Hvala, da sam znao što, ubacio bih još nešto, ali šta ćeš, nemam ideje.King iCool je napisao/la:Luka_kimi super ti je ova statistika. Baš zanimljivo za pogledat.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Hvala, da sam znao što, ubacio bih još nešto, ali šta ćeš, nemam ideje.King iCool je napisao/la:Luka_kimi super ti je ova statistika. Baš zanimljivo za pogledat.
bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Cestitke luki na pobijedi i ostalima na sudjelovanju![]()
Dobra ti je ova statistika.Samo bih napomenuo da je i meni ovo bila rookie sezona
Što jest, jest, Scudu treba priznati da je cijeli ovaj projekt fantastično organiziran, pravila su utančana do najmanje pojedinosti, način vođenja je pravo švabski, popustljivo, a opet strogo. Svaka čast i Scuderiji, ali i almeidi. Jedan velikiScuderia je napisao/la:Sto se tice ove sezone.... Usao sam kao prvak sa jednom pobjedom u prosloj sezoni. Znao sam da ce biti tesko obraniti titulu, no ipak sam pokusavao-bezuspjesno kao sto se vidi iz prilozene ukupne tablice.
Na kraju, zavrsio treci, sto je jako dobro, s obzirom da imam samo jednu pobjedu ove sezone ( ukupno dvije), sve zvjezdice su ostale, samo sto umjesto titule HNL velemajstor imam titulu HNL majstor.![]()
Prosle sezone 2-3 plasirani nisu dobili, sto da kazem odmah u startu... nije moja krivica, moj prethodnik je valjda zaboravio napomenuti saletu da stavi i njima titule. Ove godine , 1-3 je zbilja dobila i tako ce ostati sve dok bude kladionice.![]()
PS. Evo stigle su titule za luku i K1M1-ja vrlo brzo.![]()
-Hvala saletu, a sada ocekujem pohvale i od spomenute dvojke, jer su ih jako brzo dobili (![]()
), sto se ne moze reci za mene prosle sezone, kada sam morao cekati negdje do desetog kola ove sezone da dobijem za proslu. Znam, malo je sve to skupa komplicirano, no vjerujem da znate svi sta sam mislio reci.
Cestitke jos jednom svima na sudjelovanju, nadam se da ce te i iduce sezone ( koja pocinje ne znam tocno kada) biti ovdje, te se kladiti, i zafrkavati se.
![]()
I evo, da pohvalim javno.... Svaka cast luki na ovoj statistici.![]()
![]()
EDIT.Ako imate kakve prijedloge - pucajte, ja slusam.![]()
Maknuto je ono pravilo za osvajanje dva boda.![]()
Vas (ne) omiljeni....
Scud
Chuck Norris je napisao/la:Evo sa zakašnjenjem da čestitam luki na pobjedi![]()
Također čestitke i K1M1 na drugom i Scudu na trećem mjestu.![]()
A što se tiče prijedloga za sljedeću sezonu,možda jedino da ne bude HNL kladionica nego svih liga.Recimo uzmete 8(može i neki drugi broj) najzanimlivijih utakmica iz svih liga koje se igraju taj vikend(primjer za ovaj vikend Barca-Valladolid,Malaga-Real,Bayern-Werder,Siena-Inter,Chievo-Roma,Lorient-Lille,Utrecht-Roda,Sarajevo-Željo)
Toon Army je napisao/la:A da voditelji (pošto imaju vremena) i kup natjecanje kroz ligu slože i to onako jednostavno na ispadanje (F1 cup) "izvuku" parove koji igraju kolo i ko više bodova u duelu taj u slijedeće kolo...?
...to bi se lako riješilo...kup bi ionako započeo kada već prođe nekoliko kola pa bi se vidjeo tko će sudjelovati a tko ne, a onda neka se oslobode kola nekakvi nazovimo nositelji (najbolje plasirani trenutno ili prošle sezone npr...)...Scuderia je napisao/la:
U ovoj sezoni nas je bilo ravno 20. Javlja se problem sto neki clanovi dugo nisu posjetili kladaru ( ne ulazim u to, sta kako,zbog cega, vec samo govorim kako je), a malo sam gledao, radi se negdje oko tri clana( ne bih o imenima/nadimcima).
