http://mclaren.com/download/screensaver-pc" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Hvala za screensaver.gringo73 je napisao/la:Za one koji imaju neke bezvezne screensavere, postavite praviSuper je !
http://mclaren.com/download/screensaver-pc" onclick="window.open(this.href);return false;
Kao novopečeni navijač Lewisa Hamiltona mogu reći da je screensaver fantastičan. Čak štoviše, i za ljude koji ne navijaju za McLaren gledati ovaj screensaver stvarno je poseban doživljaj. Odlično.gringo73 je napisao/la:Za one koji imaju neke bezvezne screensavere, postavite praviSuper je !
Schumy.d je napisao/la:A oko čega se vi prepirete...
Pa nije Button nikakav dupelizac, a mislim da on to nebi mogao ni biti. Čovjek je trenutno ispred Hamiltona u prvenstvu, a to je malo tko očekivao.
Je prva liga, na desktopu mi je vec 10 dana, stavili su ga par dana nakon Monaca.luka_kimi je napisao/la:Kao novopečeni navijač Lewisa Hamiltona mogu reći da je screensaver fantastičan. Čak štoviše, i za ljude koji ne navijaju za McLaren gledati ovaj screensaver stvarno je poseban doživljaj. Odlično.gringo73 je napisao/la:Za one koji imaju neke bezvezne screensavere, postavite praviSuper je !
Team - Lewis we need you to save fuel. Both cars doing the same.
Lewis - Jensons closing in on me you guys.
Team - Understood Lewis
Lewis - If I back off is Jenson going to pass me or not?
Team - No Lewis... No
aj pliz prevedi na hrvatski bar malo, probo sam na google prevoditelj ali izbacilo mi svasta...Arai je napisao/la:Evo javio se i Whitmarsh da i on prokomentira team radio za vrijeme Turskog GP-a. LINK!
Ukratko, rekao je da je ta poruka u onom race editu pogrešna. Ono kad je Phil Prew (šef trkačih inženjera u McLarenu) rekao daMcLewis je napisao/la:aj pliz prevedi na hrvatski bar malo, probo sam na google prevoditelj ali izbacilo mi svasta...Arai je napisao/la:Evo javio se i Whitmarsh da i on prokomentira team radio za vrijeme Turskog GP-a. LINK!
..volim ovu momčad no ovo je čista politikantska izjava koja je izjavljena nakon što se dobro promislila i pročistila (PR)...samo pokušaj "umanjivanja sumnji" ili štete (mada ne znam koje)...jednostavno mi se čini da nije sve "odigrano" po planovima i instrukcijama tima i što sad? Još uvijek nisu ni do koljena nekim momčadima u takvoj igri...šutnja je zlato (u ovom "slučaju")...Arai je napisao/la:Evo javio se i Whitmarsh da i on prokomentira team radio za vrijeme Turskog GP-a. LINK!
veliko hvala...Arai je napisao/la:Ukratko, rekao je da je ta poruka u onom race editu pogrešna. Ono kad je Phil Prew (šef trkačih inženjera u McLarenu) rekao daMcLewis je napisao/la:aj pliz prevedi na hrvatski bar malo, probo sam na google prevoditelj ali izbacilo mi svasta...Arai je napisao/la:Evo javio se i Whitmarsh da i on prokomentira team radio za vrijeme Turskog GP-a. LINK!
Button neće proći Hamiltona ("No, Lewis, no...") Whitmarsh veli da je Prew iznio svoje mišljenje u tom trenutku, a mislio je da ga
Button neće proći.
Znači to sve nije stajalište cijele momčadi nego jede osobe čija je pretpostavka bila pogrešna. Sad koliko je to točno neznam.
Moguće da su se htjeli ograditi od momčadskih naredba...![]()
A ako je to točno onda bi zbilja trebalo malo promisliti prije nego se nešto ide govoriti vozaču.
Jednostavno je... Da je samo preformulirao to u: "No, Lewis I THINK he won't..." i problema uopće nebi bilo.
McLewis je napisao/la:navodno je u lewisovom mclarenu na kraju utrke ostalo goriva za samo jos jedan krug...
znači da su krivo natočili gorivo.McLewis je napisao/la:navodno je u lewisovom mclarenu na kraju utrke ostalo goriva za samo jos jedan krug...
Ko zna. Ipak je to V8 motor i bez obzira kolko štedljivo radi i da ga se vozi u relativno niskim obrtajima potrebno je više od decilitra.darky je napisao/la:znači da su krivo natočili gorivo.McLewis je napisao/la:navodno je u lewisovom mclarenu na kraju utrke ostalo goriva za samo jos jedan krug...![]()
nakon prolaska ciljem treba ostati max 1dcl goriva, sve osim toga je nepotrebni višak
Mika_bar je napisao/la:Jel se meni cini ili je Mclaren malo promjenio nos, vrh nosa mi izgleda malo vise spusten nego prije? Vise nalik na proslogodisnji?
Da ipak dobro vidim, ovo mi bolje izgleda vidit cemo oce li bit i brzi.bravof je napisao/la:Mika_bar je napisao/la:Jel se meni cini ili je Mclaren malo promjenio nos, vrh nosa mi izgleda malo vise spusten nego prije? Vise nalik na proslogodisnji?
ne cini ti se novo je prednje krilo na McM-u