Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la Icy »

Loše danas za mog dedača, jako loše. Jedino su ga dobre strateške odluke (tj. rani odlasci u box) spasili da ne bude izvan bodova. Ono s čim se danas mogu ''tješit'' je da je bio 50 sec iza Rosbyja, a imao je 2 pit-stopa više (2*25=50) što bi značilo da su po brzini bili tu negdje.

Kad će više europske utrke, možda tamo bude bolja situacija za njega. [-o<

I neznam šta se sad svi okomili na nas navijače...zato i jesmo njegovi navijači, da smo uz njega i kad mu ide i kad mu nejde. ;)
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
gradski
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la gradski »

safetikar nisi računao

namjerno ili...
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Sato-san je napisao/la: Pa šta nije on sedmerostruki svjedski prvak i neprikosnoveni kralj F1?
Je, i to će ostat zauvijek (osim ako ne osvoji još koji naslov). :p
Sato-san je napisao/la:Pa šta koga vraga sad kuka ko curica, nek se on malo prilagodi bolidu, a ne da se sve podilazi njemu. Da je vozač izvlačio bi maksimalno iz bolida. Čim nije po njegovom izgleda skroz izgubljeno. To je činjenica.
Pa ja baš i nisam primjetio da se bunio nešto puno kako to ti tvrdiš. :doubt:
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

Joj da, SC #-o onda ništ od moje utjehe :biggrin:

A po meni je taj drugi SC bio nepotreban :?
slika
zizi
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la zizi »

gradski je napisao/la:safetikar nisi računao

namjerno ili...

fyi, icy je dama
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

Ferrari-BiH je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la:Jel ono zadnji put Schumi izašao na full wet, nešto nisam dobro vidio?
Dok je još bilo suho i na softićima je nešto radio i grizo al ovo polje po mokrom je ispod prosjeka.
Ako se ne popravi nema skoro ni smisla da bude u F1, isto je kao da gledam Algersuria đabe što se on zove Schumaher.
Da bio je na full wet, zato je i bio onaj pad u performansama pred sam kraj utrke, prije onog malo jaceg pljuska
Ovo je sigurno? Ima ko snimku da provjeri.. Nisam primjetil, a u izjavama se nigdje ne pominju full wet gume.
Tak nekaj bi bilo eventualno opravdanje za današnju "katastrofu". :cry:
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
Švabo Mercedes
Navijam za: GOSPODARA SCHUMACHERA

Post Postao/la Švabo Mercedes »

Strašan dan za Šumija.Čak i ja koji ga fanatično obožavam,počeo sam pomalo sumnjati u njegove sposobnosti da se uhvati u koštac sa pridošlim mladim talentima.To naravno ne znači da i dalje neću fanatično za njega navijati.Tomu i služe navijači,da budu uz svoje idole i kada im baš ne ide najbolje.Uistinu neznam uzrok Šumijeve današnje katastrofalne vožnje.Nadam se samo da je to zbog toga kaj mu taj set up nije odgovarao...tj.nadam se da je to zbog toga što se nije još uspio priviknuti opčenito na bolid.
Užasava me činjenica da je to zbog toga što je možda prestar!
Vrijeme će pokazati svoje.....
Red Baron,Rain Master,Rain Man.....amerikanci ga jednostavno zovu.....KING!
Succum
Navijam za: Williams

Post Postao/la Succum »

Danas katastrofa za gazdu.Pomalo mi ga je žao bilov idjeti,svi ga prolaze ko spomenika nekog starog orogulog,stvarno užasno.Nadam se da će u Španjolskoj pokazati nešto više,i vratiti se na oštricu grida.
Čovjek bez vlastitih principa je čovjek bez početka!!
gradski
Početnik
Početnik

Post Postao/la gradski »

zizi je napisao/la:
gradski je napisao/la:safetikar nisi računao

namjerno ili...

fyi, icy je dama
:oops: :oops: :oops:

niko nije vozio na ful wet gumama
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Jebiga, onda su jednostavno spržene gume na kraju, isto kao i kod Webera i Hamiltona.
No to je bio samo jedan od problema. Jednostavno bolid mu nepaše i moš ga *ebat.
Sad, najlakše je reć pa kaj se ne prilagodi bolidu.... pa evo počeo je proces prilagodbe, koji bi se trebao rezultirati u Barceloni.
Tad bi trebali vidjeti neka poboljšanja u rezultatima.

