Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Lewis Hamilton
Bravo Hamilton! Tako se to radi! Naravno da će se svi Ferrarijevci žalit ali bodovi se broje i pamte a ostalo je nevažno.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Ne znam zašto je uvijek nekima Hamilton kriv... Pa čovjek nije apsolutno nishta krivo napravio ni pogriješio...
Pogriješilo je vodstvo utrke i to 2 puta:
1. Poslali su SC na stazu u krivo vrijeme, (trebali su poslat ili ranije pa da SC izađe ispred vodećeg, ili sačekat da prođu svi pa da se onda svi formiraju iza njega)
2. Kaznili su Hamiltona i time mu upropastili borbu za pobjedu....
Da su i Ferrarii prošli za Lewisom ne biste ni riječ rekli....
Pogriješilo je vodstvo utrke i to 2 puta:
1. Poslali su SC na stazu u krivo vrijeme, (trebali su poslat ili ranije pa da SC izađe ispred vodećeg, ili sačekat da prođu svi pa da se onda svi formiraju iza njega)
2. Kaznili su Hamiltona i time mu upropastili borbu za pobjedu....
Da su i Ferrarii prošli za Lewisom ne biste ni riječ rekli....

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
eto ti na tv-u nisi uspio skuzit da je to mercedes SLS a ne SLK a kako da on skuzi du bolidu koji juri oko 200 km/h?Dero je napisao/la: A tko bi drugi mogao biti na pola utrke F1 da izlazi iz bokseva i ima srebrni oblik mercedesa SLK za VELIKIM žutim svjetlima na krovu
McLaren u <3
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Gledajte malo, ja nisam rekao da je FUJ njegov prolazak nego mi je FUJ kazna koju je dobio za to. 
Drive-trough je premalo za ovaj prekršaj, a vi pričajte šta želite.
Dokaz vam je u temi o utrci pa pogledajte.
NIJE bilo zeleno svjetlo na SC-u, dakle Hamilton nije smio pretjecati.
Arai, čekaj, ne kužim, zar bi usporavanje Hamiltona prije SC-a trebalo opravdati njegov postupak?
@KIMI:
što je bilo neregularno tada? I ono nije bila ni približno ista situacija kao i danas.
Ali, to je nebitno...

Arai, čekaj, ne kužim, zar bi usporavanje Hamiltona prije SC-a trebalo opravdati njegov postupak?
@KIMI:
što je bilo neregularno tada? I ono nije bila ni približno ista situacija kao i danas.

Ali, to je nebitno...
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ja sam uvjeren da se Schumy našo u toj situaciji da bi sigurno zakočio i pustio SC ispred sebe jer on nikad nije bio sklon nikakvim kontroverznim ni diskutabilnim potezima, te s toga uopće ne čudi što njegovi navijači sada ovoliko negoduju protiv malog prljavca Hamiltona.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Pa čekaj, tebi je normalno da SC izlazi van IZA vodećeg vozača. Meni nije....
Ne bi mu trebalo opravdati to, nego bi trebalo opravdati optužbe neki članova za varanje!
Ne bi mu trebalo opravdati to, nego bi trebalo opravdati optužbe neki članova za varanje!

- McLewis
- Veteran
a nije ti FUJ kad je hamilton skoro bez ikakvih razloga dobio kaznu u belgiji 2008. i massa dobio pobijedu na tanjuru????Schumy.d je napisao/la:Gledajte malo, ja nisam rekao da je FUJ njegov prolazak nego mi je FUJ kazna koju je dobio za to.
@KIMI:
Ali, to je nebitno...
McLaren u <3
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Je i meni je ta kazna FUJ, jer ju nije trebao ni dobit...Schumy.d je napisao/la:Gledajte malo, ja nisam rekao da je FUJ njegov prolazak nego mi je FUJ kazna koju je dobio za to.

- Schumy.d
- Legenda
Prijatelju, ne želim o prošlosti, ali ako navaljuješ, pronađi si temu pa ćeš vidjeti šta sam tad napisao.McLewis je napisao/la: a nije ti FUJ kad je hamilton skoro bez ikakvih razloga dobio kaznu u belgiji 2008. i massa dobio pobijedu na tanjuru????

