Ostali sportovi...

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Zgodnija je...

Julia Mancuso
5
14%
Lindsey Vonn
21
57%
Ne volim žene
2
5%
Zgodnija mi je neka treća
9
24%

Ukupno glasova: 37

Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Re: Ostali sportovi...

Post Postao/la Icy »

Chuck Norris je napisao/la:Svaka mu čast ali ipak jedan je kralj a to je Roger ;)
Nadal dokazao da je najbolji igrač u povijesti na zemljanim terenima,dok je fedex najveći svih vremena ukupno
Tako je! :thumbup:

Eh da bar ovako stalno igra :biggrin: :biggrin:
slika

EDIT: Kad smo već kod Nadala - jedino kaj me kod njega nervira su one njegove trifrtaljne bermude, grozne su! :biggrin:
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Icy je napisao/la:
EDIT: Kad smo već kod Nadala - jedino kaj me kod njega nervira su one njegove trifrtaljne bermude, grozne su! :biggrin:
A nervirali te njegova priprema za servis tj konstantno češanje stražnjice!? :biggrin: :biggrin:
...put u raj nije posut ružama...
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Dodamo jos ono njegove trcanje prije zagrijavanja :biggrin:
Jednostavno krepavam kad ga Nole imitira :D
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ne pratim kosarku, no evo da spomenem, Cibona je u Zadru izjednacila, sada je rezultat 2:2. (rez je bio 71-78) Odluka prvaka pada u Zagrebu. Sta mislite, tko pobjedjuje u ZG-u?
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Scuderia je napisao/la: Sta mislite, tko pobjedjuje u ZG-u?
Cibona definitivno, sutra idem kartu kupiti!! :D
Cibona je klub koji je daleko kvalitetniji od svih naših klubova i sve osim pobjede bit će iznenađenje.

Baš mi je drago da su izjednačili, pgotovo nakon navijača Zadra koji su provocirali na utakmici u Zagrebu Gordona, palili baklje, a poslije tekme su se naslađivali kako će slavlje u Zadru biti slađe.

Naprijed Cibona, idemo ponoviti onih 20+ razlike!! :)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Scuderia je napisao/la:Ne pratim kosarku, no evo da spomenem, Cibona je u Zadru izjednacila, sada je rezultat 2:2. (rez je bio 71-78) Odluka prvaka pada u Zagrebu. Sta mislite, tko pobjedjuje u ZG-u?
Svaka čast ciboni u ovakvoj atmosferi odigrali su zrelu utakmicu,stalno su kontrolirali utakmicu ali nikako nisu uspijevali prelomiti rezultat do pred kraj.I što je još važnije dobili su bez značajnijeg učinka Tomasa =D>

Nadam se da će cibosi dobiti ovo i biti prvi koji su preokrenuli 0-2 u finalu,iako neće biti nimalo lako.I nadam se također da će napokon imati domaći teren :biggrin:
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

U košarci mi je Zadar puno draži od Cibone i meni je žao što nisu iskoristili ovu meč loptu...Cibona zasluženo pokorila dvoranu K.Čosića...ako se zadrani psihički uspiju vratiti za zadnju utakmicu sve će biti otvoreno...ako ih ovaj poraz "dotuče" u Zagrebu će biti kanta za napucavanje...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Schumy.d je napisao/la:
Cibona je klub koji je daleko kvalitetniji od svih naših klubova i sve osim pobjede bit će iznenađenje.

Baš mi je drago da su izjednačili, pgotovo nakon navijača Zadra koji su provocirali na utakmici u Zagrebu Gordona, palili baklje, a poslije tekme su se naslađivali kako će slavlje u Zadru biti slađe.

Zadar bar ima nesto sto Cibona nema-NAVIJACE- (nemoj shvatit kao provokaciju :biggrin:

Tribala je festa bit,al jbg utakmica izgubljena zbog Sunare i njegovo jadno forsiranje Cara #-o.No,ipak zasluzena pobjeda Cibone i u najgorim trenucima su pokazali pravu snagu.Nema predaje mogli su jedanput dobit u Zagrebu,a mogu i drugi put.