Sad, dal mi može netko reći ove promjene koje se planiraju za Barcelonu... kako postavljen bolid je imao u ferariju, međuosovinski razmak i te stvari.
Negdje sam davno čitao članak o tome kako postavljen auto mu najviše odgovara, njegovoj vožnji al se više nemogu sjetit gdje je
Michael is faster than you!!
Tommy
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Tommy »

Vleki je napisao/la: Kakvi su te sad argumenti spopali
Pa vidis da baljezga, a ja mislim da mu je vrhunac njegov opis Montoye.

Ali je on ima tablice eminentnih strucnjaka.

Nego vratimo se mi na temu, e moj Schummy, samo ti nastavljaj pusiti od Rosberga, svaka kvala i trka gdje si ti losiji meni stotka od oklade od frenda :biggrin:
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Jesu li svi navijači ovakvog mišljenja? :biggrin:

slika

(sličan potpis imamo na forumu, nešto jezgra, atom... :p )
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

gringo73 je napisao/la:Jesu li svi navijači ovakvog mišljenja? :biggrin:

[ http://i206.photobucket.com/albums/bb10 ... 8280-4.jpg ]

(sličan potpis imamo na forumu, nešto jezgra, atom... :p )
:smijeh: :smijeh:
Je je, ma potpuno se slažem s njima, živeli dečki :zivili: :smijeh:

Evo ide odma i dodatak potpisu :biggrin:

EDIT: Sad znam i s kakvim transparentom idem na trku ove godine, možda i mene kamera uhvati. :D
slika
curumo
Navijam za: Alonso

Post Postao/la curumo »

Tommy je napisao/la:
Vleki je napisao/la: Kakvi su te sad argumenti spopali
Pa vidis da baljezga, a ja mislim da mu je vrhunac njegov opis Montoye.

Ali je on ima tablice eminentnih strucnjaka.

Nego vratimo se mi na temu, e moj Schummy, samo ti nastavljaj pusiti od Rosberga, svaka kvala i trka gdje si ti losiji meni stotka od oklade od frenda :biggrin:
Ma je sjajan je vidi se da si u pravu. I Montoya je bio sjajan medju 3 najbolja svih vremena jelda? Kolko ono pobjeda u karijeri? Ah da 7, kolko i Alonso u jednoj sezoni
Zadnja izmjena: curumo, dana/u 18 tra 2010, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Evo malo dvoboja Schumi - Hamilton:
Jackie Stewart
F1-HR kviz champion
F1-HR kviz champion

Post Postao/la Jackie Stewart »

Schumy.d je napisao/la:Evo malo dvoboja Schumi - Hamilton:
http://www.youtube.com/watch?v=KWA_UNOiSrg" onclick="window.open(this.href);return false;
Hamilton je 2007.-e izjavio da bi se volio utrkivat sa Schumacherom. Lijepi dvoboj. :) Svaka čast Hamiltonu. =D>
BigBoss
Navijam za: Hakiranje f1-hr foruma

Post Postao/la BigBoss »

vjerujte više bih volio vidjeti heifielda nego schumija :/
Schumy.d
Legenda
Legenda

Jackie Stewart je napisao/la: Hamilton je 2007.-e izjavio da bi se volio utrkivat sa Schumacherom. Lijepi dvoboj. :) Svaka čast Hamiltonu. =D>
Ali i Schumacheru. :)
Baš je bio pravi dvoboj, Miha vidno sporiji je odolijevao 2 kruga svojom mudrom vožnjom.
BigBoss
Navijam za: Hakiranje f1-hr foruma

