Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la sunseeker »

luka_kimi je napisao/la: Ne govorim ja o samom pretjecanju, već se govori da je Alonso ovu utrku odradio bolje od Masse i hvali ga se zato što je napredovao četiri mjesta. Tri je mjesta dobio "van staze", dok je napravio samo jedno izravno preticanje, a to je preticanje Petrova.

Pljuje se po Massi zašto nije pretekao Kubicu, a hvali se Alonsa zato što je pretekao Petrova. ;) O tome se radi. ;)
van koje staze? kad su kobayashi i sutil otišli u boks alonso se prošetao do instabunla na jednu tursku?

nevjerojatno koliko te bode taj čovjek....i nisi jedini, kojekakvi blogeri i internet wannabe pisarćići imaju teorije zašto je alonso ferrarijeva promašena investicija.........nevjerojatno, pazi nakon 7 utrka !?

7 hebenih utrka i javljaju se dušebrižnici.......kaj je tak teško pričekat da sezona završi i da se podvuče crta?

praktički su već odlučili ako ferrari ne uzme naslov krivac je alonso, zamisli to već sad znaju...?!
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

sunseeker je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la: Ne govorim ja o samom pretjecanju, već se govori da je Alonso ovu utrku odradio bolje od Masse i hvali ga se zato što je napredovao četiri mjesta. Tri je mjesta dobio "van staze", dok je napravio samo jedno izravno preticanje, a to je preticanje Petrova.

Pljuje se po Massi zašto nije pretekao Kubicu, a hvali se Alonsa zato što je pretekao Petrova. ;) O tome se radi. ;)
van koje staze? kad su kobayashi i sutil otišli u boks alonso se prošetao do instabunla na jednu tursku?

nevjerojatno koliko te bode taj čovjek....i nisi jedini, kojekakvi blogeri i internet wannabe pisarćići imaju teorije zašto je alonso ferrarijeva promašena investicija.........nevjerojatno, pazi nakon 7 utrka !?

7 hebenih utrka i javljaju se dušebrižnici.......kaj je tak teško pričekat da sezona završi i da se podvuče crta?

praktički su već odlučili ako ferrari ne uzme naslov krivac je alonso, zamisli to već sad znaju...?!
Jedan od krivaca. Nisam nikada svalio krivicu potpuno na vozača i to se vidi u mom prvom postu gdje sam priupitao gdje je ulupano osam mjeseci razvoja bolida? Ferrari snosi 80% krivice za sve ovo, možda čak i više. ;)

I Kobayashi i Sutil su imali problematično zaustavljanje u boksu. Sjeti se samo Sutila, a ako ne možeš, imaš snimku utrke u podforumu povjest, pa si pregledaj. Alonso je najbolji vozač današnjice, to nikad nije bilo upitno. Ali, ove je sezone u nekoj mini-krizi i događaju mu se stvarno glupe greške, kakve ne pamtim da su mu se ikada događale, tipa Kine i preranog starta, ili Monaca na treningu. To su dvije utrke na kojima je mogao pobijediti bez ikakvog problema, a vlastitim ih je pogreškama zasrao. ;)

I rekao sam gore, da, teško mi je čekati, ali ako se situacija dramatično popravi, ja ću prvi doći ovdje i reći da sam bio u krivu. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Brabus
Početnik
Početnik

Post Postao/la Brabus »

Jedva cekam da netko iz McLarena ili RedBulla, kad ce prestizati neki Ferrari, kazu na team radio - WANKERS
Kako bi to bilo fora
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

evo još malo zanimljivosti, posebno za kimijeve ferrariste

sezona 2007. kimijeva prva u ferrariju i jedina šampionska.......

nakon 7. utrke poredak na tablici:

1. Lewis HAMILTON 58
2. Fernando ALONSO 48
3. Felipe MASSA 39
4. Kimi RAIKKONEN 32
5. Nick HEIDFELD 26
6. G. FISICHELLA 13
7. Robert KUBICA 12

1. Ferrari 71
2. BMW Sauber BMW 39
3. Renault 25
4. Williams Toyota 13
5. Toyota 9
6. Red Bull Renault 6
7. Super Aguri Honda 4

treba li ovome bilo što dodati?
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

slika
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

sunseeker je napisao/la:evo još malo zanimljivosti, posebno za kimijeve ferrariste

sezona 2007. kimijeva prva u ferrariju i jedina šampionska.......

nakon 7. utrke poredak na tablici:

1. Lewis HAMILTON 58
2. Fernando ALONSO 48
3. Felipe MASSA 39
4. Kimi RAIKKONEN 32
5. Nick HEIDFELD 26
6. G. FISICHELLA 13
7. Robert KUBICA 12

