Pa jebemu mater kakva je to debilna organizacija?
Znači teoretski da je Massa pobijedio u nedjelju, i nakon utrke sudci se sjete ajde da ga kaznimo za ono gaženje linije i spiče mu 20 sekundi i završi zadnji.
I Ferrari se žali jer su ga komotno mogli i tijekom utrke kaznit pa bi imo šanse da nadoknadi nesto vremena, ovi samo kažu jebiga brate žali se al ti ne vrijedi više.
Odluku donesu za stolom nakon utrke, kako možete donjet pa da se to kasnije nemože pobit na isti način kako je doneseno.
Zbog ovakvih situacija moja strast i ljubav za formulom lagano ali sigurno slabi i nebi se čudio da prestanem pratit ovaj sport zbog takvih odluka.
Šta ću gledat utrku kad ionako rezultati koji se ostvare ekipa sa cigarom i pivicama za nekim stolom izrežira onak kak im paše.
EDIT: To znači ako i Mercedes dokaže da je u pravu, odnosno da su sudci koji su spičili kaznu pogriješili i nepravedno nakon utrke bacili schumachera na zadnje mjesto ne mijenja ništa.
Neznam možda jednostavno nemogu shvatit, ali to mi je nevjerovatno, debilno i retardirano.
Znači oni pogriješe, nepravedno ga kazne NAKON UTRKE i njihova pogreška se dokaže i nikom nište, jebiga dečki mi tu više nemremo ništa.
Jesmo te kaznili nakon utrke, jesmo to nepravedno napravili al to nemremo poništit.
Znači tako bi mogli nakon svake utrke, kao eh ne sviđa mi se onaj Hamilton, pobijedil je ajmo ga kaznit i ak nas uhvate da smo ga kaznili za ništa neče nam moći poništit kaznu. Ajmo ga sjebat.