Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
King iCool
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la King iCool »

Bravo Hamilton! Tako se to radi! Naravno da će se svi Ferrarijevci žalit ali bodovi se broje i pamte a ostalo je nevažno.
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Ne znam zašto je uvijek nekima Hamilton kriv... Pa čovjek nije apsolutno nishta krivo napravio ni pogriješio...
Pogriješilo je vodstvo utrke i to 2 puta:

1. Poslali su SC na stazu u krivo vrijeme, (trebali su poslat ili ranije pa da SC izađe ispred vodećeg, ili sačekat da prođu svi pa da se onda svi formiraju iza njega)
2. Kaznili su Hamiltona i time mu upropastili borbu za pobjedu....

Da su i Ferrarii prošli za Lewisom ne biste ni riječ rekli.... :roll:
slika slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Dero je napisao/la: A tko bi drugi mogao biti na pola utrke F1 da izlazi iz bokseva i ima srebrni oblik mercedesa SLK za VELIKIM žutim svjetlima na krovu =P~
eto ti na tv-u nisi uspio skuzit da je to mercedes SLS a ne SLK a kako da on skuzi du bolidu koji juri oko 200 km/h?
McLaren u <3
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Hamilton je klasa za sebe! iz utrke u utrku deklasira sve ostale!
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Gledajte malo, ja nisam rekao da je FUJ njegov prolazak nego mi je FUJ kazna koju je dobio za to. ;)
Drive-trough je premalo za ovaj prekršaj, a vi pričajte šta želite.
Dokaz vam je u temi o utrci pa pogledajte.
NIJE bilo zeleno svjetlo na SC-u, dakle Hamilton nije smio pretjecati.

Arai, čekaj, ne kužim, zar bi usporavanje Hamiltona prije SC-a trebalo opravdati njegov postupak?

@KIMI:
što je bilo neregularno tada? I ono nije bila ni približno ista situacija kao i danas. ;)
Ali, to je nebitno...
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ja sam uvjeren da se Schumy našo u toj situaciji da bi sigurno zakočio i pustio SC ispred sebe jer on nikad nije bio sklon nikakvim kontroverznim ni diskutabilnim potezima, te s toga uopće ne čudi što njegovi navijači sada ovoliko negoduju protiv malog prljavca Hamiltona.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Pa čekaj, tebi je normalno da SC izlazi van IZA vodećeg vozača. Meni nije....
Ne bi mu trebalo opravdati to, nego bi trebalo opravdati optužbe neki članova za varanje!
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Schumy.d je napisao/la:Gledajte malo, ja nisam rekao da je FUJ njegov prolazak nego mi je FUJ kazna koju je dobio za to. ;)

Arai, čekaj, ne kužim, zar bi usporavanje Hamiltona prije SC-a trebalo opravdati njegov postupak?

@KIMI:
što je bilo neregularno tada? I ono nije bila ni približno ista situacija kao i danas. ;)
Ali, to je nebitno...
a nije ti FUJ kad je hamilton skoro bez ikakvih razloga dobio kaznu u belgiji 2008. i massa dobio pobijedu na tanjuru????
McLaren u <3
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Schumy.d je napisao/la:Gledajte malo, ja nisam rekao da je FUJ njegov prolazak nego mi je FUJ kazna koju je dobio za to. ;)
Je i meni je ta kazna FUJ, jer ju nije trebao ni dobit... ;) To šta su oni pogriješili sa izlaskom safety cara, pa onda išli "spašavat" situacijom kažnjavanjem Hamiltona, e to je meni FUJ... ;)
slika slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

McLewis je napisao/la: a nije ti FUJ kad je hamilton skoro bez ikakvih razloga dobio kaznu u belgiji 2008. i massa dobio pobijedu na tanjuru????
Prijatelju, ne želim o prošlosti, ali ako navaljuješ, pronađi si temu pa ćeš vidjeti šta sam tad napisao. ;)

Sve šta želim reći da drive-trough nije prikladna kazna za ovo danas. Ništa drugo.
A vi izvlačite stvari iz prošlosti (koje nisu ni slične ovoj danas) koliko god želite. Ja samo pričam o ovome šta se dogodilo danas. A šta je bilo, bilo je.

Pogledajte pravila pa ćete vidjeti da je opravdano kažnjen. Ja nisam rekao ništa drugo.
Istina da je SC izašao čudno, ali kazna je opravdana i ne kažem da je to samo Lewisova greška jer su mu to trebali sa pit-walla bolje objasniti. Stigao bi on preći SC i nekoliko metara dalje.
keexx je napisao/la: Je i meni je ta kazna FUJ, jer ju nije trebao ni dobit... ;)
keexx, nisu bila upaljena zelena svjetla na SC-u. ;)
Zadnja izmjena: Schumy.d, dana/u 27 lip 2010, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Slash je napisao/la:Ja sam uvjeren da se Schumy našo u toj situaciji da bi sigurno zakočio i pustio SC ispred sebe jer on nikad nije bio sklon nikakvim kontroverznim ni diskutabilnim potezima, te s toga uopće ne čudi što njegovi navijači sada ovoliko negoduju protiv malog prljavca Hamiltona.
:lol: :lol:
Da,on bi i Alonsa propustio usput.
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Schumy.d je napisao/la:
McLewis je napisao/la: a nije ti FUJ kad je hamilton skoro bez ikakvih razloga dobio kaznu u belgiji 2008. i massa dobio pobijedu na tanjuru????
Prijatelju, ne želim o prošlosti, ali ako navaljuješ, pronađi si temu pa ćeš vidjeti šta sam tad napisao. ;)

