Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
pantera
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Schumacher Ferrari

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la pantera »

:( :( :(
nadajmo se da može bit bolje sutra.. ako završi ispred Rosbrga bit ce dobro
drugi sektor + oko 6 desetinki u Q2 :(
nikolaa je napisao/la:Ocekujem od Ross-a neku suludu strategiju...
eh.. da bar upali šta god smislili..
'cause everything is possible for those who believe..
Igor18
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

vegi696 je napisao/la:
Igor18 je napisao/la:Išli su na štednju jednog seta guma, al ak su najave za sutra kiša, i ak se starta na intermedijima ili wet gumama sva ta štednja guma (ne samo njima nego i drugima) pada u vodu.
Rosbergovo 10 mjesto me također neugodno iznenadilo.
I on i Schumi startat će iz najveće gužve, u 1.zavoj uvijek je bilo krša i loma i postoji realna šansa da jedan i/ili drugi ne dođu dalje od tog zavoja.
nerado potpisujem :cry: ali ISTINA nadam se sutra bodovima
Nažalost, rekao sam nakon Turske, da se bojim da Mercedes neće dobro izgledat u Kanadi zbog dugih pravaca i da je lako moguće da ih prešišra Renault i Force India koja je u prošlosti dobro išla na stazama slične karakteristike-manje downforce-a i nažalost bio sam u pravu.
Jedino kaj im može pomoći je KAOS pod uvijetom da ga oni izbjegnu a ovakvom predstavom velike šanse su da ga neće izbjeći.
Kiša bi također dobro došla.
Vidjet ćemo sutra, al ne miriši na dobro.

@Nikola- mislim da je Ross danas pogriješio sa strategijom. Kod schumachera sa tvrdim gumama (ako sam dobro primjetio da je išo na njima lovit Q3, rosby je bio na mekim) sigurno. A moglo bi se pokazat i sa Rosbergom u Q3 ako padne kiša. Na kraju najpametniji bi mogao ispast Hamilton. 1.mjesto na mekim gumama, sutra da se starta na Inter ili Full gumama, Hamilton+kiša+1 startno mjesto= pobjeda
Michael is faster than you!!
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Igor18 je napisao/la:
vegi696 je napisao/la:
Igor18 je napisao/la:Išli su na štednju jednog seta guma, al ak su najave za sutra kiša, i ak se starta na intermedijima ili wet gumama sva ta štednja guma (ne samo njima nego i drugima) pada u vodu.
Rosbergovo 10 mjesto me također neugodno iznenadilo.
I on i Schumi startat će iz najveće gužve, u 1.zavoj uvijek je bilo krša i loma i postoji realna šansa da jedan i/ili drugi ne dođu dalje od tog zavoja.
nerado potpisujem :cry: ali ISTINA nadam se sutra bodovima
Nažalost, rekao sam nakon Turske, da se bojim da Mercedes neće dobro izgledat u Kanadi zbog dugih pravaca i da je lako moguće da ih prešišra Renault i Force India koja je u prošlosti dobro išla na stazama slične karakteristike-manje downforce-a i nažalost bio sam u pravu.
Jedino kaj im može pomoći je KAOS pod uvijetom da ga oni izbjegnu a ovakvom predstavom velike šanse su da ga neće izbjeći.
Kiša bi također dobro došla.
Vidjet ćemo sutra, al ne miriši na dobro.

@Nikola- mislim da je Ross danas pogriješio sa strategijom. Kod schumachera sa tvrdim gumama (ako sam dobro primjetio da je išo na njima lovit Q3, rosby je bio na mekim) sigurno. A moglo bi se pokazat i sa Rosbergom u Q3 ako padne kiša. Na kraju najpametniji bi mogao ispast Hamilton. 1.mjesto na mekim gumama, sutra da se starta na Inter ili Full gumama, Hamilton+kiša+1 startno mjesto= pobjeda
Ocito da Ross ne racuna na kisu, pa su stedili set guma.Sto se tice Schumachera, ocito je malo fulao, ali vjerojatno nije ni on kriv vec je Schumacher predlozio da se tako uradi jer se bolje osjeca na tvrdoj komponenti.Mislili su iz nekoliko krugova izvuci rezultat, medjutim kocka se nije isplatila..
Ipak ovaj bolid nije dorastao za najvece domete..Nije to to...
FORZA FERRARI!!!
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Oni krenu dobro i onda samo sebe potapaju sa vremenima
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
Jackie Stewart
F1-HR kviz champion
F1-HR kviz champion