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

bibi_Alonso 4ever je napisao/la: Zadar bar ima nesto sto Cibona nema-NAVIJACE- (nemoj shvatit kao provokaciju :biggrin:

Tribala je festa bit,al jbg utakmica izgubljena zbog Sunare i njegovo jadno forsiranje Cara #-o.No,ipak zasluzena pobjeda Cibone i u najgorim trenucima su pokazali pravu snagu.Nema predaje mogli su jedanput dobit u Zagrebu,a mogu i drugi put.
Zadar ima odlične navijače, ali ono hukanje Gordonu i paljenje baklje im nije trebalo i zato baš želim da Cibona razbije Zadar sutra.
Succum
Navijam za: Williams

Post Postao/la Succum »

Schumy.d je napisao/la:

Nekako nije bilo ovakvih komentara nakon 2-0 :roll:
Čovjek bez vlastitih principa je čovjek bez početka!!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Succum je napisao/la: Nekako nije bilo ovakvih komentara nakon 2-0 :roll:
Ja uvijek mislim da je Cibona dosta kvalitetnija od Zadra. Ove 2 početne utakmice ruku na srce je Cibona odigrala jako loše, a Zadar je i takvu Cibonu jedva pobijedio. Ako se sutra razigraju Gordon i Tomas, a obrana bude na nivou Euroligaških tekmi, Zadar nema šanse.
Succum

Post Postao/la Succum »

Schumy.d je napisao/la:
bibi_Alonso 4ever je napisao/la: Zadar bar ima nesto sto Cibona nema-NAVIJACE- (nemoj shvatit kao provokaciju :biggrin:

Zadar ima odlične navijače, ali ono hukanje Gordonu i paljenje baklje im nije trebalo i zato baš želim da Cibona razbije Zadar sutra.

A što taj isti Gorodn radi? Na zagrijavanju namjerno provocira i dolazi do navijaća u prvim redovima i maše nogom,ka ono zagrijavanje.Zadar je isto imao igrače tipa Gordon,to je bio Corey Brewer,on je na terenu bio zvjerka,i znao se potuć i sve to,ali na terenu samo.Dok ovaj ljude provocira an tribini,beljući se i mlataranjem rukama prema navijaćima. :roll: To što to navijanje nije fer,i nije korektno je drugi par postola,ali pola ovog je sam izazvao. ;)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la: Zadar ima odlične navijače, ali ono hukanje Gordonu i paljenje baklje im nije trebalo i zato baš želim da Cibona razbije Zadar sutra.
U potpunosti se slažem s tobom,imaju odlične navijače =D> ali moraju se rješiti rasizma.
Čitao sam malo komentare kako neki pravdaju hukanje Gordonu kako ih on provocira a dobro se sjećem da su to isto lani govorili za Andersona,pa ne može biti slučajnost ;)

Istina ko što je neko rekao da nije bilo komentara nakon 0-2,ja bar nisam pisao ništa samo iz razloga jer nisam vidio da je iko zainteresiran za komentiranje ove finalne serije.A inače i nakon 0-2 sam vjerovao da Cibona može preokrenuti seriju jer je kvalitetnija ekipa,ali naravno da neće biti lako jer Zadar kad ga krene šut je jako opasan
Sve u svemu ovo je dobro za hrvatsku košarku jer trebaju nam ovakva 2 kluba inadam se da će u Zagrebu publika se odazvati u velikom broju.

I još jedna stvar zaista bi šteta bila da igračina kao Tomas nema naslov prvaka Hrvatske,zato ajmo cibosi po 3. pobjedu

EDIT:
@suucum

Evo odgovora iznad na tvoj post o Gordonu a napisao sam ga prije nego je ovdje iko išta napisao
Objasni mi kako prošle godine Anderson i ove Gordon provociraju i vidi slučajnosti oba su crnci i oba su ključni igrači cibone?
Succum

Post Postao/la Succum »

