Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- spojler
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Sebastian Vettel...
neznam zašto u tom trenutku,glup potez,mada nije pomoglo ni ništa bolje ponašanje webbera da se ne makne malo udesno
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Prilicno nepromisljen potez Vettel-a.Ocito je racunao da ce se Weber maknuti no ovaj to nije ucinio i dogodio se haos za momcad Red Bull-a.
Za prvenstvo je ovo odlican potez i odlicna situacija, naravno i za jako sadrzajnu i dobru utrku za VN Turske.
Za prvenstvo je ovo odlican potez i odlicna situacija, naravno i za jako sadrzajnu i dobru utrku za VN Turske.
FORZA FERRARI!!!
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Glup potez Vettela i još ono mahanje prstom kao da je Webber lud, tako nešto o svom timskom kolegi nije viđeno godinama, pao je nisko u mojim očima.
- kowalski
- Rezervni vozač
Krivi su obojica. Vettel je mlad i lud, a Webber je prljav vozač. Moraš biti ili glup ili slijep za onakav potez. Izgubili su prvenstvo ovom hrpom grešaka koje su napravili.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Da je krenuo sa vanjske strane prošao bi bez problema. Gledam snimku i sve više imam taj dojam. Weber je zatvorio unutarnju stranu, ostalo je milimetar prostora di se vettel ugurao, bio je puuuno brži. S vanjske strane mogao je bez problema proći tim više što bi weber morao ranije kočit zbog prljave strane staze.
Michael is faster than you!!
- spojler
- Početnik
ma ne bi reko izgubili...možda odgodili za koju utrku kasnije,mislim da će na kraju redbull ipak biti prvakkowalski je napisao/la:Krivi su obojica. Vettel je mlad i lud, a Webber je prljav vozač. Moraš biti ili glup ili slijep za onakav potez. Izgubili su prvenstvo ovom hrpom grešaka koje su napravili.
- Bara993
- Početnik
- Navijam za: Hamilton i McLaren
Mislim da će im se desiti ono što i McLarenu 2007, borit će se za prvenstvo međusobno a na kraju će pobjedit netko treći.
-
- Navijam za: GOSPODARA SCHUMACHERA
kriv je!
Red Baron,Rain Master,Rain Man.....amerikanci ga jednostavno zovu.....KING!
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Menii nisu izjave u studiju F1 Mladena i ekipe da je Webber trebao pomaknuti se u stranu????????
Bez obzira što su ista momčad Vettel mu je glavni konkurent za naslov i on da ga samo tako pušta
Vettel je taj koji je cimnuo s bolidom desno i kriv je za sudar
Bez obzira što su ista momčad Vettel mu je glavni konkurent za naslov i on da ga samo tako pušta
Vettel je taj koji je cimnuo s bolidom desno i kriv je za sudar
...put u raj nije posut ružama...
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
Obojica su išla pretjerano i hebi ga to se događa, barem neće bit priča o puštanju.
- kowalski
- Rezervni vozač
Ma kakvi, Mcm je nanjušio krv, i definitivo malo pomalo zatvaraju gap.spojler je napisao/la:ma ne bi reko izgubili...možda odgodili za koju utrku kasnije,mislim da će na kraju redbull ipak biti prvakkowalski je napisao/la:Krivi su obojica. Vettel je mlad i lud, a Webber je prljav vozač. Moraš biti ili glup ili slijep za onakav potez. Izgubili su prvenstvo ovom hrpom grešaka koje su napravili.
Bikovi su u vozačkom prvenstvu trebali imati bar +50. Dovraga, samom ovom utrkom su prosuli 20 bodova u vozačkome. Ostavljaju dojam da će izvući deblji kraj kad se bude lomilo prvenstvo.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Baby face napravio potez dana , a možda i prvenstva. Vidi se da mu fali malo inteligencije. Uvijek su mu drugi krivi on jadan nikad. Pričali ste nešto o Hamiltonovom pucanju pod pritiskom. Pa kako bi vettel prošao sa Alonsom?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- STEFAN BELLOF
- Navijam za: Schumachera i MercedesGP
ma kaj su obojica išla pretjerano? vettel je bi taj koji je imao cijelu vanjsku stranu. webber se nije ni pomaknuo dok to nije ovaj pametnjaković učinio. daj pogledaj snimku ponovowolfman je napisao/la:Obojica su išla pretjerano i hebi ga to se događa, barem neće bit priča o puštanju.
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
Svatko ima pravo na svoje mišljenjeSTEFAN BELLOF je napisao/la:ma kaj su obojica išla pretjerano? vettel je bi taj koji je imao cijelu vanjsku stranu. webber se nije ni pomaknuo dok to nije ovaj pametnjaković učinio. daj pogledaj snimku ponovowolfman je napisao/la:Obojica su išla pretjerano i hebi ga to se događa, barem neće bit priča o puštanju.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Ja se pitam kak bi Alonso prošo s Vettelom (ak misliš na potencijalnu situaciju da su u istoj momčadi).Dani je napisao/la:Baby face napravio potez dana , a možda i prvenstva. Vidi se da mu fali malo inteligencije. Uvijek su mu drugi krivi on jadan nikad. Pričali ste nešto o Hamiltonovom pucanju pod pritiskom. Pa kako bi vettel prošao sa Alonsom?
No da, mišljenja sam da je Vettel još prezelen u glavi. Ovo je mogao riješit drugačije. Uzeti vanjsku putanju i proći bez problema jer je bio brži drastično.
Ili kad je već unutra bio, da je još 10 metara otišao ravno prije neg je skrenul desno opet bi prošo bez problema.
A dobro šta, sad je Vettel najebal, kad je ono bilo čini mi se onaj potop u Japanu kad je pod SC Vettel pogodio Webera koji je tad bio 1.

