Schumy.d je napisao/la:Ja to ne podržavam nimalo.Slash je napisao/la: U ovom slučaju da. Da Alonso nije bio pičkica koja je odlučila poslije cmizdrit, trebo je otić za Hamijem i vodit se za onom ''ak može on mogu i ja'' i u tom slučaju bi vrlo vjerojatno svi prošli bez kazne jer niko nebi cmizdrio, i još bi imali borbu za pobjedu između 3 vozača.
Znači ako jedan pokrade banku, neka još trojica pokradu drugu pa neće biti posljedica. Meni je to osobno glupo.
A ja ne vidim zašto se držite cmizdrenja Alonsa koji je samo pitao kakvo je stanje s Hamiltonom jer je čovjek vidio što se dogodilo njemu pred nosom. Valjda ima pravo znati šta se događa u utrci...
...ali si podržavao Schumachera i njegovo "kršenje" pravila u Monacu, ne? Ovo je potpuno identična situcija.
Schumi je tamo "prekršio" pravilo o preticanju pod SC-om i bio je "opravdano" kažnjen. U suštini je to sve bio zajeb FIA-e i čovjek
tu ništa nije bio kriv, ali glavno da su ga kaznili. Ovdje je potpuno isto, Hamilton je kažnjen zbog kršenje pravila, a za cijelo sranje je
kriva FIA. Dvostruki standardi?