HNL kladionica - pitanja / prijedlozi / kritike

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Dvoznake (1X i X2) racunati kao jedan bod kao i do sada, ili po normalnim koeficijentima?

a.) kao i do sada, 1 bod
5
45%
b.) normalni koeficijenti
6
55%

Ukupno glasova: 11

luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Re: HNL kladionica-pitanja/prijedlozi/kritike

Post Postao/la luka_kimi »

King iCool je napisao/la:Luka_kimi super ti je ova statistika. Baš zanimljivo za pogledat. :thumbup:
Hvala, da sam znao što, ubacio bih još nešto, ali šta ćeš, nemam ideje. :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Cestitke luki na pobijedi i ostalima na sudjelovanju =D>
Dobra ti je ova statistika.Samo bih napomenuo da je i meni ovo bila rookie sezona :D
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Cestitke luki na pobijedi i ostalima na sudjelovanju =D>
Dobra ti je ova statistika.Samo bih napomenuo da je i meni ovo bila rookie sezona :D

Hvala na opasci. Ucinilo mi se, da si od pocetka tu. ;)
Budem editirao. ;)

EDIT. Kao sto sam najavio prije pocetka proljetnog dijela da cu ukinuti dva boda koja dobije pobjednik, to cu i napraviti.

Sada je i sluzbeno : Od iduce sezone, nema vise dva boda koji dobije pobjednik kola !!!
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Što se tiče ove sezone, i više sam nego zadovoljan, kako i ne bih, prvak sam. :smile:

Malo sam nabrazaka pregledao stranice odozada, da vidim kada sam točno preuzeo vodstvo. Bilo je to u 11. kolu, iduće me kolo Schumy.d nakratko skinuo, i onda, kada sam se u 13.kolu vratio na vrh, više nisam sišao s njega. :biggrin:

Dakle, 17.kola. ;) Ja biti jako jako zadovoljan. :thumbup: :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator

Sto se tice ove sezone.... Usao sam kao prvak sa jednom pobjedom u prosloj sezoni. Znao sam da ce biti tesko obraniti titulu, no ipak sam pokusavao-bezuspjesno kao sto se vidi iz prilozene ukupne tablice.

Na kraju, zavrsio treci, sto je jako dobro, s obzirom da imam samo jednu pobjedu ove sezone ( ukupno dvije), sve zvjezdice su ostale, samo sto umjesto titule HNL velemajstor imam titulu HNL majstor. :)

Prosle sezone 2-3 plasirani nisu dobili, sto da kazem odmah u startu... nije moja krivica, moj prethodnik je valjda zaboravio napomenuti saletu da stavi i njima titule. Ove godine , 1-3 je zbilja dobila i tako ce ostati sve dok bude kladionice. ;)

PS. Evo stigle su titule za luku i K1M1-ja vrlo brzo. :p
-Hvala saletu, a sada ocekujem pohvale i od spomenute dvojke, jer su ih jako brzo dobili ( :D :biggrin: ), sto se ne moze reci za mene prosle sezone, kada sam morao cekati negdje do desetog kola ove sezone da dobijem za proslu. Znam, malo je sve to skupa komplicirano, no vjerujem da znate svi sta sam mislio reci.

Cestitke jos jednom svima na sudjelovanju, nadam se da ce te i iduce sezone ( koja pocinje ne znam tocno kada :oops: ) biti ovdje, te se kladiti, i zafrkavati se. ;)

I evo, da pohvalim javno.... Svaka cast luki na ovoj statistici. =D> :thumbup:

EDIT.Ako imate kakve prijedloge - pucajte, ja slusam. ;)
Maknuto je ono pravilo za osvajanje dva boda. ;)

Vas (ne) omiljeni....

Scud
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Scuderia je napisao/la:Sto se tice ove sezone.... Usao sam kao prvak sa jednom pobjedom u prosloj sezoni. Znao sam da ce biti tesko obraniti titulu, no ipak sam pokusavao-bezuspjesno kao sto se vidi iz prilozene ukupne tablice.

