Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Za mene ono jučer nisu pogreške više splet nesretnih okolnosti,pogotovo situacija kod Buttonovog prelaska,uopće Alonso nije ispao smiješan,kriv je Chandhok koji se nije pomaknuo,ne slažem se da je Alonso mogao čekati pogodnije mjesto da ih pređe jer svaki vozač želi odmah bez čekanja da prijeđe vozače koje zaostaju za krug a od njih se očekuje da se maknu i uspore.

Previše kritika čitam na njegov račun(imao je grešaka ali sve te greške je uglavnom ispravio),a pravo stanje je da on i sa ovakvim bolidom nalazi se na 4. mjestu i samo 15 bodova iza vodećeg(to je po starom načinu bodovanja 6 bodova odnosno jedno 3.mjesto)
Pogledajte njegove vožnje pogledajte Massine pa onda vidite koga od njih dva treba kritizirati
...put u raj nije posut ružama...
bravof
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la bravof »

ma nema su tu sta kritikovan Alonso,stvarno daje 101% i od sebe i od bolida,vise nego sam zadovoljan sa njim,samo pored Masse nikad vise titule Konstruktora....samo da Ferrari nastavi bolid razvijat u pravom smjeru Alonso ce se lako probijat naprijed,samo mu treba bolid konkurentan sa ostalim....
slika
slika
slika
Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
mantikor

Post Postao/la mantikor »

Chuck Norris je napisao/la:Za mene ono jučer nisu pogreške više splet nesretnih okolnosti,pogotovo situacija kod Buttonovog prelaska,uopće Alonso nije ispao smiješan,kriv je Chandhok koji se nije pomaknuo,ne slažem se da je Alonso mogao čekati pogodnije mjesto da ih pređe jer svaki vozač želi odmah bez čekanja da prijeđe vozače koje zaostaju za krug a od njih se očekuje da se maknu i uspore.

Previše kritika čitam na njegov račun(imao je grešaka ali sve te greške je uglavnom ispravio),a pravo stanje je da on i sa ovakvim bolidom nalazi se na 4. mjestu i samo 15 bodova iza vodećeg(to je po starom načinu bodovanja 6 bodova odnosno jedno 3.mjesto)
Pogledajte njegove vožnje pogledajte Massine pa onda vidite koga od njih dva treba kritizirati
nerteba nikogo kritizirat ) Alonsove dva naslova s renaultom koj bio sporij bolid u drugom delu sezone i ot McM i ot Ferrerija ( i to puno) zna voziti . a Massa kad bolid dobar dobar i Massa.
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

evo mišljenja nekoga ko uopće ne navija za ferari a još manje za alonsa a čitajući sve vaše gluposti koje ste nadrobili u ovo temi dobija se dojam da:
:sakrazam ON:
Alonso uopće nije osvojio ni jedan naslov, već mu je oba naslova kupio snatander, potplativši schumahera da izgubi prvenstva
:sarkazam OFF:

Mislim da vama ovdje nedostaje stvarno koja daska ili koji kubik dasaka u glavama. :biggrin:
Pa svi imaju dobre i loše dane, no u samo jednoj momčadi navijači žele linč čim nisu 1 i 2
:ironija ON:
Mislim da bi ferari trebao osnovati vlastito prvenstvo gdje bi se takmičili samo dva ferarija.
onda bi sigurno imali pozicije 1 i 2 uvijek
no ni onda nisam siguran da vi kao navijači ne bi tražili linč jer pobjednik nije ostvario najbrži krug, već je to napravio drugplasirani
:biggrin: :p
:ironija OFF:

ovaj post nije poziv na Flame, već samo komentar na sve gluposti koje ste nadrobili u ovoj temi NHF.
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Interview s Alonsom nakon utrke.... ;)

slika slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Kakav car! :lol:
Možete li prokomentirati sukob s Lewisom u pit-laneu?
- Bilo je OK. :D

I slažem se s izjavom da je Ferrari napredovao jako u odnosu na Tursku.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

keexx je napisao/la:Interview s Alonsom nakon utrke.... ;)

Tu je obavezno i Luca Colojani.Prati svaku Alonsovu rijec kako ne bi sta za***o. :D
Inace Colojani je Ferrari-jev PR, a vazi za gurua u F1 po pitanju te branse.
FORZA FERRARI!!!
mantikor

a što drugo nego ok? u svakom slucaju Hami i nekriv cto ga tako pstili
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Hm...razočaran sam sa Fernandom, kako su ga "olako" prešli i Lewis i Jenson. Da, Mclarenovci su imali neku vrst asistencije, ali to nije to..... Alonso je to mogao bolje i ja sam razočaran njegovim nastupom u Kanadi..... :( :-k
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

pospani gad je napisao/la:Hm...razočaran sam sa Fernandom, kako su ga "olako" prešli i Lewis i Jenson. Da, Mclarenovci su imali neku vrst asistencije, ali to nije to..... Alonso je to mogao bolje i ja sam razočaran njegovim nastupom u Kanadi..... :( :-k
da, nije bilo dobro....bio je preoprezan...mislim da zna nešto što mi još ne znamo ;)
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

sunseeker je napisao/la:
pospani gad je napisao/la:Hm...razočaran sam sa Fernandom, kako su ga "olako" prešli i Lewis i Jenson. Da, Mclarenovci su imali neku vrst asistencije, ali to nije to..... Alonso je to mogao bolje i ja sam razočaran njegovim nastupom u Kanadi..... :( :-k
da, nije bilo dobro....bio je preoprezan...mislim da zna nešto što mi još ne znamo ;)
?? Misliš? Ili ti to mene..... :ne: ........... :biggrin:
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

pospani gad je napisao/la:

