Kad će više europske utrke, možda tamo bude bolja situacija za njega.

I neznam šta se sad svi okomili na nas navijače...zato i jesmo njegovi navijači, da smo uz njega i kad mu ide i kad mu nejde.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Je, i to će ostat zauvijek (osim ako ne osvoji još koji naslov).Sato-san je napisao/la: Pa šta nije on sedmerostruki svjedski prvak i neprikosnoveni kralj F1?
Pa ja baš i nisam primjetio da se bunio nešto puno kako to ti tvrdiš.Sato-san je napisao/la:Pa šta koga vraga sad kuka ko curica, nek se on malo prilagodi bolidu, a ne da se sve podilazi njemu. Da je vozač izvlačio bi maksimalno iz bolida. Čim nije po njegovom izgleda skroz izgubljeno. To je činjenica.
gradski je napisao/la:safetikar nisi računao
namjerno ili...
Ovo je sigurno? Ima ko snimku da provjeri.. Nisam primjetil, a u izjavama se nigdje ne pominju full wet gume.Ferrari-BiH je napisao/la:Da bio je na full wet, zato je i bio onaj pad u performansama pred sam kraj utrke, prije onog malo jaceg pljuskaĆale od Lewisa je napisao/la:Jel ono zadnji put Schumi izašao na full wet, nešto nisam dobro vidio?
Dok je još bilo suho i na softićima je nešto radio i grizo al ovo polje po mokrom je ispod prosjeka.
Ako se ne popravi nema skoro ni smisla da bude u F1, isto je kao da gledam Algersuria đabe što se on zove Schumaher.
zizi je napisao/la:gradski je napisao/la:safetikar nisi računao
namjerno ili...
fyi, icy je dama
Pa vidis da baljezga, a ja mislim da mu je vrhunac njegov opis Montoye.Vleki je napisao/la: Kakvi su te sad argumenti spopali
gringo73 je napisao/la:Jesu li svi navijači ovakvog mišljenja?![]()
[ http://i206.photobucket.com/albums/bb10 ... 8280-4.jpg ]
(sličan potpis imamo na forumu, nešto jezgra, atom...)
Ma je sjajan je vidi se da si u pravu. I Montoya je bio sjajan medju 3 najbolja svih vremena jelda? Kolko ono pobjeda u karijeri? Ah da 7, kolko i Alonso u jednoj sezoniTommy je napisao/la:Pa vidis da baljezga, a ja mislim da mu je vrhunac njegov opis Montoye.Vleki je napisao/la: Kakvi su te sad argumenti spopali
Ali je on ima tablice eminentnih strucnjaka.
Nego vratimo se mi na temu, e moj Schummy, samo ti nastavljaj pusiti od Rosberga, svaka kvala i trka gdje si ti losiji meni stotka od oklade od frenda
Hamilton je 2007.-e izjavio da bi se volio utrkivat sa Schumacherom. Lijepi dvoboj.Schumy.d je napisao/la:Evo malo dvoboja Schumi - Hamilton:
http://www.youtube.com/watch?v=KWA_UNOiSrg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali i Schumacheru.Jackie Stewart je napisao/la: Hamilton je 2007.-e izjavio da bi se volio utrkivat sa Schumacherom. Lijepi dvoboj.Svaka čast Hamiltonu.
trebalo bi vidjeti dvoboj u istima bolidima..jbg ovako di je mclaren na pravcu bržiSchumy.d je napisao/la:Ali i Schumacheru.Jackie Stewart je napisao/la: Hamilton je 2007.-e izjavio da bi se volio utrkivat sa Schumacherom. Lijepi dvoboj.Svaka čast Hamiltonu.
![]()
Baš je bio pravi dvoboj, Miha vidno sporiji je odolijevao 2 kruga svojom mudrom vožnjom.
A joj da, zaboravio.Schumy.d je napisao/la:Ali i Schumacheru.Jackie Stewart je napisao/la: Hamilton je 2007.-e izjavio da bi se volio utrkivat sa Schumacherom. Lijepi dvoboj.Svaka čast Hamiltonu.
