Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Fernando Alonso
Za mene ono jučer nisu pogreške više splet nesretnih okolnosti,pogotovo situacija kod Buttonovog prelaska,uopće Alonso nije ispao smiješan,kriv je Chandhok koji se nije pomaknuo,ne slažem se da je Alonso mogao čekati pogodnije mjesto da ih pređe jer svaki vozač želi odmah bez čekanja da prijeđe vozače koje zaostaju za krug a od njih se očekuje da se maknu i uspore.
Previše kritika čitam na njegov račun(imao je grešaka ali sve te greške je uglavnom ispravio),a pravo stanje je da on i sa ovakvim bolidom nalazi se na 4. mjestu i samo 15 bodova iza vodećeg(to je po starom načinu bodovanja 6 bodova odnosno jedno 3.mjesto)
Pogledajte njegove vožnje pogledajte Massine pa onda vidite koga od njih dva treba kritizirati
Previše kritika čitam na njegov račun(imao je grešaka ali sve te greške je uglavnom ispravio),a pravo stanje je da on i sa ovakvim bolidom nalazi se na 4. mjestu i samo 15 bodova iza vodećeg(to je po starom načinu bodovanja 6 bodova odnosno jedno 3.mjesto)
Pogledajte njegove vožnje pogledajte Massine pa onda vidite koga od njih dva treba kritizirati
...put u raj nije posut ružama...
- bravof
- Početnik
- Navijam za: Ferrari
ma nema su tu sta kritikovan Alonso,stvarno daje 101% i od sebe i od bolida,vise nego sam zadovoljan sa njim,samo pored Masse nikad vise titule Konstruktora....samo da Ferrari nastavi bolid razvijat u pravom smjeru Alonso ce se lako probijat naprijed,samo mu treba bolid konkurentan sa ostalim....

Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
-
nerteba nikogo kritizirat ) Alonsove dva naslova s renaultom koj bio sporij bolid u drugom delu sezone i ot McM i ot Ferrerija ( i to puno) zna voziti . a Massa kad bolid dobar dobar i Massa.Chuck Norris je napisao/la:Za mene ono jučer nisu pogreške više splet nesretnih okolnosti,pogotovo situacija kod Buttonovog prelaska,uopće Alonso nije ispao smiješan,kriv je Chandhok koji se nije pomaknuo,ne slažem se da je Alonso mogao čekati pogodnije mjesto da ih pređe jer svaki vozač želi odmah bez čekanja da prijeđe vozače koje zaostaju za krug a od njih se očekuje da se maknu i uspore.
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
evo mišljenja nekoga ko uopće ne navija za ferari a još manje za alonsa a čitajući sve vaše gluposti koje ste nadrobili u ovo temi dobija se dojam da:
:sakrazam ON:
Alonso uopće nije osvojio ni jedan naslov, već mu je oba naslova kupio snatander, potplativši schumahera da izgubi prvenstva
:sarkazam OFF:
Mislim da vama ovdje nedostaje stvarno koja daska ili koji kubik dasaka u glavama.
Pa svi imaju dobre i loše dane, no u samo jednoj momčadi navijači žele linč čim nisu 1 i 2
:ironija ON:
Mislim da bi ferari trebao osnovati vlastito prvenstvo gdje bi se takmičili samo dva ferarija.
onda bi sigurno imali pozicije 1 i 2 uvijek
no ni onda nisam siguran da vi kao navijači ne bi tražili linč jer pobjednik nije ostvario najbrži krug, već je to napravio drugplasirani
:ironija OFF:
ovaj post nije poziv na Flame, već samo komentar na sve gluposti koje ste nadrobili u ovoj temi NHF.
:sakrazam ON:
Alonso uopće nije osvojio ni jedan naslov, već mu je oba naslova kupio snatander, potplativši schumahera da izgubi prvenstva
:sarkazam OFF:
Mislim da vama ovdje nedostaje stvarno koja daska ili koji kubik dasaka u glavama.