Na kraju, zavrsio treci, sto je jako dobro, s obzirom da imam samo jednu pobjedu ove sezone ( ukupno dvije), sve zvjezdice su ostale, samo sto umjesto titule HNL velemajstor imam titulu HNL majstor. :)

Prosle sezone 2-3 plasirani nisu dobili, sto da kazem odmah u startu... nije moja krivica, moj prethodnik je valjda zaboravio napomenuti saletu da stavi i njima titule. Ove godine , 1-3 je zbilja dobila i tako ce ostati sve dok bude kladionice. ;)

PS. Evo stigle su titule za luku i K1M1-ja vrlo brzo. :p
-Hvala saletu, a sada ocekujem pohvale i od spomenute dvojke, jer su ih jako brzo dobili ( :D :biggrin: ), sto se ne moze reci za mene prosle sezone, kada sam morao cekati negdje do desetog kola ove sezone da dobijem za proslu. Znam, malo je sve to skupa komplicirano, no vjerujem da znate svi sta sam mislio reci.

Cestitke jos jednom svima na sudjelovanju, nadam se da ce te i iduce sezone ( koja pocinje ne znam tocno kada :oops: ) biti ovdje, te se kladiti, i zafrkavati se. ;)

I evo, da pohvalim javno.... Svaka cast luki na ovoj statistici. =D> :thumbup:

EDIT.Ako imate kakve prijedloge - pucajte, ja slusam. ;)
Maknuto je ono pravilo za osvajanje dva boda. ;)

Vas (ne) omiljeni....

Scud
Što jest, jest, Scudu treba priznati da je cijeli ovaj projekt fantastično organiziran, pravila su utančana do najmanje pojedinosti, način vođenja je pravo švabski, popustljivo, a opet strogo. Svaka čast i Scuderiji, ali i almeidi. Jedan veliki =D> =D> =D> za njih. :thumbup:
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Evo sa zakašnjenjem da čestitam luki na pobjedi =D>
Također čestitke i K1M1 na drugom i Scudu na trećem mjestu. =D>

A što se tiče prijedloga za sljedeću sezonu,možda jedino da ne bude HNL kladionica nego svih liga.Recimo uzmete 8(može i neki drugi broj) najzanimlivijih utakmica iz svih liga koje se igraju taj vikend(primjer za ovaj vikend Barca-Valladolid,Malaga-Real,Bayern-Werder,Siena-Inter,Chievo-Roma,Lorient-Lille,Utrecht-Roda,Sarajevo-Željo :biggrin: )
...put u raj nije posut ružama...
Scuderia
Moderator
Moderator

Chuck Norris je napisao/la:Evo sa zakašnjenjem da čestitam luki na pobjedi =D>
Također čestitke i K1M1 na drugom i Scudu na trećem mjestu. =D>

A što se tiče prijedloga za sljedeću sezonu,možda jedino da ne bude HNL kladionica nego svih liga.Recimo uzmete 8(može i neki drugi broj) najzanimlivijih utakmica iz svih liga koje se igraju taj vikend(primjer za ovaj vikend Barca-Valladolid,Malaga-Real,Bayern-Werder,Siena-Inter,Chievo-Roma,Lorient-Lille,Utrecht-Roda,Sarajevo-Željo :biggrin: )

Hvala na cestitkama. :)

Za ovo drugo...imam nesto u planu po pitanju toga ( strani nogomet ), no moram se dogovoriti sam sa sobom kako, sta ( :D :D )....do kraja petog mjeseca cu iznijeti prijedlog, ond ce biti vremena do devetog mjeseca za finalnu/konacnu odluku. ;)
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Još jednom čestitke luka_kimi na naslovu i Scudu na 3. mjestu, a i svima ostalima koji su sudjelovali, bilo je odlično. :)
Ja zadovoljan svojim rezultatom, drugu godinu zaredom borim se za naslov. Nisam ga uspio osvojit al sljedece sezone 3. sreća. :)
btw. ova Chuckova ideja je odlična. :thumbup:
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

A da voditelji (pošto imaju vremena :D ) i kup natjecanje kroz ligu slože i to onako jednostavno na ispadanje (F1 cup) "izvuku" parove koji igraju kolo i ko više bodova u duelu taj u slijedeće kolo...?
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Scuderia
Moderator
Moderator

Toon Army je napisao/la:A da voditelji (pošto imaju vremena :D ) i kup natjecanje kroz ligu slože i to onako jednostavno na ispadanje (F1 cup) "izvuku" parove koji igraju kolo i ko više bodova u duelu taj u slijedeće kolo...?

