Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Dani je napisao/la: Glavno da si ti realan. A kao duže vrijeme pratiš f1. #-o za ferrai sam bio 2000. dok nije osvojio Šumi 1. naslov sa njima. Nakon toga sam prestao jer eto zgadio mi se trojni pakt ferrari-mosley bernie. :idea:
Poštujem svačiji stav, međutim izgleda da su skoro svi na ovom forumu nekada navijali za Ferrari :biggrin: a sad su oni najveći protivnici Ferrarija, ja bih rekao čak mrzitelji Ferrarija, koji sad ne navijaju za neku drugu ekipu ili vozača nego prvenstveno protiv Ferrarija i žele po mogućnosti da se Ferrari-jevi bolidi sudare u prvom zavoju na utrci. I meni se dosta toga kao navijaču Ferrarija ne dopada kod Ferrarija, i često kritikujem Ferrari i zbog toga i budem napadan od strane drugih kolega navijača Ferrarija, međutim ja sam bio i uvjek ću biti bez obzira na sve uz Ferrari. ;)
ivanfece

Post Postao/la ivanfece »

Nisu oni nikada navijali za Ferari,ko jednom navija za ferari on uvijek navija za njih.Mene neinteresuju vozaci ni ljudi u boksovima,sad ih sve mrzim zato sto su upropastili ovakav bolid i sezonu za ferari.Al Ferari volim i nadam se da ce proci ove nevolje.A kada se i pogleda zadnjih desetak godina opet je Ferari najbolja momcad,il neko ima druge podatke.Moze i zadnjih % godina ili zadnje 3.Bolji su i od Redbula A pogotovo od McM koji u poslednjih 10 godina ima samo 1 osvojenu sezonu a mnogo vise 2 i 3 mjesta kao konstruktori.A ovi sto navijaju protiv Ferarija krivo om je zbog toga sto nemogu da dokazu teoriju koja kruzi u javnosti o superiornosti Njemacke ^rase,tehnologije^,poznato zar ne.Ovi ih Italijani na svim poljima demantuju.Prica je jedno a cinjenice su drugo.Oni mrze cinjenice a ne Ferari.
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

ivanfece je napisao/la:Nisu oni nikada navijali za Ferari,ko jednom navija za ferari on uvijek navija za njih.Mene neinteresuju vozaci ni ljudi u boksovima,sad ih sve mrzim zato sto su upropastili ovakav bolid i sezonu za ferari.Al Ferari volim i nadam se da ce proci ove nevolje.A kada se i pogleda zadnjih desetak godina opet je Ferari najbolja momcad,il neko ima druge podatke.Moze i zadnjih % godina ili zadnje 3.Bolji su i od Redbula A pogotovo od McM koji u poslednjih 10 godina ima samo 1 osvojenu sezonu a mnogo vise 2 i 3 mjesta kao konstruktori.A ovi sto navijaju protiv Ferarija krivo om je zbog toga sto nemogu da dokazu teoriju koja kruzi u javnosti o superiornosti Njemacke ^rase,tehnologije^,poznato zar ne.Ovi ih Italijani na svim poljima demantuju.Prica je jedno a cinjenice su drugo.Oni mrze cinjenice a ne Ferari.
Kaj vozaci i ljudi u boksevima nisu dio Ferraria? Cudno da netko tko navija za Ferrari nezna kako se pise Ferrari... Problem je kaj neki su poceli navijati za Ferrari zbog vozaca, npr. Schumachera i onda nakon toliko uspjeha ga potjeraju, to neke ljude mozda smeta jer onda dovedu njegove prijasnje konkurente u tu momcad... Neki ljudi su jednostavno ogorceni takvom politikom Ferraria... Zato ja navijam samo za vozace i amen...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

ivanfece je napisao/la:Nisu oni nikada navijali za Ferari,ko jednom navija za ferari on uvijek navija za njih.Mene neinteresuju vozaci ni ljudi u boksovima,sad ih sve mrzim zato sto su upropastili ovakav bolid i sezonu za ferari.Al Ferari volim i nadam se da ce proci ove nevolje.A kada se i pogleda zadnjih desetak godina opet je Ferari najbolja momcad,il neko ima druge podatke.Moze i zadnjih % godina ili zadnje 3.Bolji su i od Redbula A pogotovo od McM koji u poslednjih 10 godina ima samo 1 osvojenu sezonu a mnogo vise 2 i 3 mjesta kao konstruktori.A ovi sto navijaju protiv Ferarija krivo om je zbog toga sto nemogu da dokazu teoriju koja kruzi u javnosti o superiornosti Njemacke ^rase,tehnologije^,poznato zar ne.Ovi ih Italijani na svim poljima demantuju.Prica je jedno a cinjenice su drugo.Oni mrze cinjenice a ne Ferari.
Pa upravo je germanski način vođenja doveo ferrari do titule i to nakon nekih 40-50 godina . Vidimo kako to elegantno vode romanske struje.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Dani je napisao/la:
Pa upravo je germanski način vođenja doveo ferrari do titule i to nakon nekih 40-50 godina . Vidimo kako to elegantno vode romanske struje.
slika