Post Postao/la Jackie Stewart »

Schumacher 13. Šteta. Jednostavno nema brzinu. Nadam se da će u utrci biti bolje.
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

Schumacher will use rest of season to prepare for 2011
Michael Schumacher has admitted he is using the remainder of the 2010 season to prepare for 2011.

Schumacher's Mercedes team have struggled to match the pace set by rivals McLaren and Red Bull this year.

The seven-time world champion is ninth in the standings and without a podium finish since returning to Formula One at the start of the campaign.

Schumacher, who retired in 2006, said: "At some point you understand that your package is where it is."

The German continued: "From there on you have to do a certain programme and process and that's what we are going through."

Schumacher has also admitted that it is unlikely that he will be able to compete for the world drivers' title.

"Sometimes you have these very special races and moments where things really fit together perfectly and we are not there yet, I know I am coming there, " he reflected.

However, with 12 races remaining, Schumacher has refused to count himself out of the running entirely, but conceded that his main focus will be on preparing for next year.

"The year is still long. I don't think on my side that I'm really in a position to win the championship, it's more building up and organising things for what happens from next year onwards. But you never know, it's still a long year with many points to give."

Schumacher stated that he is happy with his Mercedes team and the progress that they have made since the winter testing.

"We are in a build-up process with the team that is going extremely well," he commented.

"I'm very happy with how we work together, how we progress. We don't have the package to be in front right now, and after winter testing it was not expected to be. But when I see where we are going, it's very good."
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Nadam se da ce danas napravit nešto mada teško. Postoji velika vjerovatnost da ga neko lansira ili poljubi u prva 2 zavoja.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

7. mjesto danas :D
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

3. ili 4. mjesto
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

FerrariF1 je napisao/la:3. ili 4. mjesto
Sta si skroman.Prvo mjesto je sasvim realno :roll:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Schumy.d je napisao/la:7. mjesto danas :D
Zašto misliš da će 5 vozača ispred njega odustat? :p
Ono što mi se "nije svidilo" je to da je Schumi imao podosta nekih greškica na treninzima. doduše, sad sam bacio oko, i on se žalio: "overall we had a lot of problems with braking and handling." Baš je djelovalo kao da nije s bolidom na 'ti'.
slika
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

upratio sam njegov intervju poslije kvala na rtl-u, bio je ljut i nadr*an, ono u fazonu: "ma sta me yebete debilni novinari s pitanjima, dosta mi je moje muke" :D . no, na neki nacin mi je i drago jer se do sada samo smjeskao bez obzira na rezultat.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Schumacher.... trebale bi mi 3 stranice da opisem njegovu utrku danas
slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

vegi696 je napisao/la:Schumacher.... trebale bi mi 3 stranice da opisem njegovu utrku danas
mislim da je dovoljna jedna rečenica:
Razbijač na stazi :biggrin:
uz njega sezona sigurno neće bit dosadna, samo da je merđo još malo brži....
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Do 1.ulaska u box odlična utrka. 4 mjesto u jednom trenutku i onda ona situacija s Kubicom i krug nakon što je bio u boxu ponovno ulazi i tu je bio kraj nadanja.
Na tvrdim gumama je to bilo pristojno al na mekim katastrofa. Trebali su otić i 4. put u box jer neznam točno u krug al cca 30 krugova na mekim gumama izgledalo je ko ona Mađarska na intermedijima po suhoj stazi.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Šteta... na početku je vozio dobro, a onda su ga uništili ulasci u boks. :(
Na kraju nije uzeo ni bod zbog guma.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Cijeli vikend se muči s gumama, vidjelo se vec u petak da to neće bit najbolji vikend.
Mislim da je onaj ulazak u box 2 kruga za redom uništio utrku. Teško je reči kako bi utrka izgledala da nije toga bilo, sigurno bi bio u bodovia jer nebi vozio na mekim gumama zadnjih 30 tak krugova. Ak niš drugo bar je bilo zanimljivih dvoboja, kad je bio 2,5 sekunde po krugu sporiji nije se dao tak lako proći :D
Mislim da ak u sljedeće 2 utrke merđo ne napravi nešto sa svojim bolidom da će se ova sezona kaj se tiće ulaganja u razvoj zapečatiti.
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Ma čista svinja od čovjeka, Massi onako sjebati utrku, pa nemogu vjerovati. Cijelo vrijeme skrece u ljude i gura ih na travu. Sramota...
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