Ovo je isto jako dobar prijedlog. :thumbup:
Mogao bih to napraviti, no javlja se jedan problem.

U ovoj sezoni nas je bilo ravno 20. Javlja se problem sto neki clanovi dugo nisu posjetili kladaru ( ne ulazim u to, sta kako,zbog cega, vec samo govorim kako je), a malo sam gledao, radi se negdje oko tri clana( ne bih o imenima/nadimcima).

Dakle, bilo bi nas 17, sto je neparan broj, teze se onda mogu sastaviti dueli. ;)

Ideja je odlicna, vidjet cu sta cu iskemijat po tom pitanju. ;)
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la:

U ovoj sezoni nas je bilo ravno 20. Javlja se problem sto neki clanovi dugo nisu posjetili kladaru ( ne ulazim u to, sta kako,zbog cega, vec samo govorim kako je), a malo sam gledao, radi se negdje oko tri clana( ne bih o imenima/nadimcima).

Dakle, bilo bi nas 17, sto je neparan broj, teze se onda mogu sastaviti dueli. ;)

...to bi se lako riješilo...kup bi ionako započeo kada već prođe nekoliko kola pa bi se vidjeo tko će sudjelovati a tko ne, a onda neka se oslobode kola nekakvi nazovimo nositelji (najbolje plasirani trenutno ili prošle sezone npr...)...
...i da... svaka vam čast na trudu ažurnosti i ostalim popratnim pojavama...ujedno onom srečkoviću (Srećko-kimi :D ) čestitam na pobjedi ove sezone =D> ...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
luka_kimi
Moderator
Moderator

Toon Army je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:

...to bi se lako riješilo...kup bi ionako započeo kada već prođe nekoliko kola pa bi se vidjeo tko će sudjelovati a tko ne, a onda neka se oslobode kola nekakvi nazovimo nositelji (najbolje plasirani trenutno ili prošle sezone npr...)...
...i da... svaka vam čast na trudu ažurnosti i ostalim popratnim pojavama...ujedno onom srečkoviću (Srećko-kimi :D ) čestitam na pobjedi ove sezone =D> ...
Srećković zafaljuje na četitkama... :biggrin: Zahvalit ću se uzimanjem naslova i iduće godine. ;)
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

OBAVIJEST
Evo, nakon dugog vremena, da se oglasim.

Za 4 dana, pocinje 3 godina / sezona ove kladionice.

23.07 pocinje ponovno borba za prvo mjesto.

Bilo bi lijepo da nas bude veliki broj. ;)

Toon Army je napisao/la: ...to bi se lako riješilo...kup bi ionako započeo kada već prođe nekoliko kola pa bi se vidjeo tko će sudjelovati a tko ne, a onda neka se oslobode kola nekakvi nazovimo nositelji (najbolje plasirani trenutno ili prošle sezone npr...)...
Svaka cast na prijedlogu, taj prijedlog se i prihvaca. Od 2011. krece se i s HR Kupom. Kao sto si rekao, bilo bi ok da se naprave kao dueli izmedju clanova, tako ce i biti. ;)

EDIT2:
Evo ga, prvo kolo je proslo, nesluzbeni rezultati su tu. Rok zalbe kao sto se zna: 24h. Cestitke svima na sudjelovanju. Nadam se, da ce nas biti jos vise u iducem kolu. Naravno, obicaj mi je bio ( i ostao je ) reci ovo....