?? Misliš? Ili ti to mene..... :ne: ........... :biggrin:
ako je ferrari zaista napravio dobar posao sa ovim updateom kojeg spremaju za valenciju, onda mi je logično da je fernando bio oprezniji i nije htio riskirati sudar i potpuni gubitak bodova, jer ako znaš da ti se sprema zvjer u garaži za ostatak sezone onda je 3. mjesto itekako dobro u odnosu na potencijalnu 0

edit: a evo i zašto

http://www.autosport.com/news/report.php/id/84520
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Ma pobijedio je na otvaranju sezone, da vozi HRT postao bi prvak, tako da ne sumnjam u njega :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Žao mi je što ovako na brzinu pregledam samo zadnje postove , jer mi je paklena gužva i neznam kako da stvorim malo vremena za najluđi forum , ali po ovim zadnjim postovima vidim da je pala spika da je ovo bila loša Alonsova utrka i nemogu vjerovat , moram se složit sa ekipom da on izvlači max što se da iz Ferrarija , kao što je radio i prije sa Renaultom , sad je samo pitanje koliko je u mogućnosti dati vrijedne podatke da dalje napreduju ... ali po mome napredivali su , čak i Massina vremena su bolja (bez obzira na katastrofalni rezltat utrke) i bliži su prvima . Meni samo malo smetaju one paralelne vožnje kroz boksove koje dozvoljavaju , ali neću se ponavljat već sam grinatala radi toga , ok ali izgleda opasno... jedino sam bila happy šta je proša ispred Hamija . =D>
... Forza Massa ...
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Mene zanima da li će taj novi sustav ispuha utjecati na potrošnju guma kod Ferrarija.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Bernardinac »

Dani je napisao/la:Mene zanima da li će taj novi sustav ispuha utjecati na potrošnju guma kod Ferrarija.
I meni se to mota po glavi. Vjerojatno su mislil na to. Nemam pojma utječe li uopće taj sustav na trošenje guma? Možda je to do ovjesa?
Vjerojatno znaju što je bolje i da su dobro odvagali. :D
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Fail godine bi bio da si sami uniste jedinu prednost koju imaju naspram ostalih (te gume, jel) :D
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

netko je govorio da Alonso i ferrari imaju vrhunski PR, nekog stručnjaka, ali Alonso stvarno previše priča. Stalno neka velika očekivanja, velika obećanja.
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;

aj da i bude u pravu! :)
Samo neka se trkaju.
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

dmarijon je napisao/la:netko je govorio da Alonso i ferrari imaju vrhunski PR, nekog stručnjaka, ali Alonso stvarno previše priča. Stalno neka velika očekivanja, velika obećanja.
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;

Ma to su takvi naslovi, pogotovo na f1racingu, pa su rekli da namjerno stavljaju takve naslove koji privlače samo da bi članci prikupili klikove.
Pa Alonso baš nigdi ne spominje nikakvo obećanje, već 'se nada da će velika poboljšanja omogućiti da poboljšaju performanse'. Baš nigdi ne spominje da se to bude dogodilo niti da budu rasturili i onda ako od toga ne bude ništa, onda bude opet na Alonsa: Jooj obećao brda i doline, napričao gluposti...pa samo se nada, nije ništ obećal niti rekel konkretno da budu u vrhu.
ELESSAR
Navijam za: Pretjecanja

Post Postao/la ELESSAR »

Ma mora se ferrari poboljšat.... jedino je Alonso al pari Hamiltonu kad su u top formi, a to garantira super uzbudljive i napete utrke.
slika
Ignore: Chuck Norris, ostoja, The Greatest, 7times, alogoc, dmarijon
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

dmarijon je napisao/la:netko je govorio da Alonso i ferrari imaju vrhunski PR, nekog stručnjaka, ali Alonso stvarno previše priča. Stalno neka velika očekivanja, velika obećanja.

Da..vrhunski PR.Glavni covjek za to je Luca Colojani.A ovi brojni naslovi po stranicama tipa f1racing-a i sl. su cisto izvlacenje iz konteksta,kako bi vijest dobila na posjecenosti..

Inace, svaka press konferencija, izjava poslije utrke, izjava na ferrari.com i sl. - sve je to rezirano od strane Luca Colojani-ja.Godinama je Ferrari poznat po svojim upakovanim izjavama, kako vozaca, tako i ostalih djelatnika momcadi.Nikada iz Ferrari-ja nije mogla procuriti nikakva recenica, koja prethodno nije imala svoju svrhu.Moze se to vidjeti kada daju izjave prije ili pocetka utrke gdje je to sve upakovano, direktno, ali ustvari jako diplomatski..
FORZA FERRARI!!!
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

slika
mantikor

da novinare nemam reci )) no kak se kaze nema dima bez vatre ))
Magic Alonso
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernanda

Post Postao/la Magic Alonso »

Pa on je bas inace odmjeren u izjavama, nikada ne obecava nerealne stvari. :D
"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Bernie i Alonso

KLIK
...put u raj nije posut ružama...