![]()
Baš je bio pravi dvoboj, Miha vidno sporiji je odolijevao 2 kruga svojom mudrom vožnjom.
Ja se ne sjecam da sam ikad rekao da je montoya medju 3 najbolja svih vremena, ustvari mozda i jesam, vjerovatno se taj post nalazi na istom mjestu kao i one tablice eminentnih strucnjaka.curumo je napisao/la: Ma je sjajan je vidi se da si u pravu. I Montoya je bio sjajan medju 3 najbolja svih vremena jelda? Kolko ono pobjeda u karijeri? Ah da 7, kolko i Alonso u jednoj sezoni
A moram se složit s tobom da ne blista baš ove sezone. Ali, meni je on uvijek bio najdraži vozač pa ja uživam u svakom trenutku u kojem ga gledam na stazi dok vozi.Jackie Stewart je napisao/la: A joj da, zaboravio.Lijepo se branio, ali mi nije ostavio neki dojam u utrci.
Šteta, šteta za tak vrhunskog vozača.
King Rat još uvijek vjeruje da će se vratit.Baš ga je danas (na njemačkom rtl-u) Florian pitao kada će Schumacher "proradit" (jer je to govorio poslije svake utrke), a on se nasmijao i rekao da će sigurno "proradit" u Španjolskoj.
![]()
Nadam se da hoće.
Schumy.d je napisao/la:A moram se složit s tobom da ne blista baš ove sezone. Ali, meni je on uvijek bio najdraži vozač pa ja uživam u svakom trenutku u kojem ga gledam na stazi dok vozi.Jackie Stewart je napisao/la: A joj da, zaboravio.Lijepo se branio, ali mi nije ostavio neki dojam u utrci.
King Rat još uvijek vjeruje da će se vratit.Baš ga je danas (na njemačkom rtl-u) Florian pitao kada će Schumacher "proradit" (jer je to govorio poslije svake utrke), a on se nasmijao i rekao da će sigurno "proradit" u Španjolskoj.
![]()
Nadam se da hoće.![]()
Mislim da će se on kad - tad prilagoditi i ja očekujem postolje od njega ove sezone. Dajem ruku u vatru da će on doći barem do jednog postolja, možda na vozačkoj stazi SPA ili možda Monacu.
A tko zna kakav će bit taj "novi" Mercedes, možda mu legne.
Meni također najdraži vozač.Schumy.d je napisao/la:A moram se složit s tobom da ne blista baš ove sezone. Ali, meni je on uvijek bio najdraži vozač pa ja uživam u svakom trenutku u kojem ga gledam na stazi dok vozi.Jackie Stewart je napisao/la: A joj da, zaboravio.Lijepo se branio, ali mi nije ostavio neki dojam u utrci.
![]()
Nadam se da hoće.![]()
Mislim da će se on kad - tad prilagoditi i ja očekujem postolje od njega ove sezone. Dajem ruku u vatru da će on doći barem do jednog postolja, možda na vozačkoj stazi SPA ili možda Monacu.
A tko zna kakav će bit taj "novi" Mercedes, možda mu legne.
Ma sigurno... Prekvalitetan je on vozač da se nebi mogao prilagoditi jednom bolidu.Jackie Stewart je napisao/la: Meni također najdraži vozač.Takvi vozači se uvijek prilagode kad tad. Ne govore Stewarti i Laude bez veze da je kvaliteta i da će "proradit". Pa Lauda je odmah u Bahreinu rekao da neće postati svjetski prvak, ali da će biti dobar i da će se prilagodit..., a i sam Lauda zna kako je to kad se pauzira par sezona i opet se vratit utrkivanju.
Vozač koji ima 7 naslova, 91 pobjedu, 68 pole pozicija itd., a uz to utrke kao npr.Spa 1992., Monza 1992., Estoril 1993., Catalunya 1994., Spa 1995., Catalunya 1996., Monako 1997., Mađarska 1998., Malezija 1999., Suzuka 2000., Kanada 2003., Brazil 2006.,... (evo te utrke sam se sad sjetio, ali ima ih još brdo gdje je pokazao da je vrhunski vozač).