Pa svi imaju dobre i loše dane, no u samo jednoj momčadi navijači žele linč čim nisu 1 i 2
:ironija ON:
Mislim da bi ferari trebao osnovati vlastito prvenstvo gdje bi se takmičili samo dva ferarija.
onda bi sigurno imali pozicije 1 i 2 uvijek
no ni onda nisam siguran da vi kao navijači ne bi tražili linč jer pobjednik nije ostvario najbrži krug, već je to napravio drugplasirani

:ironija OFF:
ovaj post nije poziv na Flame, već samo komentar na sve gluposti koje ste nadrobili u ovoj temi NHF.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
- Schumy.d
- Legenda
Kakav car! 
Možete li prokomentirati sukob s Lewisom u pit-laneu?
- Bilo je OK.
I slažem se s izjavom da je Ferrari napredovao jako u odnosu na Tursku.

Možete li prokomentirati sukob s Lewisom u pit-laneu?
- Bilo je OK.

I slažem se s izjavom da je Ferrari napredovao jako u odnosu na Tursku.
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Tu je obavezno i Luca Colojani.Prati svaku Alonsovu rijec kako ne bi sta za***o.keexx je napisao/la:Interview s Alonsom nakon utrke....

Inace Colojani je Ferrari-jev PR, a vazi za gurua u F1 po pitanju te branse.
FORZA FERRARI!!!
-
a što drugo nego ok? u svakom slucaju Hami i nekriv cto ga tako pstili
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Hm...razočaran sam sa Fernandom, kako su ga "olako" prešli i Lewis i Jenson. Da, Mclarenovci su imali neku vrst asistencije, ali to nije to..... Alonso je to mogao bolje i ja sam razočaran njegovim nastupom u Kanadi.....

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
da, nije bilo dobro....bio je preoprezan...mislim da zna nešto što mi još ne znamopospani gad je napisao/la:Hm...razočaran sam sa Fernandom, kako su ga "olako" prešli i Lewis i Jenson. Da, Mclarenovci su imali neku vrst asistencije, ali to nije to..... Alonso je to mogao bolje i ja sam razočaran njegovim nastupom u Kanadi.....![]()

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
?? Misliš? Ili ti to mene.....sunseeker je napisao/la:da, nije bilo dobro....bio je preoprezan...mislim da zna nešto što mi još ne znamopospani gad je napisao/la:Hm...razočaran sam sa Fernandom, kako su ga "olako" prešli i Lewis i Jenson. Da, Mclarenovci su imali neku vrst asistencije, ali to nije to..... Alonso je to mogao bolje i ja sam razočaran njegovim nastupom u Kanadi.....![]()

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
ako je ferrari zaista napravio dobar posao sa ovim updateom kojeg spremaju za valenciju, onda mi je logično da je fernando bio oprezniji i nije htio riskirati sudar i potpuni gubitak bodova, jer ako znaš da ti se sprema zvjer u garaži za ostatak sezone onda je 3. mjesto itekako dobro u odnosu na potencijalnu 0pospani gad je napisao/la:
?? Misliš? Ili ti to mene................
edit: a evo i zašto
http://www.autosport.com/news/report.php/id/84520
- Ferrari-BiH
- Veteran
Ma pobijedio je na otvaranju sezone, da vozi HRT postao bi prvak, tako da ne sumnjam u njega 

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Žao mi je što ovako na brzinu pregledam samo zadnje postove , jer mi je paklena gužva i neznam kako da stvorim malo vremena za najluđi forum , ali po ovim zadnjim postovima vidim da je pala spika da je ovo bila loša Alonsova utrka i nemogu vjerovat , moram se složit sa ekipom da on izvlači max što se da iz Ferrarija , kao što je radio i prije sa Renaultom , sad je samo pitanje koliko je u mogućnosti dati vrijedne podatke da dalje napreduju ... ali po mome napredivali su , čak i Massina vremena su bolja (bez obzira na katastrofalni rezltat utrke) i bliži su prvima . Meni samo malo smetaju one paralelne vožnje kroz boksove koje dozvoljavaju , ali neću se ponavljat već sam grinatala radi toga , ok ali izgleda opasno... jedino sam bila happy šta je proša ispred Hamija . 