1. Ferrari 71
2. BMW Sauber BMW 39
3. Renault 25
4. Williams Toyota 13
5. Toyota 9
6. Red Bull Renault 6
7. Super Aguri Honda 4

treba li ovome bilo što dodati?
a da nije mclaren 1. sa 106 bodova?
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Presmjesno mi je ovo sa Red Bullom ,ljudi imali 6 bodova .Sta uradise ova nova pravila....
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Kimi the best
Početnik
Početnik

Post Postao/la Kimi the best »

sunseeker je napisao/la:treba li ovome bilo što dodati?
Samo izjavu Alonsa da je F10 najbolji bolid po ponasanju koji je ikada vozio, i cinjenicu da Ferrari nikada nije uspeo da Raikkonenu napravi bolid po njegovoj meri. U prvim trkama te 2007 Raikkonen se jako mucio sa bolidom, posle toga su stvari dosle na svoje mesto ali opet to nije bilo to, evo ti link sa predposlednje trke u sezoni i pogledaj koliko taj bolid understeera, a opste je poznata cinjenica da Kimi ne voli understeer, ima i njegova nedavna izjava o tome.

http://www.youtube.com/watch?v=LvB_C9-y_AU" onclick="window.open(this.href);return false;

BTW Raikkonen je te godine bio jako konstantan, samo jedna vozacka greska, kvalifikacije u Monacu, u trci osvojio bod. Na zalost 2 puta odustao, elektronika i hidraulika razlozi.
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

Kimi the best je napisao/la:
Samo izjavu Alonsa da je F10 najbolji bolid po ponasanju koji je ikada vozio, i cinjenicu da Ferrari nikada nije uspeo da Raikkonenu napravi bolid po njegovoj meri. U prvim trkama te 2007 Raikkonen se jako mucio sa bolidom, posle toga su stvari dosle na svoje mesto ali opet to nije bilo to, evo ti link sa predposlednje trke u sezoni i pogledaj koliko taj bolid understeera, a opste je poznata cinjenica da Kimi ne voli understeer, ima i njegova nedavna izjava o tome.

http://www.youtube.com/watch?v=LvB_C9-y_AU" onclick="window.open(this.href);return false;

BTW Raikkonen je te godine bio jako konstantan, samo jedna vozacka greska, kvalifikacije u Monacu, u trci osvojio bod. Na zalost 2 puta odustao, elektronika i hidraulika razlozi.
znam da je OFFT, ali htio sam ovo još jednom naglasiti, jer se često voli reći kako je hamilton izgubio prvenstvo jer svi spominju kinu i sl a nitko ne spominje ova 2 kimijeva odustajanja, kakvih lewis nije imao te sezone.

ot - mislim da još treba sačekati, ja nekako imam još uvijek ludu ideju (od početka sezone) da će alonso biti prvak ove godine, ne znam, nekako imam osjećaj da će uzet bodove tamo di može i treba, mislim da je red bull već previše prilika propustio i to im se može osvetit. recimo u ovom trenutu mi se lewis isto čini realni prvak, jedino ako ipak nakon ove utrke RBR opet odmagli
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Kimi the best je napisao/la:

u tome je i problem f10 u bahreinu je isti onaj koji je došao u tursku......a u f1 kad stojiš onda debelo i rapidno nazaduješ (kao što nam je ferrari to zorno demonstrirao)

slažem se, u 2007.-oj kimijev problem je bio što mu auto nije "sjeo", ali što to zapravo znači? dali je onda problem u bolidu ili vozaču?

ja sam o simbiozi vozača i bolida već pisao ovdje na forumu, neću sad ulaziti u tu problematiku jer to je kompleksna stvar....

krajnja poanta priče: vozač je taj koji bi trebao biti fleksibilniji i prilagoditi se novonastaloj situaciji, idealno je kad ne mora, ali dešava se ponekad da mora.....
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

sunseeker je napisao/la:
u tome je i problem f10 u bahreinu je isti onaj koji je došao u tursku......a u f1 kad stojiš onda debelo i rapidno nazaduješ (kao što nam je ferrari to zorno demonstrirao)

slažem se, u 2007.-oj kimijev problem je bio što mu auto nije "sjeo", ali što to zapravo znači? dali je onda problem u bolidu ili vozaču?

ja sam o simbiozi vozača i bolida već pisao ovdje na forumu, neću sad ulaziti u tu problematiku jer to je kompleksna stvar....

