A.Senna je napisao/la:
Ako je on Massi ostavio prostora onda se ja zovem Alain Prost

Alaine

,massa je udario svojim prednjim krilom u schumacherov zadnji kotač.nije ni milimetra stao pored schumacher,a kamoli da je s pola bolida bio pored schumachera.dakle schumacher naprijed,massa iza njega-massa prekasno koči i udara u schumachera.čisto ko suza,bar koliko ja znam i pratim f1

situacija malo izgleda čudno,ali ne može schumacher misliti i za druge vozače.čovjek je gađao svoju točku kočenja,u tom trenutuku je massa bio bar za dužinu bolida iza njega.massa je imao puno bolje gume i mogao je dosta kasnije kočiti.ja ne vidim razloga zašto bi vozač koji vozi utrke i utrkuje se s drugim vozačima imao obvezu ostavljat prostora ovom iza ako ovaj iza nije ni krenuo u napad kako treba.
druga stvar je što je massa očekivao tako nešto pa konto:"mogu kočiti puno kasnije i taman ću na kočenju pred sami ulazak u zavoj stat pored njega a on će me pustit da ga bez problema prođem"
i ono nisu dvije promjene smjera i uopće nije protivno pravilima.istu stvar je napravio i hamilton u maleziji,i ja sam tad isto mislio da se to ne smije,ali očito se to odnosi samo na situaciju kad vozač iza krene u napad (dakle počne preticati i postavljati se pored bolida koji ispred njega),inače je to obično da tako kažem "ne davanje" šanse vozaču iza da uđe u zajvetrinu što je kako se čini legalno jer je hamilton za vijuganje dobio samo opomenu,a schumacher sad ni to