Chuck Norris je napisao/la:
EDIT:
@suucum

Evo odgovora iznad na tvoj post o Gordonu a napisao sam ga prije nego je ovdje iko išta napisao
Objasni mi kako prošle godine Anderson i ove Gordon provociraju i vidi slučajnosti oba su crnci i oba su ključni igrači cibone?
Pproćitaj moj post malo bolje pa ćeš vidjeti.Na zagrijavanju namjerno stane tik do prvog reda,namjerno diže noge do navijaća na tribini.Svaki koš izvodi svoje majmunske kerefeke,i konstantna provokacija,koja se oćituje i na terenu,na trećoj utakmci,stoji i rade evidenten korake(koji usput nisu suđeni),i stoji na terenu dok regularno vrijeme teče,I izaziva Stipćevića koji je na to reagirao ko svako normalan na provokaciju,još u sljedećem napadu zabije lakat Roku u zube,kod egal završnice,što po pravilima triba biti osobna u napadu i Zadrova lopta.Oko Andersona mi je smetalo,zaštićenost kod sudaca i guranje u Hrvatsku nacionalnu selekciju i svršavanje Cvitkovića i pola Hrvatske na njega. ;)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Succum je napisao/la:
Pproćitaj moj post malo bolje pa ćeš vidjeti.Na zagrijavanju namjerno stane tik do prvog reda,namjerno diže noge do navijaća na tribini.Svaki koš izvodi svoje majmunske kerefeke,i konstantna provokacija,koja se oćituje i na terenu,na trećoj utakmci,stoji i rade evidenten korake(koji usput nisu suđeni),i stoji na terenu dok regularno vrijeme teče,I izaziva Stipćevića koji je na to reagirao ko svako normalan na provokaciju,još u sljedećem napadu zabije lakat Roku u zube,kod egal završnice,što po pravilima triba biti osobna u napadu i Zadrova lopta.Oko Andersona mi je smetalo,zaštićenost kod sudaca i guranje u Hrvatsku nacionalnu selekciju i svršavanje Cvitkovića i pola Hrvatske na njega. ;)
I Andersonu i Gordonu su hukali,i gađali ih tako da to nije slučajnost i ne vjerujem u takve provokacije i ne može se hukanje opravdati.A i da je bilo provokacija na taj način se ne odgovara.
A nemoj o suđenju jučer jer je bilo na Zadrovoj strani,koliko samo slobodni plus 2 tehničke i jedna namjerna Ciboni ;)
Succum

Post Postao/la Succum »

Succum je napisao/la:
I Andersonu i Gordonu su hukali,i gađali ih tako da to nije slučajnost i ne vjerujem u takve provokacije i ne može se hukanje opravdati.A i da je bilo provokacija na taj način se ne odgovara.
A nemoj o suđenju jučer jer je bilo na Zadrovoj strani,koliko samo slobodni plus 2 tehničke i jedna namjerna Ciboni ;)
Što onda hoćeš moje mišljenje kad mi ne viruješ. :roll: Ne vjerovati ćovjeku koji je bio na utakmici,a može se dosta toga i na TV-u vidjeti siguran sam u to.Jesam ja spomenuo suđenje na ovoj zadnjoj utakmici bilo gdje u mojem postu :roll: I nije bilo na stranu Zadru,jer je masu lopti i bezveznih faulova suđeno za Cibonu.Pa namjerna je ćista bila,po tvom ako se sudi očigledna namjerna to je navlaćenje za nekog? :roll:
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: I Andersonu i Gordonu su hukali,i gađali ih tako da to nije slučajnost i ne vjerujem u takve provokacije i ne može se hukanje opravdati.A i da je bilo provokacija na taj način se ne odgovara.
Upravo tako, a šta je najbolje od svega, u Zadru su također igrli crnci poput Johnsona koji ima je bio najdraži igrač. Ma može vas biti sram hukati nekome, eto, to je sve šta imam za reći.
U punoj dvorani Dražena Petrovića gostovale su mnoge momčadi sa crnim igračima, ali se nikad nije hukalo nikome. Možda Cibona nema fanatične navijače na svojoj strani, ali barem ima kulturu.
A ovi Zadrani mi idu na živce sa sbojim konstantnim prigovaranjem sucima, bacanjem lopti ljutito itd itd. I sve na kraju prođe uglavnom nekažnjeno. Onaj Car svaki put provocira, čak bi želio i fizički obračun sa nekim od igrača, Periću se sudi čisti faul, on ljutito baci loptu u reklame... Stvarno kulturno, samo šta to suci ne znaju kazniti. Ili ne žele, ne znam... :doubt:
Succum

Post Postao/la Succum »

