Ljudi, malo vise objektivnosti.

Ja navijam za Alonsa, ali cim je onako presao Kubicu sam rekao da ga mora pustiti inace ce dobiti kaznu (sto se na kraju i dogodilo). Uopce nisu bitne (nesretne) okolnosti (odustajanje Kubice zbog kojeg Alonso vise nije mogao prepustiti poziciju) - pravila su jasna i Alonso je trebao vratiti poziciju odmah na iducoj ravnici.
Ipak, mislim da ova greska jos vise ide na dusu momcadi nego vozaca zato sto je normalno da vozac u zaru borbe cesto ne vidi objektivno cijelu situaciju, ali zato je tu njegov trkaci inzinjer, sef momcadi, cijeli pitwall da mu sugerira
u sto je moguce kracem roku kako da se ponasa u odredenoj situaciji. No, tu je opet dosla do izrazaja totalna dezorijentiranost Ferrarijevog vodstva (karakteristicna za ovu momcad odkad su iz nje otisli Todt i Brawn).
Sam Ferrarijev bolid po meni trenutno ima dobar potencijal, no dokle god ne isprave najslabiju kariku (tj. dovedu sposobnije ljude na celo momcadi) vrlo tesko ce doci do naslova.
F2004_the_best_ever je napisao/la:Poštujem svačiji stav, međutim izgleda da su skoro svi na ovom forumu nekada navijali za Ferrari

a sad su oni najveći protivnici Ferrarija, ja bih rekao čak mrzitelji Ferrarija, koji sad ne navijaju za neku drugu ekipu ili vozača nego prvenstveno protiv Ferrarija i žele po mogućnosti da se Ferrari-jevi bolidi sudare u prvom zavoju na utrci. I meni se dosta toga kao navijaču Ferrarija ne dopada kod Ferrarija, i često kritikujem Ferrari i zbog toga i budem napadan od strane drugih kolega navijača Ferrarija,
međutim ja sam bio i uvjek ću biti bez obzira na sve uz Ferrari. 
Svi su navijali za Ferrari kada je bio najbolji, sada kada je netko drugi najbolji navijaju za te druge...obozavam takve navijace.