40-50 godina?
UŽAS
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Dani je napisao/la: Pa upravo je germanski način vođenja doveo ferrari do titule i to nakon nekih 40-50 godina . Vidimo kako to elegantno vode romanske struje.
To znači da Ferrrari nije ni osvajao skoro titule do 1999 god. :biggrin: :utjeha: :smijeh:
Moraš ipak malo pogledat u povjest Ferrarija, evo jedan link http://en.wikipedia.org/wiki/Scuderia_Ferrari" onclick="window.open(this.href);return false;
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Moram reć da mi je bash žao Alonsa... Imat takav nevjerovatni peh 2 utrke za redom, prestrašno... Ali imam neki feeling da će se i on i Ferrari ubrzo vratit u konkurenciju za oba naslova....
slika slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

keexx je napisao/la:Moram reć da mi je bash žao Alonsa... Imat takav nevjerovatni peh 2 utrke za redom, prestrašno... Ali imam neki feeling da će se i on i Ferrari ubrzo vratit u konkurenciju za oba naslova....
Ma teško...
Ove zadnje 2 utrke su dotukle nade na minimum. :(
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Schumy.d je napisao/la:
keexx je napisao/la:Moram reć da mi je bash žao Alonsa... Imat takav nevjerovatni peh 2 utrke za redom, prestrašno... Ali imam neki feeling da će se i on i Ferrari ubrzo vratit u konkurenciju za oba naslova....
Ma teško...
Ma kakav je to duh!!! :evil:

Nada umire zadnja:

kakav potpis staviti???
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

One and only je napisao/la:
Dani je napisao/la:

40-50 godina?
UŽAS
Ako ne znaš prepoznati karikiranje bolje nemoj komentirati. :idea:

slika
sebastian
Navijam za: Ferrari [Alonso]

Post Postao/la sebastian »

Dani je napisao/la:
sebastian je napisao/la:
Dani je napisao/la:Možda on zna nešto više od nas. A možda g. Todt priprema poseban ugovor sa Scuderiom.
mozda i bi da Mclaren vec nije prije potpiso....

I jos nesto vec duze vrijeme pratim forum al do danas se nisam registriro.... Dani lose ti stoji to navijam za: prepravi to
ovako izgleda da si ti realan covjek i da je Ferrari svaki put u krivu a Mclaren u pravu...et barem napisi navijam za sve samo ne ferrari...

Alonso drz se samo naprijed.
Glavno da si ti realan. A kao duže vrijeme pratiš f1. #-o za ferrai sam bio 2000. dok nije osvojio Šumi 1. naslov sa njima. Nakon toga sam prestao jer eto zgadio mi se trojni pakt ferrari-mosley bernie. :idea:

To nisam rekao...

pise da navijam za Alonsa znaci da vjerojatno iman subjektivno misljenje koje je na stran Ferrarija al ti kao ne navijas za nikog al svaki put je po tebi Mclaren u pravu =D>
race control
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la race control »

Ljudi, malo vise objektivnosti. ;)
Ja navijam za Alonsa, ali cim je onako presao Kubicu sam rekao da ga mora pustiti inace ce dobiti kaznu (sto se na kraju i dogodilo). Uopce nisu bitne (nesretne) okolnosti (odustajanje Kubice zbog kojeg Alonso vise nije mogao prepustiti poziciju) - pravila su jasna i Alonso je trebao vratiti poziciju odmah na iducoj ravnici.
Ipak, mislim da ova greska jos vise ide na dusu momcadi nego vozaca zato sto je normalno da vozac u zaru borbe cesto ne vidi objektivno cijelu situaciju, ali zato je tu njegov trkaci inzinjer, sef momcadi, cijeli pitwall da mu sugerira u sto je moguce kracem roku kako da se ponasa u odredenoj situaciji. No, tu je opet dosla do izrazaja totalna dezorijentiranost Ferrarijevog vodstva (karakteristicna za ovu momcad odkad su iz nje otisli Todt i Brawn).
Sam Ferrarijev bolid po meni trenutno ima dobar potencijal, no dokle god ne isprave najslabiju kariku (tj. dovedu sposobnije ljude na celo momcadi) vrlo tesko ce doci do naslova.