Sve šta želim reći da drive-trough nije prikladna kazna za ovo danas. Ništa drugo.
A vi izvlačite stvari iz prošlosti (koje nisu ni slične ovoj danas) koliko god želite. Ja samo pričam o ovome šta se dogodilo danas. A šta je bilo, bilo je.
Pogledajte pravila pa ćete vidjeti da je opravdano kažnjen. Ja nisam rekao ništa drugo.
Istina da je SC izašao čudno, ali kazna je opravdana i ne kažem da je to samo Lewisova greška jer su mu to trebali sa pit-walla bolje objasniti. Stigao bi on preći SC i nekoliko metara dalje.
keexx, nisu bila upaljena zelena svjetla na SC-u.keexx je napisao/la: Je i meni je ta kazna FUJ, jer ju nije trebao ni dobit...

Zadnja izmjena: Schumy.d, dana/u 27 lip 2010, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Slash je napisao/la:Ja sam uvjeren da se Schumy našo u toj situaciji da bi sigurno zakočio i pustio SC ispred sebe jer on nikad nije bio sklon nikakvim kontroverznim ni diskutabilnim potezima, te s toga uopće ne čudi što njegovi navijači sada ovoliko negoduju protiv malog prljavca Hamiltona.

Da,on bi i Alonsa propustio usput.
- McLewis
- Veteran
samo kazem da se njemu sad nabija na nos ovo da je premalo a za kakve gluposti je sve ispastao.... bit ce jos puno preblagih, nepotrebnih i svakakvih kazni radi necijih gluposti a mi se sad mozemo do silverstonea prepucavat jel blaga ili ne... normalno da je nama prevelika, vama preblaga i blalalalalallaSchumy.d je napisao/la:Prijatelju, ne želim o prošlosti, ali ako navaljuješ, pronađi si temu pa ćeš vidjeti šta sam tad napisao.McLewis je napisao/la: a nije ti FUJ kad je hamilton skoro bez ikakvih razloga dobio kaznu u belgiji 2008. i massa dobio pobijedu na tanjuru????
Sve šta želim reći da drive-trough nije prikladna kazna za ovo danas. Ništa drugo.
A vi izvlačite stvari iz prošlosti (koje nisu ni slične ovoj danas) koliko god želite. Ja samo pričam o ovome šta se dogodilo danas. A šta je bilo, bilo je.
Pogledajte pravila pa ćete vidjeti da je opravdano kažnjen. Ja nisam rekao ništa drugo.
Istina da je SC izašao čudno, ali kazna je opravdana i ne kažem da je to samo Lewisova greška jer su mu to trebali sa pit-walla bolje objasniti. Stigao bi on preći SC i nekoliko metara dalje.
keexx, nisu bila upaljena zelena svjetla na SC-u.keexx je napisao/la: Je i meni je ta kazna FUJ, jer ju nije trebao ni dobit...
McLaren u <3
- Schumy.d
- Legenda
Ali kako ti kazna može biti prevelika ako je očigledno da je Hamilton napravio pogrešku i prekršio pravilo?McLewis je napisao/la: samo kazem da se njemu sad nabija na nos ovo da je premalo a za kakve gluposti je sve ispastao.... bit ce jos puno preblagih, nepotrebnih i svakakvih kazni radi necijih gluposti a mi se sad mozemo do silverstonea prepucavat jel blaga ili ne... normalno da je nama prevelika, vama preblaga i blalalalalalla
A zamisli koliko je Hamilton tim potezom uštedio sekundi. Tako da mu prolazak kroz boks od 20-ak sekundi nije puno štete napravio.
Evo, gledaj recimo da su Alonso i Lewis bili u zamjenjenim pozicijama

