Sanel, podpuno si u pravu, ali zašto ti misliš da hamilton sve to radi? Ne samo, da ne dobije kazne, praktički još dobije i nagradu. Alonso bi po izlazima iz boksa inače bijo verovatno pred hamijem, jer je ovaj morao još menjati nos, ako se nevaram. A sata pogledaj, na kraju je uz tu kaznu bio 2, a alonso 8./9. Znači čovek ne samo da nije poštovao pravila, nego je dobijo takvu kaznu, da je sa tim manevrom DEBELO profitirao. I sada reci ti meni, zašto onda on do nebi ponovijo i drugi puta?
Da se razumemo, ja nikako ne odobravam to, što je hami napravio, baš kontra, ali kad ovo pogledaš, tek onda vidiš, da se to totalno izplati hamiju raditi i točno zato on to radi.
Pa i djete če pokušati ukrasti nešta i če nastaviti, ako ga na neki način ne kazniš. Tako je i tu. S time, da je on bio čak nagrađen za to.
I na kraju samo za info, jedna osoba je par godina nazad u GP2 točno isto to napravila (prestigla SC) i također dobila kaznu...ne drive through, nego BLACK FLAG.
Jel je uopšte potrebno da kažem, da je ta osoba bila također hamilton?
I sada malo usporedite te dve situacije, pa mi recite, dali je kazna premila ili ne....