Post Postao/la BigBoss »

Schumy.d je napisao/la:
Jackie Stewart je napisao/la: Hamilton je 2007.-e izjavio da bi se volio utrkivat sa Schumacherom. Lijepi dvoboj. :) Svaka čast Hamiltonu. =D>
Baš je bio pravi dvoboj, Miha vidno sporiji je odolijevao 2 kruga svojom mudrom vožnjom.
trebalo bi vidjeti dvoboj u istima bolidima..jbg ovako di je mclaren na pravcu brži [-X
Jackie Stewart
F1-HR kviz champion
F1-HR kviz champion

Schumy.d je napisao/la:
A joj da, zaboravio. ;) Lijepo se branio, ali mi nije ostavio neki dojam u utrci. :? Šteta, šteta za tak vrhunskog vozača.
King Rat još uvijek vjeruje da će se vratit. :) Baš ga je danas (na njemačkom rtl-u) Florian pitao kada će Schumacher "proradit" (jer je to govorio poslije svake utrke), a on se nasmijao i rekao da će sigurno "proradit" u Španjolskoj. :D

Nadam se da hoće. ;)
Tommy
Početnik
Početnik

Post Postao/la Tommy »

curumo je napisao/la: Ma je sjajan je vidi se da si u pravu. I Montoya je bio sjajan medju 3 najbolja svih vremena jelda? Kolko ono pobjeda u karijeri? Ah da 7, kolko i Alonso u jednoj sezoni
Ja se ne sjecam da sam ikad rekao da je montoya medju 3 najbolja svih vremena, ustvari mozda i jesam, vjerovatno se taj post nalazi na istom mjestu kao i one tablice eminentnih strucnjaka. :roll:
Schumy.d
Legenda
Legenda

Jackie Stewart je napisao/la: A joj da, zaboravio. ;) Lijepo se branio, ali mi nije ostavio neki dojam u utrci. :? Šteta, šteta za tak vrhunskog vozača.
King Rat još uvijek vjeruje da će se vratit. :) Baš ga je danas (na njemačkom rtl-u) Florian pitao kada će Schumacher "proradit" (jer je to govorio poslije svake utrke), a on se nasmijao i rekao da će sigurno "proradit" u Španjolskoj. :D

Nadam se da hoće. ;)
A moram se složit s tobom da ne blista baš ove sezone. Ali, meni je on uvijek bio najdraži vozač pa ja uživam u svakom trenutku u kojem ga gledam na stazi dok vozi. :)
Mislim da će se on kad - tad prilagoditi i ja očekujem postolje od njega ove sezone. Dajem ruku u vatru da će on doći barem do jednog postolja, možda na vozačkoj stazi SPA ili možda Monacu.
A tko zna kakav će bit taj "novi" Mercedes, možda mu legne. :D
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Schumy.d je napisao/la:
Jackie Stewart je napisao/la: A joj da, zaboravio. ;) Lijepo se branio, ali mi nije ostavio neki dojam u utrci. :? Šteta, šteta za tak vrhunskog vozača.

Nadam se da hoće. ;)
A moram se složit s tobom da ne blista baš ove sezone. Ali, meni je on uvijek bio najdraži vozač pa ja uživam u svakom trenutku u kojem ga gledam na stazi dok vozi. :)
Mislim da će se on kad - tad prilagoditi i ja očekujem postolje od njega ove sezone. Dajem ruku u vatru da će on doći barem do jednog postolja, možda na vozačkoj stazi SPA ili možda Monacu.
:) :) bilo bi nekulturno da kopiram razgovor sa MSN-a, ali to sam isto i ja rekao :) ili na Suzuki
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Jackie Stewart
F1-HR kviz champion
F1-HR kviz champion

Schumy.d je napisao/la:

Nadam se da hoće. ;)
Meni također najdraži vozač. ;) Takvi vozači se uvijek prilagode kad tad. Ne govore Stewarti i Laude bez veze da je kvaliteta i da će "proradit". Pa Lauda je odmah u Bahreinu rekao da neće postati svjetski prvak, ali da će biti dobar i da će se prilagodit..., a i sam Lauda zna kako je to kad se pauzira par sezona i opet se vratit utrkivanju.

