Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
spojler
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Sebastian Vettel...

Post Postao/la spojler »

neznam zašto u tom trenutku,glup potez,mada nije pomoglo ni ništa bolje ponašanje webbera da se ne makne malo udesno
slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Prilicno nepromisljen potez Vettel-a.Ocito je racunao da ce se Weber maknuti no ovaj to nije ucinio i dogodio se haos za momcad Red Bull-a.
Za prvenstvo je ovo odlican potez i odlicna situacija, naravno i za jako sadrzajnu i dobru utrku za VN Turske.
FORZA FERRARI!!!
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Glup potez Vettela i još ono mahanje prstom kao da je Webber lud, tako nešto o svom timskom kolegi nije viđeno godinama, pao je nisko u mojim očima.
slika
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Krivi su obojica. Vettel je mlad i lud, a Webber je prljav vozač. Moraš biti ili glup ili slijep za onakav potez. Izgubili su prvenstvo ovom hrpom grešaka koje su napravili.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Da je krenuo sa vanjske strane prošao bi bez problema. Gledam snimku i sve više imam taj dojam. Weber je zatvorio unutarnju stranu, ostalo je milimetar prostora di se vettel ugurao, bio je puuuno brži. S vanjske strane mogao je bez problema proći tim više što bi weber morao ranije kočit zbog prljave strane staze.
Michael is faster than you!!
spojler
Početnik
Početnik

Post Postao/la spojler »

kowalski je napisao/la:Krivi su obojica. Vettel je mlad i lud, a Webber je prljav vozač. Moraš biti ili glup ili slijep za onakav potez. Izgubili su prvenstvo ovom hrpom grešaka koje su napravili.
ma ne bi reko izgubili...možda odgodili za koju utrku kasnije,mislim da će na kraju redbull ipak biti prvak
slika
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

Mislim da će im se desiti ono što i McLarenu 2007, borit će se za prvenstvo međusobno a na kraju će pobjedit netko treći.
Švabo Mercedes
Navijam za: GOSPODARA SCHUMACHERA

Post Postao/la Švabo Mercedes »

kriv je!
Red Baron,Rain Master,Rain Man.....amerikanci ga jednostavno zovu.....KING!
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Menii nisu izjave u studiju F1 Mladena i ekipe da je Webber trebao pomaknuti se u stranu????????
Bez obzira što su ista momčad Vettel mu je glavni konkurent za naslov i on da ga samo tako pušta
Vettel je taj koji je cimnuo s bolidom desno i kriv je za sudar
...put u raj nije posut ružama...
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

Obojica su išla pretjerano i hebi ga to se događa, barem neće bit priča o puštanju.
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

spojler je napisao/la:
kowalski je napisao/la:Krivi su obojica. Vettel je mlad i lud, a Webber je prljav vozač. Moraš biti ili glup ili slijep za onakav potez. Izgubili su prvenstvo ovom hrpom grešaka koje su napravili.
ma ne bi reko izgubili...možda odgodili za koju utrku kasnije,mislim da će na kraju redbull ipak biti prvak
Ma kakvi, Mcm je nanjušio krv, i definitivo malo pomalo zatvaraju gap.
Bikovi su u vozačkom prvenstvu trebali imati bar +50. Dovraga, samom ovom utrkom su prosuli 20 bodova u vozačkome. Ostavljaju dojam da će izvući deblji kraj kad se bude lomilo prvenstvo.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Baby face napravio potez dana , a možda i prvenstva. Vidi se da mu fali malo inteligencije. Uvijek su mu drugi krivi on jadan nikad. Pričali ste nešto o Hamiltonovom pucanju pod pritiskom. Pa kako bi vettel prošao sa Alonsom?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
STEFAN BELLOF
Navijam za: Schumachera i MercedesGP

Post Postao/la STEFAN BELLOF »

wolfman je napisao/la:Obojica su išla pretjerano i hebi ga to se događa, barem neće bit priča o puštanju.
ma kaj su obojica išla pretjerano? vettel je bi taj koji je imao cijelu vanjsku stranu. webber se nije ni pomaknuo dok to nije ovaj pametnjaković učinio. daj pogledaj snimku ponovo
wolfman
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

STEFAN BELLOF je napisao/la:
wolfman je napisao/la:Obojica su išla pretjerano i hebi ga to se događa, barem neće bit priča o puštanju.
ma kaj su obojica išla pretjerano? vettel je bi taj koji je imao cijelu vanjsku stranu. webber se nije ni pomaknuo dok to nije ovaj pametnjaković učinio. daj pogledaj snimku ponovo
Svatko ima pravo na svoje mišljenje
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Dani je napisao/la:Baby face napravio potez dana , a možda i prvenstva. Vidi se da mu fali malo inteligencije. Uvijek su mu drugi krivi on jadan nikad. Pričali ste nešto o Hamiltonovom pucanju pod pritiskom. Pa kako bi vettel prošao sa Alonsom?
Ja se pitam kak bi Alonso prošo s Vettelom (ak misliš na potencijalnu situaciju da su u istoj momčadi).