Da li misliš da bi onda stop&go (15-ak sekundi više od drive-trough) bila pravednija kazna s obzirom na stečenu prednost pretjecanjem SC-a?
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Da su bili u izmjenjenim pozicijama, Hami bi bez razmišljanja krenuo za njim.Schumy.d je napisao/la:Ali kako ti kazna može biti prevelika ako je očigledno da je Hamilton napravio pogrešku i prekršio pravilo?McLewis je napisao/la: samo kazem da se njemu sad nabija na nos ovo da je premalo a za kakve gluposti je sve ispastao.... bit ce jos puno preblagih, nepotrebnih i svakakvih kazni radi necijih gluposti a mi se sad mozemo do silverstonea prepucavat jel blaga ili ne... normalno da je nama prevelika, vama preblaga i blalalalalalla
A zamisli koliko je Hamilton tim potezom uštedio sekundi. Tako da mu prolazak kroz boks od 20-ak sekundi nije puno štete napravio.
Evo, gledaj recimo da su Alonso i Lewis bili u zamjenjenim pozicijama
Da li misliš da bi onda stop&go (15-ak sekundi više od drive-trough) bila pravednija kazna s obzirom na stečenu prednost pretjecanjem SC-a?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
koliko sam ja skužio vama je krivo što ga ta kazna nije više unazadila. Nakon SC on je sam stvorio toliku prednost ispred Kobayasi i nesposobnog Buttona da se vratio na isto mjesto, e sad je pitanje da je bio Alonso u njegovoj poziciji dali bi se na isto vratio 

- Schumy.d
- Legenda
Pa naravno da je krivo jer tu pravda nije zadovoljena.Ćale od Lewisa je napisao/la:koliko sam ja skužio vama je krivo što ga ta kazna nije više unazadila. Nakon SC on je sam stvorio toliku prednost ispred Kobayasi i nesposobnog Buttona da se vratio na isto mjesto, e sad je pitanje da je bio Alonso u njegovoj poziciji dali bi se na isto vratio
Nakon kazne, Lewis je bio 9 mjesta i 30-ak sekundi ispred Alonsa (s tim da je mijenjao nos), a prije kazne je bio 1 mjesto i cca 2 sek ispred Fernanda.
Je li to pravedno?
@Slash: znači opravdavaš kršenje pravila, a ne poštivanje?
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
hamilton sada ima sindrom schumachera-par prljavih situacija u karijeri i za cijeli život si obilježen i u svakoj situaciji koja je dvojbena on je kriv.po meni,on ovdje nije kriv nizašta.imao je samo puno sreće što je kobajaši ostao na stazi,inače bi završio 8.-9.
- darky
- Profesionalni vozač
a tko ti kaže da buttonu nisu rekli da malo štopa?Ćale od Lewisa je napisao/la:koliko sam ja skužio vama je krivo što ga ta kazna nije više unazadila. Nakon SC on je sam stvorio toliku prednost ispred Kobayasi i nesposobnog Buttona da se vratio na isto mjesto, e sad je pitanje da je bio Alonso u njegovoj poziciji dali bi se na isto vratio
pa tome i služi timski kolega koji je iza tebe
a za dobro štopanje ide bonus od xxxx$
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
ko tu koga štopa? Button? - koji je zapeo svojski u par navrata da ga pretekne dok su obilazili bolide za krug i nije uspio. Svaka čast Kamuiu što ga je toliko držo iza a vjerojatno nakon neuspjelih pokušaja su rekli buttonu iz boksa da će on morat još jedanput u box pa da bez brige vozi iza njega jer mu ne gine 3. pozicija pošto Hamilotna nemože stićdarky je napisao/la:a tko ti kaže da buttonu nisu rekli da malo štopa?Ćale od Lewisa je napisao/la:koliko sam ja skužio vama je krivo što ga ta kazna nije više unazadila. Nakon SC on je sam stvorio toliku prednost ispred Kobayasi i nesposobnog Buttona da se vratio na isto mjesto, e sad je pitanje da je bio Alonso u njegovoj poziciji dali bi se na isto vratio