Nije im ovo prvi put da se zabijaju jedan u drugog (dobro oba puta je Vettel pogodio Webera al Bože moj)

Michael is faster than you!!
- STEFAN BELLOF
- Navijam za: Schumachera i MercedesGP
wolfman je napisao/la:Svatko ima pravo na svoje mišljenjeSTEFAN BELLOF je napisao/la:ma kaj su obojica išla pretjerano? vettel je bi taj koji je imao cijelu vanjsku stranu. webber se nije ni pomaknuo dok to nije ovaj pametnjaković učinio. daj pogledaj snimku ponovowolfman je napisao/la:Obojica su išla pretjerano i hebi ga to se događa, barem neće bit priča o puštanju.
to stoji
- Succum
- Navijam za: Williams
Moje mišljenje je da je Seb krivac za ovo,po onom što san ja vidio,Webber je držao svoju putanju i poziciju,a Vettel je praktićki ušao u putanju jer skreće za zavoj,po meni krivica Vettla ali i momčadi,koja nije upozorila svoje vozaće da to ne smiju napraviti..Sada kakvi će odnosi ostati u momćadi,to je drugi par postola..
Čovjek bez vlastitih principa je čovjek bez početka!!
- organ
- Navijam za: Nikoga
Bio više od 1/2 bolida ispred njega i ulazi u trkaću putanju, Webber ga je trebao pustiti.
na izlasku iz zavoja vettel mu izlazi na vanjsku, weber zatvara!!(pogledat snimku) i obavezno pogledat gdje je vettelova stražnja lijeva guma u trenutku pretjecanja.Sve se dešava u djelićima sekunde stoga ljudi malo lakše s komplimentima. Racing incident
na izlasku iz zavoja vettel mu izlazi na vanjsku, weber zatvara!!(pogledat snimku) i obavezno pogledat gdje je vettelova stražnja lijeva guma u trenutku pretjecanja.Sve se dešava u djelićima sekunde stoga ljudi malo lakše s komplimentima. Racing incident
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
ja mislim da je Vettel sam sebi kriv. Prerano je išao davat se desno, nisu u zoni kočenja bili a Webber nije od jučer on bi naravno držao ga tamo u škripcu do zone kočenja i onda bi se bacio do kraja desno pa ga presjeko u sljedećom zavoju (nešto slično button vs hamilton kasnije). Rijetko koji vozač ulazi u tako uzak prostor kad ti se ostavi otvoreno, jer ovaj što ti pusti da uđeš nije glup i zna kako će si skrojit izlaz.
Vettel još fali iskustva za borit se s asevima al recimo da je ovo bio trkaći incident
Vettel još fali iskustva za borit se s asevima al recimo da je ovo bio trkaći incident

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Teško je ustanoviti tko je u toj situacijij bil kriv. Ja mislim da bi se ovo stavilo pod "normal race incident" da nisu u pitanju timski kolege i da se nisu borili za 1. mjesto.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Tako i ja doživljavam stvar. Evo šta kaže promatrač, sjedio je u prvom redu kad je došlo do sudara, naravo, mislim na Hamiltona: It was great to watch, it was like an action movie in HD or 3D; it was fantastic. It was right ahead of me. No, I got the best view of it obviously but it's the last thing you want to see and fortunately Sebastian is safe but I just saw Sebastian go up the inside and Mark held his line. I don't think he really had much room to move to the right and I don't think there was necessarily a reason for Sebastian to try to move to the right.King iCool je napisao/la:Teško je ustanoviti tko je u toj situacijij bil kriv. Ja mislim da bi se ovo stavilo pod "normal race incident" da nisu u pitanju timski kolege i da se nisu borili za 1. mjesto.

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
vettelova psiha krcka......obzirom na mladost to je očekivano i ništa neobično, ham je radio slične gafove......
biit će zanimljivo vidjeti kako će se situacija dalje razvijati, webber sada ima priliku zadati konačan udarac, dali će mu momčad to i dopustiti?
biit će zanimljivo vidjeti kako će se situacija dalje razvijati, webber sada ima priliku zadati konačan udarac, dali će mu momčad to i dopustiti?
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Je li to "baby face" cmizdril?keexx je napisao/la:Interview sa Vettelom nakon šta je odustao....
http://www.youtube.com/watch?v=1PDsKF9IRI8" onclick="window.open(this.href);return false;

Zanimljivo je da se cijela momčad stala na Vettelovu stranu. Ne znam da li je Didi dao koju izjavu ali Helmut i Horner su više manje indirektno Webbera okrivili.
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Vettel za BBC:
"I was just trying to get the braking point and suddenly I lost the car. You can see we touched.
"I'm not the kind of guy who pushes the fault to one guy. We are a team and we have to respect that."
Link
"I was just trying to get the braking point and suddenly I lost the car. You can see we touched.
"I'm not the kind of guy who pushes the fault to one guy. We are a team and we have to respect that."
Link