Schumy.d je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la: I Andersonu i Gordonu su hukali,i gađali ih tako da to nije slučajnost i ne vjerujem u takve provokacije i ne može se hukanje opravdati.A i da je bilo provokacija na taj način se ne odgovara.
Upravo tako, a šta je najbolje od svega, u Zadru su također igrli crnci poput Johnsona koji ima je bio najdraži igrač. Ma može vas biti sram hukati nekome, eto, to je sve šta imam za reći.
U punoj dvorani Dražena Petrovića gostovale su mnoge momčadi sa crnim igračima, ali se nikad nije hukalo nikome. Možda Cibona nema fanatične navijače na svojoj strani, ali barem ima kulturu.
A ovi Zadrani mi idu na živce sa sbojim konstantnim prigovaranjem sucima, bacanjem lopti ljutito itd itd. I sve na kraju prođe uglavnom nekažnjeno. Onaj Car svaki put provocira, čak bi želio i fizički obračun sa nekim od igrača, Periću se sudi čisti faul, on ljutito baci loptu u reklame... Stvarno kulturno, samo šta to suci ne znaju kazniti. Ili ne žele, ne znam... :doubt:
Kad je zadnji put dvorana Dražena Perovića bila puna? :lol: :lol: Nemate vi uopće navijaća,nego baku elzu :lol: :lol:
A kad je druga finalna utakmica protiv Cedevite,igrać Cedevite krvnićki udario Cara zadjih 20 sekundi,a suđeno nije bilo ništa.Faul koji je suđen kod egal rezultata,koji je suđen na Baždariću,kojeg uopće nije bilo. :roll: A kad smo pokradeni u finalu kupa protiv Cibone,vi ste pisali fantastićna Cibonina partija,a krađom ste ušli u finale kupa. :roll: A da ne spominjem očiglednu krađu prošlih godina,i pola ukradenih prvenstava. :roll: Zašto finalnu seriju sude suci iz Zagreba,a Cibona je iz Zagreba,ne suci navijaju za Široki :roll: :roll: Hrvstka košarka mito i korupcija :roll: A vi dragi moji sagledajte činjenice i svaka medalja ima dvije strane,a ne samo jendu koju vi gledate :roll: :roll:
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Succum je napisao/la: Što onda hoćeš moje mišljenje kad mi ne viruješ. :roll: Ne vjerovati ćovjeku koji je bio na utakmici,a može se dosta toga i na TV-u vidjeti siguran sam u to.Jesam ja spomenuo suđenje na ovoj zadnjoj utakmici bilo gdje u mojem postu :roll: I nije bilo na stranu Zadru,jer je masu lopti i bezveznih faulova suđeno za Cibonu.Pa namjerna je ćista bila,po tvom ako se sudi očigledna namjerna to je navlaćenje za nekog? :roll:
Nije stvar da ti ja ne vjerujem,samo ti si po ovim postovima bi rekao "žeštoki" navijač Zadra,a dok ja navijam za Cibonu al ne baš tako žestoko kao ti za Zadar,a meni je također Zadar drag klub,kao i Zadrovi navijači koji stvore sjajnu atmosferu ali ovo sa Ciboninim crncima im ne služi na čast
Succum je napisao/la: Kad je zadnji put dvorana Dražena Perovića bila puna? :lol: :lol: Nemate vi uopće navijaća,nego baku elzu :lol: :lol:
A kad je druga finalna utakmica protiv Cedevite,igrać Cedevite krvnićki udario Cara zadjih 20 sekundi,a suđeno nije bilo ništa.Faul koji je suđen kod egal rezultata,koji je suđen na Baždariću,kojeg uopće nije bilo. :roll: A kad smo pokradeni u finalu kupa protiv Cibone,vi ste pisali fantastićna Cibonina partija,a krađom ste ušli u finale kupa. :roll: A da ne spominjem očiglednu krađu prošlih godina,i pola ukradenih prvenstava. :roll: Zašto finalnu seriju sude suci iz Zagreba,a Cibona je iz Zagreba,ne suci navijaju za Široki :roll: :roll: Hrvstka košarka mito i korupcija :roll: A vi dragi moji sagledajte činjenice i svaka medalja ima dvije strane,a ne samo jendu koju vi gledate :roll:
Previše bijesa i frustracija u tvom postu almeida pardon succum da bi bio objektivan ;)
Uvijek neke krađe ,teorije zavjere i slične gluposti.Da suci su krivi što Car ima šut 1/14 i što ga trener drži u utakmici
I kakve veze ima kad je dvorana bila puna!?