Caldor je napisao/la:Ma čista svinja od čovjeka, Massi onako sjebati utrku, pa nemogu vjerovati. Cijelo vrijeme skrece u ljude i gura ih na travu. Sramota...
A sta ces takvo ti je utrkivanje, moras biti bezobrazan da bi uspio, on jeste i eto osvojio je 7 naslova :biggrin:
slika
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Haha koji majstor ocito je da je bolid krš kakvog nema i da ce od sutra pocet radit na novom bolidu za sljedecu sezonu.
A ovo danas što se tice Masse ko mu kriv što nezna kocnicu stisnut sam si je kriv, i Kubica je MS izgurao van pa nikom niš ajd ne dramatizirajt Caldor.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Caldor je napisao/la:Ma čista svinja od čovjeka, Massi onako sjebati utrku, pa nemogu vjerovati. Cijelo vrijeme skrece u ljude i gura ih na travu. Sramota...
Kod Kubice je bila utrka, ondje nebi nitko pustio. A Liuzzi je sam kriv zbog onog malog dodira s njim. Tamo Michael nije ništa napravio.
S Massom je po meni krivica pola-pola.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Čudi me da je Brawn tako fulao u konstruiranju bolida. Ali Šumi zato radi dar-mar.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Da baš mu je upropastio utrku, u 70 krugova utrke nije bio ispod 10 mjesta :roll:
Sjebo si je Massa utrku u 1 zavoju.
A za onu situaciju, bio je napaljen da prođe Schumachera, na onom kočenju nije imao šanse jer nije ušao pokraj njega i jednostavno je trebao taj zavoj ostat iza njega i proći ga na ciljnoj ravnini jer je bio 2 sekunde brži i prošo bi bez problema.

S Kubicom je bilo čisto utrkivanje, a ono s Force indiom nije niš napravil, ovom je proklizal zadnji kraj i poljubili su se malo
Zadnja izmjena: Igor18, dana/u 13 lip 2010, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

nabrijan je jebo svog,ja konto sad ima 41 godinu,možda se malo smekšao, a on još uvijek zajeban i ne da baš lako proć.bar je zanimljivo gledat kako ovi "svi super,svi smo prijatelji" vozači misle da se stara škola sam sklanja sa staze kad dođe do dvoboja.al svejedno,katastrofična odluka pola utrke s mekšim gumama odvozit
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

ivan599 je napisao/la:Haha koji majstor ocito je da je bolid krš kakvog nema i da ce od sutra pocet radit na novom bolidu za sljedecu sezonu.
A ovo danas što se tice Masse ko mu kriv što nezna kocnicu stisnut sam si je kriv, i Kubica je MS izgurao van pa nikom niš ajd ne dramatizirajt Caldor.
Ako od tebe doživim objektivan post u vezi čovjeka s čijim slikama vrlo vjerojatno imaš oblijepljenu sobu onda ću ti to i priznati. Ne radi se samo o Massi, nego i o guranju Liuzzija na travu, siječenju zavoja, i na kraju skretanje u Liuzzija u kojeg je skrenuo ko da ga tamo nema. A onaj pokret u lijevo prema Massi mu nije trebao.
Odgovori