krajnja poanta priče: vozač je taj koji bi trebao biti fleksibilniji i prilagoditi se novonastaloj situaciji, idealno je kad ne mora, ali dešava se ponekad da mora.....
Upravo tako.Zanimljivo je kako se Alonso prilagodi na svaki bolid pa čak i na ovaj F10 iako će neki reći da nije tako.Renault,Mclaren,Ferrari.Michelin,Bridgestone gotovo da mu je svejedno ;)
...put u raj nije posut ružama...
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

opako subjektivan post... :)
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Dodi_napalm je napisao/la:opako subjektivan post... :)
A ti sad reci da to nije istina? ;)
...put u raj nije posut ružama...
gradski
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la gradski »

te godine je i kubica imao istih problema kao i kimi. problem je bio u prednjim gumama, koje nikako nisu uspjevali zagrijati svojim načinom vožnje, tako da su morali mijenjati stil vožnje, a onda su kompromitirali brzinu...
pa ipak su uspjevali voziti brzo, što samo govori koliko su oba vrhunski vozači
najbolji primjer, kolika je brzina ovog ferrarija je massa. još je davno Jergović govorio da je Massa brz onoliko koliko je dobar bolid, a kad Ferrari napravi lošiji bolid i njegova brzina će rapidno pasti
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

da ne kvotujem sad ovih par postova odozgo ali mnogi u odbrani ms navode da mu mercedes nije dao/spremio odgovarajuci bolid
da li se to onda moze reci i za boravak kimija u ferariju??
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:da ne kvotujem sad ovih par postova odozgo ali mnogi u odbrani ms navode da mu mercedes nije dao/spremio odgovarajuci bolid
ferrari je u '07 i '08 bio pobjednički bolid, to kaj nije sasvim odgovarao kimiju je drugi par rukava....
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

sunseeker je napisao/la:
kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:da ne kvotujem sad ovih par postova odozgo ali mnogi u odbrani ms navode da mu mercedes nije dao/spremio odgovarajuci bolid
ferrari je u '07 i '08 bio pobjednički bolid, to kaj nije sasvim odgovarao kimiju je drugi par rukava....
Ključna razlika. Mercedes nažalost nije (još) pobjedniči bolid.
A bome to bi se moglo reći i za ovogodišnji Ferarri. Mclaren i Red bull su pobjednički bolidi, ferarri bi više spadao u "dark horse".
Michael is faster than you!!
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Tako sam se prije početka sezone veselio velikom povratku ferrari-ja, i sad ovo...
Nadam se da će se vratiti, iako znam da je sad skroz teško uhvatiti priključak. Uza sve kapacitete
Vidjet ćemo
Samo neka se trkaju.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Ja mislim da su u Ferrari-ju svjesni da moraju napraviti ogroman iskorak kako bi stigli Red Bull i McLaren.Dakle moraju uraditi nesto genijalno sto ostali nece imati na svojim bolidima.Vjerojatno racunaju da ce Kanada koliko-toliko odgovarati F10 jer ne zahtijeva puno downforce-a, tako da su za tu utrku pripremili samo aero paket sa low downforce generiranjem kao sto se za tu utrku uvijek i priprema ( U Monzi je taj aero paket jos ekstremniji ).
Za Valenciju navodno pripremaju veliko poboljsanje za bolid.Ja vjerujem da ce to biti mnogo poboljsanja u svim podrucjima, samo nzm koliko ce to donijeti vremena.Da li ce biti dovoljno? Nadam se da hoce.Suska se da bi trebao cijeli straznji kraj bolida biti potpuno nov, sa novim ekstremnim difuzorom ( osmislio neki aerodinamicar koji je bivsi djelatnik Toyota-e ) te novim ispusnim sustavom ( mislim da ce biti u stilu Red Bull-a, znaci skoro lezi na podnici bolida ispod straznjeg ovjesa ).Izgleda da je to jedna od Red Bull-ovih kvaka ove sezone.Taj ispusni sustav koji uopce ne ometa zracne struje preko i oko bolida...Nadam se da ce se Ferrari probuditi od Valencije jer F10 nije lose koncipiran bolid, cak mislim u startu da je bio uz Red Bull najbolje koncipiran bolid, samo ga treba razvijati vecom brzinom jer je konkurencija nevjerojatno ostra i jaka, a toga u Ferrari-ju izgleda nisu bili svjesni..To je gl. problem..
FORZA FERRARI!!!
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

