http://mclaren.com/download/screensaver-pc" onclick="window.open(this.href);return false;
Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Formula 1 team - McLaren
Za one koji imaju neke bezvezne screensavere, postavite pravi
Super je !
http://mclaren.com/download/screensaver-pc" onclick="window.open(this.href);return false;

- Bara993
- Početnik

- Navijam za: Hamilton i McLaren
Hvala za screensaver.gringo73 je napisao/la:Za one koji imaju neke bezvezne screensavere, postavite praviSuper je !
- luka_kimi
- Moderator

- Navijam za: Kimi
Kao novopečeni navijač Lewisa Hamiltona mogu reći da je screensaver fantastičan. Čak štoviše, i za ljude koji ne navijaju za McLaren gledati ovaj screensaver stvarno je poseban doživljaj. Odlično.gringo73 je napisao/la:Za one koji imaju neke bezvezne screensavere, postavite praviSuper je !

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
- Slash
- Veteran

- Navijam za: utrkivanje
Schumy.d je napisao/la:A oko čega se vi prepirete...
Pa nije Button nikakav dupelizac, a mislim da on to nebi mogao ni biti. Čovjek je trenutno ispred Hamiltona u prvenstvu, a to je malo tko očekivao.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Mika_bar
- Početnik

Je prva liga, na desktopu mi je vec 10 dana, stavili su ga par dana nakon Monaca.luka_kimi je napisao/la:Kao novopečeni navijač Lewisa Hamiltona mogu reći da je screensaver fantastičan. Čak štoviše, i za ljude koji ne navijaju za McLaren gledati ovaj screensaver stvarno je poseban doživljaj. Odlično.gringo73 je napisao/la:Za one koji imaju neke bezvezne screensavere, postavite praviSuper je !
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

Na današnji dan prije 40 godina poginuo je Bruce McLaren. Na službenim stranicama ima zanimljivih stvarčica. Link
Nakon održane minute šutnje, slijedila je minuta buke...
Nakon održane minute šutnje, slijedila je minuta buke...

-
Tommy
- Početnik

Za one koje nisu vidjeli na f1 stranici postoji highlight utrke sa zanimljivim razgovorom, nije ni cudo da je Lewis bio ljut.
Team - Lewis we need you to save fuel. Both cars doing the same.
Lewis - Jensons closing in on me you guys.
Team - Understood Lewis
Lewis - If I back off is Jenson going to pass me or not?
Team - No Lewis... No
- Arai
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
Evo javio se i Whitmarsh da i on prokomentira team radio za vrijeme Turskog GP-a. LINK!

- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
aj pliz prevedi na hrvatski bar malo, probo sam na google prevoditelj ali izbacilo mi svasta...Arai je napisao/la:Evo javio se i Whitmarsh da i on prokomentira team radio za vrijeme Turskog GP-a. LINK!
McLaren u <3
- Arai
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
Ukratko, rekao je da je ta poruka u onom race editu pogrešna. Ono kad je Phil Prew (šef trkačih inženjera u McLarenu) rekao daMcLewis je napisao/la:aj pliz prevedi na hrvatski bar malo, probo sam na google prevoditelj ali izbacilo mi svasta...Arai je napisao/la:Evo javio se i Whitmarsh da i on prokomentira team radio za vrijeme Turskog GP-a. LINK!
Button neće proći Hamiltona ("No, Lewis, no...") Whitmarsh veli da je Prew iznio svoje mišljenje u tom trenutku, a mislio je da ga
Button neće proći.
Znači to sve nije stajalište cijele momčadi nego jede osobe čija je pretpostavka bila pogrešna. Sad koliko je to točno neznam.
Moguće da su se htjeli ograditi od momčadskih naredba...
A ako je to točno onda bi zbilja trebalo malo promisliti prije nego se nešto ide govoriti vozaču.
Jednostavno je... Da je samo preformulirao to u: "No, Lewis I THINK he won't..." i problema uopće nebi bilo.

- Toon
- Veteran

- Navijam za: mclaren
..volim ovu momčad no ovo je čista politikantska izjava koja je izjavljena nakon što se dobro promislila i pročistila (PR)...samo pokušaj "umanjivanja sumnji" ili štete (mada ne znam koje)...jednostavno mi se čini da nije sve "odigrano" po planovima i instrukcijama tima i što sad? Još uvijek nisu ni do koljena nekim momčadima u takvoj igri...šutnja je zlato (u ovom "slučaju")...Arai je napisao/la:Evo javio se i Whitmarsh da i on prokomentira team radio za vrijeme Turskog GP-a. LINK!
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Mika_bar
- Početnik