F2004_the_best_ever je napisao/la:Poštujem svačiji stav, međutim izgleda da su skoro svi na ovom forumu nekada navijali za Ferrari :biggrin: a sad su oni najveći protivnici Ferrarija, ja bih rekao čak mrzitelji Ferrarija, koji sad ne navijaju za neku drugu ekipu ili vozača nego prvenstveno protiv Ferrarija i žele po mogućnosti da se Ferrari-jevi bolidi sudare u prvom zavoju na utrci. I meni se dosta toga kao navijaču Ferrarija ne dopada kod Ferrarija, i često kritikujem Ferrari i zbog toga i budem napadan od strane drugih kolega navijača Ferrarija, međutim ja sam bio i uvjek ću biti bez obzira na sve uz Ferrari. ;)
:thumbup:
Svi su navijali za Ferrari kada je bio najbolji, sada kada je netko drugi najbolji navijaju za te druge...obozavam takve navijace. :roll:
Ferraristica
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Ferraristica »

race control je napisao/la:Ja navijam za Alonsa, ali cim je onako presao Kubicu sam rekao da ga mora pustiti inace ce dobiti kaznu (sto se na kraju i dogodilo). Uopce nisu bitne (nesretne) okolnosti (odustajanje Kubice zbog kojeg Alonso vise nije mogao prepustiti poziciju) - pravila su jasna i Alonso je trebao vratiti poziciju odmah na iducoj ravnici.
Kako i nećeš,race control :D

U većini navedenog se slažem i ja ,mislim navijam za Ferrari i nema dalje...ali isto tako mislim da nešto mora da se promijeni i to brzo. Pa mislim,ubiše me u pojam u nedjelju ...
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Schumy.d je napisao/la:
Ma teško...
ja sam siguran da će ferrari do kraja sezone uzeti 3 ili 4 pobjede, to vjerojatno neće biti dovoljno (osim ako se ne dogodi nevjerojatan splet okolnosti) za borbu za naslov, ali će barem biti mala satisfakcija

inače, meni je sezona fenomenalna
curumo
Navijam za: Alonso

Post Postao/la curumo »

One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Dani je napisao/la:
One and only je napisao/la:
Dani je napisao/la: Pa upravo je germanski način vođenja doveo ferrari do titule i to nakon nekih 40-50 godina . Vidimo kako to elegantno vode romanske struje.

40-50 godina?
UŽAS
Ako ne znaš prepoznati karikiranje bolje nemoj komentirati. :idea:
Ma sve 5 burazeru.

=D> :badgrin:
slika

Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

sunseeker je napisao/la: ja sam siguran da će ferrari do kraja sezone uzeti 3 ili 4 pobjede, to vjerojatno neće biti dovoljno (osim ako se ne dogodi nevjerojatan splet okolnosti) za borbu za naslov, ali će barem biti mala satisfakcija

Ma i ja sam siguran da Ferrari može do pobjede bez problema, ali ove zadnje 2 utrke su stvorile razliku na velikih -47 (Alonso-Lewis) i čak -113 (Ferrari-Mclaren), a svi znamo da to nije realni pokazatelj snaga ovih vozača i timova trenutno. :(

Ali, tko zna, tek je prošlo pola prvenstva... Kiksat će i Mclaren i Lewis kad-tad. Samo onda to treba najbolje moguće iskoristiti.
Ferrari si više ne smije dozvoliti rasipavanje bodova. Svaki bod će sad biti vrijedan, a glavni cilj svaku utrku završiti barem ili ispred Red Bulla ili Mclarena.