nikolaa je napisao/la:Ja mislim da su u Ferrari-ju svjesni da moraju napraviti ogroman iskorak kako bi stigli Red Bull i McLaren.Dakle moraju uraditi nesto genijalno sto ostali nece imati na svojim bolidima.Vjerojatno racunaju da ce Kanada koliko-toliko odgovarati F10 jer ne zahtijeva puno downforce-a, tako da su za tu utrku pripremili samo aero paket sa low downforce generiranjem kao sto se za tu utrku uvijek i priprema ( U Monzi je taj aero paket jos ekstremniji ).
Za Valenciju navodno pripremaju veliko poboljsanje za bolid.Ja vjerujem da ce to biti mnogo poboljsanja u svim podrucjima, samo nzm koliko ce to donijeti vremena.Da li ce biti dovoljno? Nadam se da hoce.Suska se da bi trebao cijeli straznji kraj bolida biti potpuno nov, sa novim ekstremnim difuzorom ( osmislio neki aerodinamicar koji je bivsi djelatnik Toyota-e ) te novim ispusnim sustavom ( mislim da ce biti u stilu Red Bull-a, znaci skoro lezi na podnici bolida ispod straznjeg ovjesa ).Izgleda da je to jedna od Red Bull-ovih kvaka ove sezone.Taj ispusni sustav koji uopce ne ometa zracne struje preko i oko bolida...Nadam se da ce se Ferrari probuditi od Valencije jer F10 nije lose koncipiran bolid, cak mislim u startu da je bio uz Red Bull najbolje koncipiran bolid, samo ga treba razvijati vecom brzinom jer je konkurencija nevjerojatno ostra i jaka, a toga u Ferrari-ju izgleda nisu bili svjesni..To je gl. problem..
Problem je što oni nemaju genijalce, kreativne ljude možda jedino Tombazis, dovoljno je pogledati samo prednje krilo F10, jedno od najjednostavnih u F1. Eto i taj ispušni sustav će pokušati da kopiraju od Red Bull-a. O tom famoznom difuzoru se priča još od početka sezone, da je jedan djelatnik iz Toyote došao u Ferrari i donio ideju o tom difuzoru, međutim F10 je već bio koncipiran na drugačiji način i nije bilo moguće samo ubaciti taj difuzor, spominjalo se da će možda biti sa tim difuzorom na završnim testiranjima u Barseloni, pa u Bahreninu, pa onda skoro sigurno će doći sa tim difuzorom na VN Španije, pa evo sad doći će sa tim difzorom u Valensiju, sve mi se čini da ćemo mi navijači Ferrarija čekati taj difuzor kao u onoj drami Čekajući Godoa, nadam se da ćemo ga mi navijači Ferrarija dočekati, mislim ne Godoa već difuzor. :biggrin:
A što se tiče problema Ferrarija, ponoviću šta je problem Ferrarija, kreativni i sposobni ljudi, čvsta ruka, dobra ogranizacija, jer sve ostalo imaju. Vozači koji su vozili za Ferrariju nisu nikad bili problem ako pogledamo kroz povjest a nisu ni sada, uvijek Ferrari ima bar jednog vozača koji je spreman da se bori za titulu ali samo ako mu Ferrari omogući kvalitetan bolid.
Od 2006 god. je počelo osipanje tima, većina vrhunskih stručnjaka i inžinjera je otišla ili otpuštena ili je sklonjena (Baldeseri) i nastupila je talijanizacija Ferrarija, znači osnovi kriterijum je da si talijan, a znanje i sposobnost nisu bitni.
Ova današnja slika Ferrarija je posledica toga, kako su posijali sada tako žanju, to je fakat. ;)
Takođe, pisao sam to već, čudi me što Alonso sa sobom nije doveo bar jednog novog čovjeka, inžinjera.
EdijanH

Post Postao/la EdijanH »

F2004_the_best_ever je napisao/la: Problem je što oni nemaju genijalce, kreativne ljude možda jedino Tombazis, dovoljno je pogledati samo prednje krilo F10, jedno od najjednostavnih u F1. Eto i taj ispušni sustav će pokušati da kopiraju od Red Bull-a.

A što se tiče problema Ferrarija, ponoviću šta je problem Ferrarija, kreativni i sposobni ljudi, čvsta ruka, dobra ogranizacija, jer sve ostalo imaju.

Od 2006 god. je počelo osipanje tima, većina vrhunskih stručnjaka i inžinjera je otišla ili otpuštena ili je sklonjena (Baldeseri) i nastupila je talijanizacija Ferrarija, znači osnovi kriterijum je da si talijan, a znanje i sposobnost nisu bitni.