Vozač koji ima 7 naslova, 91 pobjedu, 68 pole pozicija itd., a uz to utrke kao npr.Spa 1992., Monza 1992., Estoril 1993., Catalunya 1994., Spa 1995., Catalunya 1996., Monako 1997., Mađarska 1998., Malezija 1999., Suzuka 2000., Kanada 2003., Brazil 2006.,... (evo te utrke sam se sad sjetio, ali ima ih još brdo gdje je pokazao da je vrhunski vozač).
Schumy.d
Legenda
Legenda

Jackie Stewart je napisao/la: Meni također najdraži vozač. ;) Takvi vozači se uvijek prilagode kad tad. Ne govore Stewarti i Laude bez veze da je kvaliteta i da će "proradit". Pa Lauda je odmah u Bahreinu rekao da neće postati svjetski prvak, ali da će biti dobar i da će se prilagodit..., a i sam Lauda zna kako je to kad se pauzira par sezona i opet se vratit utrkivanju.

Vozač koji ima 7 naslova, 91 pobjedu, 68 pole pozicija itd., a uz to utrke kao npr.Spa 1992., Monza 1992., Estoril 1993., Catalunya 1994., Spa 1995., Catalunya 1996., Monako 1997., Mađarska 1998., Malezija 1999., Suzuka 2000., Kanada 2003., Brazil 2006.,... (evo te utrke sam se sad sjetio, ali ima ih još brdo gdje je pokazao da je vrhunski vozač).
Ma sigurno... Prekvalitetan je on vozač da se nebi mogao prilagoditi jednom bolidu. :)

A žalosno je da neki ljudi ne cijene njegove uspjehe i njegovu veliku (najveću vozačku) karijeru. U krugu vozača formule 1 mislim da nema vozača koji ne cijeni Michaela Schumachera. Mnogi ga ne vole zbog njegovih tzv. "prljavih" poteza, ali otkad gledam njega, uvijek mi je bio majstor svog zanata.
Dan danas kad se sjetim njegove karijere u Ferrariju, koliko je vremena provodio sa mehaničarima, pazio na svaki detalj na bolidu prođu me trnci. Nije bez razloga Ferrarijev bolid bio tako dominantan. Osim šta je bio veliki vozač, bio je i odličan mehaničar koji se brinuo o svom autu kao da je dio njega. Kad se sjetim njegovih vožnji na 3 kotača, dvoboja sa Mikom, Jacquesom ili Alonsom. To je bilo majstorija, užitak, nešto šta se pamti cijeli život. I na kraju, fali mi ono njegovo dirigiranje himne, radost svih članova tima i navijača diljem svijeta kad je pobjeđivao. A i u privatnom životu, Michael je bio jako dobar čovjek. Nije mu bilo žao dati svoje novce u humanitarne svrhe, uvijek se rado odazivao humanitarnim akcijama i uvijek bio pristupačan novinarima i ostalim ljudima.
Onu njegovu crvenu kacigu u Ferrariju ću pamtiti dok sam živ i ja sam jako sretan šta ću za 30,40 godina (ako Bog da) moći pričati kako sam imao privilegiju gledati najvećeg vozača u povijesti formule 1. Nemam šta drugo reći nego mu zapljeskati i skinuti kapu. =D>

P.S. Kao što piše u mom potpisu: On i Brawn su ostavili svoj trag zauvijek!! :klanjanje:
Odgovori