Alonso više ne smije raditi jeftine i sitne greškice koje dosta oduzimaju, Massa će se morati pod hitno trgnuti iz zimskog sna, a Ferrari će morati svoje gluposti svesti na minimum da se ovi zaostaci dostignu.
Šta se tiče bolida, mislim da nije loš i da se može nositi sa najboljima. Naravno, može uvijek bolje.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Schumy.d je napisao/la:
sunseeker je napisao/la: ja sam siguran da će ferrari do kraja sezone uzeti 3 ili 4 pobjede, to vjerojatno neće biti dovoljno (osim ako se ne dogodi nevjerojatan splet okolnosti) za borbu za naslov, ali će barem biti mala satisfakcija

Ma i ja sam siguran da Ferrari može do pobjede bez problema, ali ove zadnje 2 utrke su stvorile razliku na velikih -47 (Alonso-Lewis) i čak -113 (Ferrari-Mclaren), a svi znamo da to nije realni pokazatelj snaga ovih vozača i timova trenutno. :(

Ali, tko zna, tek je prošlo pola prvenstva... Kiksat će i Mclaren i Lewis kad-tad. Samo onda to treba najbolje moguće iskoristiti.
Ferrari si više ne smije dozvoliti rasipavanje bodova. Svaki bod će sad biti vrijedan, a glavni cilj svaku utrku završiti barem ili ispred Red Bulla ili Mclarena.

Alonso više ne smije raditi jeftine i sitne greškice koje dosta oduzimaju, Massa će se morati pod hitno trgnuti iz zimskog sna, a Ferrari će morati svoje gluposti svesti na minimum da se ovi zaostaci dostignu.
Šta se tiče bolida, mislim da nije loš i da se može nositi sa najboljima. Naravno, može uvijek bolje.
Mislim da bi bilo prikladnije reci bolida ;) Jer bas Ferrarijev tim je kostao Alonsa plasmana na postolje mozda
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Schumy.d je napisao/la:Ma i ja sam siguran da Ferrari može do pobjede bez problema, ali ove zadnje 2 utrke su stvorile razliku na velikih -47 (Alonso-Lewis) i čak -113 (Ferrari-Mclaren), a svi znamo da to nije realni pokazatelj snaga ovih vozača i timova trenutno. :(

Ma djeluje ko velika razlika tih -47, ali nije to nishta strašno... Ako će ti bit lakše, pretvori to u prošlogodišnje bodove, manje od 20 zaostatka... Itekako dostižno s obzirom da imamo josh 9 utrka... Tek je polovica sezone, i ko šta si rekao i McLaren mora kad tad malo keexxat :biggrin: ... Dovoljne su 2 loshe utrke McLarena i 2 dobre utrke Ferraria (pobjede bi bile idealne naravno) i evo ih na par bodova razlike.... RBR ionako stalno keexxa, valjda će nastavit tako i do kraja sezone :badgrin:
slika slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Alonso - prvak 2010. ?
najljepša bajka na svijetu, ali ...
Samo neka se trkaju.
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Bahato, bahato... :roll: Prvo nek osvoji a onda nek prica... :asshole:
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Ferrari, opet, cisto igrao i na kraju isp***o..

Kronologija teamradio-a Ferrari-ja ( Massimo Rivola ) i radio-a kontrole utrke ( Charlie Whiting )..

Charlie, izgleda, malo izvukao stvari iz konteksta kada je dao izjavu za Autosprint..

Ko koga ovdje ( U F1 u sezoni 2010 ), pitanje je veliko sad..

http://www.autosport.com/news/report.php/id/85320
FORZA FERRARI!!!
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak

nikolaa je napisao/la:Ferrari, opet, cisto igrao i na kraju isp***o..

Kronologija teamradio-a Ferrari-ja ( Massimo Rivola ) i radio-a kontrole utrke ( Charlie Whiting )..

Charlie, izgleda, malo izvukao stvari iz konteksta kada je dao izjavu za Autosprint..

Ko koga ovdje ( U F1 u sezoni 2010 ), pitanje je veliko sad..

http://www.autosport.com/news/report.php/id/85320
Ovaj Charlie mi je od početka sezone zanimljiv sa svojim postupcima. Ako je ovo stvarno ovako bilo onda je ovaj Whiting izlapio skroz. Ili možda zna jako dobro šta radi. U svakom slučaju ovo je previše.
slika

Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Što je CW izjavio nakon utrke:

"We told Ferrari three times that in my opinion they should give the position back to Kubica," Whiting was quoted as saying by Autosprint magazine.

"And we told them that immediately, right after the overtaking manoeuvre. On the radio, I suggested to them that if they exchange position again, there would be no need for the stewards to intervene.

Hmmmmmm, Charlie Charlie [-X [-X
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Kaj Charlie? Pa dobro im je savjetovao. To kaj oni nisu poslušali je druga priča.
Izvor: gazzeta, stvarno vjerodostojno. =D>

slika
Odgovori