nadajmo se da može bit bolje sutra.. ako završi ispred Rosbrga bit ce dobro
drugi sektor + oko 6 desetinki u Q2

eh.. da bar upali šta god smislili..nikolaa je napisao/la:Ocekujem od Ross-a neku suludu strategiju...
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
eh.. da bar upali šta god smislili..nikolaa je napisao/la:Ocekujem od Ross-a neku suludu strategiju...
Nažalost, rekao sam nakon Turske, da se bojim da Mercedes neće dobro izgledat u Kanadi zbog dugih pravaca i da je lako moguće da ih prešišra Renault i Force India koja je u prošlosti dobro išla na stazama slične karakteristike-manje downforce-a i nažalost bio sam u pravu.vegi696 je napisao/la:nerado potpisujemIgor18 je napisao/la:Išli su na štednju jednog seta guma, al ak su najave za sutra kiša, i ak se starta na intermedijima ili wet gumama sva ta štednja guma (ne samo njima nego i drugima) pada u vodu.
Rosbergovo 10 mjesto me također neugodno iznenadilo.
I on i Schumi startat će iz najveće gužve, u 1.zavoj uvijek je bilo krša i loma i postoji realna šansa da jedan i/ili drugi ne dođu dalje od tog zavoja.ali ISTINA nadam se sutra bodovima
Ocito da Ross ne racuna na kisu, pa su stedili set guma.Sto se tice Schumachera, ocito je malo fulao, ali vjerojatno nije ni on kriv vec je Schumacher predlozio da se tako uradi jer se bolje osjeca na tvrdoj komponenti.Mislili su iz nekoliko krugova izvuci rezultat, medjutim kocka se nije isplatila..Igor18 je napisao/la:Nažalost, rekao sam nakon Turske, da se bojim da Mercedes neće dobro izgledat u Kanadi zbog dugih pravaca i da je lako moguće da ih prešišra Renault i Force India koja je u prošlosti dobro išla na stazama slične karakteristike-manje downforce-a i nažalost bio sam u pravu.vegi696 je napisao/la:nerado potpisujemIgor18 je napisao/la:Išli su na štednju jednog seta guma, al ak su najave za sutra kiša, i ak se starta na intermedijima ili wet gumama sva ta štednja guma (ne samo njima nego i drugima) pada u vodu.
Rosbergovo 10 mjesto me također neugodno iznenadilo.
I on i Schumi startat će iz najveće gužve, u 1.zavoj uvijek je bilo krša i loma i postoji realna šansa da jedan i/ili drugi ne dođu dalje od tog zavoja.ali ISTINA nadam se sutra bodovima
Jedino kaj im može pomoći je KAOS pod uvijetom da ga oni izbjegnu a ovakvom predstavom velike šanse su da ga neće izbjeći.
Kiša bi također dobro došla.
Vidjet ćemo sutra, al ne miriši na dobro.
@Nikola- mislim da je Ross danas pogriješio sa strategijom. Kod schumachera sa tvrdim gumama (ako sam dobro primjetio da je išo na njima lovit Q3, rosby je bio na mekim) sigurno. A moglo bi se pokazat i sa Rosbergom u Q3 ako padne kiša. Na kraju najpametniji bi mogao ispast Hamilton. 1.mjesto na mekim gumama, sutra da se starta na Inter ili Full gumama, Hamilton+kiša+1 startno mjesto= pobjeda
Michael Schumacher has admitted he is using the remainder of the 2010 season to prepare for 2011.
Schumacher's Mercedes team have struggled to match the pace set by rivals McLaren and Red Bull this year.
The seven-time world champion is ninth in the standings and without a podium finish since returning to Formula One at the start of the campaign.
Schumacher, who retired in 2006, said: "At some point you understand that your package is where it is."
The German continued: "From there on you have to do a certain programme and process and that's what we are going through."
Schumacher has also admitted that it is unlikely that he will be able to compete for the world drivers' title.
"Sometimes you have these very special races and moments where things really fit together perfectly and we are not there yet, I know I am coming there, " he reflected.
However, with 12 races remaining, Schumacher has refused to count himself out of the running entirely, but conceded that his main focus will be on preparing for next year.
"The year is still long. I don't think on my side that I'm really in a position to win the championship, it's more building up and organising things for what happens from next year onwards. But you never know, it's still a long year with many points to give."
Schumacher stated that he is happy with his Mercedes team and the progress that they have made since the winter testing.
"We are in a build-up process with the team that is going extremely well," he commented.
"I'm very happy with how we work together, how we progress. We don't have the package to be in front right now, and after winter testing it was not expected to be. But when I see where we are going, it's very good."
Sta si skroman.Prvo mjesto je sasvim realnoFerrariF1 je napisao/la:3. ili 4. mjesto
Zašto misliš da će 5 vozača ispred njega odustat?Schumy.d je napisao/la:7. mjesto danas
mislim da je dovoljna jedna rečenica:vegi696 je napisao/la:Schumacher.... trebale bi mi 3 stranice da opisem njegovu utrku danas
A sta ces takvo ti je utrkivanje, moras biti bezobrazan da bi uspio, on jeste i eto osvojio je 7 naslovaCaldor je napisao/la:Ma čista svinja od čovjeka, Massi onako sjebati utrku, pa nemogu vjerovati. Cijelo vrijeme skrece u ljude i gura ih na travu. Sramota...
Kod Kubice je bila utrka, ondje nebi nitko pustio. A Liuzzi je sam kriv zbog onog malog dodira s njim. Tamo Michael nije ništa napravio.Caldor je napisao/la:Ma čista svinja od čovjeka, Massi onako sjebati utrku, pa nemogu vjerovati. Cijelo vrijeme skrece u ljude i gura ih na travu. Sramota...
Da baš mu je upropastio utrku, u 70 krugova utrke nije bio ispod 10 mjestaCaldor je napisao/la:Ma čista svinja od čovjeka, Massi onako sjebati utrku, pa nemogu vjerovati. Cijelo vrijeme skrece u ljude i gura ih na travu. Sramota...
Ako od tebe doživim objektivan post u vezi čovjeka s čijim slikama vrlo vjerojatno imaš oblijepljenu sobu onda ću ti to i priznati. Ne radi se samo o Massi, nego i o guranju Liuzzija na travu, siječenju zavoja, i na kraju skretanje u Liuzzija u kojeg je skrenuo ko da ga tamo nema. A onaj pokret u lijevo prema Massi mu nije trebao.ivan599 je napisao/la:Haha koji majstor ocito je da je bolid krš kakvog nema i da ce od sutra pocet radit na novom bolidu za sljedecu sezonu.
A ovo danas što se tice Masse ko mu kriv što nezna kocnicu stisnut sam si je kriv, i Kubica je MS izgurao van pa nikom niš ajd ne dramatizirajt Caldor.