... Forza Massa ...
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Mene zanima da li će taj novi sustav ispuha utjecati na potrošnju guma kod Ferrarija.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Bernardinac
- Rezervni vozač
I meni se to mota po glavi. Vjerojatno su mislil na to. Nemam pojma utječe li uopće taj sustav na trošenje guma? Možda je to do ovjesa?Dani je napisao/la:Mene zanima da li će taj novi sustav ispuha utjecati na potrošnju guma kod Ferrarija.
Vjerojatno znaju što je bolje i da su dobro odvagali.

- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Fail godine bi bio da si sami uniste jedinu prednost koju imaju naspram ostalih (te gume, jel) 

-
- Legenda
netko je govorio da Alonso i ferrari imaju vrhunski PR, nekog stručnjaka, ali Alonso stvarno previše priča. Stalno neka velika očekivanja, velika obećanja.
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
aj da i bude u pravu!
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
aj da i bude u pravu!

Samo neka se trkaju.
- Vuksa_KC
- Veteran
Ma to su takvi naslovi, pogotovo na f1racingu, pa su rekli da namjerno stavljaju takve naslove koji privlače samo da bi članci prikupili klikove.dmarijon je napisao/la:netko je govorio da Alonso i ferrari imaju vrhunski PR, nekog stručnjaka, ali Alonso stvarno previše priča. Stalno neka velika očekivanja, velika obećanja.
aj da i bude u pravu!
Pa Alonso baš nigdi ne spominje nikakvo obećanje, već 'se nada da će velika poboljšanja omogućiti da poboljšaju performanse'. Baš nigdi ne spominje da se to bude dogodilo niti da budu rasturili i onda ako od toga ne bude ništa, onda bude opet na Alonsa: Jooj obećao brda i doline, napričao gluposti...pa samo se nada, nije ništ obećal niti rekel konkretno da budu u vrhu.
- ELESSAR
- Navijam za: Pretjecanja
Ma mora se ferrari poboljšat.... jedino je Alonso al pari Hamiltonu kad su u top formi, a to garantira super uzbudljive i napete utrke.
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
dmarijon je napisao/la:netko je govorio da Alonso i ferrari imaju vrhunski PR, nekog stručnjaka, ali Alonso stvarno previše priča. Stalno neka velika očekivanja, velika obećanja.
aj da i bude u pravu!
Da..vrhunski PR.Glavni covjek za to je Luca Colojani.A ovi brojni naslovi po stranicama tipa f1racing-a i sl. su cisto izvlacenje iz konteksta,kako bi vijest dobila na posjecenosti..
Inace, svaka press konferencija, izjava poslije utrke, izjava na ferrari.com i sl. - sve je to rezirano od strane Luca Colojani-ja.Godinama je Ferrari poznat po svojim upakovanim izjavama, kako vozaca, tako i ostalih djelatnika momcadi.Nikada iz Ferrari-ja nije mogla procuriti nikakva recenica, koja prethodno nije imala svoju svrhu.Moze se to vidjeti kada daju izjave prije ili pocetka utrke gdje je to sve upakovano, direktno, ali ustvari jako diplomatski..
FORZA FERRARI!!!
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
-
da novinare nemam reci )) no kak se kaze nema dima bez vatre ))
- Magic Alonso
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernanda
Pa on je bas inace odmjeren u izjavama, nikada ne obecava nerealne stvari.dmarijon je napisao/la:netko je govorio da Alonso i ferrari imaju vrhunski PR, nekog stručnjaka, ali Alonso stvarno previše priča. Stalno neka velika očekivanja, velika obećanja.

"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
-
- Veteran