Dakle, bilo bi nas 17, sto je neparan broj, teze se onda mogu sastaviti dueli.![]()
Ideja je odlicna, vidjet cu sta cu iskemijat po tom pitanju.
Srećković zafaljuje na četitkama...Toon Army je napisao/la:...to bi se lako riješilo...kup bi ionako započeo kada već prođe nekoliko kola pa bi se vidjeo tko će sudjelovati a tko ne, a onda neka se oslobode kola nekakvi nazovimo nositelji (najbolje plasirani trenutno ili prošle sezone npr...)...Scuderia je napisao/la:
U ovoj sezoni nas je bilo ravno 20. Javlja se problem sto neki clanovi dugo nisu posjetili kladaru ( ne ulazim u to, sta kako,zbog cega, vec samo govorim kako je), a malo sam gledao, radi se negdje oko tri clana( ne bih o imenima/nadimcima).
Dakle, bilo bi nas 17, sto je neparan broj, teze se onda mogu sastaviti dueli.![]()
Ideja je odlicna, vidjet cu sta cu iskemijat po tom pitanju.
...i da... svaka vam čast na trudu ažurnosti i ostalim popratnim pojavama...ujedno onom srečkoviću (Srećko-kimi) čestitam na pobjedi ove sezone
...
Svaka cast na prijedlogu, taj prijedlog se i prihvaca. Od 2011. krece se i s HR Kupom. Kao sto si rekao, bilo bi ok da se naprave kao dueli izmedju clanova, tako ce i biti.Toon Army je napisao/la: ...to bi se lako riješilo...kup bi ionako započeo kada već prođe nekoliko kola pa bi se vidjeo tko će sudjelovati a tko ne, a onda neka se oslobode kola nekakvi nazovimo nositelji (najbolje plasirani trenutno ili prošle sezone npr...)...
...i da... svaka vam čast na trudu ažurnosti i ostalim popratnim pojavama...ujedno onom srečkoviću (Srećko-kimi) čestitam na pobjedi ove sezone
...
Kakva pobjeda akd dijelimo prvo mjesto, pihEto, nije lose za mene krenulo, pobjeda je tu, no razlike su minimalne.
Kladim se da mu je sada žao što je maknuo one nagradne bodove.Krscho je napisao/la:Kakva pobjeda akd dijelimo prvo mjesto, pihEto, nije lose za mene krenulo, pobjeda je tu, no razlike su minimalne.
Krscho je napisao/la: Kakva pobjeda akd dijelimo prvo mjesto, pih
Prema slijedećim kriterijima se utvrđuje poredak na kraju svakog kola:
1. broj bodova
2. brzina (u slučaju jednakog broja bodova prednost ima onaj tko prije pošalje svoj virtualni listić)
Vjerovao ti meni ili ne, nije mi uopce zao. Vraca se ona neizvjesnost. Jedino mi je malo zao sto nisam pogodio Varazdin-Zadar, pobjedu Varazdina. Da sam to pogodio, dobio bih 8 bodova zbog svih pogodjenih parova.luka_kimi je napisao/la: Kladim se da mu je sada žao što je maknuo one nagradne bodove.![]()
![]()
A jbgluka_kimi je napisao/la:A ovom keexxu se moraš nasmijat...
Uleti ko padobranac u podforum i tek nakon što je prvo kolo već prošlo on skuži da je HNL počeo...Legenda.
![]()
Naravno da hoces.keexx je napisao/la: A jbgKad više ni ne pratim taj HANL (hrvatska anti-nogometna liga
![]()
) Mislio sam da se vishe neću kladit, ali izgleda da hoću, ako se sjetim na vrijeme
![]()
nego šta nije bilo nesh govora da bi će bit kladionica na neke parove iz lige petice?? kad počnu naravno...
Nova anketa je tu.Bibi je napisao/la:Oce li bit nove ankete uskoro?
A di sam jaluka_kimi je napisao/la: Nova anketa je tu.
Isprika, gledao sam po prošlogodišnjoj tablici, uopće mi nije palo na pamet da ima netko novi.wolfman je napisao/la:A di sam jaluka_kimi je napisao/la: Nova anketa je tu.glavni favorit a nema me