Takođe, pisao sam to već, čudi me što Alonso sa sobom nije doveo bar jednog novog čovjeka, inžinjera.
Potpisujem... Ja smatram da je problem baš u tomu... Pogledajte samo ostale ekipe... Tu je već jasno da i mnogo mnogo manje ekipe imaju veće, poznatije i priznatije stručnjake nego Ferrari... Da nespominjem veće ekipe koje žive od bivših Ferrarijevih stručnjaka i one koje imaju svoje vlastite stručnjake, poznate kao i sami vlasnici ekipa, a takvo nešto treba zaslužiti... Realno, mislim da u Ferrariju nema tog genijalca koji će nešto da promjeni na bolje, nevezano za novac, jer postoje stvari koje nemogu da se kupe... Ipak, kvalitet i kvantitet nisu iste stvari, ali, nadam se da će ovaj put ta najavljena poboljšanja barem malo da pomognu, jer vjerujem da netrebaju biti najbrži, samo da su tu negdje i Ferni može napraviti dobar posao... Ukratko, bojim se da Ferrari nema dovoljno genijalne kapacitete u stručnom kadru da bi nešto drastično popravio... Dok god se budu vodili ovom politikom i nedovedu nekog dostojnog imena Ferrari, neće biti najbrži bolid... A koliko mogu biti brzi, neznam, nadam se dovoljno da bi se moglo nešto uraditi... To za Alonsa i Renault, heh, mislim da je čak prošle godine pao izbor i da se je pričalo ko to ide iz Renaulta u Ferrari, ali je i to ostalo samo na priči, iskreno, ostao sam iznenađen time da se to nije desilo jer sam to bio prihvatio kao realnost i nešto što će da bude 100%... Neznam...
Fiorano04

Post Postao/la Fiorano04 »

Svi navijači Ferrarija su razočarani trenutnom formom crvenih bolida ali potpuno je pogrešno otpisivati ih u ovome trenutku.
Svi smo svjedoci da se forma momčadi često promjeni u samo 2-3 utrke.
Ferrari je, uz McLaren, momčad sa najvećim resursima i uopće ne sumnjam da će performansama stići RedBull, samo se nadam da neće biti prekasno.
Ne slažem se sa tvrdnjama da Ferrari nema dobre inženjere, smatram da, uz McLaren, ima najbolje osim naravno onog najboljeg - Adriana Neweya.
Newey je najveća prednost RedBulla pred McLarenom i Ferrarijem, to je čovjek koji uvijek uspije pronaći neka genijalna rješenja koja njegovim bolidima osiguravaju prednost pred konkurencijom.
Možda je Ferrari krenuo krivim smjerom kad je resurse usmjerio na razvoj F-ducta umjesto na povećanje downforcea ali razvoj F10 je samo usporen a nikako zaustavljen.
Siguran sam da ćemo kroz nekoliko utrka biti svjedoci dramatičnog poboljšanja performansi F10.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

od top momcadi, odnosno od ferrarija sasvim je ispravno uvijek ocekivati napredak i drzanje i diktiranje tempa, ne kopiranje najbrzeg bolida..

kazes da je pogreska sto su resurse usmjerili na razvoj rupe? sto ti to znaci? da su im resursi presusili? pa nemaju oni jednu garazicu i 3 covjeka koji nesto znau napravit.. imaju jedno selo ljudi.. ja mozda cak tu vidim problem, svi dodaju nesto, a u biti nista..

stefano je izjavio kako se ne predaju, da jos nije gotovo, da su jos uvijek u utrci za titulom, jer kao svi smo vidjeli sto se sve moze dogodit na utrci..?!
pa jbte, kakva je to izjava jednog sefa momcadi? da racuna na svakava dogadjanja na stazi, da ce se stalno svi lupati i da ce se oni odvoziti do titule.. mislim lol..

s druge pak strane, istina bog, nitko ne otpisuje ferrari i njihov povratak, sve te lagane izjave ionako nista ne znace, cak najcesce sasvim suprotno, prava se istina uvijek pazljivo skriva, samo.. neznam ja koliko oni mogu cekat..
od valencije takodjer ne ocekuju nista, a to je polako polovica sezone.. ili misle zabljesnut drugu polovicu i nadat se da ce im sve ic ko po loju, da su sve pehove iskoristili i da ce se drugi malo usporit u tom razvoju..
rFactor F1 HR server Info
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Evo josh malo detalja u vezi Ferrari World - Abu Dhabi, kako će izgledat jedna od atrakcija, šta će sadržavat itd.... ;)

Predobro to izgleda, isplatilo bi se jednom otić :biggrin:
slika slika
Odgovori