Mislim da posle svega ovoga što se desilo u ove dvije poslednje sezone u Ferrariju moraju shvatiti da moraju da traže rupu u pravilima FIA, jedino tako mogu se nadati dobrom rezultatu u budućnosti jer svi koji su to radili su profitirali.
Ja nisam inžinjer i nisam dobro upućen u tehnička pravila i ne mogu ja tu naći nikavu rupu, ali recimo znamo da u narednim sezonama Ferrari mora da smanji broj djelatnika i da smanje budžet, pošto se Ferrari nalazi u grupaciji Fiat, Fiat bi mogao tu pomoći Ferrariju.
Što se tiče smanjenja broja djelatnika u Ferrariju, Ferrari bi mogao otpustiti jedan broj djelatnika a Fiat bi te djelatnike odmah zaposlio oni bi nastavili da rade u Ferrari-jevim pogonima a bili bi Fiat-ovi djelatnici i bili bi na Fiat-ovom platnom spisku i formalno oni ne bi bili Ferrari-jevi djelatnici a mogli bi dolaziti u Ferrari-jeve hale pod izgovorom da se obučavaju.
Što se tiče smanjenja budžeta i tu bi FIat mogao pomoći Ferariju, naravno morao bi jedan dio osoblja iz Ferrarija preći u Fiat i morali bi se u Fiatu tehnički osposobiti za to, ali neke stvari na bolidu i neka tehnička rešenja bi mogi raditi u Fiatu i kada ima više solucija oko nekih rešenja oni bi mogi anlizirati sve te solucije i onda Ferrariju proslediti informacije koje je rešenje najbolje.
Ja nisam pravnik i ne znam da li je ovo moguće ali poenta mog posta je u tome da Ferrari mora da traži rupe u FIA pravilima jer svi oni koju su to radili su profitirali.