskanja" je doslovno svepojeo...reko je Mansell da samo majmun ne bi osvojio naslov s njim...no,necu dalje u off topic
Ovo je forum i svako iznosi svoje mišljenje

.
A gdje to piše da bi neko mogao da komentariše na ovome forume da mora da zna sva pravila koja propisuje FIA. U ono što nisam siguran 100% normalno da ću da pitam nekoga ko to zna bolje.
I zašto kad pišete o Alonsu odmah spominjete i Massu, Massa vozi sebe a Alonso za sebe. Ako je Alonso brži od Masse neka ga prestigne i kraj priče ili vi očekujete da se Massa skloni Alonsu.