No da, mišljenja sam da je Vettel još prezelen u glavi. Ovo je mogao riješit drugačije. Uzeti vanjsku putanju i proći bez problema jer je bio brži drastično.
Ili kad je već unutra bio, da je još 10 metara otišao ravno prije neg je skrenul desno opet bi prošo bez problema.

A dobro šta, sad je Vettel najebal, kad je ono bilo čini mi se onaj potop u Japanu kad je pod SC Vettel pogodio Webera koji je tad bio 1. :D
Nije im ovo prvi put da se zabijaju jedan u drugog (dobro oba puta je Vettel pogodio Webera al Bože moj) :D
Michael is faster than you!!
STEFAN BELLOF
Navijam za: Schumachera i MercedesGP

Post Postao/la STEFAN BELLOF »

wolfman je napisao/la:
STEFAN BELLOF je napisao/la:
Svatko ima pravo na svoje mišljenje

to stoji
Succum
Navijam za: Williams

Post Postao/la Succum »

Moje mišljenje je da je Seb krivac za ovo,po onom što san ja vidio,Webber je držao svoju putanju i poziciju,a Vettel je praktićki ušao u putanju jer skreće za zavoj,po meni krivica Vettla ali i momčadi,koja nije upozorila svoje vozaće da to ne smiju napraviti..Sada kakvi će odnosi ostati u momćadi,to je drugi par postola..
Čovjek bez vlastitih principa je čovjek bez početka!!
organ
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la organ »

Bio više od 1/2 bolida ispred njega i ulazi u trkaću putanju, Webber ga je trebao pustiti.
na izlasku iz zavoja vettel mu izlazi na vanjsku, weber zatvara!!(pogledat snimku) i obavezno pogledat gdje je vettelova stražnja lijeva guma u trenutku pretjecanja.Sve se dešava u djelićima sekunde stoga ljudi malo lakše s komplimentima. Racing incident
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

ja mislim da je Vettel sam sebi kriv. Prerano je išao davat se desno, nisu u zoni kočenja bili a Webber nije od jučer on bi naravno držao ga tamo u škripcu do zone kočenja i onda bi se bacio do kraja desno pa ga presjeko u sljedećom zavoju (nešto slično button vs hamilton kasnije). Rijetko koji vozač ulazi u tako uzak prostor kad ti se ostavi otvoreno, jer ovaj što ti pusti da uđeš nije glup i zna kako će si skrojit izlaz.

Vettel još fali iskustva za borit se s asevima al recimo da je ovo bio trkaći incident
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Teško je ustanoviti tko je u toj situacijij bil kriv. Ja mislim da bi se ovo stavilo pod "normal race incident" da nisu u pitanju timski kolege i da se nisu borili za 1. mjesto.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

King iCool je napisao/la:Teško je ustanoviti tko je u toj situacijij bil kriv. Ja mislim da bi se ovo stavilo pod "normal race incident" da nisu u pitanju timski kolege i da se nisu borili za 1. mjesto.
Tako i ja doživljavam stvar. Evo šta kaže promatrač, sjedio je u prvom redu kad je došlo do sudara, naravo, mislim na Hamiltona: It was great to watch, it was like an action movie in HD or 3D; it was fantastic. It was right ahead of me. No, I got the best view of it obviously but it's the last thing you want to see and fortunately Sebastian is safe but I just saw Sebastian go up the inside and Mark held his line. I don't think he really had much room to move to the right and I don't think there was necessarily a reason for Sebastian to try to move to the right.
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

vettelova psiha krcka......obzirom na mladost to je očekivano i ništa neobično, ham je radio slične gafove......

biit će zanimljivo vidjeti kako će se situacija dalje razvijati, webber sada ima priliku zadati konačan udarac, dali će mu momčad to i dopustiti?
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Interview sa Vettelom nakon šta je odustao.... ;)

slika slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

keexx je napisao/la:Interview sa Vettelom nakon šta je odustao.... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=1PDsKF9IRI8" onclick="window.open(this.href);return false;
Je li to "baby face" cmizdril? :biggrin:

Zanimljivo je da se cijela momčad stala na Vettelovu stranu. Ne znam da li je Didi dao koju izjavu ali Helmut i Horner su više manje indirektno Webbera okrivili.
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Vettel za BBC:
"I was just trying to get the braking point and suddenly I lost the car. You can see we touched.
"I'm not the kind of guy who pushes the fault to one guy. We are a team and we have to respect that."

Link
slikaslikaslika
Odgovori