Schumy.d je napisao/la:Chuck Norris je napisao/la:
I Andersonu i Gordonu su hukali,i gađali ih tako da to nije slučajnost i ne vjerujem u takve provokacije i ne može se hukanje opravdati.A i da je bilo provokacija na taj način se ne odgovara.
A nemoj o suđenju jučer jer je bilo na Zadrovoj strani,koliko samo slobodni plus 2 tehničke i jedna namjerna Ciboni

Upravo tako, a šta je najbolje od svega, u Zadru su također igrli crnci poput Johnsona koji ima je bio najdraži igrač. Ma može vas biti sram hukati nekome, eto, to je sve šta imam za reći.
U punoj dvorani Dražena Petrovića gostovale su mnoge momčadi sa crnim igračima, ali se nikad nije hukalo nikome. Možda Cibona nema fanatične navijače na svojoj strani, ali barem ima kulturu.
A ovi Zadrani mi idu na živce sa sbojim konstantnim prigovaranjem sucima, bacanjem lopti ljutito itd itd. I sve na kraju prođe uglavnom nekažnjeno. Onaj Car svaki put provocira, čak bi želio i fizički obračun sa nekim od igrača, Periću se sudi čisti faul, on ljutito baci loptu u reklame... Stvarno kulturno, samo šta to suci ne znaju kazniti. Ili ne žele, ne znam...

Kad je zadnji put dvorana Dražena Perovića bila puna?

Nemate vi uopće navijaća,nego baku elzu
A kad je druga finalna utakmica protiv Cedevite,igrać Cedevite krvnićki udario Cara zadjih 20 sekundi,a suđeno nije bilo ništa.Faul koji je suđen kod egal rezultata,koji je suđen na Baždariću,kojeg uopće nije bilo.

A kad smo pokradeni u finalu kupa protiv Cibone,vi ste pisali fantastićna Cibonina partija,a krađom ste ušli u finale kupa.

A da ne spominjem očiglednu krađu prošlih godina,i pola ukradenih prvenstava.

Zašto finalnu seriju sude suci iz Zagreba,a Cibona je iz Zagreba,ne suci navijaju za Široki

Hrvstka košarka mito i korupcija

A vi dragi moji sagledajte činjenice i svaka medalja ima dvije strane,a ne samo jendu koju vi gledate