Imamo novog natjecatelja, a to je korisnik : Barra 993 kojem cu zazeljeti dobrodoslicu.
Dobro dosao, nadam se da ces i dalje sudjelovati. ;)

Eto, nije lose za mene krenulo, pobjeda je tu, no razlike su minimalne. :)
slika
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Eto, nije lose za mene krenulo, pobjeda je tu, no razlike su minimalne.
Kakva pobjeda akd dijelimo prvo mjesto, pih :P
luka_kimi
Moderator
Moderator

Krscho je napisao/la:
Eto, nije lose za mene krenulo, pobjeda je tu, no razlike su minimalne.
Kakva pobjeda akd dijelimo prvo mjesto, pih :P
Kladim se da mu je sada žao što je maknuo one nagradne bodove. :zaba: :biggrin: :biggrin:
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Krscho je napisao/la: Kakva pobjeda akd dijelimo prvo mjesto, pih :P
:D a dobro, ja se ravnam po onom pravilu....
Prema slijedećim kriterijima se utvrđuje poredak na kraju svakog kola:
1. broj bodova
2. brzina (u slučaju jednakog broja bodova prednost ima onaj tko prije pošalje svoj virtualni listić)
:D :biggrin:
luka_kimi je napisao/la: Kladim se da mu je sada žao što je maknuo one nagradne bodove. :zaba: :biggrin: :biggrin:
Vjerovao ti meni ili ne, nije mi uopce zao. Vraca se ona neizvjesnost. Jedino mi je malo zao sto nisam pogodio Varazdin-Zadar, pobjedu Varazdina. Da sam to pogodio, dobio bih 8 bodova zbog svih pogodjenih parova. :D
slika
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

To kaj ti imaš više slobodnog vremena ne znači da to pravilo valja išta pih :P
luka_kimi
Moderator
Moderator

A ovom keexxu se moraš nasmijat... :biggrin:

Uleti ko padobranac u podforum i tek nakon što je prvo kolo već prošlo on skuži da je HNL počeo... :smijeh: Legenda. :biggrin: :thumbup:
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

luka_kimi je napisao/la:A ovom keexxu se moraš nasmijat... :biggrin:

Uleti ko padobranac u podforum i tek nakon što je prvo kolo već prošlo on skuži da je HNL počeo... :smijeh: Legenda. :biggrin: :thumbup:
A jbg :biggrin: Kad više ni ne pratim taj HANL (hrvatska anti-nogometna liga :lol: :lol: ) Mislio sam da se vishe neću kladit, ali izgleda da hoću, ako se sjetim na vrijeme :biggrin:
nego šta nije bilo nesh govora da bi će bit kladionica na neke parove iz lige petice?? kad počnu naravno... :biggrin:
slika slika
Scuderia
Moderator
Moderator

keexx je napisao/la: A jbg :biggrin: Kad više ni ne pratim taj HANL (hrvatska anti-nogometna liga :lol: :lol: ) Mislio sam da se vishe neću kladit, ali izgleda da hoću, ako se sjetim na vrijeme :biggrin:
nego šta nije bilo nesh govora da bi će bit kladionica na neke parove iz lige petice?? kad počnu naravno... :biggrin:
Naravno da hoces. :biggrin:

Da,bilo je govora o tome, i to je pusteno u realizaciju.
Vise o tome OVDJE ;)
slika
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Oce li bit nove ankete uskoro?
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
luka_kimi
Moderator
Moderator

Bibi je napisao/la:Oce li bit nove ankete uskoro?
Nova anketa je tu. ;)

Glasao za Krschu, jer je čovjek krenuo kao brzi vlak, prvo kolo je praktički pobjedio, a čini mi se da je i ovo kolo jako jako visoko... ;)

Majko mila, koja katastrofa za mene ovo kolo... #-o #-o #-o
slika
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

luka_kimi je napisao/la: Nova anketa je tu. ;)
A di sam ja :shock: glavni favorit a nema me :biggrin:
luka_kimi
Moderator
Moderator

wolfman je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la: Nova anketa je tu. ;)
A di sam ja :shock: glavni favorit a nema me :biggrin:
Isprika, gledao sam po prošlogodišnjoj tablici, uopće mi nije palo na pamet da ima netko novi. #-o
slika
Odgovori