PS Smanji malo s tim smajlićima
Succum

Post Postao/la Succum »

Nije stvar da ti ja ne vjerujem,samo ti si po ovim postovima bi rekao "žeštoki" navijač Zadra,a dok ja navijam za Cibonu al ne baš tako žestoko kao ti za Zadar,a meni je također Zadar drag klub,kao i Zadrovi navijači koji stvore sjajnu atmosferu ali ovo sa Ciboninim crncima im ne služi na čast
Da,navijam za Zadra,i nisam baš žeštoki,oden di koji put na utakmicu. ;)
Chuck Norris je napisao/la: Previše bijesa i frustracija u tvom postu almeida pardon succum da bi bio objektivan ;)
Uvijek neke krađe ,teorije zavjere i slične gluposti.Da suci su krivi što Car ima šut 1/14 i što ga trener drži u utakmici
I kakve veze ima kad je dvorana bila puna!?

PS Smanji malo s tim smajlićima
Ko je sada pak taj almeida :roll: :roll:
Kolega je spomenio da je bila,a mene baš zanima kada je to bilo.Aposlutno,zasluženo je Cibona dobila,igrala je bolje,svaka čast dobili su nas i gotovo. ;) Ja sam samo htio regairati na Gordonovo ponašanje. ;)
Schumy.d
Legenda
Legenda

:smijeh: :smijeh:

Neću ništa više komentirati jer je smiješno. Glavni kritičari Cibone i Dinama su - nebi vjerovali Zadrani i Hajdukovci. :lol:
Ma di ste vi od Cibone? Prijatelju moj, u dvorani Dražena Petrovića se igrala Euroliga i bilo je puno ljudi. Arena se napunila dupkom puna protiv Partizana.
Pa šta ti očekuješ, da će Zadar napuniti dvoranu u Zagrebu? Ljudi idu gledati košarku pa dolaze gledati prave klubove na djelu, a ne Hemofarm i Helios Domžale koji su vrhunac u Zadru.

P.S.
Baš se nisu ni Zadrani proslavili sa posjetom ove sezone, tek toliko...

:amen:
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Protiv Partizana u finalu NLB-a bi se i Maksimir napunio tako da ova izjava ne stoji.A sto se tice Eurolige dvorana je raltivno puna bila protiv Asvela i Barcelone tako da ni to ne stoji.Dok Zadar bas suprotno i kad i igraju slabiji kluobvi oni napune dvoranu sto je za svaku pohvalu.Iako,slazem se otkad Zadar igra na Visnjiku ipak nije to kao u Jazinama i to stoji.

Ps.di ti vidis da sam ja kritizirao Cibonu :?

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Protiv Partizana u finalu NLB-a bi se i Maksimir napunio tako da ova izjava ne stoji.A sto se tice Eurolige dvorana je raltivno puna bila protiv Asvela i Barcelone tako da ni to ne stoji.Dok Zadar bas suprotno i kad i igraju slabiji kluobvi oni napune dvoranu sto je za svaku pohvalu.Iako,slazem se otkad Zadar igra na Visnjiku ipak nije to kao u Jazinama i to stoji.

Ps.di ti vidis da sam ja kritizirao Cibonu :?
Partizan nije klub?
Onda ne stoji i tvoja izjava da kad igraju slabiji klubovi da je Višnjik pun što isto nije istina.

U svakom slučaju imaju fanatičnije navijače nego Cibona, to ne poričem.

P.S.
Tko ti je šta rekao? :?
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Prije nego dođe do veće svađe, zamolio bih smirivanje strasti. Nije bitno koliko ljudi dolazi na tribine, već što dolaze gledati. A mislim da se svi slažemo (osim Succuma), da ljudi koji dolaze na Cibonine utakmice mogu vidjeti puno više nego što to vide na utakmicama Zadra.

Plus što su Dalmatinci vatreniji i strastveniji navijači.

Succum, nemaš ti što braniti i pravdati Zadar kad je Cibona jednostavno bolja. Objektivnosti ne bi škodilo. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Schumy.d je napisao/la: P.S.
Tko ti je šta rekao? :?
Schumy.d je napisao/la: Glavni kritičari Cibone i Dinama su - nebi vjerovali Zadrani i Hajdukovci. :lol:
Nevidim na koga bi se to odnosilo osim na mene i Succuma ;)

24.7.2009-5.5.2013
Odgovori