Sve šta želim reći da drive-trough nije prikladna kazna za ovo danas. Ništa drugo.
A vi izvlačite stvari iz prošlosti (koje nisu ni slične ovoj danas) koliko god želite. Ja samo pričam o ovome šta se dogodilo danas. A šta je bilo, bilo je.

Pogledajte pravila pa ćete vidjeti da je opravdano kažnjen. Ja nisam rekao ništa drugo.
Istina da je SC izašao čudno, ali kazna je opravdana i ne kažem da je to samo Lewisova greška jer su mu to trebali sa pit-walla bolje objasniti. Stigao bi on preći SC i nekoliko metara dalje.
keexx je napisao/la: Je i meni je ta kazna FUJ, jer ju nije trebao ni dobit... ;)
keexx, nisu bila upaljena zelena svjetla na SC-u. ;)
samo kazem da se njemu sad nabija na nos ovo da je premalo a za kakve gluposti je sve ispastao.... bit ce jos puno preblagih, nepotrebnih i svakakvih kazni radi necijih gluposti a mi se sad mozemo do silverstonea prepucavat jel blaga ili ne... normalno da je nama prevelika, vama preblaga i blalalalalalla
McLaren u <3
Schumy.d
Legenda
Legenda

McLewis je napisao/la: samo kazem da se njemu sad nabija na nos ovo da je premalo a za kakve gluposti je sve ispastao.... bit ce jos puno preblagih, nepotrebnih i svakakvih kazni radi necijih gluposti a mi se sad mozemo do silverstonea prepucavat jel blaga ili ne... normalno da je nama prevelika, vama preblaga i blalalalalalla
Ali kako ti kazna može biti prevelika ako je očigledno da je Hamilton napravio pogrešku i prekršio pravilo?
A zamisli koliko je Hamilton tim potezom uštedio sekundi. Tako da mu prolazak kroz boks od 20-ak sekundi nije puno štete napravio.

Evo, gledaj recimo da su Alonso i Lewis bili u zamjenjenim pozicijama :)
Da li misliš da bi onda stop&go (15-ak sekundi više od drive-trough) bila pravednija kazna s obzirom na stečenu prednost pretjecanjem SC-a?
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Schumy.d je napisao/la:
McLewis je napisao/la: samo kazem da se njemu sad nabija na nos ovo da je premalo a za kakve gluposti je sve ispastao.... bit ce jos puno preblagih, nepotrebnih i svakakvih kazni radi necijih gluposti a mi se sad mozemo do silverstonea prepucavat jel blaga ili ne... normalno da je nama prevelika, vama preblaga i blalalalalalla
Ali kako ti kazna može biti prevelika ako je očigledno da je Hamilton napravio pogrešku i prekršio pravilo?
A zamisli koliko je Hamilton tim potezom uštedio sekundi. Tako da mu prolazak kroz boks od 20-ak sekundi nije puno štete napravio.

Evo, gledaj recimo da su Alonso i Lewis bili u zamjenjenim pozicijama :)
Da li misliš da bi onda stop&go (15-ak sekundi više od drive-trough) bila pravednija kazna s obzirom na stečenu prednost pretjecanjem SC-a?
Da su bili u izmjenjenim pozicijama, Hami bi bez razmišljanja krenuo za njim.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

koliko sam ja skužio vama je krivo što ga ta kazna nije više unazadila. Nakon SC on je sam stvorio toliku prednost ispred Kobayasi i nesposobnog Buttona da se vratio na isto mjesto, e sad je pitanje da je bio Alonso u njegovoj poziciji dali bi se na isto vratio ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ćale od Lewisa je napisao/la:koliko sam ja skužio vama je krivo što ga ta kazna nije više unazadila. Nakon SC on je sam stvorio toliku prednost ispred Kobayasi i nesposobnog Buttona da se vratio na isto mjesto, e sad je pitanje da je bio Alonso u njegovoj poziciji dali bi se na isto vratio ;)
Pa naravno da je krivo jer tu pravda nije zadovoljena.
Nakon kazne, Lewis je bio 9 mjesta i 30-ak sekundi ispred Alonsa (s tim da je mijenjao nos), a prije kazne je bio 1 mjesto i cca 2 sek ispred Fernanda.
Je li to pravedno?