- Lord of the Ring
- Rezervni vozač
- Navijam za: sebe_i_MS
-
Svaka cast hamiltonu,on bar rizikuje u svakoj utrci i bori se a ne kao neki tamo koji samo mole boga da nekom nesta crkne il da se neko zakuje u ogradu pa da ih sudbina baci na postolje.Ćale od Lewisa je napisao/la:ko tu koga štopa? Button? - koji je zapeo svojski u par navrata da ga pretekne dok su obilazili bolide za krug i nije uspio. Svaka čast Kamuiu što ga je toliko držo iza a vjerojatno nakon neuspjelih pokušaja su rekli buttonu iz boksa da će on morat još jedanput u box pa da bez brige vozi iza njega jer mu ne gine 3. pozicija pošto Hamilotna nemože stićdarky je napisao/la:a tko ti kaže da buttonu nisu rekli da malo štopa?Ćale od Lewisa je napisao/la:koliko sam ja skužio vama je krivo što ga ta kazna nije više unazadila. Nakon SC on je sam stvorio toliku prednost ispred Kobayasi i nesposobnog Buttona da se vratio na isto mjesto, e sad je pitanje da je bio Alonso u njegovoj poziciji dali bi se na isto vratio
-
- Navijam za: ferari
cestitke hamiltonu,majstorski pretekao s.car,inace bi zbog promjene nosa izgubio par mjesta,stvarno je majstor
-
Daj klinac oladi malo 100 postova ponavljas jedno te isto.Dosta nam je ovdje frustriranih klinaca tipa tebe i neskoq.Spustite malo loptu na zemlju,nije propast svijeta.Nasi ce biti svjetski prvaci samo jos malo da se trgnu.Schumy.d je napisao/la:Pa naravno da je krivo jer tu pravda nije zadovoljena.Ćale od Lewisa je napisao/la:koliko sam ja skužio vama je krivo što ga ta kazna nije više unazadila. Nakon SC on je sam stvorio toliku prednost ispred Kobayasi i nesposobnog Buttona da se vratio na isto mjesto, e sad je pitanje da je bio Alonso u njegovoj poziciji dali bi se na isto vratio
Nakon kazne, Lewis je bio 9 mjesta i 30-ak sekundi ispred Alonsa (s tim da je mijenjao nos), a prije kazne je bio 1 mjesto i cca 2 sek ispred Fernanda.
Je li to pravedno?
@Slash: znači opravdavaš kršenje pravila, a ne poštivanje?
- Schumy.d
- Legenda
Ja to ne podržavam nimalo.Slash je napisao/la: U ovom slučaju da. Da Alonso nije bio pičkica koja je odlučila poslije cmizdrit, trebo je otić za Hamijem i vodit se za onom ''ak može on mogu i ja'' i u tom slučaju bi vrlo vjerojatno svi prošli bez kazne jer niko nebi cmizdrio, i još bi imali borbu za pobjedu između 3 vozača.
Znači ako jedan pokrade banku, neka još trojica pokradu drugu pa neće biti posljedica. Meni je to osobno glupo.
A ja ne vidim zašto se držite cmizdrenja Alonsa koji je samo pitao kakvo je stanje s Hamiltonom jer je čovjek vidio što se dogodilo njemu pred nosom. Valjda ima pravo znati šta se događa u utrci...

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Čekaj,kako nije bilo posljedica?? ti još uvijek ne razumiješ da je Hamilton dobil kaznu ali je bil toliko s(p)retan da je iza njega bil puno spotiji bolid pa je uspio sagradit dovoljno veliku prednost da ostane naprijed!Schumy.d je napisao/la:Ja to ne podržavam nimalo.Slash je napisao/la: U ovom slučaju da. Da Alonso nije bio pičkica koja je odlučila poslije cmizdrit, trebo je otić za Hamijem i vodit se za onom ''ak može on mogu i ja'' i u tom slučaju bi vrlo vjerojatno svi prošli bez kazne jer niko nebi cmizdrio, i još bi imali borbu za pobjedu između 3 vozača.
Znači ako jedan pokrade banku, neka još trojica pokradu drugu pa neće biti posljedica. Meni je to osobno glupo.
A ja ne vidim zašto se držite cmizdrenja Alonsa koji je samo pitao kakvo je stanje s Hamiltonom jer je čovjek vidio što se dogodilo njemu pred nosom. Valjda ima pravo znati šta se događa u utrci...