To se zove smirivanje strasti, malo su zabrljali, pa sad popravljaju dojam,
kofol to je bilo samo "njegovo mišljenje".
Uostalom, kakvo je to pitanje Lewisa "is he going to pass me?"??
Vozi svoju trku, a ako te napadne, brani se, ako nema "momcadskih odredbi"!
kofol to je bilo samo "njegovo mišljenje".
Uostalom, kakvo je to pitanje Lewisa "is he going to pass me?"??
Vozi svoju trku, a ako te napadne, brani se, ako nema "momcadskih odredbi"!
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
- McLewis
- Veteran

veliko hvala...Arai je napisao/la:Ukratko, rekao je da je ta poruka u onom race editu pogrešna. Ono kad je Phil Prew (šef trkačih inženjera u McLarenu) rekao daMcLewis je napisao/la:aj pliz prevedi na hrvatski bar malo, probo sam na google prevoditelj ali izbacilo mi svasta...Arai je napisao/la:Evo javio se i Whitmarsh da i on prokomentira team radio za vrijeme Turskog GP-a. LINK!
Button neće proći Hamiltona ("No, Lewis, no...") Whitmarsh veli da je Prew iznio svoje mišljenje u tom trenutku, a mislio je da ga
Button neće proći.
Znači to sve nije stajalište cijele momčadi nego jede osobe čija je pretpostavka bila pogrešna. Sad koliko je to točno neznam.
Moguće da su se htjeli ograditi od momčadskih naredba...![]()
A ako je to točno onda bi zbilja trebalo malo promisliti prije nego se nešto ide govoriti vozaču.
Jednostavno je... Da je samo preformulirao to u: "No, Lewis I THINK he won't..." i problema uopće nebi bilo.
McLaren u <3
- fankiđoe
- Početnik

- Navijam za: KR SV
Mislim da ja Lewis pitao hoće li ga Jenson proći čist da vidi hoće li samo uštediti malo goriva ili će se potpuno posvetiti štednji goriva.
Gledao baš danas snimku tih krugova i vidi se, odnosno čuje, da je Lewis izrazito usporio i prebacivao u višu brzinu poprilično rano.
Button je vjerojatno isto štedio, ali ne tako ekstremno kao Lewis pa mu se vrlo lako približio.
Uglavnom, evo link pa sami poslušajte i prosudite:
Hamilton economy laps
Gledao baš danas snimku tih krugova i vidi se, odnosno čuje, da je Lewis izrazito usporio i prebacivao u višu brzinu poprilično rano.
Button je vjerojatno isto štedio, ali ne tako ekstremno kao Lewis pa mu se vrlo lako približio.
Uglavnom, evo link pa sami poslušajte i prosudite:
Hamilton economy laps
- McLewis
- Veteran

navodno je u lewisovom mclarenu na kraju utrke ostalo goriva za samo jos jedan krug...
McLaren u <3
- Slash
- Veteran

- Navijam za: utrkivanje
McLewis je napisao/la:navodno je u lewisovom mclarenu na kraju utrke ostalo goriva za samo jos jedan krug...
Taman
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- darky
- Profesionalni vozač

znači da su krivo natočili gorivo.McLewis je napisao/la:navodno je u lewisovom mclarenu na kraju utrke ostalo goriva za samo jos jedan krug...
nakon prolaska ciljem treba ostati max 1dcl goriva, sve osim toga je nepotrebni višak
- One and only
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ko zna. Ipak je to V8 motor i bez obzira kolko štedljivo radi i da ga se vozi u relativno niskim obrtajima potrebno je više od decilitra.darky je napisao/la:znači da su krivo natočili gorivo.McLewis je napisao/la:navodno je u lewisovom mclarenu na kraju utrke ostalo goriva za samo jos jedan krug...![]()
nakon prolaska ciljem treba ostati max 1dcl goriva, sve osim toga je nepotrebni višak

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu
- Caldor
- Profesionalni vozač

Na službenoj f1 stranici je izašla slika McLarenovog f-ducta bez pokrova motora. Ako ju može neko staviti na forum, bio bi zahvalan jer sam ja ili mutav ili su sredili stranicu da nemogu spremit vise slike sa stranice...
EDIT: A evo sjebah ih, prtscr

Uploaded with ImageShack.us
Svi kopirajti su od formula1.com-a blablabla...
EDIT: A evo sjebah ih, prtscr

Uploaded with ImageShack.us
Svi kopirajti su od formula1.com-a blablabla...
- Mika_bar
- Početnik

Jel se meni cini ili je Mclaren malo promjenio nos, vrh nosa mi izgleda malo vise spusten nego prije? Vise nalik na proslogodisnji?
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
- Vuksa_KC
- Veteran

- Navijam za: Ferrari
Danas moramo čekati na izvještaj McLarena nakon kvalifikacija, ekipa odmah ide gledat tekmu
LINK
Bome i ja držim fige da kick-assaju Amerikance:)
Bome i ja držim fige da kick-assaju Amerikance:)
- bravof
- Početnik

Mika_bar je napisao/la:Jel se meni cini ili je Mclaren malo promjenio nos, vrh nosa mi izgleda malo vise spusten nego prije? Vise nalik na proslogodisnji?
ne cini ti se novo je prednje krilo na McM-u

Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
- Mika_bar
- Početnik

Da ipak dobro vidim, ovo mi bolje izgleda vidit cemo oce li bit i brzi.bravof je napisao/la:Mika_bar je napisao/la:Jel se meni cini ili je Mclaren malo promjenio nos, vrh nosa mi izgleda malo vise spusten nego prije? Vise nalik na proslogodisnji?
ne cini ti se novo je prednje krilo na McM-u
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
- bravof
- Početnik

- darky
- Profesionalni vozač

e tako se to radi...
kaj više reć osim

kaj više reć osim