@Slash: znači opravdavaš kršenje pravila, a ne poštivanje?
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

hamilton sada ima sindrom schumachera-par prljavih situacija u karijeri i za cijeli život si obilježen i u svakoj situaciji koja je dvojbena on je kriv.po meni,on ovdje nije kriv nizašta.imao je samo puno sreće što je kobajaši ostao na stazi,inače bi završio 8.-9.
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

Ćale od Lewisa je napisao/la:koliko sam ja skužio vama je krivo što ga ta kazna nije više unazadila. Nakon SC on je sam stvorio toliku prednost ispred Kobayasi i nesposobnog Buttona da se vratio na isto mjesto, e sad je pitanje da je bio Alonso u njegovoj poziciji dali bi se na isto vratio ;)
a tko ti kaže da buttonu nisu rekli da malo štopa?
pa tome i služi timski kolega koji je iza tebe
a za dobro štopanje ide bonus od xxxx$
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

darky je napisao/la:
ko tu koga štopa? Button? - koji je zapeo svojski u par navrata da ga pretekne dok su obilazili bolide za krug i nije uspio. Svaka čast Kamuiu što ga je toliko držo iza a vjerojatno nakon neuspjelih pokušaja su rekli buttonu iz boksa da će on morat još jedanput u box pa da bez brige vozi iza njega jer mu ne gine 3. pozicija pošto Hamilotna nemože stić
slika
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

Opet se FIA glupira..do kad ce samo!?
Inace cestitke Luisu na izvrsnoj voznji!
slika
ivanfece

Post Postao/la ivanfece »

Ćale od Lewisa je napisao/la:
darky je napisao/la:
ko tu koga štopa? Button? - koji je zapeo svojski u par navrata da ga pretekne dok su obilazili bolide za krug i nije uspio. Svaka čast Kamuiu što ga je toliko držo iza a vjerojatno nakon neuspjelih pokušaja su rekli buttonu iz boksa da će on morat još jedanput u box pa da bez brige vozi iza njega jer mu ne gine 3. pozicija pošto Hamilotna nemože stić
Svaka cast hamiltonu,on bar rizikuje u svakoj utrci i bori se a ne kao neki tamo koji samo mole boga da nekom nesta crkne il da se neko zakuje u ogradu pa da ih sudbina baci na postolje.
rovaccccc
Navijam za: ferari

Post Postao/la rovaccccc »

cestitke hamiltonu,majstorski pretekao s.car,inace bi zbog promjene nosa izgubio par mjesta,stvarno je majstor
ivanfece

Post Postao/la ivanfece »

Schumy.d je napisao/la:
Pa naravno da je krivo jer tu pravda nije zadovoljena.
Nakon kazne, Lewis je bio 9 mjesta i 30-ak sekundi ispred Alonsa (s tim da je mijenjao nos), a prije kazne je bio 1 mjesto i cca 2 sek ispred Fernanda.
Je li to pravedno?

@Slash: znači opravdavaš kršenje pravila, a ne poštivanje?
Daj klinac oladi malo 100 postova ponavljas jedno te isto.Dosta nam je ovdje frustriranih klinaca tipa tebe i neskoq.Spustite malo loptu na zemlju,nije propast svijeta.Nasi ce biti svjetski prvaci samo jos malo da se trgnu.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Slash je napisao/la: U ovom slučaju da. Da Alonso nije bio pičkica koja je odlučila poslije cmizdrit, trebo je otić za Hamijem i vodit se za onom ''ak može on mogu i ja'' i u tom slučaju bi vrlo vjerojatno svi prošli bez kazne jer niko nebi cmizdrio, i još bi imali borbu za pobjedu između 3 vozača :!: .
Ja to ne podržavam nimalo.
Znači ako jedan pokrade banku, neka još trojica pokradu drugu pa neće biti posljedica. Meni je to osobno glupo.
A ja ne vidim zašto se držite cmizdrenja Alonsa koji je samo pitao kakvo je stanje s Hamiltonom jer je čovjek vidio što se dogodilo njemu pred nosom. Valjda ima pravo znati šta se događa u utrci... :?
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Schumy.d je napisao/la:
Slash je napisao/la: U ovom slučaju da. Da Alonso nije bio pičkica koja je odlučila poslije cmizdrit, trebo je otić za Hamijem i vodit se za onom ''ak može on mogu i ja'' i u tom slučaju bi vrlo vjerojatno svi prošli bez kazne jer niko nebi cmizdrio, i još bi imali borbu za pobjedu između 3 vozača :!: .
Ja to ne podržavam nimalo.
Znači ako jedan pokrade banku, neka još trojica pokradu drugu pa neće biti posljedica. Meni je to osobno glupo.
A ja ne vidim zašto se držite cmizdrenja Alonsa koji je samo pitao kakvo je stanje s Hamiltonom jer je čovjek vidio što se dogodilo njemu pred nosom. Valjda ima pravo znati šta se događa u utrci... :?
Čekaj,kako nije bilo posljedica?? ti još uvijek ne razumiješ da je Hamilton dobil kaznu ali je bil toliko s(p)retan da je iza njega bil puno spotiji bolid pa je uspio sagradit dovoljno veliku prednost da ostane naprijed!
Odgovori